Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-13, 15:36   #931
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]
Fajna stylizacja - skąd jest sweter i spodnie?

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
No to trzymam kciuki żeby tak dobrze się sprawdził jak u mnie . W moim przypadku paznokcie błyszczą cały czas, nie robią się matowe, co sprawia wrażenie, że są świeżo pomalowane

Bardzo ładnie . To ten sweter z Zary?

Ja od zeszłego roku na nie 'choruję' ale przyznam szczerze, że nawet kurtki bym do niej nie miała, bo w tych męskich militarnych parkach nie czuję się dobrze

Niestety małe odpryski się już pojawiły (no ale skubałam słonecznik i lepiłam pierogi ), ale fakt lakier pięknie wygląda - cudownie się błyszczy.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 15:56   #932
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]

Świetny prosty zestaw!
Skąd sweter? Bardzo mi się podoba!

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość

Co sądzicie o butach z McArthur? Wypatrzyłam botki, o dziwo w dobrym rozmiarze
NIE POLECAM !!!
Szczerze odradzam. Kupiłam 2 lata temu oficerki tej firmy. Wizualnie -przepięknie, super leżały na nodze i wzbudzały zachwyt gdzie się nie pojawiłam. Jeśli chodzi o noszenie to też bardzo wygodne. Niestety, wytrzymały tylko rok :/ Pod koniec zimy już były w opłakanym stanie :/ Po kilku tygodniach zaniosłam do szewca bo obcas się rozwalił - okazało się, że jest całkowicie pusty w środku, to tylko obudowa. Podeszwa popękała, szewc musiał robić nową :/ Tragedia jednym słowem. Nigdy więcej nie kupię nic tej firmy, bardzo się zraziłam. Co więcej przód cały popękał, bałam się że będą przemakać. Jednym słowem podarły się prawie całe. Ładnie wyglądały tylko od kostki w górę. Na wszelkich możliwych zgięciach były pęknięcia :|
To jedyne buty, które mi się tak szybko zniszczyły.

Kurcze, cera mi się pogorszyła :| Miałam już taką ładną po czarnym mydle i nałożyłam ostatnio kwasy z jadwigi i to jst chyba winowajca :/ Wysoczyły mi 4 spote krostki :/ aż się mama zadziwiła jak mnie rano zobaczyła Chyba muszę faktycznie przejść na kosmetyczny minimalizm i polegać na czarnym mydle. Ahh już było tak pięknie

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2012-10-13 o 15:58
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:00   #933
iwona200
Zakorzenienie

Czy "wypychają" Wam się kolana w woskowanych rurkach z Zary?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:02   #934
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
No i pojechałam kupić płaszcz i sukienkę, a wróciłam z sukienką i spódnicą. Uznałam, że mam małe zboczenie na punkcie płaszczy i muszę być pewna na 100%, jak coś przymierzę i się zakocham będę wiedziała od razu. Poza tym ostatnio mam problem z podejmowaniem decyzji:co jest:. Co nie zmienia faktu, że bardzo dziękuję za wszystkie komentarze i zainteresowanie .

Pokazuję nowe nabytki. Jeśli chodzi o spódnicę to nie jestem pewna czy ze mną zostanie, ale sukienka wpasowuje się w mój gust idealnie. Poza tym pasuje do 90% rzeczy w mojej garderobie.
Dziś mierzyłam tą sukienkę Jest przepiękna i na wieszaku i na Tobie, ja mierzyłam 36 i oczywiście na mnie już tak ładnie nie mogła leżeć Miałam biust pod samą szyją Źle bym się czuła w tym dekolcie, ale sukienka cud miód.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:17   #935
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość

Niestety małe odpryski się już pojawiły (no ale skubałam słonecznik i lepiłam pierogi ), ale fakt lakier pięknie wygląda - cudownie się błyszczy.
stronę wcześniej wankaw pisała, że zarówno sweter jak i spodnie są z Zary.
Stary 2012-10-13, 16:30   #936
naciulatko
Zakorzenienie

Witam się weekendowo

Mimo że nastał weekend to nie do końca mogę odpocząć, bo jestem na ostatnim roku filologii polskiej i na poniedziałek mam do przeczytania dwie powieści (które zadano nam w piątek), więc stale siedzę w "książkach". O ile byłyby to jeszcze wersje papierowe to bym się cieszyła, ale mamy dostępne jedynie komputerowe, a ja nie znoszę czytać na komputerze.

