Fryzjer w Katowicach - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-17, 16:38   #481
aferka
Wtajemniczenie

Dot.: Fryzjer w Katowicach

A czy któraś z Was była w salonie Image na Chopina? Kiedyś ten salon był na Sokolskiej, potem przeniósł się parę budynków dalej - na Chopina. Z tego co pamiętam - jeszcze jak był na Sokolskiej ceny mieli niewygórowane. I gdzieś (nie pamiętam już gdzie, czy na wizażu czy zupełnie gdzie indziej) czytałam całkiem niezłe opinie na temat tego (chyba tego ) salonu. Ale chciałabym znać opinie jak najbardziej aktualne a nie sprzed 3 lat.

Jeszcze takie pytanie: jest nowy salon na Sokolskiej otwarty może z miesiąc temu, zwie się "Świat Piękna", może warto spróbować? Ktoś coś wie? Właściciel nazywa się Sebastian Sudolski.

Edytowane przez aferka
Czas edycji: 2012-01-18 o 19:27
aferka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-20, 13:01   #482
Beata_86
Przyczajenie

Ponieważ pani Ewa, która pracowała w dj style się nie znalazła, to przyszło mi zdecydować się na kogoś innego. Poszłam do tego samego salonu, ale tym razem obcinał mnie pan Daniel. Generalnie muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Z ciekawostek dodam, że obcinał na sucho.
Beata_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 15:33   #483
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez Beata_86 Pokaż wiadomość
Ponieważ pani Ewa, która pracowała w dj style się nie znalazła, to przyszło mi zdecydować się na kogoś innego. Poszłam do tego samego salonu, ale tym razem obcinał mnie pan Daniel. Generalnie muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Z ciekawostek dodam, że obcinał na sucho.
Pani Ewa pracuje teraz ponoć w salonie, gdzie za zwykłe damskie strzyżenie płaci się 80zł
Koleżanka ją znalazła i była. Nie pamiętam nazwy salonu... Podawała mi nazwisko właściciela, ale mi wyleciało.

Pracownicy DJ Style są OK, ale pani Ewa była the best...

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-31, 13:05   #484
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Hej Dziewczyny!

Czy możecie polecić fryzjera, który robi dobrze i za rozsądną cenę fryzury okazjonalne -koki, upięcia?
Zleży mi na fajnej fryzurce na weselu, a nie chciałabym wydać majątku...

Insta

PM 2018
Stary 2012-04-17, 09:37   #485
pasarolka
Raczkowanie

o rany właśnie szukałam w necie dobrego fryzjera w katowicach. w tym wątku będę mieć chyba dużo informacji trochę mi to zajmie czytania...

ale poczytam bo do tej pory nie było nawet takiego co by mnie czosać umiał.

— Paulo Coelho
pasarolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-18, 20:09   #486
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Czy możecie polecić fryzjera, który robi dobrze i za rozsądną cenę fryzury okazjonalne -koki, upięcia?
Zleży mi na fajnej fryzurce na weselu, a nie chciałabym wydać majątku...
Nikt mi nie pomógł, więc zaryzykowałam i zapisałam się na czesanie do salonu Metamorfozy na ul. Korfantego w Katowicach. Zajęła się mną pani Asia Obawiałam się, że nie da rady upiąć całych włosów, ponieważ sięgają ledwo ramion, a z tyłu są dość krótkie (zapuszczane po bobie). Pani Asia zaplotła mi dwa francuzy, a pozostałe włosy (po zawiązaniu francuzów) zakręciła na prostownicy i ładnie podpięła Poradziła sobie nawet z grzywką. Fryzurka wytrzymała całe wesele, mimo deszczowej pogody i szaleństw na parkiecie do 4 nad ranem I zapłaciłam tylko 60 zł! Jestem naprawdę bardzo zadowolona - z czystym sercem polecam!

