Jak zagadywać do nieznajomych chłopaków? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 11:57   #31
veronika20
BAN stały

Dot.: Jak zagadywać do nieznajomych chłopaków?

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
Dzięki za podpowiedź, może kiedyś się przyda

"Ludzie, którzy odnoszą sukcesy na tym świecie,sami szukają odpowiadających im okoliczności, a jeśli nie mogą ich znaleźć, to je tworzą."
Z "Profesji pani Warren"

Tak więc, skrywana_fantazja, czas na wyjście w teren!
Zdecydowanie tak Szczęściu trzeba czasem pomóc
veronika20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-15, 18:43   #32
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

Jest taki jeden u mnie na uczelni, bardzo mi się podoba, ale wyczaiłam tylko jaki kierunek studiuje i że nie ma fejsa ani nk (przypadkiem podsłuchałam rozmowę), zawsze otoczony kumplami. I co tu robić? A facet warty grzechu. Po zachowaniu stwierdzam, ze jest otwarty, wesoły, towarzyski i lubi rapować Styl - adidaski, bluza, luźne spodnie. No i studiuje oryginalny kierunek

Edytowane przez skrywana_fantazja
Czas edycji: 2012-10-15 o 18:44
skrywana_fantazja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-17, 16:59   #33
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dotka128 Pokaż wiadomość
ehhh też mam ten problem.. dziewczyny a jak wy poznajecie fajnych facetów przez neta, tzn na jakich stronach? bo ja nie raz tez tego probowalam, wchodzilam na czaty tematyczne albo przez gg ktos zagadywal, ale ZAWSZE podczas pierwszej rozmowy predzej czy pozniej pytal sie jakie mam preferencje sexualne albo robila jakies oczywiste aluzje co jednak podczas pierwszej rozmowy mi jakos sie nie podoba :/
Moja kuzynka poznała faceta podczas gry w World of Warcraft
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-17, 20:42   #34
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrywana_fantazja Pokaż wiadomość
Jest taki jeden u mnie na uczelni, bardzo mi się podoba, ale wyczaiłam tylko jaki kierunek studiuje i że nie ma fejsa ani nk (przypadkiem podsłuchałam rozmowę), zawsze otoczony kumplami. I co tu robić? A facet warty grzechu. Po zachowaniu stwierdzam, ze jest otwarty, wesoły, towarzyski i lubi rapować Styl - adidaski, bluza, luźne spodnie. No i studiuje oryginalny kierunek
Tak sobie myślę o tym i wymyśliłam dwie opcje jak na razie:
a) czatować na kolesia tak długo, aż w końcu będzie sam i wtedy spytać prosto z mostu, czy się umówi
b) wersja bardzo odważna: wyciągasz go z tłumu kolegów, pod jakimś pretekstem czy też prosisz go na sekundkę(sama nie wiem, czy bym to zrobiła, ale może masz więcej odwagi ) i mówisz, co Ci lezy na sercu

No dziewczyny, tyle was tu zagląda, kombinujmy coś!

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-17, 20:45   #35
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
No dziewczyny, tyle was tu zagląda, kombinujmy coś!
Ja nie mam ani doświadczenia w takich sprawach, ani też żadnego pomysłu, ale chętnie bym poczytała jakie tu Dziewczyny mają pomysły Jak mi coś wpadnie, to dam znać
Stary 2012-10-17, 21:01   #36
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

solaola - obie wersje mega odważne! Ja się boję tego, ze koleś mnie oleje, a PRZEDE WSZYSTKIM, że obgada mnie przed kumplami i potem będą się na mnie patrzeć jak na wariatkę.
Chciałabym spróbować czegoś bardziej neutralnego żeby po prostu dać mu się poznać.
Stary 2012-10-17, 22:20   #37
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja nie mam ani doświadczenia w takich sprawach, ani też żadnego pomysłu, ale chętnie bym poczytała jakie tu Dziewczyny mają pomysły Jak mi coś wpadnie, to dam znać
Czekam z niecierpliwością!
Cytat:
Napisane przez skrywana_fantazja Pokaż wiadomość
solaola - obie wersje mega odważne! Ja się boję tego, ze koleś mnie oleje, a PRZEDE WSZYSTKIM, że obgada mnie przed kumplami i potem będą się na mnie patrzeć jak na wariatkę.
Chciałabym spróbować czegoś bardziej neutralnego żeby po prostu dać mu się poznać.
Zawsze jest ryzyko, no ale kurczę, jeśli mówisz, że kolo wart grzechu, warto ryzykować! Moim zdaniem, opcja z podejściem jak będzie sam jest dosyć taka uniwersalna, zawsze nie ma tego wianka kumpli. Dziewczyny pisały nie raz, że właśnie w taki sposób poznały kogoś fajnego, a jeśli Cię oleje, to jego strata. (Nie raz zapewne Ty nie będziesz chciała się umówić z każdym chłopakiem, który Ci to zaproponuje .Zawsze możesz pociągnąć z nm dalej rozmowę, żeby nie było, że zwiewasz( najlepiej o dupie maryni), a potem się pożegnać kulturalnie z uśmiechem i tyle.

Chyba że wolisz działać cichaczem i puszczać mu tajemnicze uśmieszki jakieś przy mijaniu się czy coś w tym stylu - jest na to szansa na Twoim uniwerku?

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/

Edytowane przez solaola
Czas edycji: 2012-10-17 o 22:21
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 23:19   #38
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

No na usmiechy szansa zawsze jest, ale na litość -nie przy kumplach, bo kolo im powie i zaczną się śmiać :p Chociaż co mi szkodzi zasmajlować ;p Zauważy mnie i już będzie wiedział, że może się coś święcić, a nie weźmie za desperatkę. Niestety nie bede mogłą swobodnie pociągnąć rozmowy o dupie marynie bez zadawania pytan niczym dziennikarka :p

Edytowane przez skrywana_fantazja
Czas edycji: 2012-10-17 o 23:24
Stary 2012-11-16, 05:39   #39
ciekawska90
Raczkowanie

"Co tak stoisz, jak widły w gnoju?"
to pytanie mnie rozwaliło

Edytowane przez ciekawska90
Czas edycji: 2012-11-16 o 05:40
ciekawska90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości