|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Chergui znika mi w zastraszającym tempie. Jak tak dalej pójdzie, to 50ml wysuszę w miesiąc
Duży udział będzie mialo w tym moje chuopie, no ale zawsze...
|
#4203 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
teoretycznie tak, bo po to powstał nfz, za czasów kas chorych by sie nie dało... ale jak jest w praktyce to nie wiem
|
|
|
#4204 |
|
Konto usunięte
|
Idę jutro oddać krew |
|
|
|
#4205 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37055574]
Idę jutro oddać krew Ktoś czerninkę robi??
|
#4207 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4208 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4209 | |
|
|
Cytat:
Miszcz faktycznie, ale uśmiechnięty na tej focie jest nawet
|
|
#4210 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zanabyłam dziś kolejną dzianinową kieckę
nie poznaję siebie... ale może to dobrze, bo ostały mi się JEDNE wyględne spodnie do chodzenia a spodnie zanabyć niełatwo ![]() Cytat:
o właśnie, mi się wszystkie takie warzywne kotlety rozwalają na patelni, mimo delikatnego traktowania, zaradziłyby na to te płatki ziemniaczane? jeśli tak, to gdzie takie coś się zanabywa, ja fogle nie wiem co to są te płatki ![]() to denaturat już nie jest fioletowy ![]() oj raczej właśnie nie miałam? nie chciałam, zakomunikowałam niechęć, niechęć została zaakceptowana niepotrzebnie się stresowałamCytat:
![]() jeden z rudziaków mojego brata włazi na drzwi, co za każdym razem prawie przyprawia mnie o zawał ![]() --- a właśnie, śniło mi się dzisiaj że mój brat umarł na coś tam, i tydzień temu był pogrzeb i po obudzeniu się przez chwilę miałam wrażenie że to prawda aż sobie uświadomiłam, że wcale nie i że tydzień temu na żadnym pogrzebie nie byłam bo się akurat z bratem widzieliśmy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-10-13 o 21:02 |
||
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszny sen
|
|
#4212 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
roboczo Szylec vel SzylSzatana
|
|
|
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też kcem ![]() bosz, ostatnio to wszystko chcę, chyba mi się przewraca w głowie od tego siedzenia w domu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4214 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dziś była u mnie sześciotygodniowa szyla na pierwszej wizycie. Taka malutka, a już na mnie nasyczała, charakterek
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4215 | |||||
|
Panaroja
|
Znad sałatki owocowej z wiśniówką
![]() Cytat:
) jest . Mój ojciec miał - chociaż raczej dysgrafię bo z czytaniem nie miał problemów - ale pisanie to była masakra - całe życie miał kłopoty , łykał i przestawiał litery , pisał lustrzane odbicia , samo stawianie liter sprawiało mu manualny problem , widać było , że się męczy żeby napisać prawidłowo , pisał powoli i bardzo uważnie . A nie był żadnym jełopem niedouczonym , pochodził z inteligenckiej rodziny , skończył politechnikę , miał ogromną wiedzę z różnych dziedzin , zwłaszcza historii , mnóstwo czytał , więc nie była to kwestia niedouctwa i lenistwa , a rzeczywiście zaburzenie mózgowe . Miałam też koleżankę w podstawówce z dysgrafią i dysleksją - nie była w stanie postawić równo ani jednej litery , miała kłopoty z czytaniem i na dodatek kłopoty z analizatorami słuchowymi . I miała pokręconą lateralizację .Obecnie się okazuje , że prawdziwe zaburzenia dys-cośtam są spowodowane specyficznymi odmiennościami w budowie mózgu , coś czytałam ostatnio , ale nie pamiętam dokładnie co i jak , i to wymaga wypracowania odmiennych sposobów działania takiego mózgu , dlatego dzieci dys- , ale takie naprawdę dys- a nie nienaumiane potrzebują specjalnych terapii . Po prostu ich mózgi nie rejestrują i nie analizują niektórych typów informacji tak , jak u większości ludzi . 2. 3. Cytat:
![]() kotha Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.ano nie jest - widać uwzględniono społeczne zapotrzebowanie na nie wymagający filtrowania przez razowy chlebek , który jest drogi jakby nie było ![]() 3.parszywy sen
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-10-13 o 22:18 |
|||||
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kombinuję dalej Na ebayu można kupić chipsy z drzewa agarowego. Chyba nie do jedzenia, tylko tak z racji formy się nazywają. tymczasem kupiłam sobie w ciemno TO ![]() http://www.fragrantica.com/perfume/S...aki-10849.html ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Apropo dysleksji, brat Wojtka ma dysleksję, piszę potwornie - jak kura pazdurem. Nauczycielka mowiła Mu, że albo zostanie nikim, albo lekarzem I jest swietnym diabetologiem ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Kameno
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To laboratorium jest częścią przychodni, ale innej, tej szczecińskiej, wątpię, żeby te dwie przychodnie miały podpisane jakieś umowy
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-10-13 o 22:25 |
|
|
|
|
#4218 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.łaaał , ciekawe , co to w środku będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- no czasami naprawdę nie można - to są zaburzenia analizatorów - oko i mózg nie są zgrane i mózg nie rejestruje prawidłowo tego , co oko widzi - dokładnego mechanizmu nie wyjaśnię , ale rasowy dysortografik - podgrupa dysgrafii - naprawdę ma problemy z nauczeniem się co gdzie kiedy . Postaram się doczytać i coś powiedzieć jak będę sama wiedzieć.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4220 | |
|
|
Cytat:
A papierki na to zdaje się dostaje każdy, kto dość uparcie nie chce się naumiać
|
|
|
|
#4221 | |
|
|
Cytat:
jeszcze nie miała ząbków, a już mnie umemłała i też nasyczała ![]() Tak mi się przypomniało, jaka była fajowa, jak była malutka... Taki brwiowy wyraz twarzy miała...
|
|
#4222 |
|
|
NMo więc włąśnie, teraz każdy, komu się uczyć nie chce, dostaje papierek... Choroba z pewnością istnieje, ale nie wierzę, że na aż tak szeroką skalę... Widziałam to często po kolegach w szkole...
|
#4223 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudo masz ta szyla od sąsiadów przyszła umrzeć do nas teściu znalazł ale była u weta milion razy nie udało sie kurde boje się brac kotha ostatnio taka zła pasa odkąd ja jestem zwierzaki dedają wiem przesadzam bzdety mówię ale wrażenie jest kiespkie i poczucie też Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-13 o 23:17 |
|
|
|
|
#4225 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam farbeu na guowie
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4227 |
|
|
|
|
|
#4228 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo dwa...Jaką?? Ja chyba tym razem do fryzjera pójdę, bo mi popiel po tygodniu zlazł i znów od 3 jestem żółta...
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Poszedł więc płaszczyk w świat...

