|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
dziewczyny a bierzecie Rennie albo Maalox? też nie pomaga?
|
|
|
|
#512 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez wstaje kilka razy w noc:/Cytat:
kuzwa nie ma kto mi skrecic komody:///////// bym poprosila mojego brata ale jak slysze teksty ze on w domu wszytsko musi robic to mi sie odechciewa...chyba zgwalce mojego przyjaciela to bym mogla sobie poukladac wtedy ciuszki |
|||||
|
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Mnie wlasnie tez dopadla,...niewielka ale jest - po jogurcie ! :/
![]() Cytat:
chyba sie wszystkie umowimy za jakis czas na wieeeeeelka popijawe![]() Lonia z jakich okolic jestes?? |
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam twardziochem i nic nie brałam, w ogóle bardzo mało leków biorę. Najwyżej mleko piłam na tę zgagę
Cytat:
na brata
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie pomaga...
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze troszkę sobie poczekam, zanim się napiję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Apropo czkawki- mój maluch właśnie dostał
|
|
|
|
|
#518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie mi się będzie odbijać ta pizza pół wieczoru ale co tam ![]() Cytat:
tyle że jakoś mi przeszło na razie Cytat:
|
|||
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie zmykam.
Do wieczora
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Ktos nie wiedzial co to flaszka?
![]() Ja tam uwielbiam takie lokalne typowe dla danego regionu powiedzenia.. wlasnie poznaje po tym skad ludzie sa.. Poznaniacy to mowia 'wiara' i 'pyry' Malopolska to wlasnie 'na pole' Podlasie 'dac dla' ' powiedziec dla' Mam tu kolezanke, ktora mnie co chwile zadzwiwia kolejnymi powiedzeniami - zacieszac sie - okapac sie - zalozyc lapcie - bokserka (na podkoszulek) Jesli o mnie chodzi to mowie na dwor, upijam sie, pieke ciasto, smaze placki
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Marti jeszcze znalazłam około 20-25 tabletek ale podjęzykowej
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mowie upilam sie(oj nie pamietam kiedy sie upilam-na moich 25 urodzinach ale byla impreza )wychodze na pole. a z drinkow to bym wypila mohito a z likierow w zalaczniku-uwielbiam!!maz mi kupil przed zajsciem w ciaze w swieta i np nie moge pic z koniakowki itp tylko z kieliszka normalnego bo inaczej mi nie smakuje-dziwna jestem:Pja bralam malox jak jeszcze mialam diete bardziej urozmaicona i moglam jesc tluste i smaozone rzeczy bo tylko po tym mam to mi pomagal.teraz zgagi nie mam wogole. a w pierwszej ciazy to mialam tragiczna a najgorzej po owocach. Gusiak co do mojego brata to poszlam do pralni wstawic pranie i patrze leci z ich pralki wiec podlozylam szmate.potem poszlam je wyjac i mowie ze podlozylam bo leci a on to jak wzielas trzeba bylo wziac miske(po ktora musialabym isc 2 pietra wyzej) wyrznac szmate powycierac itd a znajac zycie pewnie on bedzie musial to zrobic.ja mowie ze jakbym mogla to bym zrobila i ze w tym wypadku to bardziej on powinien to zrobic niz wymagac ode mnie oczywiscie gegal pod nosem... |
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie trzeba.tyle co mi wyslesz wystarczy w zupelnosci ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Halawaya a ja mam jakies lokalne teksty?? bo kurde nie wiem czy mazurska spolecznosc jakies ma?? |
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Ja natrafilam na Mojito bezalkoholowe i czasami kupuje.. zdarza mi sie lyczka winka od tz wyhaczyc
raz zrobilam sobie delikatnego drinka wodka z cola.. i dwa razy pilam shandy 0,4% i kilka razy Karmi.Te likierki co podalas super sa, ale ja tam na prawde od swieta likierki pije.. moi rodzice robia super nalewki.. u mnie teraz stoja i sie marnuja.. z Wloch przywiozlam sobie likier z bialej czekolady, nie bylo komu pic a juz byl otwsrty.. musialam wylac ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Marti.. nie zauwazylam u Ciebie nic takiego, co by mi sie rzucilo.. a tak to nie znam ludzi z mazur Nawet nigdy na Mazurach nie bylam
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
ja za alkoholem nie przepadam.piwa w zyciu nie tkne zeby sobie popic-nie lubie. musze przyznac ze shandy nigdy nie pilam-co to jest??my z mezem czesto jak przyjezdzal robilismy sobie takie wieczorki-kominek, drink i dobry film a potem wiadomo
