Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-13, 15:23   #1321
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A ja uwazam, ze to kwestia pielegnacji. Jesli dziewczyna sie zamalowuje, zamiast malować, to nic dziwnego, ze potem dziwie wyglada bez makijazu. Zobaczcie jak np. bez makijazu wyglada Doda- jak ktos tworzy swoje "ja" tylko za pomocą podkładu, szminki itp., to z reguły wygląda bez makijażu źle. Dla mnie to taka zmyła w stylu- wyskubię sobie brwi i potem dorysuję braki kredką. Duzo lepiej oglada mi sie dziewczyny z neutralnym beżem, brązem na powiekach niż wiecznie z np. czerwonymi ustami i smokey, bo mam wrażenie, że oszukują W makijazu kazdy ładnie wygląda. Ale podkreslam, ze to tylko moje zdanie, bo jestem prawie pewna, że ktoś się oburzy. Moze tez po prostu dziewczyna nie trafia w moj gust, jesli chodzi o typ urody i tyle.

Aha, to lepiej mieć ascetyczny makijaż żeby czasem ktoś nas nie zjechał,że źle wyglądamy bez? Dżizas..jej twarz- jej wybór. Każdy makijaż oszukuje- jak to ujęłaś. Co innego robi podkład jak nie oszukuje,że mamy ładną cerę? Po to są kosmetyki kolorowe... Nie cierpię jak ktoś się wtrąca w styl makijażu i uważa,że tylko brązy i beże są cudowne, a z rana wystarczy muśnięcie różem i bezbarwny błyszczyk by wyglądać jak piękna, leśna rusałka..

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 17:01   #1322
onemorepanda
Raczkowanie

dziewczyny, wiecie może czy te wykłady z blog forum będą później dostępne? Czy tylko stream na żywo? Bo kurczę, an dziś ani jutro nie mogę oglądać
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 17:58   #1323
Blondi2989
Blond forever!

KarolinaKorba wróciła
Co prawda nie z kosmetycznym filmikiem, ale ja ją bardzo lubię
http://www.youtube.com/watch?v=6dPE_...&feature=g-u-u
Stary 2012-10-13, 17:58   #1324
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
Asia uroda nie grzeszy,ale tak zle tez nie jest.Ja jak jestem bez makijazu to znajomi pytaja czy jestem chora (czasami zmeczona),tak wiec podklad,korektor i tusz to podstawa!
No i właśnie mi o to chodzi, że magia makijażu powoduje, że jak już ukażemy komuś prawdziwe oblicze, to ludzie pytają czy jest się chorym, bo 'coś tak blado dzisiaj wyglądasz' itp.

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Aha, to lepiej mieć ascetyczny makijaż żeby czasem ktoś nas nie zjechał,że źle wyglądamy bez? Dżizas..jej twarz- jej wybór. Każdy makijaż oszukuje- jak to ujęłaś. Co innego robi podkład jak nie oszukuje,że mamy ładną cerę? Po to są kosmetyki kolorowe... Nie cierpię jak ktoś się wtrąca w styl makijażu i uważa,że tylko brązy i beże są cudowne, a z rana wystarczy muśnięcie różem i bezbarwny błyszczyk by wyglądać jak piękna, leśna rusałka..
Czy ja ingeruje w jej styl? Wyrazam jedynie wlasna opinie, co podkreslilam juz wczesniej. Sama sie maluje, ale nie zamalowuję, widocznie różne mamy pojęcie makijażu. Dla mnie do podkreślenie atutów, ukrycie niedoskonałości, a nie dorysowanie sobie nowych brwi albo powiększanie konturówką ust. To juz tak wyjezdzajac poza temat PJM.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-10-13 o 18:17
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:15   #1325
Paula31814
Raczkowanie

I teraz będzie masa strojów dnia z Gdańska, vlogów itp... Tak jak było z Londynem
Stary 2012-10-13, 18:29   #1326
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
... niektorym wystarcza, bo sa po prostu ladne
z drugiej strony ogladanie makijazu na yt na ladnej dziewczynie nie ma sensu. po to ogladam filmiki zeby zobaczyc jak makijaz potrafi zmienic twarz.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 21:55   #1327
whip
psy-chopatka

Cytat:
No i właśnie mi o to chodzi, że magia makijażu powoduje, że jak już ukażemy komuś prawdziwe oblicze, to ludzie pytają czy jest się chorym, bo 'coś tak blado dzisiaj wyglądasz' itp.
I dopiero teraz to odkryłaś?
Nissiax w tym projekcie 7 dni bez makijażu (?) też mówiła o tym że ludzie się jej pytali czy jest chora, czy źle spała itd. Czy to znaczy że jest mało urodziwa?
Nie przesadzajmy, PannaJoanna nie ma klasycznej urody i to widać nawet jak jest w pełnym makijażu, nie ma żadnej magii.
Stary 2012-10-13, 22:02   #1328
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
I dopiero teraz to odkryłaś?
Nissiax w tym projekcie 7 dni bez makijażu (?) też mówiła o tym że ludzie się jej pytali czy jest chora, czy źle spała itd. Czy to znaczy że jest mało urodziwa?
Nie przesadzajmy, PannaJoanna nie ma klasycznej urody i to widać nawet jak jest w pełnym makijażu, nie ma żadnej magii.
Nie interpretuj nadmiernie moich słów, skoro nawet nie zrozumiałaś o co mi chodzi. Ja mysle, ze juz wszystko wyjasnilam w innych postach. Dla mnie jest roznica miedzy PJM w makijazu a bez. Z tym, ze to drugie zaskoczylo mnie negatywnie- po prostu widac, co mozna zmalowac na twarzy, zeby wygladac 10x lepiej, a jakie niemile zaskoczenie jest, gdy zmyla makijaz.
A piszac o tym, ze ktos zwraca nam uwage, ze jestesmy niewyspane, jestesmy chore, a to zwyczajny brak makijazu, to byla luzna refleksja nt. tego jakie reakcje budzi brak makijazu, czyli naturalna twarz, jakby nie patrzec. Nie jest to dla Ciebie dziwne i przykre, ze jak pokazujesz ludziom to, jak wygladasz naprawde, to mysla, ze jestes chora? Daruj sobie "" Dla mnie koniec tematu, bo co mysle, to napisalam

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-10-13 o 22:12
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 22:32   #1329
lmaa
Raczkowanie

Targi kosmetyczne w W-wie 1kasias http://www.youtube.com/watch?v=uVVGm...ploademail-new
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 22:42   #1330
whip
psy-chopatka

Cytat:
Dla mnie jest roznica miedzy PJM w makijazu a bez.
no chyba po to się robi ten makijaż żeby wyglądać lepiej i żeby była ta różnica?

Cytat:
Nie jest to dla Ciebie dziwne i przykre, ze jak pokazujesz ludziom to, jak wygladasz naprawde, to mysla, ze jestes chora?
Nie, nie jest to dla mnie dziwne i przykre tym bardziej kiedy ci sami ludzie widzą mnie na co dzień w makijażu, jeśli chodziłabym bez to by po prostu się przyzwyczaili do mojego wyglądu i cienie pod oczami na mojej jasnej skórze nie robiłyby żadnego wrażenia.
Stary 2012-10-13, 22:44   #1331
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paula31814 Pokaż wiadomość
I teraz będzie masa strojów dnia z Gdańska, vlogów itp... Tak jak było z Londynem

Łomatko nawet nie strasz , ledwo ten Londyn się skończył ... teraz z Gdańska będą nasz maltretować

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-10-13 o 22:53
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:24   #1332
wolfik25
Rozeznanie

Korzystając z okazji ,że ten wątek czyta dużo osób wklejam linka z prośbą o pomoc http://antoninawieczorek.pl/
Potrafimy nie tylko plotkować ale też pomagać
wolfik25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:57   #1333
bubus900
Zakorzenienie

stylizacje wylatuje z subskrybcji, stracilam serce dla tej dziewczyny...
nie wiem, na ile ona nagrywa, bo lubi, a na ile, bo ma z tego całkiem niezłą kasę ;|
Stary 2012-10-14, 11:22   #1334
Adamantium01
Karo

