|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
O 6 dowiedzialam sie od kolezanki, strasznie sie napalilam na te cwiczenia, bo bardzo bym chciala miec kaloryferek na brzuchu i co sie okazalo? , ze muj kręgosłup nie wytrzymuje tego obciazenia , pomimo tego ze uginalam kolana , kregosłup wciskalam w podloge itp ....ból jest nie do zniesienia.:/ strasznie jestem zła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6122 |
Wtajemniczenie
|
4 dzień za mną...
![]() ![]()
#6123 |
Zadomowienie
|
3 dzień
![]() ![]() szancjer, mnie tez boli kręgosłup, szczególnie w okolicach lędźwi ![]()
#6124 |
Raczkowanie
|
41
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6125 |
Przyczajenie
|
Patrze że nie tylko mnie dopadło chróbsko
![]() ![]() ![]() ![]() Motto na dziś: "W trakcie intensywnego cyklu treningowego dostarczajcie mięśniom białko, które pomoże się im rozrastać. Dostarczajcie też węglowodany, aby zapewnić glikogen, stanowiący paliwo energetyczne. W przeciwnym razie mięśnie będą zwiotczałe. Dobry program treningowy to tylko połowa sukcesu. Druga połowa to właściwe odżywianie." Joe Weider |
![]() ![]() |
![]() |
#6126 |
Raczkowanie
|
nie podoba mi się już ten wątek!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6127 |
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak przy okazji to jestem typowym leniwym studentem wiec na mnie tez trzeba krzyczec - kurczę to tylko 20 - 30 minut ! a brzuszek jaki ładny ![]() ps. czy ktoras z Was dopiero rozpoczela cwiczenia i od razu zabrała sie za a6w? bo ja wlasnie tak robie - ale chodzę raz w tygodnu na basen i nie mam strasznie złej kondycji.. ![]() ![]() aa i zrobiłam sobie kalendarz podobno dobra metoda na dopingowanie siebie podczas szóstki ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6128 |
Raczkowanie
|
ania_lovely - a jakie masz wątpliwości ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6129 |
Zadomowienie
|
uciekająca_marchewka a jak długo skaczesz na skakance?? tzn przez ile minut dziennie? i czy raz dziennie czy częściej? bo bardzo chętnie bym wyrzeźbiła swoje udka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro już kończe,wieć musze inne ćwiczenia wymyslić... Szczerze mówiac dokładnie opracowanego plan nie mam. Na pewno będe codziennie robić brzuszki, a do tego ćwiczenia na nogi i chce troche aerobów dołozyć. Co do brzuszków to teraz skupię sie bardziej na dolnych partiach ![]() Pewnie popróbuje ćwiczeń z płyt- Tamilee Webb, czy 8 minutes. Oby tylko coś robić ![]() Ale Ty też już daleko jesteś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6131 |
Zadomowienie
|
własnie, uciekająca marchewka, ile minut dziennie skaczesz??ja też kiedyś próbowałam ale nie było jakichś szczególnych efektów
![]() ![]()
#6132 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez dzisiaj 4 miałam. Powodzenia zycze.. Tobie i sobie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6133 |
Raczkowanie
|
o cześć Camarilla
![]() ![]() ![]() ja nawet już wfu nie mam bo na 3 roku nie jest przewidziany ![]() ![]() cholercia ciezka ta a6w - Wy też macie wrazenie ze moznaby sie troche bardziej oderwac od ziemi ? ![]() ![]() Camarilla czy Twój pierwszy raz z tym weiderem też była taki nieprzyjemny ? ![]() 1 dzień za mną - już tylko 41 <hah hah> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6134 |
Zadomowienie
|
ostatnio skakałam tak:
1 dnia - 4 razy dziennie za każdym razem 10-15 minut 2 dnia - 3 razy dziennie, w tym raz 15 i dwa razy po 25 3 dnia - 3 razy po 20 i teraz mialam 2 dni przerwy, bo bolały mnie nogi i ręce od ćwiczeń troszkę ![]() a6w się poddalam ![]() ![]() a byłby dzisiaj 19 dzien ![]() ![]() ![]()
#6135 |
Zakorzenienie
|
Kiaa u mnie pierwszy dzień był srednio ciezki. Od poczatku wiedziałam, ze szóstka nie należy do łatwych ćwiczeń i byłabym przygotowana na duży wysiłek poza tym wcześiej się nalatałam jak głupek 2 godziny grając w siatkówkę.. Drugi dzień był już lżejszy. Tak z czasem łatwiej wychodzą te cwiczenia. przynajmniej ja po 4 dniu widze roznice w wykonywaniu niz w pierwszym.. Tylko dzisiaj sobie dokoptowałam pączków i mam wyrzuty sumienia
![]() Super właśnie zauważyłam ze się walnęłam i zrobiłam dzisiaj 2 serie po 6 powtórzeń zamiast 3 serii bo to już 4 dzień. Ech no nic. Jutro zrobię 3 serie i będzie to również zaliczony jako 4 dzień. A właśnie tak się dziwiłam czemu mi dzisiaj już lekko poszło.. ech te moje rozkojarzenie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6136 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio zaniedbałam meldowanie się ale ćwiczę i dzisiaj melduję, że żyję dzień 20 POZDRAWIAM
#6137 |
Raczkowanie
|
a ja nie zjadłam dziś ani jednego pączusia
![]() ![]() ![]() ![]() powodzenia i do zobaczenia na forum ! ![]() Camarilla wydaje mi sie że jakieś pomyłki to nie powód żeby wyrwać sobie włosy z głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6138 |
Zadomowienie
|
kiaa1, początek może być ciężki bo jeśli dokładnie wykonujesz te ćwiczenia to mieśnie bolą momentami jak cholera....u mnie było tak średnio ciężko bo wcześniej dość długo robiłam różne typy brzuszków więc jakieś tam lekko zarysowane mięśnie miałam...
