Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 17:58   #4771
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja całe lata zasmażki nie robiłam ale kruszonka u mnie jest taka brązowiutka z lekkimi grudkami, pokrywa szczelnie ciasto. Ja tradycyjnie daję mniej cukru bo wiem z moich wypieków zawsze jest za dużo i z automatu w Librowej dałam też mniej
Próbowałaś na ciepło ?
próbowałam. Ogólnie nie jest zła, tylko za słodka. Ale nic to, drugi raz dam mniej i będzie oki
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
dzisiaj pokupiłam znicze,kwiatki i 300 zł poszło

u nas w sklepach zaczynają się już zabawki i rzeczy świąteczne, w Nomi już bombki są

dziewczyny myślałyście już nad prezentami na mikołajki i gwiazdke? ja nie mam pojęcie co Zosi kupić, tyle rupieci ma
ja myślę nieśmiało i pomysłów nie mam. W ogóle bardzo rzadko kupuję zabawki-raczej jakieś pojedyncze pierdółki, książeczki...
Tradycyjnie liczę, że coś fajnego podsuniecie

A wydatki cmentarzowe to u was jak zwykle na całego

białe meble mamy w pokoju prawie 10 lat, z ikei też, z takiej starszej serii komody, regał. Ale powoli wymieniamy na te ciemne, bo juz nam się znudziły bardzo. Ale fakt-dość wytrzymałe (jak na nie-drewno) i kurzu nie widać

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2012-10-15 o 17:59
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:50   #4772
megi-megi
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Moje maleństwo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0176.jpg (13,4 KB, 58 załadowań)
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:52   #4773
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Megi, malenstwem to ja bym tego nie nazwała

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:07   #4774
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Megi, malenstwem to ja bym tego nie nazwała
A pomyślmy, że jeszcze niemal 22 tygodnie przed nami

To wrzucę jeszcze jedno maleństwo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Igor gotuje sitko.jpg (30,0 KB, 50 załadowań)
Stary 2012-10-15, 19:13   #4775
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Megi jak na skończone 17 tyg to masz duży brzuszek

U mojego małego ciągle niezmiennie najlepsza zabawka na świecie od jakiegoś czasu to żołnierzyki z czołgiem zakupione w Pepco za 4,99, bawi się tym pół dnia. Alebo siebie ratują przed upadaniem ze stoły, albo on jest wielkim potworem a żołnierze uciekają a on ich depcze, lub po prostu strzelanki. No i uwielbia malowanie farbami.

Niewiecie może czy podkaszarką jestem w stanie trawnik w miare równo obciąć Musze jakoś trawnik na działce kosić, a tam nie mam puki co prądu, i nie spieszno mi żeby go mieć, bo samo podłączenie 500zł+ inne koszty to 800-1000 zł, więc mam ich gdzieś. W altance mam lampe taką na baterie słoneczne, co baterie się na dachu montuje a lampe w altance i normalnie ma włącznik, więc prądu za bardzo nie potrzebuję. Są jeszcze kosiarki te ręczne, ale to podobno nie zdaje egzaminu, i chciałam kupić podkaszarkę spalinową, tylko czy jest sens.

Tak na poprawę humoru. Koleżanka wczoraj ukończyła maraton w poznaniu(42km)Dzisiaj biedna pisała że chodzić nie moze i przysłała mi filmik żeby mi bardziej zobrazować jak się poruszają maratończycy na drugi dzieńhttp://www.youtube.com/watch?v=m-hCuYjvw2I

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:14   #4776
mloda1989
Zakorzenienie

przypadkowo trafilam fajne rzeczy ma babka dla dzieciaków, szkoda ze szczególnie dla dziewczynek http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=337017

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2012-10-15 o 19:18
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:19   #4777
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Tak na poprawę humoru. Koleżanka wczoraj ukończyła maraton w poznaniu(42km)Dzisiaj biedna pisała że chodzić nie moze i przysłała mi filmik żeby mi bardziej zobrazować jak się poruszają maratończycy na drugi dzieńhttp://www.youtube.com/watch?v=m-hCuYjvw2I
A jakby ktoś miał hemoroidy to chyba podobnie.
Ja bym umarła i nie skończyła takiego maratonu...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 19:29   #4778
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Moje maleństwo
piękny brzunio mi się wydaje malutki
Gucio jest świetny duży chłopak
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:31   #4779
mloda1989
Zakorzenienie

no w końcu brzusio po twoich opowieściach ja naprawdę myślałam ze tu jakaś piłka lekarska będzie a on taki zgrabniutki
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:34   #4780
megi-megi
Zakorzenienie

Może ja się odzwyczaiłam już od tego. Jak miło było mieć kaloryferek na brzuchu...
Stary 2012-10-15, 19:41   #4781
aneczkkaa
Zakorzenienie

słuchajcie może macie do odsprzedania zimową kurtkę dla Maćka lub kombinezon w rozmiarze 98

Łaziłam orientacujnie po sklepach, za kurtkami dla Maćka i nic nie ma, a ceny kosmiczne , kurtki na targu dochodzą do 150 zł powaliło ich, i żeby to jeszcze jakoś wyglądało Kurde szpera teraz na all jedna mi się podoba http://allegro.pl/m7-okazja-ciepla-k...690234332.html , co wy sądzicie ?

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Może ja się odzwyczaiłam już od tego. Jak miło było mieć kaloryferek na brzuchu...
oj megi jeszcze trochę i będzie kaloryfer
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 19:44   #4782
agnieszka09
Wtajemniczenie

MADZIWNIA super.wkoncu uklada sie i to jak sie uklada a szczesciem to az bije od Twoich postow gratuluje i tez sie ciesze

MEGI bym Cie poglaskala i polizala po tym brzusiu zazdroszcze tych kopniakow i rosnacego brzusia ostatnio glskalam brzus 14 tygodniowy.co za przezycie

ASIULEK ja tez lubie biale mebelki mam w salonie i u Karinki i Adrianka.pokoj Werci super. ja teraz u Karinki w pokoju polozylam paski tapety,fanie to wyglada

Adrianek dziekuje za zyczenia
w wekend robilismy mala imperzke.torcik byl domowej roboty.wyszedl pyszny

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

MEGI Igor

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:48   #4783
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Moje maleństwo
Brzusio uroczy i nie wyglada na podany wcześniej wymiar

Drugie a właściwie pierwsze maleństwo urocze

Cytat:
Pięknie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
słuchajcie może macie do odsprzedania zimową kurtkę dla Maćka lub kombinezon w rozmiarze 98

Łaziłam orientacujnie po sklepach, za kurtkami dla Maćka i nic nie ma, a ceny kosmiczne , kurtki na targu dochodzą do 150 zł powaliło ich, i żeby to jeszcze jakoś wyglądało Kurde szpera teraz na all jedna mi się podoba http://allegro.pl/m7-okazja-ciepla-k...690234332.html , co wy sądzicie ?
Cóż mam po Wojtku kombinezon 2-cz. ale jest dobry na Zosię więc się nie pozbędę .
Jak chcesz to mam większą odzież po Wojtku już typowo chłopięcą. Tż już trochę na tablicy wystawił.

Ta kurtka z linka jakoś nieszczególnie w moim guście więc moja opinia nie będzie obiektywna.

Te lidlowe wg mnie były super.

Catro i jak kupiłaś ?
Stary 2012-10-15, 20:05   #4784
megi-megi
Zakorzenienie

Mój brzuch się cieszy z komplementów i dostał w nagrodę tosty z serem

Aneczka
- ja kupiłam ten kombinezon http://allegro.pl/ewaed-b-cieply-kom...694812196.html i czekam na przesyłkę.

Zmierzyłam Gucia - ma 99 cm.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Dzisiaj poszłam do Lidla po kurtkę - hahaha... puste worki zostały. Ale kupiłam mu ciepłe skarpety i cienką bluzę z polaru - fajne.
Stary 2012-10-15, 20:18   #4785
BeataR89
Rozeznanie

Cytat:
Moje maleństwo
fajny brzuszek

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:

Super chłopak, a co on gotuje

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kurtka nie w moim guście, ale duży chłopak z Macka moja jeszcze 92 nosi i to zależy jaka rozmiarówka bo nie raz 92 przy duże jest
Stary 2012-10-15, 20:20   #4786
megi-megi
Zakorzenienie