Insta

PM 2018
Stary 2012-04-29, 13:07   #487
Zuzia1123
Przyczajenie

Witam
Musiałam się w końcu zalogować na tym forum...żeby pochwalić się moją wspaniałą fryzjerką... Pani Danusia z salonu Beauty&Style w Katowicach na Paderewie rewelacja...
Zuzia1123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 18:30   #488
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dziewczyny, no niestety muszę studio H&S i tego całego Mariusza odradzić z całego serca. Zachęcona opiniami poszłam tam rok temu i do dziś mi nie przeszło wkurzenie, zatem musiało być naprawdę źle :P ale do rzeczy:
byłam dokładnie rok temu na początku stycznia. Czekalam na wizytę ponad miesiąc, zapisywałam się specjalnie do pana Mariusza. Bylam mega podniecona-myślałam, żę w końcu będę miała jakąś super hiper fryzurę
Włosy miałam długie prawie do pasa, blond, niefarbowane. Chciałam miec krótkie wlosy i super obcięte, dlatego wybrałam ten salon. Już od początku jak przyszlam ten caly Mariusz flirtował (bo nie wiem jak inaczej miałabym to nazwać, może tylko żartowali, ale i tak było to niesmaczne) ze swoim praktykantem, czy nie wiadomo kim on tam był, wyglądał trochę jak Azjata.. co chwilę przeklinali i opowiadali o jakiś erotycznych zabawkach sprowadzonych skądś tam - no totalna tragedia po prostu, podejście do klienta poniżej krytyki, naprawdę.
Prosiłam, żeby obciął na taką długość, żebym chociaż minimalnie mogła spiąć w kucyk. Oczywiście po obcięciu wlosów nie dało się zebrać w nic, zostaly obcięte do połowy uszu, powiedziałam, że przeciez prosiłam, żeby dało się spiąć chociaż odrobinę gumką, to stwierdził, że pospinam spinkami i wsuwkami... A na glowie został mi zwykly bob, za który gdzie indziej zapłaciłabym góra 30 zl, a tam-80 zł..
Moje włosy sobie wzięli, nie zwracalam uwagi na to co z nimi robią, ale potem koleżanki powiedziały mi, że byłam strasznie głupia, że ich nie wzięlam, na allegro dostałabym podobno za nie kilka stówek-że niby nie farbowane i dlugie...

Szczerze odradzam ten salon-ścięcie zwykłe, a drogie, obsluga i podejście do klienta-fatalne...

Dziewczyny piszcie, czy ktos jeszcze miał złe odczucia po wyjściu od nich, czy tylko ja jestem jakaś wybredna?
Póki co, to byla moja najgorsza wizyta u fryzjera, na równi z ta z Kleopatry, czy jak tam ten salon się nazywał
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-02, 13:29   #489
ashana
Przyczajenie

Ja też dawno temu byłam w H&S, chyba nawet u Mariusza.
Jak dla mnie masakra nie warta kwoty jaką zapłaciłam.
Już pisze o co chodzi..
Po rozstaniu z facetem naszło mnie na wielkie zmiany włącznie z fryzurą. Miałam ciemne włosy, dość długi, pięknie wycieniowane, ale uparłam się na boba w kolorze naturalnego popielatego blondu. Mój ukochany fryzjer powiedział ze nie da się rozjaśnić tak ciemnych włosów nie niszcząc ich, i nie ma czegoś takiego jak usunięcie farby żeby został naturalny kolorek włosów. Oczywiście nic do mnie nie dotarło, więc jak tylko mi powiedzieli w H&S że są w stanie "ściągnąć" kolor jaki dała farba, odsłaniając naturalny - byłam wniebowzięta.
Ta euforia szybko się skończyła - nałożono mi na głowę najbardziej tandetny proszkowy utleniacz, do tego nie równo! Prosiłam żeby kolor włosów był jednolity, a koleś mi jakieś pasemka zaczął robić! Raz że nie równo - w niektórych miejscach farba chwyciła przy skórze, w innych jakieś 2 cm od skóry.. Na taki shit nałożono mi na mokre włosy jakąś rudawą farbę! No kompletna masakra! Wyglądałam jak wieśniara z surówką warzywną na głowie! Miałam moje bardzo ciemne włoski, wymieszane z żółtymi i białymi pasemkami (utleniacz niektóre pasemka bardziej rozjaśnił) + rudawe coś. Obcięcie - również iście profesjonalne - nic nie zrobili tylko ścieli włoski do linii brody, nawet u góry nic nie poprawili!
Żałosne było to z czym wyszłam na głowie, a zapłaciłam ok 250 zł jak nie więcej!
Nie wytrzymałam tygodnia i poszłam do innego fryzjera żeby to naprawił
Dodam że po tym co mi nałożyli na głowę włosy były niesamowicie zniszczone! Jak siano! Dopóki nie odrosły nie dało się nic z nimi zrobić
A.. no i oczywiście zapomnijcie żeby fryzurę dopasowali do mojej buzi czy doradzili coś.
Jak mnie oszpecano tam, obok siedziała dziewczyna która bardzo prosiła żeby jej nie obcinać grzywki bo chce zapuścić, a Ci aż się na nią darli że musi mieć ściętą, dodając jakieś głupawe komentarze od siebie. Osobiście nie polecam.
ashana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 14:35   #490
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Ashana, a do którego zawsze chodzisz i który Ci potem poprawiał fryzurkę?

