|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie skorzystałam, nie wiem jak inne.
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie dzisiaj niedziela w pracy za to wczoraj poszalałam na zakupach, oczywiście oprócz jedzenia same kosmetyki kupiłam a jaka padnięta byłam po tych zakupach wydawanie pieniędzy jednak męczy okrutnie hihihiwłaśnie skleciłam notkę o zdobyczach - oczywiście serdecznie zapraszam, do porannej kawy będzie jak znalazł ![]() co do dyskusji o imionach: ja miałam się nazywać Arleta , całe szczęście, że tatowi coś się poprzestawiało i jestem Aneta - z dwojga złego wolę to, które mam chociaż kiedy się urodziłam to imię Aneta było dosyć popularne i tak w podstawówce było nas 2 Anety a w średniej 3 ![]() drugie imię też mam, a jakże a do tego dwuczłonowe nazwisko
|
|
|
|
#1894 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff.. nadrobiłam
![]() Cytat:
Chociaż ja kiedyś powiedziałam coś obraźliwego, bo wtedy tak myślałam (nawet dosyć ostro), a jakiś czas później (Dwa lata?) zrobiłam dokładnie to samo, co tak skrytykowałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie mam ochoty podczytywać innych.Moje też. I cerę mam straszną Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1896 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
One są gruboskórne i bezproblemowe Czemu ja tak nie mam ![]() Cytat:
![]() Prawda
|
|||
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mów
Oprócz tego, połączenie z typowym polskim nazwiskiem ![]() Coś jak Miriam Kowalska
|
#1898 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Amerykańskie imię plus polskie nazwisko... ja mam czasem wrażenie, że jak ktoś ma proste słowo za nazwisko, dajmy na to KOT to rodzice się jakoś nie wiem, starają zrekompensować to dziecku i wymyślają skomplikowane imię...Mi tam z kolei nigdy nie przeszkadzało że jak ktoś zawołał "KASIA" to pięć dziewczyn na korytarzu się odwracało pewnie przywykłam do tego Jezu musze coś napisać... póki co piszę notki z wyprzedzeniem ale muszę coś aktualnie puścić
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj maseczkowy tag i recenzja maski truskawkowej tso moriri
|
#1900 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37060404]Ja widziałam, ale nie potrafiłam pomóc, bo sama dostałam formularz tylko do wypełnienia
![]() [/QUOTE] chyba jednak nie zamówię okularów chciałam przeciwsłoneczne, ale jest mały wybór i nic mi się nie podoba...
|
|
|
|
#1901 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Heej Wam
|
|
|
|
#1903 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bo oni każde ramki które mają w ofercie mogą przyciemnić )
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
ha, dzięki
w różu mi do twarzy ![]() jaaaak mi sie nie chce tłuc busem na stancje i nie chce mi sie cokolwiek robić zreszta, żadna nowość, no co za marazm mnie dopadł znowu.
|
#1905 |
|
Wolę prosto!
|
Bry
![]() Coś pisałyście o jakimś lenistwie, niemocy i innych takich - znam to, właśnie odczuwam :P Chyba dzisiaj czeka mnie dzień pt. koc, herbata, Chirurdzy, ewentualnie druga część sagi Millenium, na nic innego nie mam dzisiaj siły... A jeszcze jutro mnie czekają 6 godzinne laborki, będę się paprać w jakiejś ziemi, nic nie wiem co mam umieć, instrukcji się nie da zapamiętać, więc i tak się na nie nauczę nic pożytecznego, musiałabym zakupy na te zajęcia zrobić, jakieś rękawice, trawa, gorczyca, nawóz, ale nie ma bata żebym się dzisiaj z kanapy zwlekła, jedyna szansa, że jutro o 8 rano jakiś sklep ogrodniczy znajdę :P |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie staram sie zrobic notke o wczorajszym spotkaniu
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero co wstałam.
![]() Byłam wczoraj u brata na imprezie, nie piłam, bo ktoś musiał nas zawieźć do domu. ![]() Ale za to kumpela zaprosiła nas na przyszły tydzień do akademika do Zielonej Góry. i wtedy poszaleje.![]() Nie pamiętam kiedy ostatnio piłam..
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Czeeeeść
![]() Ale mam zadanie na jeden z fakultetów Mam odpowiedzieć na 5 pytań na temat sacrum i profanum w przestrzeni turystycznej, taka rozprawka "jak ja uważam". Sęk w tym, że wszystkie te pytania są dla mnie mocno niejasne Na trzeźwo chyba tego nie ugryzę ![]() A na blogu włosowa aktualizacja
|
|
|
|
#1909 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37061389]Czeeeeść
![]() Ale mam zadanie na jeden z fakultetów Mam odpowiedzieć na 5 pytań na temat sacrum i profanum w przestrzeni turystycznej, taka rozprawka "jak ja uważam". Sęk w tym, że wszystkie te pytania są dla mnie mocno niejasne Na trzeźwo chyba tego nie ugryzę ![]() A na blogu włosowa aktualizacja [/QUOTE]Jak się na trzeźwo nie da to znak z niebios, że trzeba się napić :P a tematyka brzmi co najmniej ciekawie ![]() Btw. - przypomniało mi się jak kiedyś na okienku między zajęciami poszliśmy ze znajomymi z grupy na piwo, okienko było dość długie, więc na ćwiczenia z fizyki szliśmy już nieco weseli Nigdy wcześniej i nigdy potem :P
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
nie mowcie o piciu, bo ja wczoraj bylam na pepkowym
glowa mnie boli strasznie.
|
|
|
|
#1911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale gejsza w avatarze |
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Już tylko 4 obserwatorów brakuje mi do 100! |
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak poszłam na egzamin z literatury.. Zapomniałam, ze mam, a poszłam na piwko z kumplem z gazety ^^ Mój egzamin opierał się o książce "Na tropach Smętka" i noo.. Gadałam o tym, że Wańkowicz ma córkę w wieku mojego brata i on jest inny niż ona
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam za zadanie zrobić hybrydę człowieka ze zwierzęciem
Już nawet mam pomysł, muszę tylko poszukać ofiary ![]() I aktualnie przeżywam zauroczenie moją lampą
|
#1915 |
|
Wolę prosto!
|
3
![]() Masz piękne włosy, normalnie zazdroszczę tych loków ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37061668]To może faktycznie skoczę po piwko albo dwa ![]() Ale gejsza w avatarze Piwko jest wskazane Podnosi wydajność pracy przy dziwnych projektach i pozwala przeżyć jakoś te, których się nie trawi :PA gejsza z wczorajszego posta makijażowego Nawet mi się nie skojarzyła z gejszą, teraz jak tak na miniaturę spojrzałam, to faktycznie coś w tym jest
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, właśnie też wstałam i idę na obiad. Kocham w niedzielę wstać prosto na obiad.
Potem dodam na bloga recenzję eye-linera i tuszu Rimmela plus makijaż. Jestem nawet dzisiaj zadowolona z tego jak mi wyszedł. W końcu. ![]() A później nowy odcinek Pamiętników Wampirów
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Asiaasia58, mnie się od razu skojarzyła, ale może dlatego, że akurat czytam "Wyznania gejszy" i jestem z tematyką na bieżąco ^^ Odpowiedziałam na pierwsze z tych pięciu powalonych pytań! ![]() Teraz dam mózgowi odpocząć i poczytam trochę
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Post na temat wczorajszego spotkania już gotowy
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nie chce obiadu robić.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

(tak, tak, chodzi mi o pisownię). Z tym, że wolę Kasię niż Katarzynę, to drugie nie pasuje mi do końca bo jest takie mega oficjalne... 
wydawanie pieniędzy jednak męczy okrutnie hihihi
, całe szczęście, że tatowi coś się poprzestawiało i jestem Aneta - z dwojga złego wolę to, które mam 

Chociaż ja kiedyś powiedziałam coś obraźliwego, bo wtedy tak myślałam (nawet dosyć ostro), a jakiś czas później (Dwa lata?) zrobiłam dokładnie to samo, co tak skrytykowałam
mam nadzieję, że gdy tylko kupię laptopa (za jakis miesiąc, dwa) i będę mogła pisywać na bieżąco to jakoś się ogarnę 
Nawet nie mam ochoty podczytywać innych.
おはよう!