|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
I bardzo polecam, przyzwoita farba i odcień super![]() U mnie w Tesco dziś przecena maseczek do twarzy ![]() Kupiłam - Głęboko oczyszczającą maskę z minerałami z morza martwego Montagne Jeunesse za 1,32 - maseczke do twarzy z ekstraktem z drzewa herbacianego za 1,20 - oczyszczającą maseczkę wodorosty i błoto z morza martwego za 80 groszy Wszystkie tej samej firmy i przecenione z ponad 6 zlotych Mam nadzeje, że bedą fajne![]() Będą teraz dwa katalogii z Avonu i z obu mi się tyle chce kupić Muszę to jakoś równo rozplanować Mniejsze kwoty na dwa razy mniej bola
|
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie. jade zaraz na zajęcia miałam tak cieżki tydzien a teraz jeszcze weekend w szkole;/ nie mam kiedy usiąść i z wami w koncu poplotkowac.
zobaczymy w jakim dzis stanie wróce po wykładach. miłego dnia
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
ghana dostalam juz karte hebe
![]() a gdzie jest ten sklep z niemiecka chemia??
|
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() moja twarz też szaleje - przed @ mi nic nie wyskoczyło, za to po zdwojona ilość zrobiłam peeling kwasowy i teraz schodzi to wszystko, mam nadzieję, że szybko się z tym uporam...Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
caate
nie chciałam po prostu czerwonego, jakkolwiek by inaczej wyszło byłoby lepiej Ta "Henna" podobno szybko się zmywa więc jak tylko zjaśnieje to położe coś innego. Ale będę liczyć już na Waszą pomoc żeby nie było jak teraz ![]() mam pytanko caate, cetaphil md można używać też na dzień? kobieto dosyć długo używam już tego kremu i wydawał mi się ok, ale jest to nr jeden na liście moich podejrzanych co do stanu cery więc zobaczymy ![]() Dzień dobry! I miłego dnia
|
|
|
#1986 |
|
Wtajemniczenie
|
ParoleParole
no właśnie czytałam sporo pozytywnych opinii o tej farbie a powiedz mi, nie spiera się czasem na rudo?
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
nieeee, zle sie okreslilam, to jest Bulwar Ikara, przepraszam
teraz zdalam sobie sprawe jak to sie nazywa, wczoraj nie ta pora na myslenie byla to jest po tej stronie jak pizzerie biesiadowo, Da Grasso, wydaje mi sie, ze blizej Biesiadowa, ale ostatnio jak bylam na pizzy, to rzucilo mi sie w oczy jak przechodzilam Cytat:
md nigdy nie mialam, wiec nie znam sie, uzywalam tylko em
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy mi się nie sprała ani nic
|
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
ghana rabat byl do 30 wrzesnia
![]() i dostalam go na meila ale nie skorzystalam niestety
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieęc troche do kitu, mogliby to zaaktualizować. bądź co bądź ja tego nawet na maila nie otrzymałam ![]() poszłabym sobie już ćwiczyć, ale czekam zwarta i gotowa na odkurzacz żeby najpierw ogarnąć ten mój bajzel ;D |
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15 i 16 Bo ja sobie robię zamowienie to co któryś katalog wieksze I teraz miałam dwa katalogi przerwy bo w tych dwóch mi się trochę rzeczy podoba Mimo, że mam dużo kosmetyków wolę kupować z takich wysyłkowych od razu rozsądniej
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1995 |
|
zawsze mam racje
|
dajesz czadu
![]() a jakie plany? jakieś wyjście? czy mega spa?
