|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
ja własnie się ze swoim dzis rozstałam
![]() ![]() ![]() ![]() jest mi bardzo cięzko... nawet nie mam siły o tym mówic ![]()
#3932 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ściskam Cie mocno. Z tego co o Was czytałam... chyba dobrze się stało. Buziaki i głasiam ![]() ![]()
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Magda, Ahinsa.. dziękuję
![]()
#3935 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jutro ten dzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
Arrakis, próbowałam sie dogrzebać do Twojej historii, ale nie znalazłam
![]() Kup sobie 4 litry lodów czekoladowych albo pistacjowych ![]() ![]() Ściskam Cie mocno.
#3938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem ogólnie do dziewczyn, które współtworza ten wątek jedną rzecz : Ważne żebyście nie były samotne. Dla mnie samotne i same to nie to samo. Ja nie czuję się samotna, mam przys sobie kochaną przyjaciółkę i przyjaciela. Wspierają mnie i bardzo pomagają. Oczywiście jest mi źle i czuję się.... ah... nie będę narazie pisać, bo jak zaczynam o ty mysleć, to niestety nadal to się łzami kończy, ale powiem jedno wiem że nie jestem z tym wszystkim sama jak palec, śa ci którzy mnie nadal kochają i to mi bardzo pomaga ![]() Dodam, że tekst :"Jest dla mnie nikim" z tym uśmiechem jest absolutnie przebojowy ![]() ![]() Całuję i ściskam Was dziewczyny. Ja jadę jutro do cioci do stolicy odpocząć od otaczających mnie wspomnień. Wracam w sobotę, napewno napiszę. Trzymajcie się Kochane ![]()
![]() |
#3939 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja rzuciłam się w wir studiów (mam dwa kierunki więc zmusiła mnie do tego sesja) i zapisałam na taniec brzucha, planuję iść na koncert. Staram się wypełnić maksymalnie swój czas,ale wiecorem nachodzą mnie mysli mimo woli. Dochodzę do wniosku, że my baby mamy jakoś dziwnie, wiesz? Jak nas facet zostawi to zamiast go kopnąc w d.... to jeszcze rozpaczamy. Ale tak widać musi być. To chyba to złamane serce i fakt, że osoba na której najbardziej polegałaś, która znała cię tak dobrze cię odrzuciła... Cieżko się z tym pogodzić, ale widać nie mamy wyboru. Ściskam Cię mocno i trzymam za Ciebie kciuki ![]()
![]() |
#3940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wynajmuje mieszkanie z trzema facetami.....z jednym z nich cos zaiskrzylo miedzy nami...bylismy razem - bylo super - po trzech miesiacach on stwierdzil,ze nie czuje nic wiecej niz przyjazn,i ze to nie ma sensu bo jego uczucia sie wypalily ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Rozeznanie
|
kurcze ja mam takiego pecha ze chyba zaraz oszaleje!!!!!!!dzis w nocy zerwał ze mną debil jeden!!!!!!!!!!!!!!!!mam tego dosc.byłam z nim ponad 2 lata w pazdzierniku ze mna zerwał potem schodzilismy sie i rozstawalismy tak w kółko.jakies miesiac temu powiedzial mi ze chce byc ze mna blisko,ze chce byc ze mna ze nie moze zniesc faktu ze jakis koles moze go zastapic ze teraz chce byc ze mną tak naprawde i takie tam.a kurdeeeeeeeee dzwoni do mnie w nocy ze to nie ma sensu ze nie ma czsu sie ze mna spotykac itd.to ja mu powiedzilam ze w takim razie nie chce juz utrzymywac z nim jakiegokolwiek kontaktu i zeby juz nie dzwonił a nie nie pisał.to on oczywiscie musiał sobie zadzwonić i to nie raz,powiedział ze chce byc ze mna blisko,ze nie chce zrywac ze mna kontaktów bo mnie kocha ale nie moze ze mna być.czy to jest normalne?nie!!!to jest chore!!mam tego dosyc czuje sie jak jakas maskotka!!i wogóle buuu
![]() ![]() ![]() ![]()
#3942 |
Zakorzenienie
|
scarlet
![]() ![]()
![]() |
#3943 | |
Zakorzenienie
|
Może pomyliła mu się namiętność z miłością?
![]() W Każdym razie lepiej , że wpadł na to tak wcześnie... a nie np zostawił Cię po dwóch latach. Trzymaj się dzielnie ![]() Cytat:
![]() Co za koleś... Ile on ma lat?! Pisz ile ci potrzeba, wygadanie sie bardzo potrafi ulżyć ![]() Olej takiego niezdecydowanego kolesia. Nie warto. Nawet nie ma odwagi na radykalne kroki. Jesli sama sie od niego nie odetniesz, to podejrzewam ze bedzie cie długo męczył ![]()
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
Myśle, że tak mogło być...
W każdym razie do końca lutego juz tylko 2 tygodnie. Dasz rade! Wiem i rozumiem, jak musi Ci być ciężko. Nie mogę Cię inaczej pocieszyć, jak tylko stwierdzeniem do bólu juz wyświechtanym, że czas zrobi swoje. Dać czasowi czas. ![]()
#3946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "czas nie leczy ran - on nas tylko przyzwyczaja do cierpienia" to juz drugi facet ktory po 3 miesiacach mowi mi ze nie czuje nic wiecej niz przyjazn.....moze to ze mna jest cos nie tak ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Rozeznanie
|
[quote=ahinsa;3695737]
![]() Co za koleś... Ile on ma lat?! Pisz ile ci potrzeba, wygadanie sie bardzo potrafi ulżyć ![]() Olej takiego niezdecydowanego kolesia. Nie warto. Nawet nie ma odwagi na radykalne kroki. Jesli sama sie od niego nie odetniesz, to podejrzewam ze bedzie cie długo męczył ![]() dzięki dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Bezdura
![]() Jestem tego chodzącym przykładem - czas leczy ![]() Cytat:
![]() Felerni jesli już to są faceci, nieważne z jakiego rocznika ![]() Może za ładna jesteś i im się od tego w głowach przestawia na gorsze ![]() ![]() Ściskam mocno. Będzie git. Scarlett nawrzeszcz na niego, ze ma Ci dac spokoj. A jak nie pomoze, to spusc mu łomot. A jak nie pomoże, to zmień nr tel ![]()
![]() |
#3949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Raczkowanie
|
Wiesz Madzia tu mogę potwierdzic ze nie bylam pewna rozstajac sie z nim. Ale tym krokiem chcialam go zmobilizowac do tego by on w koncu cos zaczal robic. Mialam takie wrazenie ze tylko ja sie staram dla tego zwiazku. Mimo wielu upokorzen walczylam. A on po prostu odpuscili zaczal sie spotykac z osoba dla ktorej mnie zostawil, co swiadczy o tym ze chyba do konca o niej nie zapomnial. Nie wiem jakies sa ich uklady ale pracuja razem, widuja sie codziennie maja czas normalnie gadac a mimo tego spotykaja sie w weekendy, a mnie moj ex jakos nie ma ochoty zaproponowac spotkania. wiec czy tak sie zachowuje facet ktory chce cos odbudowac.I podobno to ja przesadzam.... Widzialam go dzis jak jechal samochodem. I jakiegos dola zlapalam. wczoraj byly Walentynki. Zero odzewu
![]() Czasem mam wrazenie ze jestem najwieksza kretynka na swiecie. Czemu nie moge sobie go po prostu odpuscic???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Raczkowanie
|
Bo narazie twoje ego jest w małym dołku - bo to on ciebie zostawił. Gdybyś sama przejrzała na oczy i doszła do tego wniosku , że pomimo tego , że go kochasz to nie jest w porządku facet , że raczej zycia to z nim nie będziesz miała , ze zasługujesz na kogoś lepszego to było by lepsze dla ciebie i twojej psychiki. Tak mam ja. Dopóki do mnie samej nie dotarło , że to nie ma sensu żebyśmy razem byli , robiłam tak jak ty ... i podobnie po rozstaniu , gdzie on napewno kogos miał - wróciłam . I to był błąd krytyczny !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Przyczajenie
|
14, czternaście....liczba okrutna, działająca na mnie jak narzędzie zbrodni! zbrodni związkowej
![]() Jutra nie widzę, czasu nie czuję, jedynie wielką pustkę i samotność. Nie sądziłam, że powiem, że zdołam powiedzieć FINAL, KONIEC, END... czego każda z was oczekuje od mężczyzny w dzień 14 lutego? moje oczekiwania znalazły swój kres; szkoda, że większość naszych wspólnych dni była dniami Walentego... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3953 |
BAN stały
|
Ja rozumiem mofi,ja też jak zrywałam to myślałam,ze eks się obudzi.Owszem,na samym początku prosił o powrót,ale szybko mu się znudziło.Potem było tak jak już kiedyś tu pisałam w tym wątku-podpuścił mnie czy chce wrócić a jak przyznałam,że tęsknie i myślę o zejściu się to otrzymałam w odpowiedzi,że on sam nie wie czy jest sens itp.To było kilka tygodni temu.Facet chce po prostu abym to ja się kajała,błagała.Moja w tym wina bo przyzwyczaiłam go podczas trwania związku,ze on mnie olewa ,a ja za nim latam.Ale w końcu zebrałam się na odwagę,w końcu zakończyłam ten związek.Nadal ze mną nie jest dobrze,a wspomnienia bolą...Ale chyba dotarło do mnie że w razie powrotu do siebie miałabym koszmar z jego strony więc nie ma sensu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Raczkowanie
|
evon
![]() Ja też rozumie mofi , bo wiem jak to jest i może dużo czasu jeszcze upłynie zanim zrozumie , że jak facet tak traktuje kobietę , zmusza swoim zachowaniem do tego zeby sie kajała przed nim to trzeba go zostawić i żyć dalej z nadzieją , że kiedys można znów zaznać szczęścia i miłości - z kimś innym - fajniejszym ... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-19 o 23:55 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
BAN stały
|
edytowane i wykasowane ze względu na treść - ban w drodze
![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2007-02-15 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Raczkowanie
|
Tu same zdołowane ... Ale mnie zaskoczył koleś ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
a żeby to tylko w jednym wątku
![]()
![]() |
#3958 |
Raczkowanie
|
Ale jaki spryciarz - wiedział gdzie wejsć ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Raczkowanie
|
Trochę Was Dziewczyny nie rozumiem.. Nie mam pojęcia skąd się biorą tacy faceci, o których Wy piszecie.. Ja się dziś rozstałem ze swoją Dziewczyną, ale to wyglądało trochę inaczej.. Dostała różę, prezent. Wypiliśmy kawę w cafe.. Jakoś tak normalnie. Bo to, że przestaliśmy ze sobą być, to nie znaczy, że mamy się wykreślić ze swojego życia - to bez sensu. Nie należy palić za sobą mostów. bo życie jest przewrotne i różnie mogą się jeszcze potoczyć nasze losy..
A tak btw.. Przeglądałem temat o zdjęciach - zdecydowana większość z Was to śliczne kobiety, które powinny mieć wysoką samoocenę i takież mniemanie o sobie. A tu co widzę? Coś zupełnie odwrotnego.. Poza tym uwierzcie, że nam (facetom) też nie jest łatwo.. Ale trzeba iść naprzód, zdobywać nowe szczyty.. Tego zarówno Wam wszystkim jak i sobie z całego serduszka życzę.. P.S. Fajne macie to forum, przeglądam je już od dłuższego czasu.. Szkoda, że dla facetów coś takiego nie istnieje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Raczkowanie
|
Bo my niestety jestesmy bardzo skrzywdzone i chcialybysmy jak najszybciej zapomniec a to tylko sie uda wtedy, kiedy urwiemy kontakt... A dzisiaj nawet taki porzadny facet jak Jacek z Klanu zdradzil swoja zone... Wiem ze to tylko serial, ale zdrada staje sie normalna i coraz czestsza rzecza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.