Może ci z tego H&S rzeczywiście dobrze obcinali, ale najprawdopodobniej bylo to na początku, a potem rozeszla sie fama, że fajnie obcinają i mieli tylu klientów, że przestalo im zależeć i teraz jakąś maniane odwalają :P

bo jedynie w taki sposób moge wyjaśnić tyle pozytywnych opinii z początku wątku :P
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-14, 11:23   #491
ashana
Przyczajenie

Wtedy chodziłam do Roberta (kilka razy zmieniał miejsce pracy, ale przed chwilą znalazłam to: http://www.bazantowo.pl/index.php?page=studio-fryzur). Naprawił ładnie to co zepsuli w H&S (faktycznie jak tam byłam salon był sławny, więc możliwe że się już nie starali i im nie zależało). Potem już normalnie u Roberta farbowałam włosy - nie spotkałam się z tak misternym i starannym balejażem/pasemkami nigdy wcześniej. Sympatyczna osoba która nas wysłucha i zrobi to co chcemy.

Ogólnie w całym swoim życiu miałam 3 fryzjerów - każdy świetny, chodzę do nich naprzemiennie :
- Robert (link wyżej)
- Daniel (http://www.danielpasierb.pl/)
- Adrian (http://www.marginess.pl/index2.html)

Robert - słucha tego o co się go poprosi, a jeśli coś ewidentnie nie pasuje do mojego rodzaju włosów - doradza i tłumaczy dlaczego to nie wyjdzie ładnie i mówi co ewentualnie można zrobić. Mam cienkie włoski, do tego mało - jego obcięcie niesamowicie wygląda jak się troszkę podtapiruje włosy.

Daniel - zazwyczaj jak się do niego przychodzi ma już pomysł na fryzurę - więc na spokojnie można powiedzieć "zrób co uważać, ma być wow!" i tak też będzie, ale jak się chce coś innego niż jego propozycje - nie drąży uparcie tematu. Obcina tak że włosy same się układają bez grama stylizacji. Na prawdę, można tylko podsuszyć włosy, a wyglądają jak świeżo po wyjściu z salonu.

Adrian - generalnie robi dokładnie to o co proszę, nic więcej, ale wykonuje to świetnie a ja dokładnie wiem czego chcę więc taki układ mi pasuje! Włosy wyglądają dobrze i bez układania fryzury i po lekkim natapirowaniu. Na prawdę świetnie potrafi wycieniować włosy i nadać im objętości fryzurką.

Każdy z panów jest świetny choć troszkę inaczej obcinają. Łączy ich to, że po wyjściu od któregokolwiek z nich nie muszę podcinać włosów przez ponad pół roku (a mam je na prawdę wycieniowane zawsze). Fachowcy i tyle

Edytowane przez ashana
Czas edycji: 2012-07-14 o 11:25
Stary 2012-07-14, 15:23   #492
aferka
Wtajemniczenie

Jakie ceny są u Daniela Pasierba? Mam na myśli strzyżenie z myciem i modelowaniem - bez farby czy innych bajerów
Stary 2012-07-16, 21:26   #493
ashana
Przyczajenie

Ok 70 zł mi chodzi po głowie.. Nie wiem czy z modelowaniem czy nie - bo zawsze chcę żeby mi tylko podsuszył włosy
Stary 2012-07-30, 20:48   #494
mandy36
Przyczajenie

W czwartek byłam w Akademii Berendowicz&Kublin na 3 Maja jako modelka jestem mega zadowolona naprawde warto sie zapisać
mandy36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 10:59   #495
janehare
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mandy36 Pokaż wiadomość
W czwartek byłam w Akademii Berendowicz&Kublin na 3 Maja jako modelka jestem mega zadowolona naprawde warto sie zapisać
Właśnie się wybieram na Akademię - trochę się obawiam, bo to zwykle uczniowie strzygą, ale jak dotychczas słyszałam tylko dobre opinie, a dużo taniej niż w salonie na Wawelskiej.
Macie jakąś wiedzę jak tną w Akademii na 3-go Maja ?
janehare jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 09:21   #496
Syntia99
Przyczajenie

SUPER KRÓTKIE strzyżenie dla PAŃ !!!

ostatnio obcinam się bardzo krótko: na zapałkę, na chłopaka, na chłopczycę i na męsko.
Wolę być za krótko obcięta, bo włosy mi szybko rosną. Miałam dobrego fryzjera, gdzie pani wiedziała, o co chodzi, odważnie cięła, i nie było problemu żeby zostawiła za długie.
Ale ten fryzjer został zlikwidowany z powodu przebudowy
Moje doświadczenia z salonami i studiami fryzur są fatalne, to tylko podcinanie końcówek i niewprawne, ostrożne posługiwanie się maszynką.
Najgorzej było latem, przed wyjazdem, kiedy zależało mi na super bardzo krótkim ścięciu całkiem na chłopaka,
a zostawili mi takie długie włosy, że musiałam potem jeszcze raz iść do fryzjera i to zagranicą.