Cytat:
Ej no ale serio, nie uważacie, że wygląda mocno poniżej przeciętnej bez makijażu? Jakoś nigdy nie wystrachałam się wyglądem nieesi, nissiax, ciasteczka, szusz i innych vlogerek bez makijażu, ale Panna Joanna wygląda moim zdaniem wyjątkowo okropnie.
no pięknie pocisnęłaś dziewczynie
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:06   #1335
marynka42
Zakorzenienie

właśnie obejrzałam 1. odcinek Mistrzyni Makijażu oglądając Hanię na youtube, wydawała mi się dość szczupła, nie wiem, czy to kamera telewizyjna pogrubia, czy to źle dobrany strój, czy przytyła ?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:13   #1336
201607111632
Konto usunięte

Już się zaczęlo jaranie Blog Forum - na fejsie u Susz zdjęcie super muffinek
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:25   #1337
Bo Ja Kocham
Raczkowanie

Nie uważam żeby pannajoanna tak okropnie wyglądała.. na pewno nie wyróżnia się niczym ciekawym,no ale nie przesadzajcie,ma ładną cerę,cieni pod oczami nie zauważyłam........razi mnie tylko ten kolczyk;/ do tej pory oglądałam ją sporadycznie i dopiero dzisiaj dowiedziałam się,że to nie pieprzyk....

_________________________ _
Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14
Norway 27.04 - 31.05
London 1.01 - ?
Bo Ja Kocham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:49   #1338
barbarka444
Raczkowanie

Aż musze napisać , jejciu uważam, że PJM wygląda całkiem normalnie bez makijażu, po prostu makijaż dodaje jej wyrazistości, jak każdej z nas. Przewijałam sobie pare razy na początek filiku i na koniec. Fakt wygląda ładnie pomalowana, ale bez no po prostu wygląda normalnie. Nie widze absolutnie nic strasznego, a za to normalnego.
Ja uważam makijaż za coś co po prostu dodaje nam wyrazistości i tyle
barbarka444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 13:45   #1339
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
stylizacje wylatuje z subskrybcji, stracilam serce dla tej dziewczyny...
nie wiem, na ile ona nagrywa, bo lubi, a na ile, bo ma z tego całkiem niezłą kasę ;|
Rozwiń, bo ciekawi mnie czemu ją tak odbierasz?

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
właśnie obejrzałam 1. odcinek Mistrzyni Makijażu oglądając Hanię na youtube, wydawała mi się dość szczupła, nie wiem, czy to kamera telewizyjna pogrubia, czy to źle dobrany strój, czy przytyła ?
Hania, moim zdaniem, zawsze była puszystą [Boże, nie wiem czy mogę tak to nazwać?] osobą. Pamiętam jak bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam jej filmik z wesela, ponieważ myślałam, że jest ona szczupła. Natomiast co do MM to moim zdaniem te stylizacje, w które jest ubierana jeszcze bardziej ją powiększają i działają tylko na niekorzyść.
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 13:48   #1340
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość

Hania, moim zdaniem, zawsze była puszystą [Boże, nie wiem czy mogę tak to nazwać?] osobą. Pamiętam jak bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam jej filmik z wesela, ponieważ myślałam, że jest ona szczupła. Natomiast co do MM to moim zdaniem te stylizacje, w które jest ubierana jeszcze bardziej ją powiększają i działają tylko na niekorzyść.
Ktoś wrzucał zdjęcie Hani sprzed kilku lat i miała trochę inną figurę.
Te stylizacje z MM faktycznie podkreślają mankamenty sylwetki.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 13:51   #1341
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
na YT Hania pokazywala glownie gorna czesc ciala, dlatego mozna bylo nie zauwazyc, ze jest dosc pelnych ksztaltow .
Stary 2012-10-14, 14:00   #1342
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ktoś wrzucał zdjęcie Hani sprzed kilku lat i miała trochę inną figurę.
Te stylizacje z MM faktycznie podkreślają mankamenty sylwetki.
Oj faktycznie to zawsze to złe okreslenie. Miałam na myśli ten ślub, z któeg widziałam filmik i stąd to moje "zawsze"
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:07   #1343
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Oj faktycznie to zawsze to złe okreslenie. Miałam na myśli ten ślub, z któeg widziałam filmik i stąd to moje "zawsze"
Rozumiem . Widziałam ten filmik ze ślubu, ale jakoś wtedy się nie skupiałam na figurze. Bardziej mnie ten lekko bordowy (z tego co pamiętam) makijaż frapował

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-14, 14:19   #1344
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Rozumiem . Widziałam ten filmik ze ślubu, ale jakoś wtedy się nie skupiałam na figurze. Bardziej mnie ten lekko bordowy (z tego co pamiętam) makijaż frapował
z tego, co pamietam, to wlasnie po filmiku ze slubu odezwaly sie zdziwione glosy, ze Digital nie jest zbyt szczupla, bo chyba tam bylo to widac po raz pierwszy.
Stary 2012-10-14, 14:28   #1345
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Jeśli dobrze kojarzę Hanie z wizażu to ona kiedyś miała w podpisie coś w stylu, że schudła niezdrowo X kg i schudnie jeszcze więcej też niezdrowo. Pamiętam miałam w tych czasach ciśnienie na odchudzanie i kiedy zobaczyłam ten podpis to troszkę prześledziłam wizażankę i znalazłam jej posty gdzie wklejała zdjęcie swojego ciała w wątku bodajże "pokaż swoje plecy" i jeszcze jakimś i Niesamowicie zgrabne było

Pamiętam też jej piękne włosy, które chciała z tego co pamiętam farbować na blond

Oczywiście mogę się mylić, bo to było dawno, ale jestem prawie pewna, że ta wizażanka to była Hania, a jeśli nawet to nie ona to i tak są na forum zdjęcia Hani kiedy była szczuplutka
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:33   #1346
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze kojarzę Hanie z wizażu to ona kiedyś miała w podpisie coś w stylu, że schudła niezdrowo X kg i schudnie jeszcze więcej też niezdrowo. Pamiętam miałam w tych czasach ciśnienie na odchudzanie i kiedy zobaczyłam ten podpis to troszkę prześledziłam wizażankę i znalazłam jej posty gdzie wklejała zdjęcie swojego ciała w wątku bodajże "pokaż swoje plecy" i jeszcze jakimś i Niesamowicie zgrabne było

Pamiętam też jej piękne włosy, które chciała z tego co pamiętam farbować na blond

Oczywiście mogę się mylić, bo to było dawno, ale jestem prawie pewna, że ta wizażanka to była Hania, a jeśli nawet to nie ona to i tak są na forum zdjęcia Hani kiedy była szczuplutka
calej historii nie znam, ale owszem, Hania byla kiedys szczupla. widzialam nawet fotki.
Stary 2012-10-14, 14:35   #1347
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

O nawet znalazłam wątek, w którym chciała zmienić kolor włosów i wkleiła zdjęcie całej sylwetki, ale nie wiem czy mogę tu wstawić?
Stary 2012-10-14, 14:36   #1348
siarka40
Szef ds. Wymianek

jesli watek jest dostepny dla szerokiej rzeszy, to chyba tak .
Stary 2012-10-14, 14:38   #1349
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
calej historii nie znam, ale owszem, Hania byla kiedys szczupla. widzialam nawet fotki.
Wystarczy nawet spojrzeć na pierwszy filmik na YT o pędzlach Maestro .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-14, 14:43   #1350
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Nie dość, że jest dostępny dla wszytskich, to jeszcze Hania nie ukrywa się chyba ze swoim nickiem na wizażu, bo widziałam w jednym wątku na MM jak podaje link do swojego filmiku na YT

Tutaj sobie możecie zobaczyć Hanie kilka lat temu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114712

Włosy piękne

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Wystarczy nawet spojrzeć na pierwszy filmik na YT o pędzlach Maestro .
Wow rzeczywiście..Nawet nie zauważyłam kiedy przytyła, a oglądam ją od pierwszego filmiku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości