|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cytat:
Ale jak na cały dzien w szkole i sobotni wieczór to dużoLece bo mi juz sie woda leje do wanny
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Halo Dziewczyny;-) Ja tak tylko wlocie, choć starałam się przelecieć wszystkie nowe strony.
(t)asiu, miło, że znów jesteś, podziwiam za przeczytanie wszystkiego do tyłu (takie jesteśmy cudowne, że ci się chciało;D ![]() ) i dziękuję bardzo za indywidualną odpowiedź. Coś wiem o tych charakterkachBika- aleś ty już niecierpliwa. Gratuluję czopu! Naklejki śliczne! i nie forsuj się tak teraz z tymi spacerami. A ja się z moim tż-tem strasznie pokłóciłam. Chyba mamy za dużo problemów ostatnio na głowie. Jeszcze pracujemy w ramach jednej firmy- marzę by już zmienił pracę
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa..... czasami dobrze się pokłócić...... zaraz będziecie się z tż'etem godzić
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
tyle, że ostatnio więcej do godzenia niż samych akcji godzeniowych;P To się kochana ciesz ostatnimi chwilami spokoju, bo zacznie ci się niebawem bardzo intensywny okres;-)
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Bika Emilka halooo!!!! Zlituj się nad ciotkami z forum! My się tu pewnie bardziej denerwujemy i czekamy niż ty Bika, co? Kurcze jak ja ci zazdroszczę że lada moment utulisz takie małe cudo...
aż się rozkleiłam... a aniołki rewelka, sama bym sobie takie nakleiła w sypialni!A wyglądasz genialnie! Uwielbiam takie piłeczki! Sama pewnie będę wyglądała jak rozjechany kotlet ale taka ma uroda. malamaluczka o tym że godzenie jest przyjemne też coś wiem =) ze swoim mężem potrafimy się pokłócić o wszystko (np. o cenę makaronu), czasami nie odzywamy się do siebie dłuższy czas i dobrze wiem że nie warto. Że tracimy tylko czas, ale co tu zrobić. Dwa uparciuchy z nas i tyle. Brzuch mnie zaczyna boleć...chyba wielkimi krokami zbliża się @
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda na to, że Wy się bardziej denerwujecie ode mnie ale może coś się ruszy czuję coraz większy dyskomfort więc może..... może...... a jak jeszcze z tż się poprzytulamy to już w ogóle będzie BUM Dziękuję za komplementy A "rozjechany kotlet" Co do godzenia z tż to ja nie pamiętam kiedy się ostatnio mieliśmy okazję godzić...... sama nie wiem czy to dobrze, czy źle A może jednak @ nie przyjdzie
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Patrząc na ciężarne z mojej rodziny, mogę stwierdzić jedno- nie każda ciężarna jest piękna =) Wiem, że jestem teraz brutalna no ale niestety żadna nie zyskała na atrakcyjności w tym stanie. ja zapewne nie będę miała takiej pięknej piłeczki jak ty, tylko wszystko pójdzie na boki. czyli stanę się szersza niż "wypukła wprzód" =) ach ta moja terminologia. Nic już dzisiaj nie pisze bo zaraz napisze coś za dużo.
W każdym bądź razie ty wyglądasz idealnie!!! Łudzę się, że nie przyjdzie, ale mam dzisiaj swoje standardowe objawy. Martwi mnie tylko to, że mój TŻ jest w domu parę dni w miesiącu i wybór dni nie zależy od niego. Ciężko będzie nam trafić...
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wierzę, że będzie tak tragicznie ![]() Jeszcze raz dziękuję Dacie radę Dziewczynki najwyższa pora na jakieś pozytywy na naszym wąteczku bo już od dłuższego czasu ani II ani porodu..... jak na razie same śluby
|
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bikuś śliczne te aniołki! ![]() Wróciłam od znajomych, fajnie było...zaraz się położę spać...a potem będę musiała jechać po rodziców...heh... |
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
chej dziefczęta
![]() dziękuję za wasze wsparcie z Sandrą wszystko w najlepszym porządku... ona sama pewnie juz niewiele pamięta, chociaż wszyscy w koło nieźle się strachu najedli... chociaż ona sama ponoć uspokoiła się dopiero jak tatę zobaczyła... najgorsze jest to, że nie wyciągnęła chyba żadnej nauki z tego, bo nadal wkłada wszystko do buzi Bika, brzuszek boski i w drugiej ciąży wcale nie był większy niż w pierwszej... jedyna różnicą było tylko to, że wcześniej wyskoczył ![]() a w związku z moimi złymi wynikami krwi postanowiłam zakończyć karmienie piersią... nawet mąż mi mówi, że teraz mam odpoczywać najczęściej jak mogę, brac moje witaminki, on mi tez pomoże teraz w nocy karmić Ritę... kochany
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż tyle
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() No kochany ten Twój tż szkoda tylko, że kończycie kp, ale Rita już "duża" dziewczynka w sumie, dobrze, chociaż do tego czasu ją karmiłaś ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Dziewczynki - Nauczycielki.... ...Wszystkiego Najlepszego
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za leczenie i ja rowniez zycze Wszystkiego Najlepszego Czesc ![]() Wreszcie niedziela
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
koleżanki nauczycielki wszystkiego dobrego!!!!!
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
Ludzilam sie,ze malo bedzie do nadrabiania bo opuscilam tylko sobote a tu tyle stron... Widze, ze Bika nadal w dwupaku. A Mona jak? |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam na chwilę zobaczyć jak tam Mona i Bika. Coś sie dzialo w weekend?? Ja na weekend poszłam do rodziców, bo mój brat przyjechał Więc mąż pojechał na studia a ja bach spakowalam torby i do rodziców Ale dziś późnym wieczorem wracam do domku. To was potem nadrobię.
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, nie bylo mnie chyba z 3 dni a tu milion stron do nadrabiania.
Przelecialam po lebkach bo nie dam rady wszytskiego nadrobic. A ja przez ostatnie kilka dni mialam pelno spraw do zalatwienie, dokumentow, pozniej dokupywalam juz drobizgi do wyprawki (tyopu woda do szpitala, szampon, pasta itp) wyszstko juz mam tylko jeszcze dzis oliwke dla malej kupie i finito W srode dostalam paczke z PL od mamy, z rzeczami po Filipie i wogole, jak patrze na te niektore ciuszki zaastanawiam sie jak moglam w nie dziecko ubraac, prezciez one jakos takie starodawne sie wydaja a to tylko 5 lt temu bylo A ja juz przesstalam brac magnezy i paracetamol (bo przez ostatni tydzien umieralam ze skurczami) jak bedzie sie mialo zaczac to samo sie zacznie a jak bedzie mialo przejsc to przejdzie Panie Nauczycielki wszytskiego naj nja dzis wasze swieto ![]() ![]() Widze ze Biksiowej Emilce sie nie spieszy, Mona tez jeszcze w dwupaku, wiec czekamy... Bikus tak sie smialas z mojego pmyslu ze jeszcze wam sie w kolejke wtrynie a tto bardzo prawdopodobne jak Emilka taka niechetna na wyjscie |
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja startowałam już z pewnym nadmiarem (kg i cm), a i w ciązy dość sporo przytyłam ![]() a z karmieniem, to pół roku Rita była tylko na piersi, a teraz lepiej jej wchodzą "konkrety"... a i na mm jest bardziej syta (od 2 nocy się wyspałam poza tym jaki pożytek z matki, jak ta jest chora ![]() Paniom Nauczycielkom życzę wszystkiego najlepszego
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki...
Ja trochę nieprzytomna jestem, bo spałam z przerywnikami...a nad ranem jechałam po rodziców...heh |
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
ależ cisza
![]() czyżby wszystkie poszły rodzić? ![]()
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelką. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia? Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tą mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii. ... Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie.. Panienka pomyślała przez chwilę mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie! Duszek westchnął głęboko i powiedział: - Pokaż mi jeszcze raz tą je.baną mapę... Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-10-14 o 13:31 |
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Bikus pekny ten kaciak dla Emilki, aniolki super, Cytat:
![]() Today super ze juz wszystko przygotowane dla corci ![]() Nikita
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita hehe
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Nudna niedziela trwa. Nie wiem czemu ale nie lubię tego dnia tygodnia ![]() Mona kącik dla dziecka śliczny i taki dopieszczony Co do Twojego męża to musisz uwierzyć, że da się coś z tym zrobić. Ja też stoczyłam wiele batalii w tym temacie i jest o niebo lepiej. Zresztą ja uważam, że w każdej kwestii można popracować żeby było lepiej. Życzę dużo siły ![]() Bika śliczny ten Twój brzusio, faktycznie zgrabny i taki idealny A brzuch sprzed ciąży cudowny ! Ćwiczyłaś coś ? Ile bym dała żeby moje partie ciała w tych okolicach tak wyglądały. Żabcia mi się podoba kartka numer 1 Brawa za 4 miesiąc !Strong ale ślicznie Kamilek wyglądał Cudny jest ! Gdzie robicie wesele? Kogo bierzecie za fotografa?Gucia aleście się najedli strachu ! Mam nadzieje, że już się uspokoiliście ![]() Gocha brawa dla Wojtusia Butter jesteś wariatką Oczywiście taką pozytywną ![]() Co do Aaby, to pisałam już, że skupia się na pisaniu pracy, zarywa nocki i pewnie brakuje jej sił i może czasu na wizytę. I tyle zapamiętałam ![]() Wczoraj mieliśmy gości, trochę niespodziewanych i dziś mam jakąś ciężką głowę. Wczoraj też przywieźli nam narożnik i kanapę. Niestety jedną część narożnika przywieźli z złym kolorze |
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Bika, jak tam? ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
wygrzebałam się dzisiaj z łóżka chyba o 12 . ledwo zjadłam śniadanie a tu już 15...nie ma to jak porządnie zmarnować cały dzień! Idę chociaż na jakiś spacer.Today_Tommorow jaka wyrywna do rodzenia =)
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc,
Wróciłam ze szkoły. Kolejny wpis do indeksu jest
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Today super, że już wszystko masz
czyli jeszcze troszkę i możesz rodzić ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Blonde super z tym przedszkolem. stokrotko ![]() Gucia6 Maleństwo sliczne kolczyki. Mona śliczny pokoik zrobiłaś dla Dawidka. Bika co za teść Super brzuszek. Śliczny kącik.Debrah bez sensu kupować mm. Zawsze jakby co, to mąz skoczy i kupi. strong az tak plakał biedaczek?? Ale z niego przystojniaczek, super.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

trochę przyśpieszyliśmy kroku na koniec i zaczął mnie brzuch boleć i plecy, ale jak tylko usiadłam - spokój. 
ale może dziś też się skusze 

. ledwo zjadłam śniadanie a tu już 15...nie ma to jak porządnie zmarnować cały dzień! Idę chociaż na jakiś spacer.
Super brzuszek. Śliczny kącik.