|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Miśku, kupiłaś te botki "militarne"? Ja się rozglądam za takimi. Mimo kupienia butów w Ryłko (na obcasie) chcę mieć coś na zmianę, ale już chyba z ekoskórki, bo nie mam tyle kasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
cześć
No normalnie nie nadarzam za Wami ![]() Ja dziś 9 godz w pracy.Umrę z tęsknoty za Mania..i najpewniej za 2 godz będę miała straszny kryzys bo praktycznie nie spałam ![]() Sobotnia impreza urodzinowa bardzo udana. Nie wiem kurna jak to jest że w domach znajomych- jak jest impreza to cicha posiadowa raczej- a u nas...cóż balety do 4 rano przy muzyce na ful. Sąsiedzi przypomnieli sobie czasy gdy państwo W. nie mieli dziecka. Wychlałam litry wina czerwonego..w związku z tym wczoraj wisiałam nad sedesem. patologia ![]() Dostałam srebrną bransoletkę i 2 koraliki ![]() Kiedy ja teraz te 2 bransoletki zapełnię. ![]()
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obydwie bransoletki masz z Pandory? Dziewczyny, czy teraz jest jakaś promocja, że tę bransoletkę dostaje się gratis przy zakupie koralików? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie w wieku 31-39 lat...o 2 w nocy słuchaliśmy Scyzoryka na fula..robiąc do tego pogo i drąc się ile sił w gardle ![]() Była 16 października...jak kupiłas koraliki za 300 zł dostawałaś - srebrną bransoletkę wartą 250 zeta ![]() Tym sposobem mam 2 pandory- czarny rzemyk i srebrną. a
![]() |
#2345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w piątek też zarządziłam. Wypiłam z przyjaciółką 3 butelki wina we dwie (!!!), miałam w sobotę mega ciężki poranek Cytat:
Byłam wczoraj w kinie na "Jestem Bogiem", polecam również tym, których mało obchodzi kontekst muzyczny tego składu, ale sama historia jest dobrze opowiedziana, bardzo dobrze się ogląda ten film |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja na taką Pandorę i tak nie mam kasy, ale chcę się zapoznać z ofertą
![]() ![]() Miśku, dobrze wiedzieć, że film Ci się podobał. W środę mamy rocznicę ślubu, prawdopodobnie pójdziemy sobie do kina i może na kolację, więc muszę mieć jakieś propozycje filmowego seansu ![]() Oglądałyście wczoraj skok Felixa Baumgartnera? |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze z nowości- nie widzę na stronie tego- taki charms na szczęście. Jak znajdę to wstawię. To czułaś się podobnie jak ja..my tez wychlałyśmy we dwie 3 butle czerwonego wytrawnego ![]() Warto śledzić ich na fb. ja się dodałam w końcu i teraz jestem na bieżąco. ![]() Wszysycy są zachwyceni tym filmem- jako że ja kina nie lubię to poczekam aż będzie na DVD. Dla mnie ten film będzie miał własnie szczególnie znaczenie ze względu na kontekst muzyczny- KALIBRA KOCHAM...a do tego znam chłopaków..poznałam niestety po śmierci Magika.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-10-15 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
![]() nie wiem czemu tak dziwnie mi się zapisało. Może tak się uda. http://static.pandora.net/consumer/j...400/790998.png
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-10-15 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Sąsiedzi nie protestowali? ![]() Cytat:
![]() Słyszałam dużo dobrego o tym filmie, ale boję się iść. Jestem nadwrażliwa na kwestie "niesprawiedliwości" i ciężko mi oglądać tego typu sceny. Cytat:
![]() Obejrzyjcie sobie "Zakochani w Rzymie" ![]() ![]() ------------------------ Dostałam od rodziców prezent urodzinowy - pieniądze ![]() Z dużych podobają mi się te: http://www.torebkidavidjones.net/185...wona-zarka.jpg http://www.torebkidavidjones.net/172...g-czerwona.jpg http://www.torebkidavidjones.net/193...-turkusowa.jpg http://www.torebkidavidjones.net/185...towa-zarka.jpg http://www.torebkidavidjones.net/185...towa-zarka.jpg http://www.torebkidavidjones.net/181...en-brazowy.jpg Chciałabym jakiś żywy kolor, ale boję się tandeciarstwa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze chcę kupić sportowe timberlandy - ale nie mogę znaleźć tego fasonu który mi sie podoba ![]() A Ty też robiłaś imprezę w ten weekend? A czemu kolorowa to tandeciarska?? Mi się podoba ta druga- to pewnie dlatego że jest najmniej ąę- elegancka ![]()
