|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Hehehe, są i to 3 - na Zielonej na stacji naprzeciw Biedronki, na Węgierskiej koło ZUSu i na Lwowskiej na stacji Ligary (tam gdzie chińska restauracja).
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na szczęście wcale nie musze piec bo mój mąż ze słodyczy tylko śledzie toleruje a jak go najdzie na coś słodkiego to w sklepie tabliczkę czekolady kupi i uhahany wciągnie całą na raz ![]() teraz jabluszka pogryzam pokrojone w księzyce i oglądam powtórke "Czasu honoru" bo ja mega fanka jestem |
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam kocyki na allegro i tak mi się podobają te la millou
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie wykupią wszystkiego
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
ustaw się w kolejce godzinę przed otwarciem- moze wtedy bedziesz miała jakieś szanse
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Niuniek zaczyna popołudniową gimnastykę, aż mi brzuch podskakuje |
|
|
|
#2646 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Coś bardziej bombkowego poszukaj może![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak taka świnka chodzę.Cytat:
Ale ja wiem, że to przez to, że jak zaczynaliśmy być razem, byłam bardzo młoda i on mi imponował, byłam uległa tylko żeby się przypodobać. Źle sobie go wychowałam i tyle. Teraz robiłabym zupełnie inaczej i inaczej miałabym w związku Jakie to przykre, że osoby, które kochamy najbardziej sprawiają nam najwięcej bóluCytat:
Nie ma co-nieźle wybrali termin tych zmian![]() Cytat:
Moje przyjaciółki, które dobrze mnie znają bardzo się cieszą bo wiedzą, że dla mnie to szczęście![]() Miałam dokładnie tak samo z tymi skurczami wczoraj w nocy! Zaczęło się tydzień temu od drgania powieki, później stopy jak źle zagięłam, następnie skurcze dłoni jak malowałam drzwi a w nocy okropny skurcz łydki!!! Przysięgam co za koszmar kopałam w powietrze, darłam się a rano kulałam, do tej pory mnie boli Wydawało mi sie, że biore preparat dobry ale widzę, że on nie ma potasu... Oj żeby się dziś to nie powtórztyło Cytat:
Ile Ty się biedna nastresujesz Głupio mi, że ja takie rzeczy wyprawiam (remonty itd) kiedy Ty nie możesz nogą kiwnąć w obawie o malucha![]() No właśnie-wczoraj o 3 skończyliśmy remont przedpokoju, na końcu już totalny stres, wyzwiska bo już mieliśmy dosyć ale udało się. Teściowie zadowoleni My z efektu też, bardzo. Wszystko sami zrobiliśmy, puszczę później fotki bifor/after.A teściowie przywieźli mi od szwagierki 2 torby podróżne ciuszków 56/62/68 ;o Rany Dziewczyny ile tego jest, nie będę musiała w ogóle prać! Cyknę na dniach fotkę bo to jest przesada Musze przyznać, ze dostałam baaardzo dużą pomoc. Maleńkiej nic nie zabraknie a na początku wszystko wydawało się takie nie do ogarnięcia...
Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2012-10-13 o 16:12 |
|||||||
|
|
|
#2647 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() We Wrocku śliczna jesienna pogoda słoneczko świeci jest w miarę cieplutko muszę to wykorzystać i udać się na spacerek jak tylko mój małż wróci. Byłam wczoraj w Askocie i ceny powaliły mnie na łopatki nie sądziłam że ciuszki i różnego rodzaju akcesoria dla maluszka są takie drogie ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jednym słowem wyprawkę dla swojej córuni już masz
|
|
#2648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Wpadłam na chwilę - korzystam z nieobecności męża, który poszedł coś tam poczyścić w samochodzie, a jak wróci będziemy piec gofry z bitą śmietaną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() eff wszystkiego najlepszego |
||||
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
w mojej to nawet nie liczę, że coś się ostanie
Cytat:
a z tymi ciuszkami to genialnie masz, szkoda że w mojej rodzinie ostatni niemowlak był jakieś 5 lat temu
|
|
#2650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do skurczy - mnie tez w nocy lapia, jak za bardzo wyginam stope. Wtedy szybko wstaje i stawiam stope na plasko na podlodze, od razu przechodzi. Zrobilam sobie piersi z kurczaka w platkach kukurydzianych i zajadam z feta i surowka
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie Wam dziewczyny współczuję tych skurczy. Mnie do tej pory złapał raz za łydkę, dwa razy próbował, ale zdążyłam rozciągnąć nogę. Wiem jakie to bolesne, ale nie wyobrażam sobie, aby taki skurcz trzymał godzinę czasu. Mnie trzymał ok minuty i już ledwo wytrzymałam ból. Mam nadzieję, że to już się Wam nie powtórzy, zresztą żadnej z nas...
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A taki prezent w postaci ciuszkow naprawde bardzo cieszy - odciazy Was Cytat:
Ja np. calej nocy w zyciu nie przespie w jednej pozycji, krece sie jak szalona. |
||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2655 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja na lewym boku wogóle nie mogę spać, bo mnie tak boli z prawej strony że masakra i śpię albo na lewym albo na plecach. Przy Karince też tak spałam i nic się nie działo. Nawet lekarza pytałam, to powiedział, że przecież jak mnie boli to nie będę spać na stojąco
|
|
|
|
#2656 |
|
Zadomowienie
|
widzę, że pracowicie dziś u Was!
TŻ w ten weekend ma zajęcia, więc ja siedzę u rodziców, pojadę potem do chrześnicy, mały szogun, który ma 1,5 roku no i wrócę jutro po póludniu.Poradźcie coś. TŻ ma za tydzień urodziny i nie wiem co zrobić W sumie jak ja miałam urodziny to tak zapowiadał prezent, a gówno dostałam ;] Akurat był mecz otwarcia Euro, więc jak się spotkaliśmy (szliśmy do strefy kibica) TŻ złozył zyczenia w stylu "wszystkiego najlepszego" i dodał, że nawet mi kwiatów nie kupił, no bo będzie mi niedobrze je cały czas ze sobą nosić. Może i racja, nie mówię, że nie. No i nie wiem, czy mam być wredną małpą i też mu nic nie podarować? Zrobić jak on: wszystkiego najlepszego, kochanie ? bo to był jedyny urodzinowy akcent jaki mnie tego dnia spotkał ;] Czy może olać to i zrobić jakąś niespodziankę? Bo w sumie w tym wszystkim chodzi o przyjemność z dawania a nie brania.. co myślicie? |
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na rocznicę kupiłam Tofifee i 2 czekolady. Mamy inne wydatki teraz
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - może jakieś wspólne wyjście, fajną kolację
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to ta bestia liczy na prezent, już ja go znam
No i jak się odegram, to potem pewnie będę miała wyrzuty sumienia, że może mu przykro czy coś.
|
|
|
|
#2660 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O matulu ale mam ochotę!! Ale ja z makaronem tak mam, że muszę conajmniej 0,5 kg porcję zjeść A makaron niezdrowy, cieżki![]() Cytat:
Pokaż się jaka wielka jesteś![]() Cytat:
Ja mam biedronkę pod nosem i około 7 idę na zajęcia ale ja akurat nie chcę tego kocyka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na dodatek tego wszystkiego maz mnie zarazil i czuje juz katar i jak mi schodzi na gardlo :[ ja pier.......juz mi sie chce powoli smiac bo martwic sie juz nie mam sily.
My na urodziny sobie zawsze kupujemy ksiazki Meduzza czekam na zdjecia przed /po ![]() Kiedy te kocyki w biedronce??? Zadnego info na stronie nie moge znalezc?
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No właśnie też mi to raczej na straszenie wygląda, fizycznie niemożliwe ![]() Cytat:
12 zł w ciuchlandzie dałam.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam to spagetti i już nie ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to chyba już limit dolegliwości na jedną osobę wykorzystałaś a co do książek, to mąż ma właśnie łatwe zadanie z prezentami, bo ja z książki zawsze się ucieszę, za to on z tych nieczytających
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam problem, jesli chodzi o prezenty dla TZ.
Ksiazek nie czyta, gadzetow nie lubi, slodkosci nie jada, wiec odpada upieczenie fajnego ciasta czy kupno smakolykow. |
|
|
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli lubisz kupować prezenty i wiesz że on się ucieszy to Mu kup, jeśli wiesz że jest Mu to obojętne to nie kupuj nic tylko spędźcie miło dzień. My na urodziny zawsze sobie coś kupujemy ale raczej takie rzeczy które nam się przydadzą a nie jednorazowego użytku gadżet. Ewentualnie właśnie np w rocznice miło spędza razem czas, idziemy do kina czy na kolacje. no ale to już kwestia gustu i charakteru, no ale na pewno nie była bym pamiętliwa jeśli o to chodzi ![]() Poszłam do sklepu na dosłownie 30 min, teraz ledwo żyje cienias ze mnie . Zasapałam się i nie mogę się ruszać, jeszcze ten ból nogi coraz mocniejszy Co do tego przekręcania dziecka podczas porodu to na prawdę tak było, tamta kobieta jeszcze dostała morfinę przeciwbólowo. Z tego co mi bratowa opowiadała to właśnie w mieście gdzie oni mieszkaja mają takie dziwne praktyki. |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Też się czaje na kocyki i recznik
Cytat:
Już mam neta ale jaoś po przerwie nie moge się wbić w dyskusie
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mężulek skonczył malowanie pokoju dla młodego, fajnie wyszlo, zadowolona jestem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

nawet nie wiedziałąm ,gdzie?

ja na szczęście wcale nie musze piec bo mój mąż ze słodyczy tylko śledzie toleruje
Mam nadzieję, że nie wykupią wszystkiego
trzeba jakos milej spedzic dzien
Jak taka świnka chodzę.
Wydawało mi sie, że biore preparat dobry ale widzę, że on nie ma potasu... Oj żeby się dziś to nie powtórztyło
z tych nerwow chyba bo cala sie trzeslam i nie moglam sie uspokoic) na szczescie szyjka utrzymana, wszystko w porzadku jedyne co to prawdopodobnie zapalenie drog moczowych ale kazal poczekac do odbioru wynikow moczu chyba ze bede sie naprawde meczyc to przepisal furagine. I jeszdze jakies leki rozkurczowe oprocz nospy, zdziwil sie, ze tyle jej biore a dalej mnie trzyma
Ile Ty się biedna nastresujesz
nie sądziłam że ciuszki i różnego rodzaju akcesoria dla maluszka są takie drogie
Czyli jednym słowem wyprawkę dla swojej córuni już masz
ślub 28.04.2012

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)