|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zabezpieczenie
Witam, planuję z partnerem pierwszy seks. Nie chcę jednak brać tabletek antykoncepcyjnych, myślałam więc o innym zabezpieczeniu - co myślicie o zastosowaniu jednocześnie prezerwatyw Durex classic, lubrykantu Durex play i globulek Pantex Oval?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
sissy that walk
|
Dot.: zabezpieczenie
Dobrze założona prezerwatywa już jest dobrym zabezpieczeniem, ale jeśli chcecie mieć pewność to dodatkowo globulka jest dobrym pomysłem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A czy seks dzien lub dwa przed okresem również stanie się bezpieczniejszy? Chodzi mi tu o dni niepłodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak jasne, najlepiej wszystko na raz by w trakcie zbliżenia tak czy siak nie mieć komfortu psychicznego
![]() Powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() myśle, że prezerwatywy i globulki wystarczą, po co od razu lubrykant? i ja Cię rozumiem, jakbym miała używać samych gumek to bym zjechała na zawał, mimo wszystko za mała skuteczność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
myślę że globulka da wam wystarczające nawilżenie, także lubrykant będzie zbędny. Tak jak napisała forumowiczka wyżej nie warto liczyć że 2 dni przed planowanym okresem jest się niepłodnym bo wszystko może się przesunąć. Ja od pierwszego raz stosuję z chłopakiem tylko prezerwatywę i żadnej wpadki z nią nie było. Wystarczy uważać i robić to z głową
![]() ps. Nie czepiajcie się dziewczyny, pierwszy raz to przecież duże przeżycie, lepiej żeby pytała milion razy aniżeli zrobiła jakąś głupotę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.