Duży udział będzie mialo w tym moje chuopie, no ale zawsze...

Będą pierwsze na świecie musujące perfumy... Iso E Sparkling

niepotrzebnie się stresowałam
na coś tam, i tydzień temu był pogrzeb 

) jest . Mój ojciec miał - chociaż raczej dysgrafię bo z czytaniem nie miał problemów - ale pisanie to była masakra - całe życie miał kłopoty , łykał i przestawiał litery , pisał lustrzane odbicia , samo stawianie liter sprawiało mu manualny problem , widać było , że się męczy żeby napisać prawidłowo , pisał powoli i bardzo uważnie . A nie był żadnym jełopem niedouczonym , pochodził z inteligenckiej rodziny , skończył politechnikę , miał ogromną wiedzę z różnych dziedzin , zwłaszcza historii , mnóstwo czytał , więc nie była to kwestia niedouctwa i lenistwa , a rzeczywiście zaburzenie mózgowe . Miałam też koleżankę w podstawówce z dysgrafią i dysleksją - nie była w stanie postawić równo ani jednej litery , miała kłopoty z czytaniem i na dodatek kłopoty z analizatorami słuchowymi . I miała pokręconą lateralizację .

teściu znalazł ale była u weta milion razy nie udało sie kurde boje się brac kotha