|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zachowałam się okropnie i nie wiem co robić
jakiś czas temu poznałam chlopaka, fajny, ale nie było od razu tego czegoś, chociaż podobal mi się. Trochę go zwodziłam, bo nie wiedziałam czy chce się z nim umówić czy nie. Ostatnio jednak on widział mnie z innym, Bardzo się zderwował, ale stwierdził ze mimo to chce się spotkać. Spotkalismy się i powiedziałam, że raczej nic z tego nie będzie. W tym samym czasie umówiłam sie z tym drugim. Do spotkania jednak nie doszło, bo oni spotkali sie przypadkiem ( wczesniej sie nie znali) i ten pierwszy nagadał mu na moj temat wiele złych rzeczy. Zorientowałam się o co chodzi i powiedziałam drugiemu ze nie chce sie z nim spotkac. teraz pewnei spotkam sie z tym pierwszym bo mamy wspolnych znajomych i nie powiedziałam mu ze nocowalam i tamtego ( nic nie było, tylko nie miałam jak wrócic bo wszystkie nocne mi uciekly).
nie wiem jak sie teraz zachowac, wyszłam na idiotke i do tego skrzywdziłam strasznie tego pierwszego chłopaka, nie wiem co mu powiedziec jak sie spotkamy Edytowane przez olkaa1111 Czas edycji: 2012-10-14 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: zachowałam się okropnie i nie wiem co robić
Jesli uwazasz, ze go skrzywdzilas to przepros.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
juz to zrobiłam, tylko ze on zaczyna grac nie czysto i opowiadac o mnie jakies dziwne rzeczy, on sam nie ejst świety ale ja nic o tym nie mówie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem jakich rzeczy o tobie nagadał? uważam,że jesteście kwita.ty go wystawiłaś,on wystawił ci opinię,nie jesteś mu nic winna.jesli źle się z tym czujesz to wyjaśnij,ale nie przepraszaj. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- może warto w towarzystwie mu przygadac,ze nie potrafi przyjąć z godnością kosza od dziewczyny tylko gra nieczysto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
|
Nie za bardzo widzę znajomość z kimś, kto w takiej sytuacji leci opowiadać o Tobie niefajne rzeczy wśród znajomych.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja też nie, ale nie chce miec w nim wroga, bo przez nabliższy rok jestem skazana na jego towarzystwo gdzies w okolicy, mamy wspołnych znajomych in on jest dosyć lubiany. Wiem, że zachowałam się strasznei nie fair, bo w tym samym czasie krecilam z dwoma chłopakami, którzy na domiar złego sie poznali ( nigdy wiecej). I strasznie upokorzyłam tego pierwszego, do tego wyszłam na hipokrytke, bo on kiedys krecił z wieloma dziewczynami a teraz okazało sie ze ja nie jestem lepsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja też nie, ale musze sie z nim spotykac bo razem studiujemy, mamy wspolnych znajomych itp. bedziemy na siebie wpadac czesto, dlatego nie chce miec w nim wroga. Wiem, że zachowałam sie nie fair bo krecilamz dwoma chłopakami jednocześnie i na domiar złego poznali się (nigdy wiecej) i wyszłam na hipokrytke bo on kiedys krecil z wieloma dziewczynami, a ja nie jestem lepsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tak to jest jak się do końca nie zakańcza takich spraw, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt, że to są sprawy uczuciowe.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja też byl ostrzegła inne dziewczyny,że facet kręci z kilkoma jednocześnie
![]() Ja sie nie dziwie chłopakowi
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
to juz nie chodzi nawet o moja opinię, tylko o to że tak go potraktowałam. jest mi z tego powdu strasznie źle, pół dnia przepłakałam. Najgorsze jest to ze nie mam z kim o tym porozzmawiać, bo jest mi tak strasznie wstyd. I to nie jest tak, ze na nim mi zalezy tylko nie wiem jak mogłam doprowadzić do takeij sytuacji i tak manipulowac ludzmi. sorry ze sie tak żale ale musze to z sibie wyrzuc chociazby na forum. pierwszy raz w zyciu mi sie cos takiego przytrafiło. Nie wiem jak ja mu spojrze w oczy, bo napewno sie spotkamy gdzies w najbliższym czasie przypadkiem
Edytowane przez olkaa1111 Czas edycji: 2012-10-15 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam nie widze nic dziwnego w tym co zrobilas. Nie bylas z zadnym z tych facetow. Oba spotkania to byly pierwsze randki. Moim zdaniem to nie jest nic okropnego. Mam duzo kolezanek , ktore wlasnie lataja z jednej randki na druga szukajac tego odpowiedniego chlopaka. Przeciez oczywiste jest ,ze w momencie kiedy bys stwierdzila ,ze ten ci odpowiada dalej, to przestalabys sie spotykac z innym moim zdaniem ten facet jest dziwny, wkurzajac sie o to,ze dziewczyna z ktora nie jest, a tylko chce sie umowic , umawia sie tez z innymi facetami. nie jestes jego wlasnoscia. W ogole nie wiem czemu placzesz o to. Na pewno tez go strasznie nie skrzywdzilas, nie bylo zwiazku, nie zdradzilas go po jakims czasie itd. Takze nie widze tu zadnej krzywdy, raczej gowniarza ktory nie umie sobie radzic z urazona duma! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachowaj zimną krew i nie wracaj do tego,bo nakręcasz tym spiralę nienawiści.pozwól mu zapomnieć i sama zapomnij,a jego unikaj przez jakiś czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez olkaa1111 Czas edycji: 2012-10-15 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ale o co w tym temacie chodzi?
Ile ty masz lat tak w ogóle? Nie masz znajomej, której mogłabyś się poradzić, zamiast takie tematy tutaj zakładać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
ja bym miała z kim pogadac to nie pisałabym tutaj, ale tak się zlozyło, ze teraz nie mam kompletnie z kim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Trzeba uważać z kim się spotykasz po prostu..
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
nie wiem, może masz arcje za bardzo to przezywam, ale czuje sie teraz strasznie samotna i na dodatek zniszczyłam byc moze przyjazn w przyszłosci z kims naprawde fajnym
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- i jeszcze na dodatek ten drugi chce sie teraz spotkac i porozmawiac o tym. Myślałam ze mu wszystko wyjasniłam. Nie chce sie z nim spotykac, ale chyba jestem mu to winna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
nie szukam miłości, tylko teraz po tym wszystkim głupio mi sie z nim spotkać. Nie chciałam tez ich skrzywdzic, ale to zrobiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.