![]() ![]()
#6139 |
Zakorzenienie
|
A ja sie posłuchałam zasady ze kto nie zje paczka w tłusty czwartek temu się nie będzie powodzić i zjadłam trzy.. a co zeby mi sie powodziło na całego..
![]() Ale od jutra znów wracam do oszczędzania się ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6140 |
Wtajemniczenie
|
5 dzień za mną. A ja dzisiaj zjadłam 2 pączki
![]() ![]()
#6141 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie od dzisiaj zaczęłam a6w i mam nadzieje ze powspieramy sie wzajemnie. Jak pierwszy raz robiłam a6w te forum było dla mnie wszystkim, wchodziłam na nie 2-3 razy dziennie i bardzo mnie to motywowało. Wytrwałam całe 42 dni a brzyszek miałam jak marzenie, szczuplutki i ładnie wyrzeźbione mięśnie. Teraz nie ćwicze ok 3,4 m-ce a mój brzuszek przypomina bardziej oponke niz kaloryferek, ale jestem pełna optymizmu. Dzisiaj rano wstałam i wiedziałam że musze coś ze soba zrobić, bo idzie lato a tu człowiek bardziej będzie sie przykrywał niz odkrywał
![]() Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich Wejderek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mam dzień 17 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6143 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() MOTTO NA DZIŚ: "Niezależnie od tego, jak bardzo jesteście otłuszczeni w momencie rozpoczynania regularnych treningów, jeśli będziecie wykonywać wszystko zgodnie z moimi zaleceniami, to wygląd Waszego ciała bardziej się poprawi, niż się Wam to wydawało w najśmielszych marzeniach." Joe Weider |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6144 |
Raczkowanie
|
ma ktoś te ćwiczenia Weidea na A4 wszystko wklejone?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6145 |
Raczkowanie
|
camarilla weź mnie nie strasz
![]() ![]() katka_19 - jem dokładnie tak samo jak Ty - mam ochotę na cos bardzo niedietetycznego to jem to ![]() ![]() ![]() szpilka_77 noo masz rację masz bolało ale za to dziś już milutko czuję że coś zaczeło się dziać pod moja oponką ![]() w ogóle to fajnie że nie tylko ja jestem na samym początku stawki heh Maju mamy kogo gonić dziś 2 dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6146 |
Zakorzenienie
|
Uwaga, uwaga:
a ja dziś SKOŃCZYŁAM ![]() ![]() ![]() ![]() 42 dni, bez ani jedenej przerwy ![]() Jestem dumna ![]() Podusmowanie: Brzuch płaski nie jest, ale mięśnie wyraźnie wzmocnione. Przede wszytkim zyskałam wiele satysfakcji, uwierzyłam, ze mogę i jestem zachęcona do daleszej pracy nad ciałem ![]() ewaiwiki- pewnie już to pisałaś, ale skąd masz te cytaty Weidera? Z chęcia dowiedziałabym sie czegos o nim więcej ![]()
![]() |
#6147 |
Raczkowanie
|
Ja jestem chora, ale nie przestaję cwiczyc, tylko wczoraj zrobiłam te ostatnie 2 cwiczenia z lekka już na odwal ^^.
A dzisiaj mam 25 dzień. Muszę wytrwac do końca! ![]()
#6148 |
♥
|
krowa bez mleka jestes boska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6149 |
Zadomowienie
|
[quote=krowa_bez_mleka;371 3610]Uwaga, uwaga:
a ja dziś SKOŃCZYŁAM ![]() ![]() ![]() ![]() 42 dni, bez ani jedenej przerwy ![]() Jestem dumna ![]() Jestem pod wrazeniem, gratuluje uporu i samodyscypliny ![]() Ja zaraz bede miec 29 dzien tylko sie rusze z krzesła.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6150 |
Raczkowanie
|
Witam
No i 18 dzień mam za sobą! ![]() Jakoś dzisiaj bardziej mięśnie czułam! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.