|
|
#1996 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
piekę szarlotkę, niedługo zjem normalny obiad-ziemniaczki z koperkiem, nugetsy z knorra i ogórka ze śmietaną
![]() poza tym planuję gruntownie posprzątać ![]() a wczoraj kupiłam sobie w inglocie jeden cień do mojej paletki i powiem Wam, że jest cudny ![]() a dzisiaj extra kredkę rozświetlającą z LE Catrice- "preparat do makijażu okolic oczu. Nadaje młody wygląd spojrzeniu i rozświetla okolice łuki brwiowego. Optycznie otwiera oko. Nakładać pod brwiami w kierunku łuku brwiowego, delikatnie rozetrzeć." fajna, jest, odpowiednio miekka, super napigmentowana |
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
caate
cały czas chodzi za mna jasny brąz, ale kiedy stoję pod szafą z farbami wybieram ciemniejszy odcień, w takim się już widziałam. Boje się ryzyka, a wiele osób mi mówi że w jaśniejszym byłoby mi bardziej do twarzy. Może następnym razem ![]() buahhot w takim razie wykorzystaj ten dzień jak najlepiej ![]() A ja znalazłam dzisiaj w łazienkowej szafeczce taki krem http://kosmetyczny-kuferek-burn.blog...attifying.html nawet nie wiedziałam że takie cudo mam Zobaczymy jak się sprawdzi Mama go kiedys dostała od ciotki ale nie używa więc jeśli moja cera go polubi chętnie wykorzystam ![]() Poza tym jestem już po: ciało: masaż syrenką balsamowanie buzia: henna brwi mycie mydełkiem krem z Body Shop włosy: zmycie olejku Altery trzymanego od wczoraj maska jajeczna Zaraz zrobię jakis makijaż i będę się szykować na wieczór panieńsko-kawalerski do znajomych
|
|
|
#1998 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja dziś też oglądałam farby dla siebie i sama już nie wiem czego chcę ale mam czas jeszcze
|
|
|
|
|
|
#1999 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Tallu go kiedyś zachwalała jak dobrze pamiętam. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() Ale jutro może gdzieś będę i będzie jeszcze na mnie czekać. Że tak w pierwszy wolny dzień tak chce Ci się sprzątać. Ja dzisiaj swoje rzeczy porządkuje, tak to mamy sprzątnięte. Chociaż jakby tak się porządniej przyjrzeć to codziennie można by 2 godziny sprzątać Im człowiek bardziej zmęczony tym mniej to dostrzega, ma chwilę czasu i jest wypoczęty- zaraz widać, że tutaj wczoraj było myte, ale coś już jest itd. Ja poza tym za dużo rzeczy dziennie używam- bo się przebiera człowiek w ciągu dnia, wyciąga kosmetyki, masażery, gazety, a potem paru rzeczy nie odłoży na miejsce codziennie i po paru dniach jest armagedon. I tak już bardziej odkładam niż kiedyś, ale no jednak nie zawsze się chce, szczególnie jak rąk brakuje, a nie chcę się iść 2 raz. Pospamuj sobie porządnie ![]() Nie masz czasami dość tematu kosmetyków na wizażu i blogach przez pracę? bo co za dużo to czasami niezdrowo. U mnie dzisiaj ładny dzień, byłam na zewnątrz i całkiem ciepło- wiadomo wieczory zimne, ale w ciągu dnia fajnie. A wczoraj jak mnie oczy zaszczypały idę sobie miastem, a tu tyle dymu mocno śmierdzącego i drażniącego- pewnie znowu ludzie do piecy wrzucają plastiki, kolorowe gazety itd ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Nie mówię, że każdy musi nie wiadomo co na nich robić, ale taki łączony to dla mnie nadal dziwna opcja.
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam!
Ja właśnie wróciłam z zakupów spożywczo-kosmetycznych - krem Synergen do cery wrażliwej -krem do rąk Isana oliwkowy -krem zmiękczający do stóp Fuss Wohl -tusz Wibo różowy -płyn do higieny intymnej Facell -odżywka Nivea Long Repair -maseczka Synergen rozgrzewająca -zmywacz bezacetonowy plus na all kliknęłam zestaw NailTeka bo odżywka Eveline mi nie służy Przy okazji odwiedziłam lumpka i kupiłam sobie bluzkę z koronką z New Looka Jutro wybieram się w poszukiwaniu kurtki na zimę bo rano to jest masakra.. Teraz piję kawkę i biorę się potem za sprzątanie i spa
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ufff, zdenkowałam w koncu ten beznadziejny mus do ciała z farmony, tutti-frutti mangowo brzoskwiniowy. Fajnie nawilżał, całkiem spoko się wchłaniał, ale jego zapach był mega drażniący no i farbował tkaniny ;/ nie powiem bylo to mega irytujace. Teraz otworzyłam masło do ciała synergen kokosowe, zobaczymy co to na poczatku powachałam - sadze ze zapach nie bedzie działał mi na nerwy. A i dzisiaj peirwszy raz psiknełam sie deo z Balei - od razu po depilacji i nic a nic nie piekło no i taki piekny swiezy zapach mango a teraz czas na makijaz i moze na jakis kolor na powiekach, tak mnie wziela na to ochota. A jutro SPA
|
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chodzę w płaszczyku, też pod nim mam sweter , ale jednak już trzeba schować do szafy. I już duużo ludzi chodzi w kurtkach zimowych
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
no bo już jest przymrozek dośc duży, wiec w sumie nie dziwie się. Ja już pwooli rozglądam się za jakimis kozakami, które nie przepuszczają wody, chociaż to chyba mało rpawodpodobne, ze jakies wynajde;/
|
|
|
|
|
#2005 |
|
zawsze mam racje
|
U mnie się już na szczęście skończyły czasy wychodzenia o 6 itp porach, więc jakoś mogę się tak ubrać, że ani rano nie zostanę soplem lodu, ani popołudniu się nie roztopię.
ghana: są kozaki z goretexem, sama takie mam. Nie jest to tani zakup, ale sucha stopa gwarantowana. A ostatnio inteligentnie kupiłam w venezii zamszowe ale już miałam dość butów nieprzemakających, ale nijakich.No cóż, może na krótkich odcinkach na impregnacie dadzą radę. Jestem zła, bo poszłam spać o 3, a o 8 dzwoni tżta budzik telefonie w innym pokoju, do którego się nie ruszy
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
W Polsce są gdzieś do kupienia stacjonarnie kosmetyki z Benefitu? Wczoraj byłam we Francji i tam w Sephorze były. ![]() Planuje kupić bronzer i rozświetlacz. Możecie mi jakieś polecić? ![]() edit.: teraz weszłam na All by poogladać produkty z Benefitu i znalazłam to: http://allegro.pl/benefit-roze-i-pud...713826844.html. To chyba są podróbki, bo za taką cenę to są, ale w euro. :/
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2012-10-14 o 09:52 |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie Sephore i chodzenie za Toba pani z koszyczkiem, ktora laduje wszystko do niego przy czym sie zatrzymasz![]() Loluska , ja wlasnie nie chce przyciemniac, chcialabym taki poziom 7/6 utrzymac
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-10-14 o 12:13 |
|
|
|
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec wole juz zainwestowac w buty i miec zdrowie i kase pozniej ![]() Cytat:
i te ceny z All wskazuja na to ze to na 10000% podrobki, skoro to w sklepie z tego co pamietam kosztuje 150 zł. Ja mam z Benefitu tusz, dostalam od TŻ'ta jak mi sie skonczy ten aktualny to zaczne go uzywac, jestem go bardzo ciekawa
|
||
|
|
|
|
#2009 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Wyszłabym i szybko by moja noga tam nie postała. A benefit jest w seporze A za 34 zł na pewno podróbki, może być taniej, ale taka cena nie ma szans. . Ja wiem, że sprzedawczyniom tak każą wpychać produkty, ale niektóre to przesadzają. Ja raczej na maxa molestowana nie jestem, tzn są pomocne ale w miły sposób, może jak wchodzę do douglasa na końcu obładowana siatami to widzą, że i tak i tak pewnie i u nich pieniądze wydam i nie trzeba mnie nawet nakłaniać Ale z perfumami wolę do jakiś wyjazdów poczekać i kupić je dużo taniej, bo ceny w pl nie zachęcają , no chyba że to coś co chcę mieć szybko- bo do jednych mi się spieszy, do innych mniej.te np http://www.douglas.pl/douglas/Zapach...000007881.html kupiłam za złotówki za około 300 zł- tyle z kursu wychodziło, ale jeszcze sprzedawca sam z siebie dał jakiś dodatkowy rabat - parę euro, bo braliśmy kilka rzeczy Więc wolałam kupić większe niż u nas mniejsze za tyle samo. No i oczywiście mnie próbowano odwieść od tego zapachu, że przecież młoda jestem i jak to może być dla mnie, czyli według niektórych mogę pachnieć tylko słodkimi zapachami ![]() Identyczna sytuacja w douglasie- podchodzę do kasy, a tam babka sama z siebie daje rabat - a nic wielkiego nie brałam- brozner douglas za parę euro, cienie art deco, serum good skin labs, czyli żadna wielce oszałamiająca kwota.Zdziwiłam się ![]() Ciekawe kiedy tego się u nas doczekam
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w Sephorze, w ktorej ja bylam we wro panuje taka zasada. konsultantka/sprzedawczyni (zwal jak zwal), podchodzi do Ciepbie i pyta sie w czym moze pomoc, kiedy grzecznie odpowiadam jej, ze tylko sie rozgladam, ona po 5sekundach wraca z koszyczkiem, ktory trzyma na rece i chodzi kolo mnie, patrzac na co patrze, stara sie o tym cos powiedziec, bierze do reki i hop do koszyczka. Niesmaczna, irytujaca sytuacja. Mialam ochote napakowac jej caly koszyk, aby reka jej zwiedla, moze wtedy zrozumialabym slowo "nie", "rozgladam sie", a nie takie wciskanie na sile, dla mnie wieeelki minus dla tego sklepu. Oburzenie pani, kiedy wyszlam z niczym, nie bylo rowniez zachecajace do powrotu
ja wiem, ze taka polityka sklepu, ale sa granice. I dla mnie ta pani przekroczyla swoja natarczliwoscia. Efekt byl taki, ze wyszlam zdenerwowan i zniesmaczona ze sklepu i nic sie nie dowiedzialam ![]() do Sephory udaje sie po probki lub zeby zmacac dany produkt, zobaczyc jak lezy, kolor itp. czy wlasnie przestowac jakis perfum, aby pozniej polowac na cos w promocji itp. pozostaje mi Douglas, w sumie nawet dobrze, bo maja czesto tansze ceny podkladow, tuszy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-10-14 o 12:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

I bardzo polecam, przyzwoita farba i odcień super

Muszę to jakoś równo rozplanować

zrobiłam peeling kwasowy i teraz schodzi to wszystko, mam nadzieję, że szybko się z tym uporam...

ale mam czas jeszcze
idę sobie miastem, a tu tyle dymu mocno śmierdzącego i drażniącego- pewnie znowu ludzie do piecy wrzucają plastiki, kolorowe gazety itd
ale już miałam dość butów nieprzemakających, ale nijakich.