|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a z Antosia to rzeczywiście kawał chłopa ![]() raczej nastawiłabym się na cc. mąż zakochał się w małej od razu. tuli ją, nosi, dużo do niej mówi. zauważył, że ja traktuję ją trochę na dystans więc próbuje nadrobić za nas dwoje. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
agaton wspolczuje przezyc
![]() ![]() ![]() Dearlie ja na sali na poloznictwie mialam babke, ktora urodzila dziecko 4400g naturalnie ![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga_ton, Twój poród to istny koszmar. Po takich przeżyciach to nietrudno o depresje poporodową. Musisz teraz dbać bardzo o siebie kochana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Mniej więcej co 2,5h (w nocy przystawiałam do cyca, ale dobrze by było też chociaż z raz w nocy użyć laktatora między karieniami bo w nocy najbardziej pobudza się laktacje) a kiedy chciałam pobudzić na początku gdy pokaru było niewiele to ZAWSZE przed podaniem cycka odciągałam najpierw pokarm laktatorem a potem takiego :pustego" cycka dawałam małej i nagle leko się pojawiło nie wiadomo skąd
![]() przepraszam, gdzies i sie zaplątała wiadomość od Ciebie, ale już zlokalizowałam i wysłałam ![]()
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie prawda jest, ze ciezko sie je myje, wystarczy nawet tylko oplukac. bebilon nie zasycha ![]() a i ja tez robie na wodzie butelkowanej, gotuje ja nawet jeszcze. uzywamy primavery ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
brawa za odwagę ![]() ja to nie wiem jak u nas bedzie z zabepieczeniem biorac pod uwage to, ze giulia zostala poczeta na tabletkach ![]() raczej beda tabletki i gumki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Aaliyah nie bede pisac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do położnej bo kazała zdać relacje z wizyty u gin
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Aga_ton
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
no serio
![]() Giulie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Aaliayh tak wlasnie oto chodzi
![]() ![]() Czy jest ok i czy dobrze zalozona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dearlie duży chłopiec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Ja już nie mam siły starać się o zwiększenie mleka w cycach. Męcząc cycki laktatorem ściągnęłam TYLKO 20 ml
![]() ![]() Doradźcie mi jakie mm najlepsze? Daje Maksowi Bebiko1 ale może przez nie kupki nie idą, zjada 90ml. Jak rozrabiacie? Tak jak jest napisane na opakowaniu? Przepraszam, może głupie pytania zadaje ale zaczynam mieć wrażenie, że przestaje panować nad sytuacją, i że nie robie wszystkiego dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny witam się i ja w nowym wątku
![]() Kurcze nie mam jakoś za bardzo czasu pisać ale staram się być na bierząco. Oti coraz dłużej jest aktywna w dzień śpi jakieś 4 godziny w sumie a tak poza tym to się gapi (jak to określa mój mąż ![]() ![]() Kurcze dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę tych przespanych nocy ![]() ![]() ![]() ![]() gda pytałaś ile dziewczyny krwawiły po cesarce ja krwawiła bite 6 tygodni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale moja teścióka wyczytała gdzieś , że te skojarzone to mogą jakoś wcześniaczkom zaszkodzić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2012-10-15 o 21:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Monarika bierz- oddam a nawet dopłace i te rozstępy z cycków też! (są w pakiecie- więc albo wsystko albo nic
![]()
#112 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Muminku - oby Was ominęła ta operacja , przynajmniej jeden stres by odszedł... Trzymam kciuki, żebyście szybko do domku wróciły!
![]() ![]() Agaton - strasznie Ci współczuję! I tak jak Dearlie myślę, że nie zaszkodziłoby pójść i z kimś o tym porozmawiać. Wiem, że uważasz, że to jeszcze nie ten moment, ale czasem im wcześniej sięgnie się po pomoc, tym szybciej człowiek dochodzi do siebie. ![]() Twoje uczucia względem małej są zupełnie normalne. Szczególnie po takim porodzie, mamy często obwiniają dzieci za swoje cierpienie... Tylko czasami potem zaczynają obwiniać siebie, że są złymi matkami i błędne koło doła psychicznego się zamyka. Oby u Ciebie z każdym dniem było coraz lepiej kochana! A ciekawe co tam u Tamlin...? I Choco się do nas już od dawna nue odzywa! |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
katee nie zdążyłam odpowiedzieć w poprzednim wątku na temat przepukliny pępkowej..małemu kikut odpadł w 10 dobie i wszystko było ok, a teraz pępek zaczyna się coraz bardziej uwypuklać, taka kulka się zrobiła z niego, mały strasznie się pręży i myślę że to od tego właśnie..ale ponoć to nic takiego i wystarczy na brzuszku dużo kłaść no i zaklejać plasterkiem pępuszek tak aby go "schować" do środka
aga ton trzymaj się kochana, wierzę że te złe chwile i myśli miną i będzie wszystko ok
#115 | ||||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() witam w nowym wątku i trzymam kciuki za nierozpakowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też nie Cytat:
![]() |
#116 | |||||
Zadomowienie
|
HEJKA w nowym wątku!To pewnie ostatni w poczekalni...
Ale udało mi się z ostatnim postem w tamtej części ![]() Cytat:
![]() Wózek fajniutki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tych krostek niczym nie smaruje.Jutro przyjdzie położna to spytam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się z dobrych wspomnień kliniki,ciekawe czy Lewek podzieli Twoją opinie...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-10-15 o 22:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Bogu Lenka jest zdrowa i jest z Wami i to jest najważniejsze!Jest wielkim darem i niespodzianką od losu...Tulę Cię. Nie obwiniaj się niechęcią do małej,w Twoim przypadku to zrozumiałe. Z czasem to minie.Jakby co masz tutaj też nas,pamiętaj ![]() Cytat:
W ogóle to pomyślałam,że przecież Ty masz duże piersi i stąd tyle pokarmu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dusia Konczity tez to chyba miała jak dobrze pamiętam. Dusia i Jaś to już 2-miesięczne bobasy ![]() ![]() Gratuluję wizyt.Anusia,Dearlie duzi Ci wasi chłopcy. Ciekawe jak Hatti? Dobranoc ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
I znowu od godziny nie śpimy, bo mały zjadł i ulał wszystko. Lekko mu chlustało z buzi, zamiast wypływania... Martwię się.
Teraz znowu pojadł, śpi mi na rękach półpionowo i boję się go kłaść. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Widzę że nie tylko mojemu Jaskowi butelka TT nie podchodzi . Ja ją mam akurat do wody /herbatki. Do mleka używamy dr brownsa i na prawdę butelka godna polecenie
![]() Moje dziecko śpi właśnie na brzuchu a ja czuwam ... mały uwielbia ta pozycje widzę ![]() ![]() Któraś z was pisała że miała też vacum ( przepraszam że nie wiem która ale pisze z tel i teraz się nie cofne żeby sprawdzić ) Mam pytanie czy mała ma na główce też krwiaczka ? Mojemu jeszcze się nie wchłonął .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.