|
|
#4381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]()
|
|
|
#4382 | ||||
|
Konto usunięte
|
Moja znajoma przez chwilę miała 39 kg Jakiś czas temu pisałem coś tu o niej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Żałuj
|
||||
|
|
|
#4383 |
|
To ja :)
|
Mówicie, żeby nie oddawac bransoletki?? Kasę to jej przeleję... Dopytam jeszcze, co zrobić w federacji konsumentów, bardzo miłych ludzi tam mają
|
#4384 |
|
Konto usunięte
|
Też Wam all muli?
|
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz :gratki:
Gryxiu A co Cię tak na tę filozofię zła wzięło?---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Pani w S. powiedziała, że bardzo prawdopodobne, że wycofują Antaeusa. :rycze: ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Pachnącego wieczorku
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padamy na ryjek. Ja i moja gorączka
|
|
#4388 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariuję, ledwie się z kuciem i rurami skończyło, ledwie się odgruzowałam, to nowy problem. Komp mi zenetrzengo dysku nie widzi , dysk se skrzeczy , pyrka i nic
![]()
|
#4390 |
|
Wpisz tu zomzing
|
feszynwiktimy zbiorczo, chyba, że jakiegoś ktoś jeszcze pamięta
![]() takieło znalazłem (chyba więcej nie było): 13.10.2010 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=890 i https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=896 dobra, będzie od góry na głowie wąska opaska z "włosów", o taka, w kolorze blond (a włosy obiekta szatę) włosy obiekta uczesane tak (bez spinów bocznych) na szei obiekta bohoredsikblack płaszczyk obiekta fuksjofioletowy, filcawy i militarniawy, z paskiem z tegoż materiała poniżej płaszczyka obiekt wyposażony był w czarne skinny, białe skarpetki i czarne balerinki. posiadł był chyba jeszcze torbę, ale nie spamiętałem obiekt umakijażowany był w stylu takim i ładny z twarzy, aczkolwiek stwarzał wrażenie ogólnie bazarkowe [skarpety] jedwabne pewno ;P serio to raczej bawełna, nie zochy rajstopiane, i wyższe, w skinach niknące (w końcu żymno jezd) 14.10.2010 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1038 fv 2 zaczynając od dołu tą razą: oficerki w kolorze camel, leginsy bawełniane typu wypchło mnie sie kolanko w kolorze spranyblack, torba gorzkoczekoladowa typu worek ze "złotym" okółkowaniem spódnica bombka granatowa kurtka-pilotka bez futra kołnierzanego w kolorze odchodowym (coś między musztardą a camelem) na szei bohoredsikwhite łep był najciekawszy - makijaż jak w obiekcie nr 1, ino na mniej ładnem podkładzie włos w kolorze kasztan, takiego stana, ze aż mnie się zaczęli same ruszać palce do natłuszczania wiąkszość włosa spięta na tyle tzw szczęką a grzywa przypięta z boku czymś superanckim: takie coś z burberyjnej krateczki, okazałości średnicznej co najmniej 10 cm, ozdobione wewśrodku "perłą" i "diamentem" w rozmiarach 2 x 2 cm każden 08.04.2011 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1503 feszyn wiktim to było takie coś, tylko pół metra niższe, wpudzianowane w dzins nadupny (kolorystyka podobna, tylko dżins był niebieszczejszy i cop glasses jeszcze miało), a na stopach miało takie coś, na nagich zsiniałych stopach (a jest zimno, piśdzink i pada), a i kuferek profesjonalnej kosmetyczki miało bling-bling skromny miał więcej elementów - pierściony miał srebrne, kolczyki miał kółka miedziane, pasek miał z ćwieczkami srebrnymi i srebrną klamrą, spodenki miał z czarnego połysku, taki atłas kakiś, na nóżkach najki czarne z najkiem srebrnym, kurteczek czarny skórzany, spod kurteczka wystawał złoty ściągaczyk, a i miało kolczyk paszczowy. srebrny... i nad spodenkiem i paseczkiem połyskiwał kakiś jasnogranatowy atłasik, pewno majciochy. torba szara, połysk skóry, spiżawe kółka 27.04.2011 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=702 krótki a nabity był "weźmij krasnoluda, skrzyżuj go z tym i uczesz gładko a z warkoczem" przyodziewek od góry: bluzka power shoulders z długim, turkus, na plecach wywietrznik trójkątny spódnica bandaż brąz, stan wysoki na odnóżach połyskliwy lajkrak - rajstopy psujajeczne na końcu dolnym czeszki białe na końcu górnym róż brzoskwiniowy na policzkach całych, nieco roztarte krawędzie włos blond, zaczesany, z tyłu krótki warkocz typu dobierany kolczyków nie stwierdzono torba worek z brązowego krokodyla, połysk efekt ogólnego wpudzianowania 09.03.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3070 a fogle to ficiałem dzis stwora co miał ten brzydki trzym; stwór miał ponadto leginsy, mukluki, parkie z futrem, kokardkie na czubku 16.05.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2837 spódnica dłuższa, w galaxy print, kurteczka awiator bez futra, kolor meblowy, rajtki czarne ryjana, kripery czarne, kapelusz kolor misiowy ze wstążką czarną, z twarzy mysz; co pod kurteczką - nie fiem, boczkiem był 30.05.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4032 a, wiktim od dołu: lity klasyk, rurki miętowe, bokserka ombre biało-szara, kamizelka czarna, na łbie żółtko w układzie holyłudzkim; w sumie niby nic, ale jakos hyhy 14.09.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=313 studentka na egzam jadęca od dołu: oksfordy na szpilce, zochy czarne z lecącym oczkie, legins domowy skulkowany na zupie, wykończony koronką pęcinową, żakiet/marynarka, koszulka biała tiszert albo bokserka w wycięciu żakieta, wymięta, twarz pomarańcz solar, usta cieliste, tuszu czarnego do rzęs grubo 14.09.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=324 pan rockabilly rurki zawinięte nad kostkę, kripersy, kurtka w typie bundeswerki, ćwiekowana, torba ćwiekowana prawie jak dla Karkki, fryzura depeszowa, tunel mały w 1 uszku, przodu nie ficiałem - no i szedł tak, jakby się w tych ciuchach topsz czuł 11.10.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3948 feszyn w i pani-jeździec-z-angielska a feszyn w był taki: mały, mocno kwadratowy, żeński ramoneska miętowa, mini bandaż najpierw camel, a potem cytryna (za 2 razą), rajty nude, workery grafit, na łbu czapka typ krasnal ombre seledyn-fiolet, z pomponem i jeszcze widziałem panią fajnie ubraną: wszystko, łącznie z włosami, w odcieniach czekolady oficerki, rurki wpuszczone w oficerki, kurteczka do bioder typ surdut, torebka pikowany kuferek, szalik/komin zamotany fularowato, na łbu berecik na krzywo; ładne to było 11.10.2012 no i ja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3996 a pewnie gdzieś ktoś pisa: ficiałem feszyn wiktima szredniego wzrosta, garbaty rajty matowe myszmelanż spódnic plaid skulgerl robie-szysko-aby-zakryc-dupeu myszmelanż w krateczkie grafit i pomidor, kurtek skórzany czarny pudełko spod kurtka ribbed longsliw i kawałek meszkardigana, czarne szalik polar obszyt sztucznem futrem, myszmelanż na nogach buty ło i geterki czarne kolonmi mitenki czarne wełniane toreb czarny listonosz lakierowany wypchany łeb kolor marchew, uwieńczon miksem mesibana i warkocza, na to nałożone okulari czarne typ rajbany w uszach kolczyki kothy druciane |
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Z Micielinowych opisów się nie śmieję, bo sama ubrałam rano co mi w ręce wpadło i wyszłam wczoraj na faszyn-wiktima sweterek z ćwiekami na barach, leginsy czarne bocznoskórkowe i pół zada na wierzchu, bo sweterek okazał się ciut za krótki,botki z ćwiekamy, na szyi różańcowisiorek i szalikochustek czarny okręcon, jeszcze ćwieczkotorebek i kurtka czarna nibyskórka. I się na mnie ludzie gapili ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-15 o 21:37 |
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kurtek skórzanych i pseudoskórzanych, to w Szczecinie również chodzą w nich wszyscy. Gdzie nie spojrzeć, widzi się skórzaną kurtkę. Za krótkie sweterki i zady na wierzchu też, więc Maja, nie bój
|
|
|
|
#4393 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hoho tos poszalała majuta ![]() ciekawe czy ksionc bedzie w niedziele o tobie mówił ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- tymczasem borem lasem dzis wieczor w ksionszkom cyfrowom z braku papierowej
|
|
|
#4394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4395 |
|
To ja :)
|
Polecam. Zapierałam się jak głupia, a potem dostałam i... Już mi się niewygodnie czyta papierowe ksiązki... No właśnie idę kończyć kryminał
![]() Dobranocka misiaczki.
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapierałam się ze to bez sensu, a jak zobaczyłam na żywo to się zakochałam i zaraz kupiłam i teraz czytam nieustannie
|
|
|
|
|
#4397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Cytat:
No ja też dodałam czytnik na listę, na miejsce 559 ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
elou zrobiłam debilne zakupy tak to jest jak się wieśniara raz na pół roku do miasta wypuści
|
|
|
#4399 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 1. ![]() 2.to całe szczenście ![]() Cytat:
![]() 1.idzie w zaparte i nic nie mówi , znaczy twierdzi , ze wywalił , cokolwiek to oznacza ![]() 2.ajjjj , dużą ? Cytat:
http://lb.wikipedia.org/wiki/Pola_Negrino i brwi za szerokie [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37085234] Żałuj [/QUOTE]etam , real lepszy ![]() zrobiłam 33 naleśniki i też padam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
nie moge, cierpię podobno na hiperwentylację
jutro idę ustalac TK płuc
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za pomyśle wyniki
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a Ty zdiagnozowana wreszcie ?
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4406 | ||||
|
Wiedźma
|
A to nie dziś w sensie wczoraj, tylko dziś w sensie jutro?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym dojrzewam do wykupienia domeny z końcówką com, bo sama wiesz kto na dziesiątki maili z grzeczną prośbą o dotrzymanie tego, co pisał publicznie po moim okrutnym i perfidnym ujawnieniu jego niewinnego postępku nie odpowiada. ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37085234] [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37085234]Moja znajoma przez chwilę miała 39 kg Jakiś czas temu pisałem coś tu o niej [/QUOTE]To ja się musiałam akurat obijać barowo, bo nie czytałam. Ale jeśli sugerujesz, ze mam anoreksję, to yyyy... Jakby Ci powiedzieć? Nie mam. [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37085234]Ależ nic. Ja z natury jestem małomówny i wstydliwy [/QUOTE] Ja natomiast nieśmiała i wycofana. W tym tłumie przebojowych barowiczów musimy trzymać się razem. ![]() Cytat:
![]() To znaczy... W sumie wierzę. Wszystko fajne ostatnio wycofują albo rozcieńczają. ![]() Chyba, że wcześniej już wycofali albo rozcieńczyli. Gorączka niechaj pada. Albo spada. Ty się trzymaj. Cytat:
Największą! ![]() Kupiłam mini Chanel No.5 edt. Polowałam od roku chyba, a tu ciągle tylko edp i edp.
|
|
#4407 |
|
Panaroja
|
Pierwsza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Bidulko ![]() Cytat:
teraz wszędzie mam pył no WC publiczne bo mi się sąsiedzi schodzą![]() No i słyszę przez tą dziurę co się u wszystkich Sąsiadów dzieje a to nie fajne O matulu sam żeś to wsio napisał? ![]() Co znaczy debilne? ![]() Kobieto Ty spać nie możesz? ![]() Ja od 6 na nogach bo byłam na upuszczeniu krwi ![]() Dziecko przedemną tak się darło że: Pani obok powiedziała :strach tam wchodzić ![]() A Pan z drugiej strony:moze oprócz krwi pobierają tam też organy? A ja mam zaraz wchodzić niby się nie boję ale nieprzyjemnie mi jak mi coś gdzieś wkłuwają
|
|
#4409 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. czemu tu tak pusto , fszyscy pracujom
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie wiem czy dałabyś radę tyle Nutelli zjeść, by przytyć tak, żebyś była gruba
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

Jakiś czas temu pisałem coś tu o niej 

sweterek z ćwiekami na barach, leginsy czarne bocznoskórkowe i pół zada na wierzchu, bo sweterek okazał się ciut za krótki,botki z ćwiekamy, na szyi różańcowisiorek i szalikochustek czarny okręcon, jeszcze ćwieczkotorebek i kurtka czarna nibyskórka. I się na mnie ludzie gapili