Igor wyciąga coś z szafki, wstawia na kuchenkę, stara się włączyć gaz i gotuje. Teraz padło na sitko, najczęściej na patelnię
Stary 2012-10-15, 20:26   #4787
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Michaś prawie zdrowy, kataru to chyba nie wyleczę jak do przedszkola chodzi
Nie pracuje choć szukam i chętnie bym poszła zarobić jakieś pieniądze
Ja też tak myślałam o kotkach ale coraz bardziej się przekonuję. Mam nadzieję że nie poniszczy mi za dużo w domu i jeszcze jednego nie zniosę - sierści w jedzeniu, także jak będzie mi latał po kuchni to się zdenerwuję bardzo...
no coś Ty a skąd kłak w jedzeniu, co on będzie nad stołem latał
U mnie koty nic nie niszczą ani nie brudzą nawet ten malutki ma niecałe 2 miesiące i do kuwety już zasuwa
Jeden to taki śpioch że śpi od rana do popołudnia jednym cięgiem i jeszcze go budzimy po kuchni łażą normalnie jak po całym domu ,przyzwyczaisz się
Cytat:
Megi jak na skończone 17 tyg to masz duży brzuszek

U mojego małego ciągle niezmiennie najlepsza zabawka na świecie od jakiegoś czasu to żołnierzyki z czołgiem zakupione w Pepco za 4,99, bawi się tym pół dnia. Alebo siebie ratują przed upadaniem ze stoły, albo on jest wielkim potworem a żołnierze uciekają a on ich depcze, lub po prostu strzelanki. No i uwielbia malowanie farbami.

Niewiecie może czy podkaszarką jestem w stanie trawnik w miare równo obciąć Musze jakoś trawnik na działce kosić, a tam nie mam puki co prądu, i nie spieszno mi żeby go mieć, bo samo podłączenie 500zł+ inne koszty to 800-1000 zł, więc mam ich gdzieś. W altance mam lampe taką na baterie słoneczne, co baterie się na dachu montuje a lampe w altance i normalnie ma włącznik, więc prądu za bardzo nie potrzebuję. Są jeszcze kosiarki te ręczne, ale to podobno nie zdaje egzaminu, i chciałam kupić podkaszarkę spalinową, tylko czy jest sens.

skosisz tylko się umęczysz trochę , a nie lepiej Ci kupic spalinową kosiarkę albo małą kosę w zimie mogą być obniżki albo na koniec sezonu.
Filmik świetny
Gratulacje dla koleżanki

Bao wszystkiego najlepszego dla malutkiej
Megi brzuch masz mały nie pierdziel ,ja to miałam bęben , a Iguś jest przeuroczy
Madziwnia gratulacje
Aneczka mi się nie podoba

Ja mam lidlową na razie z zeszłego roku jeszcze dobra ale już kupiona następna też z lidla ,tż w niemczech kupił bo ja oczywiście juz puste kosze zastałam
W zeszłym roku mieliśmy kurtkę na 98/104 a teraz tą drugą to na 116
a buty to już na 28 muszę kupić ,jeszcze nie kupiłam co prawda bo nie załapałam się na te w lidlu tez mieliśmy w tamtym roku i fajne były.

Na mikołaja tradycyjnie tylko małe paczki ze słodyczami a pod choinkę małemu na pewno traktor z turem i pługiem albo jakimś agregatem.
Traktory to jedyne zabawki które uznaje ,ma całą torbę takich malutkich do ręki z firmy Siku metalowe i tylko tym się bawi i wszedzie tą torbę ciąga gdzie byśmy nie jechali.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 20:26   #4788
ASIULEK_23
Zakorzenienie

megi- ten brzuch jest duży?? on jest śliczny i zgrabniutki zazdroszczę...
A Iguś jest mega przystojny, będzie łamał kobiece serducha

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 20:27   #4789
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Megi tez oglądałam ten kombinezon, ale w końcu stwierdziłam, ze jak za tyle kasy to wole coś na żywo zobaczyć. Daj znac jak Ci dojdzie

Ana jam jest w szoku ze Ty nie wiesz co to manicure hybrydowy specjalny lakier co sie utwardza w lampie i trzyma sie nawet 3 tygodnie.
Apropo lidla. Moja mama była dzisiaj o 750 i już nie było różowej kurtki da Hani.... Babcie po dwie brały twierdząc ze tyle wnuczek maja kupiła tylko spodnie Hani narciarskie.

Madziwania super, gratulacje !!!! I podziwiam za rodzaj pracy. Ja do swoich dzieci nie mam cierpliwości to co dopiero cudze. Choć podobno do cudzych ma sie jej wiecej bo mniej sie od nich wymaga.

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 20:38   #4790
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

[/COLOR]A jest tu jeszcze jakieś dziecko które sypią z rodzicami?
U nas Oliwka nie tylko zasypia ale śpi z nami cała noc.
Moja przyłazi nie raz nad ranem , ale ja wtedy idę do niej a ona kima z TZtem . ostatnio jej coś odbija i tak przyłazi

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
j

Tak się nie robi ani z psem ani z kotem.