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jak dobrze, że już dzisiaj weekend!!! Jestem tym tygodniem tak zmęczona, że szkoda gadać. A jutro jeszcze mnie chrzciny czekają Oczywiście stoję przed odwiecznym dylematem: "co ubrać?"
Podpisuję się pod tym obiema rękoma Również bardzo lubię zdjęcia Lady z jej stylizacjami i chętnie oglądałabym je codziennie W ogóle lubię wrzucane tu na wątek stylizacje dziewczyn

U mnie rolę takiej pomocy zakupowej odgrywa moja mama, dzięki której nie kupiłam wielu rzeczy, które teraz by pewnie zalegały w szafie Zawsze, kiedy nie jestem pewna czegoś pytam ją o zdanie i zawsze mi dobrze doradzi
Podziel się tą energią Ja jestem totalnie wypompowana. Marzę o słońcu, cieple, a ta pogoda mnie totalnie dołuje. A kiedy jeszcze wstaję rano i widzę, że za oknem jeszcze ciemno, to...
Kozaków też szukam, ale zaczynam tracić nadzieję, że znajdę cosik fajnego. Nie wiem, czy nie poczekam do wyprzedaży
Mnie najbardziej dołuje to, że zaprzepaściłam ćwiczenia Tak mi dobrze szlo, a od pewnego czasu nie mogę się zupełnie zmobilizować, żeby wieczorem podnieść dupsko z kanapy i poćwiczyć. Totalnie nic mi się nie chce. Cały dzień chodzę ospała, do pracy wstawać mi się nie chce, nic mi się nie chce Najgorsze jest to, że nie wiem, co zrobić, żeby było lepiej
Pochwal się zestawem, który wybrałaś na chrzciny. Udanej "imprezy"
Ja również bardzo lubię oglądać stylizacje, które tutaj wrzucacie. To bardzo inspiruje
Ja też zawsze pytam mamę i siostrę o radę, jeśli chodzi o ubrania i nie tylko Obie stwierdziły, że te buty, do których wklejałam link, są brzydkie. Ale na Waszą radę również liczyłam i pokryłam się z opinią mamy i siostry
W tym względzie się z Tobą zgodzę - też brakuje mi ciepła i słońca. A czekanie na przystankach autobusowych przeraża mnie najbardziej Półtora miesiąca temu wróciłam z wakacji i nie mogę uwierzyć, że biegałam w stroju kąpielowym, a teraz mam na sobie kilka warstw, a i tak zamarzam.
Co ćwiczyłaś? Mnie kusi trening z Ewą Chodakowską i przymierzam się od dłuższego czasu. Nie ma co się załamywać tylko od dzisiaj wracaj do treningów!
A co do kozaków - w zeszłym roku kupiłam dwie pary, bo jedne się zniszczyły... Drugie też już nie są w najlepszym stanie. Dlatego w tym roku chcę postawić na coś lepszego, skórzanego, ale z wyborem ciężko. Dzisiaj planuję podjechać do Quazi, może tam coś znajdę Wolałabym poczekać do wyprzedaży, ale o ile zaskoczy nas śnieg to zostanę bez butów.

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja również bardzo lubię sukienki, choć kiedyś dłuuugo było trzeba mnie przekonywać, żeby jakąś założyła Długo dojrzewałam do tego, że w sukience wyglądam dobrze Na szczęście dojrzałam i teraz sukienki są podstawą mojej garderoby
Wydaje mi się, że teraz już i tak sporo kobiet zakłada sukienki/ spódnice. Choć rzeczywiście królują jednak spodnie. Pewnie dlatego, że są jednak nieco wygodniejsze
Ja z kolei teraz przekonałam się trochę do spodni, bo wcześniej naprawdę rzadko można było mnie w nich spotkać. Góra raz w miesiącu miałam na sobie spodnie. Od jakiegoś czasu częściej zdarza mi się w nich chodzić Jednak mimo wszystko jestem zwolenniczką sukienek i spódnic! A gdzie się zaopatrujesz w sukienki? Ostatnio szukam czegoś ciekawego, trochę schudłam i muszę wymienić garderobę

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Forget ja ostatnio przeżywam sukienkowa fascynacja. Może to wiek a może fakt ze córka poszła do przedszkola na pełen etat i mam wiecej możliwości by sukienkę założyć ( przy dziecku cieżko biegać w kiecce) i wiecej czasu by zadbać o siebie. Tak czy inaczej bardzo mi sie moja fascynacja podoba, czuje sie pięknie i kobieco.
Prawidłowo!
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:34   #937
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Świetny prosty zestaw!
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
stronę wcześniej wankaw pisała, że zarówno sweter jak i spodnie są z Zary.
dziękuję dziewczyny, dokładnie tak, obie rzeczy z zary
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:39   #938
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziś mierzyłam tą sukienkę Jest przepiękna i na wieszaku i na Tobie, ja mierzyłam 36 i oczywiście na mnie już tak ładnie nie mogła leżeć Miałam biust pod samą szyją Źle bym się czuła w tym dekolcie, ale sukienka cud miód.
To ja Ci w takim razie biustu zazdroszczę. Uważam, że sukienka ma super materiał , niestety już zdążyłam wymazać ją długopisem. Nie wiem jaki nosisz rozmiar, ale ja mam na sobie 36, mimo iż noszę 34 z Mohito, także można zmierzyć większą. Ja nie miałam wyboru, bo były tylko rozmiary 36, 38 i 42, ale czuję się w niej dobrze
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:49   #939
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
w tych, które posiadam nie wypychają się
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:51   #940
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
W moich się nie wypychają
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 16:54   #941
201606210931
Konto usunięte

widziałyście kanał Wendy na youtube? moim zdaniem jest jeszcze lepszy niż blog. Ma super porady!

http://www.youtube.com/user/wendyslo...Z1zjY3Sh52uTqI
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 17:02   #942
synesthesia
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Nadrobie was póxniej bo muszę jeszcze trochę posprzątać. Byłam dziśw Galerii poszukać torebki na urodziny. W Parfois mieli 'klona' Givenchy Antigony, ale jakaś mała była... a w Zarze to co chiałam akurat nie było na stanie, ale wzięłam inną z mojej listy, bo na żywo bardzo fajna z miłą skórką jest, no i ma zamek na cała długość, więc ejstem chyba najwet bardziej zadowolona.
A że taka tania była to jeszze w ramach prezentu mama kupiła mi sweter w Reserved - który zauważyłam ze da się nosic tył naprzód, nawet fajniej wygląda tak noszony!
Zdjęcie torebki ze strony Zary, swetra fotki sa moje (wiem ze słaba jakość ale komorką robiłam i ciemno jakoś w pokoju mam )

Torebka 119zł, sweter 79.99zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8403104040_1_1_3.jpg (14,4 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przodre.jpg (53,3 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tylre.jpg (47,7 KB, 95 załadowań)
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 17:30   #943
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Ci w takim razie biustu zazdroszczę. Uważam, że sukienka ma super materiał , niestety już zdążyłam wymazać ją długopisem. Nie wiem jaki nosisz rozmiar, ale ja mam na sobie 36, mimo iż noszę 34 z Mohito, także można zmierzyć większą. Ja nie miałam wyboru, bo były tylko rozmiary 36, 38 i 42, ale czuję się w niej dobrze
Ja nie mam wcale dużego biustu (A). Możliwe, że to kwestia rozmiaru. Powiem Ci, że ja też wzięłabym 34 do mierzenia , gdyby była No ale 36 też nie pasowała.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:04   #944
Dotka81
Zakorzenienie

Porobiłam fotki zakupów i baterie padły

Odebrałam z paczkomatu te botki Ryłki solidnie wykonane, rozmiar idealny, wygodne, miękkie
Tylko to wiązanie trochę badziewne ale chyba nie będę wybrzydzać

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:39   #945
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Świetny prosty zestaw!

NIE POLECAM !!!
Szczerze odradzam. Kupiłam 2 lata temu oficerki tej firmy. Wizualnie -przepięknie, super leżały na nodze i wzbudzały zachwyt gdzie się nie pojawiłam. Jeśli chodzi o noszenie to też bardzo wygodne. Niestety, wytrzymały tylko rok :/ Pod koniec zimy już były w opłakanym stanie :/ Po kilku tygodniach zaniosłam do szewca bo obcas się rozwalił - okazało się, że jest całkowicie pusty w środku, to tylko obudowa. Podeszwa popękała, szewc musiał robić nową :/ Tragedia jednym słowem. Nigdy więcej nie kupię nic tej firmy, bardzo się zraziłam. Co więcej przód cały popękał, bałam się że będą przemakać. Jednym słowem podarły się prawie całe. Ładnie wyglądały tylko od kostki w górę. Na wszelkich możliwych zgięciach były pęknięcia :|
To jedyne buty, które mi się tak szybko zniszczyły.
hmm, szkoda, że nie próbowałaś reklamować...
Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
widziałyście kanał Wendy na youtube? moim zdaniem jest jeszcze lepszy niż blog. Ma super porady!

http://www.youtube.com/user/wendyslo...Z1zjY3Sh52uTqI
ale ona ładna
Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Nadrobie was póxniej bo muszę jeszcze trochę posprzątać. Byłam dziśw Galerii poszukać torebki na urodziny. W Parfois mieli 'klona' Givenchy Antigony, ale jakaś mała była... a w Zarze to co chiałam akurat nie było na stanie, ale wzięłam inną z mojej listy, bo na żywo bardzo fajna z miłą skórką jest, no i ma zamek na cała długość, więc ejstem chyba najwet bardziej zadowolona.
A że taka tania była to jeszze w ramach prezentu mama kupiła mi sweter w Reserved - który zauważyłam ze da się nosic tył naprzód, nawet fajniej wygląda tak noszony!
Zdjęcie torebki ze strony Zary, swetra fotki sa moje (wiem ze słaba jakość ale komorką robiłam i ciemno jakoś w pokoju mam )

Torebka 119zł, sweter 79.99zł.
Sweter fajny torebka ze względu na szerokość mniej mi się podoba, ale na pewno wpisuje się w ten wątek
Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Porobiłam fotki zakupów i baterie padły

Odebrałam z paczkomatu te botki Ryłki solidnie wykonane, rozmiar idealny, wygodne, miękkie
Tylko to wiązanie trochę badziewne ale chyba nie będę wybrzydzać
może jak reszta stroju będzie stonowana, to nie będzie to źle wyglądać i rzucać się w oczy
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 21:38   #946
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
mam 4 pary woskowanych spodni z Zary i nie zauważyłam aby wypychały się w nich kolana
Stary 2012-10-13, 22:15   #947
sandra8859
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanko! Ile zapłaciłyście za czarne mydło w Organique??(dopiero teraz zakupiłam). Bo dumam czy nie przepłaciłam (a powinnam dostać dzisiaj 30% zniżki..)
Stary 2012-10-13, 22:50   #948
naven
Raczkowanie

Ale mam dylemat Drogie Minimalistki, nabyłam kilka dni temu karmelowe kozaki z ccc, i nie wiem czy jednak ich nie oddac i nie wymienić na coś innego, znów czarnego ? hmm

mam dylemat czy jak karmel, to koniecznie brązowa tonacja? czy np może być w beżach, ecru/krem, troche czerni? już sama nie wiem
Płaszcz mam czarny na zimę..
naven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 22:52   #949
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

wpadam na chwilę i tylko się pochwalę, że kupiłam dzisiaj kurtkę na zimę ze składem: 70% puchu i 30% pierza

mam nadzieję, że nie przekręciłam, bo jest napisane: Filling: 70% duck down,30% duck feather

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez naven Pokaż wiadomość
Ale mam dylemat Drogie Minimalistki, nabyłam kilka dni temu karmelowe kozaki z ccc, i nie wiem czy jednak ich nie oddac i nie wymienić na coś innego, znów czarnego ? hmm

mam dylemat czy jak karmel, to koniecznie brązowa tonacja? czy np może być w beżach, ecru/krem, troche czerni? już sama nie wiem
no pewnie, że nie brązowa tonacja :P mi się karmel podoba np. z granatem
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 23:02   #950
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko! Ile zapłaciłyście za czarne mydło w Organique??(dopiero teraz zakupiłam). Bo dumam czy nie przepłaciłam (a powinnam dostać dzisiaj 30% zniżki..)
170zł za 1kg, więc za niecałe 100g dałam coś ok. 15zł, już nie pamiętam dokładnie

Trochę inspiracji na jesień Salvatore Ferragamo Fall/Winter RTW
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-002_153220817667.jpg (93,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-003_153221729648.jpg (104,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-004_153222378407.jpg (90,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-005_153223442183.jpg (99,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-007_153225825801.jpg (111,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-011_1532281458.jpg (126,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-014_153230945173.jpg (97,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-017_153233222693.jpg (100,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-018_153233862885.jpg (101,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salvatore-ferragomo-rtw-fw2012-runway-020_153235365021.jpg (115,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2012-10-13, 23:03   #951
Mariah
Zakorzenienie

Stary 2012-10-13, 23:18   #952
naven
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
no pewnie, że nie brązowa tonacja :P mi się karmel podoba np. z granatem
no tak, zapomniałam o granacie
naven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 23:39   #953
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem jak najbardziej i tak jak katia napisala, np. granat
Ja wybralabym czarne, bo by były dla mnie bardziej praktyczne, musisz zastanowić się co masz w szafie
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 00:34   #954
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Piękne

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 08:16   #955
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
Ja od kilku lat noszę karmelowe kozaki i wg mnie to jest jeden z fajniejszych kolorów do dopasowania Do beżu jak najbardziej, czarny też fajnie wygląda. Granat, ja będę też łączyła z butelkową zielenią w tym sezonie

Cytat:
170zł za 1kg, więc za niecałe 100g dałam coś ok. 15zł, już nie pamiętam dokładnie
Aha, czyli nie przepłaciłam. Uff a już zaczęłam bluzgać na siebie, że zrobiłam znowu zakupy w pośpiechu Dzięki!

Edytowane przez sandra8859
Czas edycji: 2012-10-14 o 08:24
sandra8859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 08:41   #956
zielona2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Ja zapłaciłam 20 zł za opakowanie 100 g.
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:29   #957
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Wrzucam swój zestaw ze wczoraj. Plus buty, które kupiłam wczoraj. Mam trochę mieszane uczucia, ale jak kupowałam to nie miałam żadnych wątpliwości Można je nosić na 2 sposoby: ze sprzączkami i bez + mają regulowaną cholewkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cats.jpg (66,3 KB, 294 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg reserved_buty_2010.34.jpg (45,3 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty22.jpg (91,5 KB, 231 załadowań)
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:17   #958
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Wrzucam swój zestaw ze wczoraj. Plus buty, które kupiłam wczoraj. Mam trochę mieszane uczucia, ale jak kupowałam to nie miałam żadnych wątpliwości Można je nosić na 2 sposoby: ze sprzączkami i bez + mają regulowaną cholewkę.
bardziej podoba mi się wersja bez sprzączek
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:22   #959
synesthesia
Zakorzenienie

Dużo lepiej wygladają bez sprzączek.
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:55   #960
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości