|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
kqq - świetne, naprawdę!
nefty - dziękuję. Niestety pozostaje mi czekać. smoothly - być może. czarna kawa - niezłe masz oko Faktycznie, chyba pościel. Planuję dołożyć jeszcze jedną warstwę i bardziej uważać.
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37047807]Pod spodem 3 warstwy lakieru do frencha z rimmela, malowane chyba we wtorek. W środe domalowane 3 warstwy hello holo, na małym 4 warstwy.[/QUOTE]
powodzenia przy zmywaniu ![]() Ale lakier i tak uwielbiam Ja mam na szczęście normalnych znajomych. Wiele już jest po porodach ale zamieszczają zdjęcia już z domu, albo wcale. Dziecko, to dziecko a nie eksponat w muzeum :p Jakbym zobaczyła takie zdjęcie prosto z porodówki to chyba bym padła. To powinna byc pamiątka dla rodziców, nie dla 2497565837635 obcych osób w internecie niech wrzucają jeszcze więcej zdjęć z wakacji jak pociechy na waleta zasuwają. Niech pedofile sobie posapią. Mnie to przeraża Niech wrzucają swoje zdjęcia jakie im się tylko podoba, ale z dziecka robić okaz do oglądania :/Ja rozumiem, że dzieci to jest radość i duma rodziców, ale niektórzy przesadzają z "chwaleniem się" pociechami :/ Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-10-13 o 11:41 |
|
|
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niebieskoooo mi ![]() Cytat:
O ile rozumiem chwalenie się zdjęciem USG bąbelka (szczególnie w przypadku osób, które dłuuuugo się o dziecko starały, a znam takie przypadki) czy też zdjęciami dumnych rodziców trzymających smrodka, to jak myślę o czymś takim... Niedługo będziemy oglądać zdjęcia z serii "wyszła główka", a jakoś nie jestem zainteresowana czyimś kroczem. Zdjęcia rodziców z dzieckiem, czy tam dumnego tatusia/dumnej mamusi/dumnej babci etc są dla mnie do przyjęcia. Milion zdjęć samego malucha - niespecjalnie. A już jak pomyślę o zdjęciu smrodka zaraz po wyjściu na świat, to mnie cofa. Widziałam kiedyś dziecko 12 godzin po porodzie i jeszcze mam traumę, nie muszę tego przeżywać na nowo. [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37047807] Mi z moimi ostatnio nie chce się nic robić. Na żywo chyba aż takiej przerwy między lakierem a skórkami nie widać. Pod spodem 3 warstwy lakieru do frencha z rimmela, malowane chyba we wtorek. W środe domalowane 3 warstwy hello holo, na małym 4 warstwy. Na razie jeszcze dobrze się to trzyma, więc zmywać się nie chce ![]() Wiem mam okropny zadzior, ale skórki nawilżam regularnie ![]() Ruda szczęścia [/QUOTE]Holoś ![]() Dziękuję ![]() Buuu
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Z Sosnowca
Jestem u wujka i byłam na mini sesji fotograficznej u eweski dziwnie się czuje jak patrze na zdjęcia ale mi sie podobają, są inne niż codzienne wiadomo ps, dużo podkładu itp ale fajne doświadczenie
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobie po weekendzie bo dzis czekają mnie zakupy i czas spedzony z wujkiem i ciocią
|
|
|
|
#906 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Bo ja jestem noł lajfem Pokaż mi swój profil na fejsie, a powiem Ci kim jesteś
|
|
#907 | ||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
O, Sosnowiec, znane mi okolice ![]() Zdjęcie jak z reklamy urocze ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
O nieee... nie przyganiaj mi tu zimy moja droga ! ![]() Jakim noł lajfem?! jesteś naszym PREZESEM kuźde Dokładnie..."ja i moja tablica powiemy Ci wszystko.." ludzie jakby mogli, to by wstawiali zdjęcie nawet w ubikacji (choć to pewnie nie nowość.. )
|
||
|
|
|
#908 | |||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
Cytat:
mi też nic nie przyrasta! powodzenia ![]() zgadzam się z tobą, nie znoszę takich rzeczy. Już nei wspominając o tym,że nie chciałabym żeby po urodzeniu moja mama wsadziła na fejsa moje obrzydliwe zdjęcia,dobrze że wtedy nie było takich rzeczy Cytat:
Eweska ma taki specyficzny styl robienia zdjęć ,ciekawe jak to wyszło
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Pilar, tak są specyficzne, mam na razie kilka. Jak będę mieć wszystkie to wrzucę więcej na bloga i podrzucę tu link
![]() dodam jeszcze te co mam: Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2012-10-13 o 12:10 |
|
|
|
#910 |
|
keep calm and contour on
|
to ostatnie mi się podoba
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Mogę się czepić? ![]() Pierwsze jest za mocno przerobione. Nos całkiem zepsuty plus oczy takie... cyborgowe ![]() EDIT: Tfuuu, nie pierwsze, ostatnie. Otworzyły mi się w odwrotnej kolejności.
![]() Le coeur a ses raisons... Que la raison ne connaît pas. Edytowane przez queencarrot Czas edycji: 2012-10-13 o 12:31 |
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda no tak jak pisałam jest ps
ale poproszę ją też o surowe fotki ona jest fotografem wiec zrobiła tak jak lubi. Mi się podoba ta innosc bo na codzien taka nie jestem i to ciekawe doswiadczenie
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem I widzę ps ![]() Surowe mogę być dużo lepsze wbrew pozorom. jak ktoś robi za dużo photoshopa, to wychodzi karykatura.
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jestem ciekawa jak wyglądają surowe. Na aparacie mi sie podobały
mam nadzieje, że3 będę miała dwie wersie |
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moim zdaniem zdecydowanie za dużo tego ps'a
|
|
|
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie też ktoś się trochę źle posłużył tym ps(bez obrazy oczywiście).
Przy wygładzaniu twarzy widać, że niedokładnie jest przy ustach zrobione. I za dużo to jest przerobione. Oryginały pewnie będą lepsze ![]()
Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2012-10-13 o 12:44 |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak
każdy ma inny gust. Ja też wole bardziej naturalne zdjęcia więc czekam ważne, że zdjęcia zostały zrobione![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Skupiły się na ps'ie a gdzie pochwały dla mojego pozowania i artyzmu ? |
|
|
|
#918 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#919 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
śliczny kolor ![]() Cytat:
boże, jak Ci powiem jakąś cechę charakterystyczną to od razu krzykniesz nazwisko ale ja niestety nie ochajtam się z nim, bo ma już żonę Cytat:
to drugie mom please - mrrrr [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37047807]Mi z moimi ostatnio nie chce się nic robić. Na żywo chyba aż takiej przerwy między lakierem a skórkami nie widać. Pod spodem 3 warstwy lakieru do frencha z rimmela, malowane chyba we wtorek. W środe domalowane 3 warstwy hello holo, na małym 4 warstwy. Na razie jeszcze dobrze się to trzyma, więc zmywać się nie chce ![]() Wiem mam okropny zadzior, ale skórki nawilżam regularnie [/QUOTE]ah te błyskotki Cytat:
jeju, Ty jesteś taka śliczna, po co używać przy Tobie ps'a podobają mi się fotki, chociaż miejscami za dużo tej obróbki i wygląda to trochę sztucznie, płasko, oczywiście bez obrazy czekamy na surowe fotki
|
|
#920 |
|
Placuszek racuszek
|
Jestem ciekawa surowych zdjęć
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie obrazam
Są kontrowersyjne ale czekam na więcej i na surowo nie wiem kiedy je dostanę ale będe cierpliwa
|
|
|
|
#922 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Reszta... mi się nie podoba. Reszta zdjęć mi się nie podoba - a Ty na nich jak nie Ty. Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.
|
|
|
|
|
#923 |
|
Placuszek racuszek
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705003 8]
Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]Nie są złe
|
|
|
|
#924 |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705003 8]Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku
Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]w tym kształcie wyglądają ślicznie i dlatego ja się boję zmigdalić moje pazurki, bo wiem, że mi to nie wyjdzie
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3704742 5]
Kupiłam lniany... 15zł za 250 ml przeżyję na początek. Kiełki pszenicy juz 30zł kosztowały... Liczę się z tym, że w miarę postępowania olejomanii będę wydawać na to coraz więcej, ale na początku to jeszcze [/QUOTE]Dobry wybór Ja mam właśnie odwrotnie - początki stały pod znakiem (za)dużych wydatków na włosy, teraz kupuję coraz taniej ![]() Kaveri - świetny kolor! i podobnie, jak ameljja dołożyłabym jeszcze jedną warstwę lakieru kqq - mnie hello holo nie przekonuje - za gruby brokat, ale... iskrzą się!![]() Ja nawet nie próbuję tego zrozumieć, bo to chyba przekracza moje granice pojmowania Tak samo, jak wstawianie miliarda identycznych zdjęć dziecka... ja się pytam: kogo to interesuje? Rodzinę i przyjaciół - ok, ale takim osobom zdjęcia można dać na pamiątkę w lepszej i ładniejszej formie... Nie to, że nie lubię dzieci (już kiedyś nawet pisałam, że) po prostu się ich boję , ale nie rozumiem i nie zrozumiem upowszechniającego się trendu, żeby dzielić się potomstwem z całym światemCytat:
Bardzo ładnie wyszłaś, ale dla mnie foto z obróbką jednak za sztuczne[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705003 8]Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]Lewa dłoń, jak dla mnie, perfekto Serio.A nawiązując do kształtu - wczoraj miałam podrównać i nic z tego nie wyszło... nie potrafię Dziś spróbuję raz jeszcze, wolę nie myśleć co z tego wyjdzie
|
|
#926 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poważnie, na razie odpuszczam... może kiedyś samo przyjdzie. Cytat:
A ja to i kwadratów nie umiem sobie zrobić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam czasem lepsze i gorsze dni do piłowania... Uszy do góry
|
||||
|
|
|
#927 |
|
Placuszek racuszek
|
Co za dzień...co za dni..
wszystko nagle jakoś się psuje...
|
|
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
Zapuszczam włosy 50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-64-66-67-68-69-70... i dłuższe Edytowane przez Laindise Czas edycji: 2012-12-24 o 13:13 |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705003 8]
Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]ładne są, nie marudź, kwestia przyzwyczajenia się i dopracowania kształtu ja nad moimi drugi miesiąc chyba już pracuję i nadal nie są idealne, ale ciągle się uczę. ![]() oj |
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Faktycznie, chyba pościel. Planuję dołożyć jeszcze jedną warstwę i bardziej uważać.

niech wrzucają jeszcze więcej zdjęć z wakacji jak pociechy na waleta zasuwają. Niech pedofile sobie posapią. Mnie to przeraża
Niech wrzucają swoje zdjęcia jakie im się tylko podoba, ale z dziecka robić okaz do oglądania :/

)

- za gruby brokat, ale... iskrzą się!
Dziś spróbuję raz jeszcze, wolę nie myśleć co z tego wyjdzie
wszystko nagle jakoś się psuje...