:
Nie wiem co w tym złego ?
Daje się kotu do powąchania swoje siuśki i niesie go do kuwety . Przecież się w tym go nie tarza . Kot tak się uczy chwila moment . Miałam kilka w domu rodzinnym i zawsze się tak uczyło . Nie bardzo rozumiem co w tym złego .

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Evi ja tyle miałam tych cudaków przedłużających trwałość lakierów,że już w kolejne nie wierzę i nie kupuję.
O dziwo w czwartek pomalowałam paznokcie i pierwszy raz od x czasu nie nałożyłam nic ani pod nie ani nad.Lakier dopiero dzisiaj jest do zmycia
wczoraj jeszcze wyglądał"od biedy mogą być".
Ja też miałam jakiś lakier z loreala i to był jedyny co się dłużej trzymał . Mała butelka za 24 zł jakoś . reszta mi szybko złazi

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Dziewzcyny 5 minut temu zadzwoniła włascicielka przedszkola!!! dostałam sie najpierw na staz!!! Michalina od jutra ze mną bedzie uczęszczała do przedszkola.. na szczęscie ja mam żłobkowe dzieci najniejsze 9 miesiecy :d a Michalina z innymi Paniami bedzie!!! POrywatne jedynie 240 zł plus wyżywienie 5 zł czyli ok 340 zł /msc i przedszkole jest nowe od wrzesnia a jesli chodzi o wygląd i wyposażenie 111 Rewelacja XXI wiek!!

Kobieta ma jeszcze 2 kandydatki ale od razu mnie chciała!!

Ale jestem szczesliwa!! az mam łzy w oczach !!!:jup i::jupi :
super wieści .

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny- miałaby któraś z was sprzedać brązową kurtkę zimową na 92?? Nie mogę znaleźć zadnej w rozsądnej cenie w sklepach. Wszędzie kolorowo... a ja chcę taki typowy, czekoladowy brąz, ewentualnie beż.
Mam piękną ale na 86 bo to po Oli .

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
dzisiaj pokupiłam znicze,kwiatki i 300 zł poszło

u nas w sklepach zaczynają się już zabawki i rzeczy świąteczne, w Nomi już bombki są

dziewczyny myślałyście już nad prezentami na mikołajki i gwiazdke? ja nie mam pojęcie co Zosi kupić, tyle rupieci ma
Ja mam klupiony tor z hot wheels a dla Oli lalkę baby born taką co ma strój kąpielowy , płetwy i okularki i pływa w wodzie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
A my wczoraj bylismy zmuszeni kupic mlodemu polbuty... nie wiem kiedy mu tak noga skoczyla bo niewadno wkladke sprawdzalismy...i to mial 23 a kupilismy 25...biedny

lind przez ciebie polecialam do biedrony i kupilam ta czape, wiezlam myszke miki... bo ani tomek ani carsy mnie nie zachwycily... jeszcze kubus ladnie wygladal... u nas dla dziewczynek ani jednego kompletu nie bylo....

asiulka cos juz wyslalam.... dosje dzis reszte jeszcze tylko musze zrobic - ostatnio niezly zapierdziel mamy

nasz prezent pod choinke czeka juz w szafie, takie cudo http://allegro.pl/tor-wyscigowy-carr...702306298.html hehe
schowacie ten tor szybciej niż go wyjeliście , no chyba że się TZ pobawi . Raz jest dość delikatny , dwa autami trzeba umieć sterować . zwalniać na zakrętach bo inaczej lecą z toru . Młody sobie z tym raczej rady nie da . SZymkowi kupiłam rok temu , wyjęty raz i leży na szafie . pewnie niedługo fo wyjmiemy . Do tego składanie zajmuje ok godziny , a zajmuje pół pokoju . Nie da się złożyć na szybko i schować .
Fajne dla jak dla mnie dla 5 latka który umie szanować zabawki

Cytat:
Moje maleństwo
Stary 2012-10-15, 21:10   #4791
sara 85
Zakorzenienie

ja też chyba coś edukacyjnego kupie, ewentualnie jakiś domek dla lalek.

Megi brzuszek i Igor

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:11   #4792
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Pomalowałam paznokcie u nóżek i rączek Na czerwono, a co ...
Stary 2012-10-15, 21:32   #4793
catro
Rozeznanie

Cytat:

Catro i jak kupiłaś ?
Jak podjechałam do Lidla (specjalnie wybrałam takiego na uboczu, co by zwiększyć swoje szanse) to już nawet cen po tych kurtkach nie było
jedynie skarpetki kupiłam

Cytat:
Ana jam jest w szoku ze Ty nie wiesz co to manicure hybrydowy specjalny lakier co sie utwardza w lampie i trzyma sie nawet 3 tygodnie.
Apropo lidla. Moja mama była dzisiaj o 750 i już nie było różowej kurtki da Hani.... Babcie po dwie brały twierdząc ze tyle wnuczek maja kupiła tylko spodnie Hani narciarskie.
Ten manicure hybrydowy podobno strasznie niszczy paznokcie
Ja jakieś 1,5 mies. nałożyłam sobie żel OPI (że niby paznokcie pod nim oddychają i tak jak pod hybrydą się nie niszczą) i mam teraz tak zjechane paznokcie, jak nigdy - łamią się strasznie, od połowy są cieńsze i rozdwojone. Już wolę nie wiedzieć, co ta hybryda by z nimi zrobiła

A poza tym widzę, że najazd na Lidle to był jakiś ogólnopolski
Trochę mnie dziś wkurzyła polityka sklepu - mogliby rzucać rzeczy partiami, to ludzie by częściej do nich chodzili (choć nie wiem, czy obsługa też nie wykupiła większości kurtek dzisiaj)

Cytat:
Pomalowałam paznokcie u nóżek i rączek Na czerwono, a co ...
A ja właśnie zmyłam weselną zieleń i została mi zielonkawa płytka A miałam pod spodem odzywkę jako bazę. To teraz beżyk sobie walnęłam coby zakrył

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:37   #4794
monka23
Zakorzenienie

Nadrobilam , ale nic nie pamietam

Megi pfff gdzie te 96 cm ? Nie widać , mały supe, ty a wiesz co bedzie?

No nie pamietam , coś o paznokciach pisalyscie, ja nie maluje, teraz na wesele pomalowalam i juz muszę zmywac bo niewyjsciowka .

Jesteśmy u kuzynki, nie wzięłam podkladu , zostawilam u mamy i pech chciał, ze mój mały sie posral , WTF , weszlam do pokoju, smród niezmiemski . Opsral kuzynke poszwe i przebilo na koldre , właśnie go obrobilam, w jacuzi moczu sie pościel , koldre wpryskalam i przetarlam , gnoma przebralam. Miałam jednego pompka ( miał być użyty na weselu do spania, ale moja mama wróciła z nimi do domu , a lampek został w torbie) , więc mu ubralam, słyszę rewolucje które ma w brzuchu - jakiś wirus????? Chyba co nie ? No bo co.

Aaaa właśnie pamietam , o co chodzi z tym berloczkiem Pop ? No zgubilam sie , albo nie doczytalam

Na weselu było git , no bardzo git .

Pierwsza????
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 06:18   #4795
megi-megi
Zakorzenienie

Monka, nie pierwsza, tylko ostatnia i jeszcze nie wiem - ostatecznie na połówkowym wyjdzie.

Igor od wczoraj popołudniu ma gorączkę z przerwami na działanie Nurofenu. Zostałam z nim w domu i idziemy do lekarza. Cholera - tydzień w domu, tydzień w przedszkolu. Pochlastać się można.
Stary 2012-10-16, 06:25   #4796
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Moje maleństwo
Cytat:

synuś podobny bardzo do Ciebie
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
przypadkowo trafilam fajne rzeczy ma babka dla dzieciaków, szkoda ze szczególnie dla dziewczynek http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=337017
to coś chyba jak japan style dla dzieci
Cytat:

Ania mi
Cytat:
Megi tez oglądałam ten kombinezon, ale w końcu stwierdziłam, ze jak za tyle kasy to wole coś na żywo zobaczyć. Daj znac jak Ci dojdzie

Madziwania super, gratulacje !!!! I podziwiam za rodzaj pracy. Ja do swoich dzieci nie mam cierpliwości to co dopiero cudze. Choć podobno do cudzych ma sie jej wiecej bo mniej sie od nich wymaga.
Nie wiem Gmyrka co to.No teraz już wiem.Nie interesuje się tematem nienaturalnych paznokci.Kiedyś nosiłam sporo czasu żel,ale już dawno się w takie rzeczy nie bawię i tematu zupełnie nie śledzę.
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Nie wiem co w tym złego ?
Daje się kotu do powąchania swoje siuśki i niesie go do kuwety . Przecież się w tym go nie tarza . Kot tak się uczy chwila moment . Miałam kilka w domu rodzinnym i zawsze się tak uczyło . Nie bardzo rozumiem co w tym złego .

Ja też miałam jakiś lakier z loreala i to był jedyny co się dłużej trzymał . Mała butelka za 24 zł jakoś . reszta mi szybko złazi

super wieści .

:
różnimy się podejściem do braci mniejszych i nie ma co gadać

ale ciemnica na dworzu,aż mi się nie chcę z domu wychodzić
dziewczyny kiedy się zegar przestawia?w ten weekend?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 06:59   #4797
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam
ana- z 27 na 28. Ja już się tego boję, bo jak mała mi teraz wstaje o 6.30 to to będzie 5.30 mam nadzieję, że szybko się przestawi...

Ja prawie zdrowa, mała też juz praktycznie nawet bez katarku za to tż-a rozłożyło Tak wiec dalej szpital w domu...

Dziś Werka mnie zaskoczyła jednym zdaniem. Tz wychodził do domu, ona pyta "tatusiu, idziesz do pracy"? na co ja , że tak, tatuś idzie do pracy i zapytałam czy ja tez mam iść, na co usłyszałam:
"nie... ja nie mogę zostać przecież sama bo jestem za mała, musiałabym zdjęcia oglądać bo bym tęskniła"

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:04   #4798
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
ana- z 27 na 28. Ja już się tego boję, bo jak mała mi teraz wstaje o 6.30 to to będzie 5.30 mam nadzieję, że szybko się przestawi...

Ja prawie zdrowa, mała też juz praktycznie nawet bez katarku za to tż-a rozłożyło Tak wiec dalej szpital w domu...

Dziś Werka mnie zaskoczyła jednym zdaniem. Tz wychodził do domu, ona pyta "tatusiu, idziesz do pracy"? na co ja , że tak, tatuś idzie do pracy i zapytałam czy ja tez mam iść, na co usłyszałam:
"nie... ja nie mogę zostać przecież sama bo jestem za mała, musiałabym zdjęcia oglądać bo bym tęskniła"
pięknie powiedziała

no ja też się tej zmiany boję,bo ja się budzę przed 6 i jak mam jeszcze godzinę wcześniej wstawać to dziękujęmam nadzieję,że się przestawię.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:15   #4799
BeataR89
Rozeznanie

Witam
Ale dzisiaj w nocy Maję kaszel męczył ide później z nią do lekarza bo się męczy biedna. Pogoda okropna deszcz pada ciemno jak nie wiem, a na 9.40 do dentysty mamy mam nadzieje że przestanie padać bo na pieszo idziemy a kawałek jest drogi . No i trzymajcie kciuki za Maję żeby była grzeczna u dentystki ja cos czuje że za dobrze nie bedzie, bo jak mówię że idziemy do dentysty to ona mamusiu nie chce.
Cytat:
Witam

Ale pomysłowa masz córeczkę

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Monka, nie pierwsza, tylko ostatnia i jeszcze nie wiem - ostatecznie na połówkowym wyjdzie.

Igor od wczoraj popołudniu ma gorączkę z przerwami na działanie Nurofenu. Zostałam z nim w domu i idziemy do lekarza. Cholera - tydzień w domu, tydzień w przedszkolu. Pochlastać się można.
Taki teraz okres na choroby, oby wszystko było ok i Igorek szybko wrócił do zdrówka
Stary 2012-10-16, 07:22   #4800
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeataR89 Pokaż wiadomość
Witam
Ale dzisiaj w nocy Maję kaszel męczył ide później z nią do lekarza bo się męczy biedna. Pogoda okropna deszcz pada ciemno jak nie wiem, a na 9.40 do dentysty mamy mam nadzieje że przestanie padać bo na pieszo idziemy a kawałek jest drogi . No i trzymajcie kciuki za Maję żeby była grzeczna u dentystki ja cos czuje że za dobrze nie bedzie, bo jak mówię że idziemy do dentysty to ona mamusiu nie chce.
Ale pomysłowa masz córeczkę

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Taki teraz okres na choroby, oby wszystko było ok i Igorek szybko wrócił do zdrówka
Dzięki

To ja trzymam kciuki za wizytę u dentysty - ja jeszcze się nie odważyłam na to z Igorem. Zaglądam mu do paszczy i nie widzę nic złego. Będę broniła się przed dentystą - chyba że tż się odważy, ale jemu to nie w głowie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości