![]() |
#4861 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Nie logowała się od dwóch dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny, ja się kładę, trochę poczytam przed snem. fajnie, że jesteście i że można się wam wygadac, wyzalic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Konto usunięte
|
ja wlacze sobie jakis serial i zaczynam aniolki robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Widzialyscie?
http://www.empik.com/500-polskich-ks...9809,ksiazka-p lubie takie zestawienia poczytac dla rozrywki, ale ta cena ![]()
#4865 |
Raczkowanie
|
fajna sprawa. Można sobie odhaczać wszystkie już przeczytane
![]() Ale nie za tą cenę :p
#4866 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam i jestem zachwycona! Nie ma się na d czym moim zdaniem zastanawiać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż ja teraz czytam Zaginiona Cobena i mam nadzieje że mnie czymś zaskoczy na koniec bo jest ok ale nie wow ![]() Gdzie Scarlet... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Konto usunięte
|
myslalam ze tylko ja nie spie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jejku muszę zaczać się ruszać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Hej
![]() Ja właśnie przepisuję notatki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ale się dziś nie wyspałam, ale i tak czuję się dziś lepiej niż wczoraj ![]() W końcu nie zaczęłam czytać książki na październik tylko wzięłam się za "Wojny w Spa". Wolałam coś z lżejszej literatury kobiecej. Zobaczymy jak będzie dalej, bo początek jest całkiem ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Rozeznanie
|
czekają na powieszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() muszę się wreszcie wyprowadzić z domu rodzinnego, bo już mnie coś trafia - jako jedyna mogłam dzisiaj trochę pospać, bo mam nockę w pracy, a o 5 wszyscy zaczęli się kręcić, walić garami, oglądać wiadomości w tv, wchodzić mi do pokoju, żeby pogadać z psem ![]() ![]() idę sobie robić kakao i zasiadam z Harrym, muszę go wreszcie skończyć ![]()
![]() |
#4874 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja mam fazę antyczytanie. Nie chcę mi się okropnie. Dopiero wstałam, piję kawusię i zastanawiam się intensywnie co ja dziś będę robić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do Anglii - jedź wszędzie, byle nie do Londynu - jeśli oczywiście zależy Ci na podszkoleniu języka. w Londynie wszędzie dogadasz się po polsku. nawet Hindus w Primarku ze mną po polsku rozmawiał ![]() Cytat:
![]() zabieram się za czytanie Ojca chrzestnego. Zobaczymy czy polubię Puzo... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Konto usunięte
|
Ja tez mam taka fazę haha
Znalazłam portal w UK gdzie wymieniam sie książkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja uwielbiam british accent ![]() Szkocki dla mnie masakra jakaś haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pierwszy raz w Wielkiej Brytanii był właśnie w Szkocji. Ja, świeżo po szkole, pewna siebie, że dogadam się po angielsku z każdym, poszłam do sklepu kupić kawę i ciastko. już po pierwszym pytaniu zbierałam szczękę z podłogi, bo nie wiedziałam o co chodzi ekspedientce ![]() ![]() Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2012-10-15 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Konto usunięte
|
Mnie amerykański drażni wręcz nawet w tv na kanale 5
![]() Przywyklam chyba dlatego. Liverpool ma fajny akcent tez ![]() No i essex |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie też odchodziło to namiętnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Rozeznanie
|
nieszczęście u mnie każdy szanuje przestrzeń innych więc nie mam tego problemu. natomiast u TŻ jest już z tym gorzej. u mnie nikt nie wejdzie do pokoju bez pytania zwłaszcza jak drzwi zamknięte. ale u TŻ to norma :/
ja też nie wiem jeszcze co będę dziś robić. na razie siedzę w kuchni i szykuje sobie śniadanie, herbatę i dopytuje wode bo jak ja tego nie zrobię to nikt nie zrobi. napewno dziś poczytam, ale co poza tym to nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Rozeznanie
|
herbata jest a tosty się robią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia, przeczytałam rozdział Harrego i już mi się nie chce
![]() ![]()
![]() |
#4884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie siedzę sobie na allegro i szukam jakiegoś pokrowca na tel, bo szkoda mi go wrzucać luzem do torebki czy kieszeni. Nie mogę znaleźć nic fajnego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
W sumie dość kiepsko się czułam, ale starałam się dość dużo zrobić od piątku i przez weekend i finał był taki, że nawet nie odpaliłam kompa... Ja mam kilka różnych imienin, urodzin i święta idą. Wczoraj byłam na zakupach i dostaliśmy z TŻtem po kuponie na 20% zniżki do empiku. Ponieważ kiepsko się czuję, chcę kwestie prezentowe załatwiać też możliwie szybko, bo wciąż się obawiam jak to będzie dalej. Zaciągnęłam TŻta do empiku, tłumacząc, że 20% na książki to sporo - kupiliśmy jakieś kryminalno - sensacyjne nowości dla Teścia (imieniny, urodziny i święta), jakieś droższe książeczki z puzzlami w środku, dla siostrzeńca TŻ, który ma 2 lata i fazę na koparki, spychacze i ogólnie plac budowy i jeszcze jakieś co nie pamiętam, ale wyszło sporo taniej. Cytat:
![]() ja mam wszystkie po polsku (nie wiem nawet ile ich jest) i część po angielsku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W piątek po raz pierwszy w ciąży wyszłam sama z domu - byłam dość osłabiona wymiotami, ale bardzo chcieliśmy z TŻtem kupić krzesła biurowe, a jak pisałam sklep otwarty do 17, korek od TŻta z pracy do mnie i do sklepu masakra, a od niego z pracy blisko... Więc stwierdziłam, że dojadę do niego, w końcu niecałe 5 km, jakoś dam radę. Przygotowałam sobie wszystko jak na wojnę, zdecydowałam się na autobus, bo bałam się wymiotów za kierownicą. Cała torba sprite'a (jedyne co na mnie działa przeciwwymiotnie), siatek, ręczników papierowych, chusteczek, w razie wojny... Mam trochę za wysokie ciśnienie i biorę leki przeciwkrzepliwe na podtrzymanie ciąży.... Ledwo doszłam do autobusu zaczęła mi lecieć krew w nosa...... ![]() ![]() ![]() ![]() W sobotę byłam totalnymi zwłokami - leżałam w łóżku, rzygałam jak kot, byłam megaobolała po tym maratonie.... Nie miałam nawet siły kompa trzymać. Skończyłam Pielgrzyma, przeczytałam kilka gazet, haftowałam.... TŻ kończył wielki biblioteczny plan.... W niedzielę szliśmy do Rodziców na obiad, chciałam kilka bzdur z Rossmana i właśnie zahaczyliśmy ten empik co wcześniej pisałam po drodze, wracając po obiedzie byliśmy w Castoramie i zamówiliśmy te sto-kilkadziesiąt desek.... Mają być w czwartek... Ciekawe kiedy TŻ to zmontuje.... Namawiam go na kilka dni wolnego.... I to byłoby na tyle z czasów jak mnie nie było..... Po wczorajszej przerwie od wymiotów dziś jest znów totalna masakra.....
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
Scarlett martwiłyśmy się tu o ciebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Konto usunięte
|
Scarlett trzymaj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Rozeznanie
|
No nie, nie mogę czytać. Próbowałam, ale nie mogę... Dam sobie na razie spokój z książką.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Konto usunięte
|
przyszla mi ksiazka z wymianki w UK, 3 czesci 50 shades na nowa
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/75937/podarunek wymienilam na ktora tez polowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za mną od kilku dni tosty chodzą, ale jakoś się zebrać na zakupy nie mogę. Cytat:
Kupiłam sobie boskiego miśka na termofor/poduszkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.