|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zdrada... ?
Witam. Mój chłopak ostatnio był na imprezie w charakterze DJa . Opowiadał mi, że jakaś pijana dziewczyna chciała zaciągnać go w "ustronne miejsce". Rzecz jasna twierdzi, że odmówił i skrytykował ją za proponowanie takich rzecz. Zobaczyłam jednak, że gada z nią na facebooku. Ostatnio nawet czytał smsa w którym ona go zapraszała na imprezę. Nie wiem, czy to moja paranoja, czy po jej imieniu w kontaktach w telefonie jest buźka
. Zauważyłam, że nosi wszędzie ze sobą telefon, jakby się bał że coś przeczytam.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrada... ?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
.
|
bardzo prawdopodobne, ze cie zdradzil/zamierza to zrobic.
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
To go poszpieguj trochę i będziesz widziała o czym z dziewczętami pisze... i czy ma intencje czyste
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ewidentnie jest tu coś nie tak ; ) Być może chciał być szczery i tym samym wyszłoby na to, że nic do ukrycia nie ma
Typowa zagrywka u facetów. Tym samym zostawia sobie na boku większe pole manewru chociażby do flirtowania licząc na to, że uśpił Twoją spostrzegawczość swoją szczerością.
Edytowane przez Nallus Czas edycji: 2012-10-14 o 23:50 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszesz że jej odmówił i skrytykował jej zachowanie, jednak miał czas się jej przedstawić i dać nr tel? no coś tu jest nie halo. Gdyby naprawdę ją pogonił to nie miałby z nia teraz żadnego kontaktu.
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3707257 0]To go poszpieguj trochę i będziesz widziała o czym z dziewczętami pisze... i czy ma intencje czyste[/QUOTE]
Chciałam go poszpiegować ale on nosi ciągle ze sobą telefon. Nawet nie byłoby mi przykro że naruszam czyjąś prywatność jeśliby wyszło że flirtuje sobie z innymi |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem pisze z nią? Ta, szpieguj go i trać czas na inne bzdury. Przespał się z nią (pewnie to za wielkie słowo - Araksjel już to w zawoalowany sposób sugeruje, co to było) - tobie to mówi "na zaś", bo gdyby ktoś inny ciebie poinformował, jak faktycznie się stało wtenczas w klubie, to inaczej rzecz byś widziała. A tak to nawciska ci słodkich kocopołów, łykniesz to jak pelikan - i nie musi się bać, że podejrzeń nabierzesz, bo w końcu "to jakaś tam pańcia z klubu, co lubi z dj-ami się przespać mnie zaczepia i żyć mi nie daje!" Tak, wmawiaj sobie, że masz zwidy Rogi masz, a nie zwidy! Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-10-15 o 10:29 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Na Twoim miejscu kopnęłabym w tyłek takiego faceta i wymieniłabym dosłownie na lepszy model. Szkoda życia na zamartwianie się i ciągłe analizy, pisze z nią nie pisze, zdradził czy nie.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Albo Cię zdradził, albo zdradzi. :P
Jak dla mnie nawet nie ma co szpiegować bo po co, jak będzie chciał to i tak to zrobi. A już sama świadomość, że chce to zrobić to jest dla mnie coś niewybaczalnego. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście mam lepsze rzeczy do roboty niż zastanawianie się czy mnie zdradził/zdradzi. Gadałam z nim, powiedział że ja też sobie popisuję z kolegami. Tak, z kolegami ze studiów a nie jakimiś kolesiami z imprezy co chcieli się ze mną spiknąc. Gdyby była mu taka obojętna to by z nią nie pisał, ba nie miały jej nawet w kontaktach w telefonie! Musiała przyciągnąc jego uwagę. Nie mam dowodu, że coś się wydarzyło tam. Nie wiem teraz, czy mam go przystawić do muru i kazać wybierać... ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
EDIT
przepraszam, pomyliłam wątki, autorko, ten mój post jest bez sensu. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-10-15 o 11:15 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co to da? Pewnie odwróci kota ogonem i będzie gadać, że go szantażujesz, a on nic nie zrobił. Albo wybierze Ciebie, a na boku i tak będzie robić swoje. Jak facet już raz coś zrobił, to nie licz na to, że nagle mu się odmieni i stanie się lepszy.
Z doświadczenia wiem, że nie ma się co patyczkować, bo faceci tak zagrają, że sama poczujesz się wszystkiemu winna.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Powyższy mój post to pomyłka, jeszcze raz przepraszam.
On reaguje zaczepkami na twoje zapytania. Czyli nic złego nie widzi w pisaniu z nią. Ja bym mu niczego nie kazała wybierać - tylko bym go rzuciła z nagła. Chodzi o sam element zaskoczenia - powiedzieć "no to żegnam pana, skoro nie widzi pan w tym problemu". Przez pewien czas zapewne się nie będzie odzywał, bo będzie dalej z tamtą kręcił. Potem sobie o tobie przypomni nagle, jak tamta się mu znudzi. |
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Gdyby mój tż poznal laskę która na imprezie się do niego rzekomo łasiła a on niby odrzucił jej zaloty to po ciul utrzymuje z nią kontakt? I jeszcze jakby się podpierał argumentem "a ty też smsujesz z kolegami" to już całkiem bym odpuściła faceta. Gość flirtuje na boku i tyle i podoba mu się to.
Edytowane przez Senses Woman Czas edycji: 2012-10-15 o 12:39 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
Jak nie chce żebyś coś przeczytała.. to znaczy,że Ci nie ufa.
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Do znajomości z kobietami ma prawo. Jednak jeśli ją tak skrytykował, jego zachowanie jest co najmniej dziwne...
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
największymi wrogami homoseksualistów są utajeni homoseksualiści,lub utajeni bi. założę się,że ten co nie ma nic za uszami nie będzie tak ostro reagował na jakiś czyn,to odwrócenie uwagi od swoich win. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowite, że wy wszędzie węszycie zdradę. Nie rozumiem tego trzymania partnera/partnerki na smyczy, no błagam. Autorko - a co Ci szkodzi zapytać go wprost? Nie zarzucić rzekomą zdradę
, tylko spytać zwyczajnie, dlaczego zależy mu na utrzymaniu z nią kontaktu. Jeśli boisz się, że Cię zdradzi, albo że o tym myśli - to zwyczajnie nie jest Ciebie wart, proste. Zależy jeszcze, co uważasz za zdradę, bo dla jednych będzie to zwykły flirt, a dla innych dopiero seks. Powodzenia życzę.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
To lepiej napisz jak się skończyło ;p
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Zaskakuje mnie, jak często w takich przypadkach intuicja ostrzega człowieka jak może, a ten wmawia sobie, że wydziwia.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też tylko "rozmawiał" a jak zakazałam mu jakiegokolwiek kontaktu to znalazł inny sposób czyli oszustwa. Zaczął się z nią spotykać, poszli na imprezę mimo iż ja o niej nie widziałam. Zerwaliśmy wracamy do siebie próbuję zapomnieć jednak to siedzi w głowie..
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, a czy w nocy kiedy on śpi, nie mogłabyś sprawdzić jego telefonu?
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój były też tylko rozmawiał a okazało się że ma dziecko z nią.. rzecz naturalna - zerwałam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

. Zauważyłam, że nosi wszędzie ze sobą telefon, jakby się bał że coś przeczytam.

ciekawe czym ......niech się zastanowię hhhhmmm
Typowa zagrywka u facetów. Tym samym zostawia sobie na boku większe pole manewru chociażby do flirtowania licząc na to, że uśpił Twoją spostrzegawczość swoją szczerością.