|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
![]() Także zeeeemsta będzie. Zadzwonię , żeby drogówka łapała taki i taki samochód i sprawdzała ile tam ludzi siedzi. Przynajmniej w ten sposób, trochę kasy facet zapłaci. wiem jestem okropna ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
czyli i ja mam szansę, jak wykupie parę h gdzieindziej
|
||
|
|
|
#4742 |
|
Konto usunięte
|
jest już temat na wizażu o wieszaniu psów na złych szkołach jazdy?
jeśli nie to czas założyć jeśli tak, to czas odświeżyć
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także ta zemsta jest w tej sytuacji na miejscu A i z tą zmianą szkoły nauki jazdy to ja miałam identycznie jak drabineczki koleżanka- 3 razy oblałam na łuku, musiałam dokupić 5 godzin jazdy (wzięłam juz u innego instruktora w innej szkole) i zdałam u takiego wrednego egzaminatora, że byłam w szoku. Także polecam takie zmiany, moga wyjść na dobre.
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2012-10-15 o 14:11 |
|
|
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i potem zdałam od razu u ciężkiego egzaminatora
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie lepiej powiedziec instruktorowi ze tak jezdzic sie nie bedzie itd, ewentualnie zmienic szkole?dziwi mnie troche ze czasem ludzie narzekaja nainstruktorow ale i tak z nimi jezdza, mozna przeciez zmienic instruktora czy szkole i problem moze bylby rozwiazany ![]() powodzenia Ci zycze |
|
|
|
|
#4749 |
|
Konto usunięte
|
new me czasem nie można bo w całym ośrodku jest tylko jeden - właściciel, albo nie ma żadnego wolnego, a żeby zmienić całą szkolę to kupa zachodu i czasem kasa nie do odzyskania
|
|
|
|
#4750 | |
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkopałam się dając im całą kasę, ale polecali mi tą szkołę znajomi. Trudno się mówi przełkłam to już....a mścic się zamierzam nie tylko dla swojej satysfakcji ale i dla dobra innych kursantów, wkońcu facet łamie prawo, to dlaczego mam milczeć? Kurs konczę w tym miesiącu, zobaczę czy nadal wozi duzo kursantów, jeśli tak to nawet tego samego dnia zadzwonie , zeby drogówka czekała na nas w drodze powrotnej. |
|
|
|
|
#4752 | ||
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Także zdanie to nie tylko kwestia umiejętności, ale też szczęścia. Naprawdę czasem ludzie jeżdżący bardzo spoko oblewają - widocznie trafili na gorszy dzień egzaminatora i tyle. A czasem zda ktoś kto serio sprawia zagrożenie na drodze i wtedy już w ogóle zastanawia się człowiek co jest z Wordami nie tak ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4753 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Jak egzaminator chce kogoś ulać to on już wie gdzie jechać
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
DZIWI mnie chłopak z mojego roku..
Jestem na zaocznych pierwszy rok.. i w ten weekend mieliśmy pierwszy zjazd.. wiadomo pierwsze godziny takie organizacyjne immatrykulacja i takie tam.. no ale później były normalne wykłady.. w niedzielę już normalne wykłady plus ćwiczenia.. a ten w sobotę przyszedł pod sam koniec a w niedzielę wcale.. i pisze do mnie że chciałby się ze mną spotkać bo chciałby notatki.. że nie przyszedł w niedzielę bo był skacowany po imprezie.. no kurcze.. ja też byłam na imprezie ale przyszłam w niedzielę.. oczywiście powiedziałam mu że chyba pomylił adresy i ja mu tych notatek nie dam nie wiem po co on poszedł na te studia .. zaoczne.. wiadomo że się płaci.. a on już pierwsze wykłady olewa sobie.. jak ma za dużo kasy to może mi na konto przesłać.. wątpię że zda..
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też poszłam do szkoły polecanej przez znajomych, dużej i najdroższej w mieście
. Teraz ciężko mi to ocenić obiektywnie, bo przed jazdami nigdy wcześniej nie siedziałam przy kierownicy, ale nie byłam zbyt zadowolona. Zdarzył się raz miesiąc, kiedy nie było dla mnie miejsca w rozpisce Nie przepadałam za swoim instruktorem, był niesympatyczny i momentami czułam się traktowana z góry (ale nic, na co mogłabym mu zwrócić uwagę, raczej takie subtelności). Skończyłam swoje 30 godzin i kompletnie nie czułam się przygotowana do egzaminu - łuku uczono mnie na jakieś sposoby typu 3/4 obrotu kierownicy na wysokości tego i tego słupka - zero wyczucia, nie mówiąc już o parkowaniu - więc po oblaniu egzaminu (teoria, nie pytajcie lepiej ) chodziłam przez kilka tygodni na dodatkowe jazdy 2-3 razy w tygodniu do małej, zupełnie lokalnej i niesieciowej szkółki. O dziwo, nauczyłam się wszystkiego, czego tylko mogłam, i zdałam na mieście za pierwszym razem. Żałuję tylko pieniędzy wsadzonych w pierwszą szkołę, mogłam wybrać taką dbającą o klienta.
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
no z tymi instruktorami mozeczasem byc problem ale uuwierzcie mi , sa osoby ktore beda jezdzily z kims kto zupelnie im nie odpowiada bo np wstydza sie poprosic o kogos innego, nie chce im sie leciec do szkoly nauki przestawiac wszystko lub tez nie chce zeby instruktor sie na nich "obrazil"
|
|
|
|
#4757 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
może dlatego że założyłam grupę na fb naszego roku?
![]() podałam tam swój numer telefonu ale i z 30 innych osób podało swój numer w sobotę jak się spóźnił to też napisał do mnie tylko że się spóźnił i wejdzie dopiero na kolejny wykład.. hahahahaha ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- on jeszcze z jakimiś dennymi tekstami do mnie że on sobie bez nas nie da rady.. wie jaki jest .. itd itd.. ale że musi skończyć te studia.. ![]() i jeszcze na wykład w sobotę przyszedł zjarany trawą na pedagogikę no on mnie DZIWI...
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę wyskoczyć z tematem wałkowanym setki razy
bo normalnie chyba w życiu tego nie ogarnę. Wytłumaczy mi ktoś, jaki jest sens wchodzić do zatłoczonego kebaba w centrum miasta, z muzyką na full, z drącym ryja kilkumiesięcznym dzieciakiem i również drącym ryja kilkulatkiem? ![]() Normalnie żeby nie popadali Jaśnie Wielmożni Rodzice bez tego kebsa
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
A co do nauki jazdy to ja często widzę jak instruktorzy palą papierosy w samochodzie.
biedny kursant. Ja prawdopodobnie zwymiotowałabym od razu gdyby mój instruktor palił papierosy (nie żartuję ).
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli mam rację to ci współczuje
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha zrobi sobie ołtarzyk z moimi zdjęciami
dobra koniec OT
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
Dziwią mnie "żenujące żarty prowadzących" różne audycje, ostatnio prezentera radiowego pewnej stacji na ES
Rozmowa ze słuchaczem, blablabla, na końcu pyta, kogo chciałby pozdrowić. Słuchacz, że koleżankę Martę. A prowadzący: "Marta dobrze całuje?" Komercyjne stacje mają taki poziom niestety, że żal słuchać, pomijam już graną tam muzykę. |
|
|
|
#4766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba jeszcze nikt wcześniej tak u niego nie zrobił. Dopiero po czasie skapowałam, że był w szoku chyba, że ktoś mu coś narzuca w jego własnym samochodzie. A mi to tak naturalnie przyszło, tak płynnie i asertywnie, że aż dumna z siebie byłam Ale niestety potem się okazało, że facet sobie popamiętał, bo przeze mnie musiał wychodzić na fajka z auta, a była wtedy zima, śnieg leżał, padał, mróz. No i na każdym kroku mi przypominał, jaka to ja jestem nieudolna, beznadziejnie wszystko robię, za wolno, a w ogóle o moim braku jakichkolwiek umiejętności do prowadzenia to on się dziwi, że jeszcze żyje jadąc ze mną. No, także ten, niezły typ.
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
To jest dobry motyw, znajomy wegetarianin dostał polecenie zajechać po drodze do kfc bo facet cały dzień nic nie jadł. Zimno na dworze wiec zabarykadował się w aucie szczelnie zamknięte okna i żarł tego śmierdzącego smażonego kurczaka z sosem jakimś czosnkowym, jezu
|
|
|
|
#4768 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie dziś zdziwiło, że można basen nazwać "Miejski zakład kąpielowy"
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
#4769 |
|
Konto usunięte
|
Jezu nie wierzę, oglądam tą radosną panią domu czy jak ją zwał, Boże.
Przecież za przeproszeniem to jest program dla... Dała dwóm kobietom pudełka i żywność jak dwóm małpom kazała wkładać jedzenie do pudełek a potem klaskała piszcząc "łał jestem taka dumna udało wam się rozwikłać tajemnicę zaginionej Atlantydy, włożyłyście JEDZENIE DO PUDEŁEK, niesamowite, a z jednego pudełka odkleiłyście NALEPKĘ niesamowite NIE UDAŁO WAM SIĘ ZŁAPAĆ W PUŁAPKĘ jestem taka dumna" Jezu..................... ... |
|
|
|
#4770 | |
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

jeśli nie to czas założyć jeśli tak, to czas odświeżyć
także ta zemsta jest w tej sytuacji na miejscu
) i potem zdałam od razu u ciężkiego egzaminatora

nie lepiej powiedziec instruktorowi ze tak jezdzic sie nie bedzie itd, ewentualnie zmienic szkole?

Nie przepadałam za swoim instruktorem, był niesympatyczny i momentami czułam się traktowana z góry (ale nic, na co mogłabym mu zwrócić uwagę, raczej takie subtelności). Skończyłam swoje 30 godzin i kompletnie nie czułam się przygotowana do egzaminu - łuku uczono mnie na jakieś sposoby typu 3/4 obrotu kierownicy na wysokości tego i tego słupka - zero wyczucia, nie mówiąc już o parkowaniu - więc po oblaniu egzaminu (teoria, nie pytajcie lepiej
) chodziłam przez kilka tygodni na dodatkowe jazdy 2-3 razy w tygodniu do małej, zupełnie lokalnej i niesieciowej szkółki. O dziwo, nauczyłam się wszystkiego, czego tylko mogłam, i zdałam na mieście za pierwszym razem. Żałuję tylko pieniędzy wsadzonych w pierwszą szkołę, mogłam wybrać taką dbającą o klienta.

na pedagogikę