|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Marti mi sie bardziej podoba ta pierwsza
![]() Micia wspolczuje z kotkiem A my bylismy dzis w IKEI i w Bootsie, kupilam oliwke dla May i mam juz wszytsko A tak wogole juz chyba bym chciala urodzic, ale z drugiej strony bedzie mi bgrakowac brzuszka, tak mi sentymentaalnie bo nie planuje juz ciazy wiec... |
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Today wiem co czujesz-mam takie same odczucia ze to juz na 99 % ostatni raz
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- z ta torba to kurde mam dylemat bo sa na innych aukcjach ale kolorowe i to jedyna aukcja czarnym kolorem-mam nadzieje ze to nie jest zaden bubel:/ nawet ten sam sprzedawca ma w aukcjach.szukalam na necie nigdzie nie ma.tez bym wolala ta zamowic.nie musze przeciez miec walizki mysle ze taka wystarczy.i jest minimalistyczna co mi bardzo odpowiada.dla mnie im mniej pierd*l tym lepiej http://allegro.pl/delti-mother-s-bag...704774754.html |
|
|
|
#723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze Landi znowu ma skurcze;/ biedna... oby udalo sie zatrzymac akcje... jeszcze musi wytrzmac chwile...
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
No fajnie
Poprosić Was o motywację, to się od razu wszystkie za bicie biorą to idę poobijana się uczyć ![]() A ja bym sobie jakiś prezent życzyła na zachętę Dawno nic nie dostałam
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
opis ma identyczny wiec to chyba ta sama....chyba zamowie...
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Today u nas tez chybaze sie przytrafi albo 6 w totka walne to jeszcze jedno se machniem
|
|
|
|
#727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
dam kazxej na wyprawke na kolejne dziecko
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Micia,
Kochana nie obwiniaj się Myśl o Malutkiej No to FELIX wylądował
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
micia
**wrzucilam 3 fotki do albumu..chcialam inne ale cos mi wizaz nie chcial zaladowac..nie wiem czemu bez sensu..trzymam kciuki za ewke ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ohohohooh to może skusze sie na trojke jak chce tż
|
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
nasza Calineczka ma juz 2,460...pije po 50-70 ml i dzis jej wyciągneli sondę!!! Bylismy ja razem z tz kompac i dostala dzis nasze wlasne ciuszki do ubrania...piekności nasza w różowej tuniczce...juz nie moge sie doczekaj jak wroci i bedą ją stroić,nosic,pieścic ile tyle wlezie....Co do główki to mam wciaz nadzieje ze bedzie lepiej,dzis nic nie urosla glowka i bylo bez punkcji...co ma byc to bedzie.Boje sie operacji ale wierze ze ta juz bedzie ostatnia a potem domek!!!
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, u mnie chyba tez pierwsza i ostatnia ciaza, wiec tez mi troche smutno, ze zaraz koncowka.. ale jak dajesz kase to ja i tak wezme
)) No i mam to na pismie
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z ta kasa to jak w totka wygram ![]() Cytat:
Cytat:
![]() uciekam na czas honoru
|
|||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki laseczki
muminku super , ze mala przybiera na wadze |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę spać.
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie już pewnie śpią, a mnie wzięło i zrobiłam wreszcie projekt ze studiów
Normalnie go skończyłam ![]() Jestem z siebie dumna, teraz tylko napisać pracę podyplomową i koniec Dobranoc, padam na pyszczek
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
dziś mnie nie będzie (choć może po południu wpadnę podczytać, co u Was) - mąż ma wolne, za godzinkę jedziemy Kubusia do przedszkola odstawić (w końcu, bo od środy nie chodził), a potem mamy mnóstwo spraw do pozałatwiania na tzw. mieście ![]() muminku świetne wieści, niezmiennie trzymam kciuki za Was i mam nadzieję, że tak jak piszesz - już wkrótce będziecie tulić swoją księżniczkę w pieleszach domowych ![]() MiciaKicia przykro mi z powodu starty kotka, wyobrażam sobie, jak się czujesz ![]() livdragon powodzenia jutro marti86 no włąśnie ja też nie pamiętam tego zapachu, ale po porodzie zamówię (już postanowiłam) i napiszę co i jak Miłego dnia wszystkim życzę, buziaki |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
dzieki za sobote nas dzis w poludnie tez nie bedzi epozniej ponadrrabiam jade kupic reszte rzeczy i pakuje torbe bo odstawiam leki marttiii ja mam zdj na plotnie i teraz robie do sypialni czarno biale jak tulko olus sie urodzi muminku na razie tyle nadrobilam i ide do krolweny |
|
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Doberek Dziewczynki,
U Was tez taka paskudna pogoda i spać sie chce:-(? A ja muszę dzisiaj skończyć prasowanie bo zagruzowalam pokoik małej i nic tam robić nie można... A trzeba lampy powiesić i kilka innych rzeczy zrobić... 6 tygodni z małym hakiem mi zostało a ja nie mogę sie nawet do tej torby do szpitala zabrać:-( no taki len ze mnie... Muminku, Coraz lepsze wieści!!!! To naprawdę wspaniale ![]() Ciekawe co u Landi? Tak czy siak trzymam kciuki za nią ![]() Livdragon- To już JUTRO!!!!! Miłego dnia kochane!
|
#742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Witam Was zza kubka gorącej wody z cytryną i miodem..czuje się strasznie.. gardło boli, kości łamią i zimno mi..oby przeszło bez potrzeby brania leków.. ![]() Leżę pod kołderką i chyba z niej dzisiaj nie wyjdę.. miałam zabrac się za pranie małej rzeczy, ale dam sobie dzisiaj spokój.. Mąż na służbie tak więc cały dzień będę na forum ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Anielko- pięknie wyglądasz !!!!!!!!!!! Cudny brzunio Ewcia- zaciskaj nogi !!! Milenko- brawo za postępy w remonciku ![]() Weroniczko- jeju zaraz Ty już będziesz rozpakowana Karolka- mnie te wydatki strasznie przerażają..no, ale trzeba będzie zaciskac pasa ![]() ......................... ........... Trzymam kciuki za wszystkie wizytki i badania!!! No i gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Morning dziewczynki
![]() Widzę wszystkie zalatane i zabiegane albo chore (dużo zdrówka Kamila). Ja dopiero co wstałam i znów głupie sny.. m.in śnił mi się Pudzianowski - trenował mnie u mnie na rodzinnym osiedlu - gdy u wspomniałam, że jestem w ciąży to się zdziwił - myślał, że jestem taka gruba Ja dziś znów muszę zakupy na cały tydzień zaliczyć.. tż ma popołudniowe zmiany, więc pewnie i ja częściej popołudniami tu będę. Zaczęliśmy grzać w sypialni.. noc przez to mam wysuszony - ciężko mi się oddycha - musiałam własnemu dziecku podebrać ten spray do nosa - chyba będę musiała nowy dokupić No i znów chrapałam, bo mnie mój tż znów w nocy po twarzy głaskał.. biedny on jest..Mystiquee - mi też na studiach po nocach najlepiej się pracowało.. cisza, spokój - nic nie rozprasza.. Mumuniek - gratulacje oby teraz była sama radość z macierzyństwa
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-15 o 08:29 |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Mystique,
Gratki za projekt!!! Podziwiam pracusia... Pudzian... Padam ... Hihi
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Muminku Landi, trzymam kciuki, jeszcze troszkę potrzymaj Kubusia Micia współczuję straty kiziorka A ja wstałam i od samego rana mam już zgagę i coś mi niedobrze jest Jutro mieliśmy jechać do rodzinki w odwiedziny, ale nie wiem czy ja się nadaję. Gratuluję wszystkich noworozpoczętych tygodni kochane!!
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze.. już połowa miesiąca..
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Halwaya-dzięki Kochana
Dzięki temu jestem w miarę wyspana..Jasiu- wspólczuje zgagi..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny . u mnie jak nie urok to sraczka. Jak nie mąż to moi starzy... masakra
teść ciągle się ze mnie śmieje że coraz bardziej przypominam ducha .. wiecznie blada Ale w nocy miałam stracha.... nie czułam ruchów małej... wierciłam się całą noc po domu chodziłam jak opętana i jeszcze do tego twardy brzuch. Dopiero zaraz po 5 rano mała zaczęła się kręcić i brzucg juz nie taki twardy na szczęście. Ciężka noc była...
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze miała do mnie pretensje, że jej tego nie ułatwiam. Co do zgagi to ja wam współczuje.. ja mam czasami lekką - najczęściej właśnie po soku z pomarańczy.. mi pomaga cokolwiek - nawet zagryzienie kanapką.. tylko kilka razy wzięłam Rennie.
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio zgagę miała w szpitalu po śledzie na parze całą noc się męczyłam a tak to juz dawno nie miałąm zgagi
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

to idę poobijana się uczyć 

bez sensu..

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)