hihi ja wlasnie z tych likierolubnych-wypije 2-3 kieliszeczki i mi starcza lubie tez slodkie wino-a najlepiej swojskiej roboty!!moj tesc robi rewelacyjne z owocow ogrodowych ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- HAlawaya no wiesz?? zapraszam!!! |
|
|
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marti ten 2kolorowy ktory wstawilas!!! mmmmmm uwielbiam ![]() A ja piwo lubie....winko lubie ale nie slodkie, rozowe, a szampana!! maaaatko ile bym dala za szampana ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Co do czkawki to moj Skarb wlasnie ją ma ![]() Nie przeszkadza mi ale czasem sie zastanawiam czy jemu nie przeszkadza ![]() AAAA zapomnialam ![]() Do tego tz zadowolony bo wykazal sie swoja zdolnoscia do negocjacji i super wyszlo 150zl mniej he
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
w tym rokuvbedzie krolowal picolo
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Justa dla meza
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
ja 2 razy rennie wzielam i pomogło.
Widzę, ze dobrze trafiłam.... tematy alkoholowe ![]() Ja lubię piwko ale z sokiem, albo smakowe. a i pysznym drinkiem nie pogardzę np. wódka, sok z czarnej porzeczki i sok bananowy takie ladne dwukolorowe coś wychodzi - pyszne!!
|
#529 | |
|
Raczkowanie
|
Ja biore maalox i mnie pomaga
![]() Cytat:
ma któras tutaj blisko chetnie sie umówie na popijawe:P, oczywiscie nie teraz, tylko jak porodzimy i wykarmimy nasze bobasy![]() A co do Bokserka na koszulke - to u mnie tez sie tak mówi ale nie na zwykła koszulke tylko na taką wycięta z tyłu z takimi wycietymi ramionami, okompac sie to normal u mnie , a placki tak jak pisałam pieke i smaze , sa dwa rodzaje placków smażone i pieczone
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam .
![]() Dalam rade wytrzymac do 15.30 .. 2 ostatnie wyklady sobie odpuscilam . siostra zostala to wpisze na liste i zrobi notatki Dziwnie sie czulam bo jako jedyna na roku w ciazy .. ale w sumie fajne byly te ciekawskie spojrzenia .. Bylam rano na poczcie po paczki .. przyszla koszula nocna , rozek , kombinezon polarkowy (56) i kombinezon ocieplany (56) Dwa ostatnie przedstawiam na zdjeciach .. Apropo .. cos Mojito dawno sie nie oddzywala . ciekawe co u niej
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam i piwko lubię i winko i drinka dobrego z wódką albo ginem
![]() już widzę jak mnie sieknie po takiej przerwie
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie dzieki niemu jestem teraz w ciazy ![]() upilam sie nim wieczorkiem po nakarmieniu piersia Tomka, a ze wtedy juz go powoli odstawialam to sobie chlaplam troszke, bo wiedzialam z bede karmic dopiero nastepnego dnia i mnie siorbło malutko wypilam a ze to pierwszy raz bylo od zajscia w ciaze z nim to wiele nie trzeba bylo zmolestowałam TŻ i bedzie dzieki temu coreczka moze jej dam na imie Sheridan na częśc tego jak powstala![]() wrocilismy ze sklepu i masakra znow Tomek odstawil histerie w sklepie, na tych pufach do przymierzania butow siedzielismy sami po chwili pouciekali wszyscy z dzieciakami buty kupilismy choc nie wiem czy sa dobre, jesz ze pozniej bedziemy je mierzyc i Tomka stope bo masakra
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
napisala do mnie Landi ze zaczela krwawic a Kubus strasznie napiera glowka w dol... i ze dam nam znac jak sie dowie cos wiecej...
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola piękne te kombinezony
Ale mam ochotę się napić ojojojojojoj ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
AAAAAAAAAA, trzymam kciuki niech Kubuś jeszcze posiedzi u mamusi
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. czyzby bobo nam sie nidlugo pojawil na forum .. oby jeszcze poczekal troche
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krwawienie to nic dobrego ![]() :k ciuki:
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz jedzie do szpitala, ale skurczy nie ma na szczescie.. chce poczekac zeby zobaczyc czy to ze srodka...
na co Ona chce czekac to ja nie wiem?;/ |
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
niech ona na nic nie czeka, tylko jedzie do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

ja tez wstaje kilka razy w noc:/

na brata

Podlasie 'dac dla' ' powiedziec dla' 

Nawet nigdy na Mazurach nie bylam

.. czyzby bobo nam sie nidlugo pojawil na forum