Szukam fryzjera w KATOWICACH lub okolicy, nawet dalszej, który pewną ręką i bez wahania i skrupułów, że za krótko potrafi dobrze ściąć dziewczynę na męsko.
Interesuje mnie też cała Polska, autem wszędzie blisko jeśli warto jechać.

Może ktoś ma podobne doświadczenia.
Piszcie, jeśli coś wiecie na ten temat, lub macie coś do powiedzenia.
Syntia99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-13, 16:43   #497
anxann
Raczkowanie

Też byłam w Nowej Linii (w styczniu/lutym) i mam mieszane uczucia. Fajnie zapowiadający się salon na stronce internetowej, a w realu dość obskurny. Mnie strzygł facet. Zaproponował kilka oklepanych fryzur, zero kreatywności. Gdy nie chciałam zrobić z siebie kolejnego boba usłyszałam 'widzę, że pani nie potrzebuje zmiany'. ostatecznie podcięłam końcówki, facet bez mojej wiedzy je 'zmiękczył' czyli lekko wycieniował końce (tak z 5 cm od dołu). w sumie to dość dobrze się później układały, ale nie było to w końcu nic skomplikowanego. masażu głowy nie zauważyłam. woda do mycia włosów zdecydowanie za gorąca, włosy rozczesane dopiero po myciu i to od góry! zamiast stopniowo od dołu, co przy moich 60cm włosach ma znaczenie. wcześniejsza klientka miała na głowie całkiem ładnego boba, więc ten pan chyba tylko długimi włosami nie potrafi się zająć.
anxann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 11:03   #498
Sahara9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Madelie Pokaż wiadomość
Wybacz, ale czego Ty się spodziewałaś po fryzjerze za 20 zł?
Nie lepiej od razu zapłacić za porządne strzyżenie bez konieczności robienia poprawek u kogoś innego?
Jeśli masz zniszczone włosy, które trudno się układają, to może warto byłoby pomyśleć o jakimś zabiegu odżywczym

Po fryzjerze ze 20 zł spodziewałam się, że będzie potrafił podciąć końcówki! Za dużo? Możliwe...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Wracam do stałego tematu: jak znaleźć dobrego fryzjera w tym wielkim (podobno) mieście? Chcę podzielić się z wami nowym doświadczeniem. Przez jakiś czas uważałam, że salon REGINA(ul.Piastowska 7 ,Katowice) jest przyzwoity. Obcinałam tam włosy trzy razy i było względnie dobrze.
Od kilku dni nie polecam pana Irka, który ostatnio tak mnie oszpecił, że przepłakałam kilka nocy. Jest głuchy na uwagi, że włosy trzeba tylko na końcach wystopniować (tnie od czubka głowy i teraz mam schody, z którymi walczyłam prawie rok). Używa narzędzi, po których moje wlosy wyglądają jak siano(strzępią się ). Ja tłumaczę jak nie ma być(bo już mam uczulenie na takich fachowców) on robi swoje i ,oczywiście, spierd...ł!
Nie polecam tego gościa, bo ma się za wielkiego fryzjera, a tak naprawdę to potrafi tylko cieniować i strzępić i uważa, że to nowoczesne cięcie. Jeśli coś nie gra, informuje, że trzeba będzie prostować włosy. Teraz czekam aż moje schody odrosną, a potem dokąd pójść po pomoc? Nie mam już pomysłu. Poradzcie coś!

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez mandy36 Pokaż wiadomość

Kto tam jest naprawde dobry?

Edytowane przez Sahara9
Czas edycji: 2012-09-26 o 11:02
Sahara9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 11:16   #499
foczk_ow
Przyczajenie

GG do foczk_ow

Czesc dzewczyny,

Zastanawiam się nad zmianą fryzjera. Tam gdzie obecnie chodzę jest ok, ale potrzebuje jakiejś odmiany. Od dłuższego czasu moja samoocena jest na niskim poziomie. Potrzebuje kogoś kto by spojrzał na mój wizerunek i włosy "świeżym okiem".
Zastanawiałam się nad wizytą u pana Daniela Pasierba, któraś z was chodzi? Jakie wrażenia? I jak cenowo?