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się, że na żywo wybrany kolor będzie tandeciarski, nawet jeśli na zdjęciu jest fajny - o to mi chodziło. Mam zamiar zamówić z tej strony, bo podoba mi się jakość tych torebek. Potrzebuję torby do pracy, więc musi być trochę elegancka. Mi też się podoba ta druga (kolor i takie fajne ażurkowe wykończenie przy suwaku). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oglądałam cały weekend w ogóle tv ani nie słuchałam radia, więc nie jestem na bieżąco. Udało się pokonać ten rekord skoku? Cytat:
Cytat:
Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2012-10-15 o 10:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się to ażurowe wykończenie podoba- bardzo kobiece ![]() Właśnie doszło do mnie ostatnio że chyba się jednak starzeję bo już mi wstyd chodzić z byle jakimi torebkami ![]() Też muszę coś upolować bo kobiecie w moim wieku nie przystoi z ekoskórką za 99 zł pomykać. tą srebrną chce zrobić niebiesko- białą. Rzemyk chce srebrno- czarny. Ale to mi ze 4 lata zejdzie zanim je wypełnię. Po roku mam dopiero 8 charmsów. Wypełniły dopiero 1/3 bransoletki.
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało się, ale nie pobił rekordu czasu swobodnego lotu. Oglądałam na żywo i się denerwowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
jakby któraś miała ochotę na emu
![]() http://66procent.pl/wszystkie/ugg.html Ja biję się po łapach zeby 3 pary nie kupić
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo aż mi się wierzyć nie chce w takie ceny ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- no i Haniu, przez ciebie szukam info na ich temat, bo te UGG są chyba mniejsze, boję się, że małe będą, bo w centymetrach ja mam prawie 27 a podają, że rozmiar 40 to 25,1cm, nie wiem, czy to rozmiar podeszwy czy jak, bo nawet na stronie firmowej nie ma podanych tak dokładnych rozmiarów, więc muszę chyba zaryzykować. Tylko które? Podobają mi się te z guzikami, tylko nie wiem, czy długie czy krótsze. Który kolor z tych jasnych ładniejszy? Na szczęście oddałam krótkie granatowe EMU mamie, więc mogę sobie pozwolić w zamian na kolejne ![]() Poszperałam trochę i tak jak myślałam, że za tanio. Ta strona jakaś lewa jest, nie zamawiam. Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2012-10-15 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Mi chodziło o zamawianie na tej stronie. Czy Ty pisałaś ogólnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, że nie ma w promocji granatowych, bo miałabym kolejną parę
![]() Haniu świetny ten czarms. |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym że mnie kusiły bardziej ciuchy A&F szczególnie kurtki. Emu bardzo podobają mi się te najjaśniejsze- kupiłabym ![]() Ja w tych krótkich granatowych emu non stop chodzę obecnie ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Wyczytałam o tej stronie że to ściema. Podróby sprzedają.
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu super, że imprezka sie udała. Prezenty bardzo ładne. Mamy pierwszego ząbka Dolna , lewa jedyneczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Madziu, gratuluję ![]() ![]() ![]() Dużo pracy przede mną, zaparzam kawę na rozgrzewkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() farciara z ciebie. U mojego dziecka nadal nic ![]() ![]()
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Asiuk
![]() Haniu o kurcze... współczuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Madziu gratuluję ząbka ![]() Haniu fajnie że impreza udana no i super prezenty ![]() Emilko mi się nie podoba tylko ostatnia torebka - ta brązowa. reszta super. W tym tygodniu mają nam zamontować schody w domu <jupi> ale kurczę chyba bez kredytu się nie obędzie :/ jak będziemy dalej wykańczać za gotówkę to jeszcze ze dwa lata nim nam się uda wprowadzić a nie chcę tyle czekać. i mam dylemat - czy wchodzić w to czy nie.
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.