|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
oglądacie skok?
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie Strong Today ![]() My bylismy w parku za miastem Moze pogody nie ma ciekawej ale pochodzilismy sobie
|
|
#3003 | |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam po weekendzie
Myślałam, że przez ten czas jakieś dzieci się pojawią ![]() Cytat:
Zaraz zmienię na liście. Tylko pewnie nie masz pojęcia, kiedy się spodziewać następnej @Hmmm... nie mam pojęcia, jak to się stało - pamiętam, że edytowałam pierwszy post, ale czemu tego nie zapisałam? Już poprawiam, przepraszam.
|
|
|
|
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja sie nie wybieram
Cytat:
dziekuje Cytat:
Maz nie zawsze jest w domu. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Hello ![]() ![]() Bylismy w kosciele , syncio teraz smacznie spi. W planach mamy jechac na farme
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wczoraj mocno chora Julka i mąż dziś ja :/ nawet nie wstałam z łóżka dziś ehh teraz oglądamy skok
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie szkoda pieniedzy a kupic mozna zawsze i wszedzie W UK sa fajne mleczka jednorazowe(w malutkich kartonikach jak soczki), od razu gotowe do spozycia. To jest dobre bo na probe mozna kupic, a jak dziecku nie odpowiada to przynajmniej nie marnuje sie calej puszki Milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
|
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie oglądacie?
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu wspolczuje Cytat:
Ja wlasnie takie gotowe mleko podaje Dominikowi. Sa rozne wielkosci od 2 oz do 240 oz. U nas pokazuja na amerykanskich kanalach i na TVN24
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Bika żyjesz?
![]() Mony nie widzę... ![]() Nikita Po szkole, ciężki weekend... i ciężkie najbliższe dwa dni... w środę ciut luzu ale tylko ciut, po prostu nie będzie mega ciśnienia ![]() a w ogóle to cześć
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
tvn24 i tu http://www.youtube.com/redbull zaraz skok, ale emocje, chyba będę obgryzać paznokcie zaraz
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie
![]() Dziś pierwszy raz od niepamiętnych czasów spałam do 9 Ale i tak się nie wyspałam![]() Dziewczyny pomożecie mi W sobotę robię imprezkę i zastanawialam się co zrobić do jedzenia na ciepło. Ogólnie zależałoby mi na tym, żebym mogła to przygotować wcześniej.. Macie jakieś pomysły? Myslalam wstepnie o bigosie bo to w ogóle mogłabym robić kilka dni wcześniej i wtedy w sobotę nie musiałabym się już tym martwić.Macie jakiś sprawdzony przepis? Do tego myślę, że zrobię po prostu zimną płytę i sałatkę i myślę, że będzie gitara ![]() A i wczoraj miałam chyba WSZYSTKIE objawy ciąży (w 17dc ![]() Szkoda, że ostatnio coś nie ma nowych II.. |
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł...czy ja jestem jedyną osobą, która nie oglądała tego skaczącego chłopa?
Oglądaliśmy w tym czasie z mężem 'Abraham Lincoln łowca wampirów' - jeśli któraś z Was lubi takie klimaty - polecam. My lubimy takie filmy i podobał się nam ![]() Mrowniko, spokojnie, nic się nie stało ![]() Tomalinko, to trzymam kciuki, żeby te objawy zwiastowały coś dobrego ![]() I faktycznie, dawno nie było II... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-10-14 o 20:37 |
|
|
|
#3013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mona, Bika jak tam Kochane? Jak samopoczucie?
![]() Madziu jak Ty się czujesz? Dalej tak słabo? Ciekawe skąd te osłabienie jak wyniki są dobre..? Agnusku kiedy się wpiszesz na listę? Dalej taka zagoniona? Tęsknię Strong Kamilek jest kochany a Ty jesteś śliczna!! Także nie marudzić mi tutaj!Nikita kawal znam ale w innej wersji (zdecydowanie gorszej Jak tam w pracy? Stokrotko co z tym Twoim @..? te czekanie jest dobijające.. Tak na wszelki wypadek trzymam jednak kciuki (t)asia kiedy testujesz? Trzymam kciuki Metko oby kolejny cykl był szczęśliwszy ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Ja nawet nie wiedziałam o co chodziMy za to oglądaliśmy film LOL. Porażka
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze ze cos cichutko, ai Biki nie ma Mony to od wczoraj chyba nie bylo, czyzby sie cos gdzies zaczynalo...
Wpadne jutro teraz ide juz sie kapnac i do spania. |
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie może być, od taka młodzieżówka
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
I weekend minął. Miałam zrobić tyle rzeczy ale jedyne co udało mi się osiągnąć to błogie lenistwo. Tzn dzsiaj, bo wczoraj standardowo włączyła mi się - perfekcyjna pani domu. Dzisiaj tylko leczo sobie ugotowałam =)
Najchętniej już =) ale poczekam do wtorku chyba. Cytat:
Rano do pracy...jak mi się chce
|
|
#3018 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.filmweb.pl/film/LOL-2012-559196
Cytat:
Też wczoraj ogarnęliśmy mieszkanie ale tak raczej na szybko ![]() No to oby we wtorek były II! |
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ten weekend nie byłam perfekcyjna pod żadnym względem... Wczoraj tylko obiad zrobiłam i jakieś jedno nędzne pranie... a dziś nic kompletnie...
|
|
|
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Żabcia,
Cytat:
![]() Cytat:
Stokrotko, Ty masz syndrom mojej mamy jak ma wstać do pracy to wołami jej ciężko a jak ma urlop albo jest sobota to 0 5 już w piecu ogień robi bo spać nie umie ![]() Bika, ale brzuszki fajne porosłać, jo Ci powiem porosłaś ![]() Maleństwo, wstaw też brzuszka ![]() Mona, mąż napewno się na widok syna opamięta trochę, ale tak jak mówię na stu procentowe zmiany nie można liczyć... przynajmniej moim zdaniem. Zweryfikować można jakieś 80% a reszta to czyta natura nabyta za młodu dacie radę dobrze Wam życzę ![]() Kasiux, pozdrawiam ![]() Tasiu, ależ miałaś pracowitą sobotę ![]() Amani, dzięki za dobre słowa ![]() Żabcia, super że wizyta u dziewczynek udana a na farmie byliście?Mysia, kapiel z pianka udana? może jeszcze winko do tego?Tasia, ja też nie byłam atrakcyjną ciężarną brzuszka żadnego a wszystko oblane tłuszczem i biosrea z du.pą jak szafa.Nikita, super kawał, zaraz wszystkim opowiedziałam ![]() Dodaja, wesele w "zajazd u danusi" w jankowicach no a fotografa mamy od nich wiesz gdzie to?czekam na zdjęcia mebelków ![]() Madzia, a no płakał ale mówię że bardziej przed szczepieniem jak po nim, bo Kamil się mi trochę rozpieścił i uwielbia się nosić, a jak się go położy to umie tak śmiesznie płakać, w sensie wiem kiedy płacze z b ólu czy potrzeby a kiedy płacze z marudzenia ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Madzia, Żabcia, Debrah, Blonde Cytat:
Stripi, zdrówka ![]() Tomalinko, oby objawy były prawdziwe
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo duzej puszki szkoda![]() Tez ogldalam na tvn24 ![]() Cytat:
![]() To nie koniec swiata, mleko dostaniesz wszedzie, nie tylko w aptece ![]() Co do daty waznosci, nie ma ona znaczenia jak i tak moze tego mleka nie uzyjesz, bo jak skonczysz karmic piersia to przejdziesz na nastepne ![]() Mi malemu dali mm szpitalu, puszke kupilam jak wracalismy do domu, bo wiedzialam ze poczatkowo bez sobie nie poradze Jakas mala probke to bym kupila, ale jak duza puszka to zdecydowanie nie No i trzeba sie tez liczyc,ze nie kazde mleczko moze dziecku odpowiadac ![]() Ide sie polozyc ![]() Zmeczona jestem, a jutro na 10.00 mam rozmowe...
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-10-14 o 22:38 |
||
|
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! z znowu ten straszny poniedziałek.
Chyba nastawiłam za mocno grzejnik w sypialni bo całą noc się męczyłam a teraz nieziemsko boli mnie głowa. Możliwe że mój mąż jutro wpadnie do domu
|
#3023 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
co do mojego @ to tak wczoraj sobie przemyślałam, że chyba miałam(lub nie,) puźno owulację bo teraz mam wyższe temperatury czyli wskazuje to na fazę lutealną dopiero, piersi nie bolą więc jeszcze z 7 dni conajmniej pewnie nie dostanę. Tak mi się wydaje ale czy tak jest to nie weim ![]() jeszcze nigdy nie miałam tak długiego cyklu, podejżewam, że to przez hsg tak się porobiło] w jakiejś nowej pracy? trzymam kciuki oczywiście Cytat:
Cytat:
Metka super, że w końcu @ się pojawiła spóźnione życzenia dla nauczycielek, spełnienia zawodowego ja ja wczoraj skończyłam teorię do pracy dyplomowej teraz najgorsze mi zostało bo trzeba coś wymyśleć
|
|
#3024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
po poludniu mam same meetingi to pryznajmniej rano sobie z wami troche poklacham. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj ogladalam Moj tydzien z Marilyn i bardzo mi sie podobalo. ![]() Cytat:
Nie wiedzialam co to za film LOL i zerknelam sobie na net jutro tylko okladka mi sie nie podoba no i nie lubie Miley Cyrrus czy jak ona sie tam zwie. ![]() ![]() Mam nadzieje, ze juz niedlugo bedziesz miala dla nas wiecej czasu. |
|||
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Strong kapiel z pianką, bez winka niestety ale z zapachowymi świeczkami ![]() ja również nie ogladałam skoku... Jestem w pracy, termometr niby 10st pokazuje ale okropnie zimno. Połozyłam sie spac o 22 ale i tak sie nie wyspałam, TZ obudził sie rano i mówi , że chyba zle spał bo szyja go boli jak próbuje odkrecic głowe. Oczywiscie te 'ból' jest tak istraszny, ze trzeba było łyknąć tabletke przeciwbólową i ponarzekac.... Mężczyzni=słabiaki
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Strong ja też nie mam zamiaru schizować. U mnie Maja się turla na wszystkie strony, więc bym musiała w ogóle TV przy niej nie włączać. Zabcia ale teraz nie ma komuny. MM jest wszędzie. Więc zawsze ktoś podskoczy i kupi. Ale każdy robi jak uważa. U mnie by sie mm zmarnowało, bo karmię piersią. Tomalinko mówisz, ze wszystkie objawy Nie wiem słonko, może jakieś osłabienie mnie dopadło.Bika, MOna jak tak?? ![]() Maja w piątek odkryła swój głos, od tego czasu non stop "spiewa" ale mamy ubaw, bo czasami ładnie jej to wychodzi a czasami skrzeczy jak sroczka słodziaczek mój |
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Też się witam i melduję, że wszystko u mnie ok, tzn nie ok, bo nic nie zapowiada porodu......
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na którą idziesz do lekarza?? Cały weekend o Tobie myślałam, chciałam pisać smska, tak jak tydzień temu, ale weszłam na forum aby sprawdzić
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale wczoraj Felix sobie skoczył ja bym od razu do tej kapsuły znowu wskoczyła szoruję do pracy... do 17:00
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Ciagle nic???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

Moze pogody nie ma ciekawej ale pochodzilismy sobie
Już poprawiam, przepraszam.

W sobotę robię imprezkę i zastanawialam się co zrobić do jedzenia na ciepło. Ogólnie zależałoby mi na tym, żebym mogła to przygotować wcześniej.. Macie jakieś pomysły? Myslalam wstepnie o bigosie bo to w ogóle mogłabym robić kilka dni wcześniej i wtedy w sobotę nie musiałabym się już tym martwić.

Wczoraj tylko obiad zrobiłam i jakieś jedno nędzne pranie... a dziś nic kompletnie...

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

ja bym od razu do tej kapsuły znowu wskoczyła