Może polecicie mi kogoś innego w Katowicach i okolicy?
Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam
foczk_ow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 08:43   #500
milena05
Przyczajenie

Swego czasu odwiedziłam Akademie Berendowicza jako "modelka" zapłaciłam grosze i było bardzo dobrze ale kolejnym razem wyszłam i ryczałam. Rozumiem, że za takie pieniądze godzę się na praktykantów i jest tam przysłowiowa loteria. Obecnie polecam dwa salony wspomniany wcześniej Daniel Pasierb ul. Powstańców, super upięcie (dzięki za ostatnią sobotę), cięcie ok, ale z farbowaniem bywa różnie no i drogo. Drugi salon to Creative na Francuskiej 59, super farbowanie i dekoloryzacje, ciecie też ok. Pan Wojtek fajnie potrafi doradzić.
milena05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 09:42   #501
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milena05 Pokaż wiadomość
Drugi salon to Creative na Francuskiej 59, super farbowanie i dekoloryzacje, ciecie też ok. Pan Wojtek fajnie potrafi doradzić.
A jak z cenami za strzyżenie?
I czy potrafią ciąć kręcone/falowane włosy tak żeby nie wymagały prostowania?
Mam wrażenie, że teraz fryzjerzy polecają prostowanie włosów jako lek na wszystko, bo zwyczajnie nie potrafią ciąć włosów falowanych czy kręconych. A jak się wyprostuje - to jest po problemie.
Stary 2012-09-28, 09:21   #502
milena05
Przyczajenie

Ja też mam lekko kręcone włosy troszkę za ramiona, ostatnio za mycie, cięcie i modelowanie zapłaciłam 60 zł i nikt nie chciał na siłę mi ich prostować.
milena05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 21:14   #503
kajak
Przyczajenie

Czy ktoś wie, gdzie obecnie pracuje Pani Ewa z dj style? Błagam o namiary na nią. Plisssssss...
kajak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 09:44   #504
Lynn
Zakorzenienie

Teraz jest groupon do benderowicz i kublin. Był tam ktoś? Dobrze strzyżą?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-15, 19:03   #505
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez kajak Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie, gdzie obecnie pracuje Pani Ewa z dj style? Błagam o namiary na nią. Plisssssss...
Z tego co pamiętam, to koleżanka mówiła, że Ewa pracuje teraz w salonie u Wojtka Wajdy.

Insta

PM 2018
Stary 2012-10-15, 19:18   #506
kajak
Przyczajenie

bardzo dziękuję jutro tam dzwonię...
kajak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 13:44   #507
Ketsu
Raczkowanie

GG do Ketsu

Cześć dziewczyny,

Przejrzałam cały wątek i dokładnie przeczytałam ostatnich 5 stron (nie interesują mnie opinie starsze niż 2 lata) i nie znalazłam niestety tego, czego szukałam. Czy któraś z Was korzystała z usług salonu fryzjerskiego w Altusie na pierwszym piętrze? Jako, że pracuję w Altusie to mam u nich zniżkę i zastanawiałam się, jak u nich z jakością.

Jeśli nie tam - to gdzie? Czytam Wasze opinie i tak naprawdę wygląda na to, że nie ma takiego faktycznie dobrego fryzjera w Katowicach... Zależy mi na kimś, kto nie będzie się bał, że "to jest za krótko dla kobiety", będzie w centrum lub w miarę blisko centrum i nie będzie też brał za strzyżenie krótkich włosów 80 zł. Czy w ogóle ktoś taki w Kato istnieje?
Ketsu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-01, 12:52   #508
magdalenaks
Przyczajenie

Jakiś czas temu obcinalam włosy w gabinecie fryzjersko-kosmetycznym Rulczyński, tj.na ulicy Strzeleckiej w Katowicach i byłam baaardzo zadowolona
magdalenaks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 17:19   #509
Manehajera
Zakorzenienie

ja polecam Beauty Club na Tysiąclecia. Rok temu byli na placu Andrzeja ale się przenieśli.

Rozważam jednak Rulczyńskiego, macie opinie dot Ombre tym salonie?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-05, 18:56   #510
mambusiaPRV
Przyczajenie

Podsumowując wizytę w salonie Wojtka Wajdy - przereklamowany, za bajońskie kwoty

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości