|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
U mnie dziś królują grzyby Ziemniaczki z grzybowym sosem. Moi grzybowi myśliwi przenieśli ostatnio sporą ilość, dlatego można zajadać się do woli
|
|
|
|
|
#872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sie umówilam na jutro na macańsko Cytat:
![]() Ogólnie to nie polecam i nie uważam aby to była dobra praca dla kobiety..za duży stres. Stres masz cały czas , bez przerw. Spinasz się,wyginasz a Twój uczeń w 99% ma Cie w szerokiem poważaniu Jako dodatek może i jest to fajne,kilka godzin tygodniowo..max. Kasa dla przeciętnego instruktora jest cieńka wiec czy ja wiem czy to jest dobry pomysł..lepiej dorabiać przy pazurach..i lepsza kasa i przyjemniejsza praca..bez ryzyka. Ja i tak mam dobrze bo nie jestem w "L" cały dzien , jestem z reguły 5.30-9.30 rano na jazdach , od 9.30 do 16 w biurze i po 16 mam wyklady ![]() Cytat:
i ten cykl i następny prawdopodobnie |
|||
|
|
|
#874 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Linka a w niedziele tez tz nie bedzie, bo moze z niedzieli od srody wojownicy przetrwaja...?
Ja Ci pracy nie zazdroszcze, znam kilku instruktorow, od rana do wieczora w pracy, bo jak chca miec z tego przyzwoita kase to tak musza. Nawet w weekendy jezdza....
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś się przesunie. Albo zadziałacie porządnie w niedzielę i dzielni żołnierze przetrwają ile trzeba
|
|
|
|
|
#877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nastawilam się ze kolejne 2-3 cykle z góry sie nie staramy bo nie widze w tym wiekszego sensu , skupie sie może na przygotowaniach,bo w sumie zostały 2 miesiące do slubu a ja w polu z papierami,ozdobami itd
|
|||
|
|
|
#878 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przeczytajcie
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/boha...wiadomosc.html Dedra czuje sie srednio... caly czas mnie gdzies brzuch pobolewa wiec schizy sie wlaczaja...pewnie dlatego ze tam sie wszystko rozciaga a ze caly czas leze to wszystko dokladnie czuje i skupiam sie na tym ![]() dzidziol nie chce mocno kopac zeby mama miala zagadke czy to on czy wzdecia-zlosliwe po tatusiu ![]() ale kusze slodyczami to gdzies mnie tam puknie czasami wiec i banan na twarzy sie pojawia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kwitka jak sytuacja?
|
|||
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stres związany z praca, ze ślubem. Może rzeczywiście na ślubie lepiej jest się teraz skupić i zacząć starania w nowym roku. Na pewno okaże się się szczęśliwy. Teraz można spokojnie liczyć na szczęśliwy traf, bo odkładanie jest czasem zbawienne w skutki
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie.
Ale paskudna pogoda brr. Pada i pada. Masakra jakaś ! Coś mnie trafi zaraz, wczoraj okres powinnam dostać a tu ni ma ! A chce, żeby jak najszybciej się zaczął i skończył, bo już mam dosyć moich humorków przedokresowych A Tż jeszcze bardziej ![]() Która się podzieli obiadkiem? Bo mój Tż to chyba sobie dzisiaj zęby w ścianę wsadzi, ja od rana jestem w pracy, później gnam na uczelnie i wrócę około 21 Więc może się podzielicie? (Color - sałatkę bym Twoją zjadła ! )Zajrzę wieczorkiem, buziaki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#883 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
UOTE=karolina2705;3707843 5]Dziękuję za miłe powitanie
Zawsze chciałam mieć trójeczkę tylko strasznie mnie denerwuje to że jak komuś o tym mówię to zaraz najazd a po co wam, takie czasy ciężkie,parkę macie jeszcze wam mało, A u mnie co do objawów to strasznie bolące piersi i bóle w dole brzucha, takie ciągnięcie ale zazwyczaj przed każda @ tak mam, tylko jakoś od 2 dni lekko mnie mdli czekam na te testowanie i doczekać się nie mogę Dla wszystkich aniołków[/QUOTE] ludzmi nie ma sie co przejmowac Wazne jest to, co Wy myslicie i czego chcecie i jak bedziecie szczesliwi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moze zrobie sobie w przyszlym tyg,,, jesli dobrze obserwuje to wlasnie mialam owulke to byloby tydzien po. a powiedz mi czy to badanie jest platne? i czy trzeba byc naczczo?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oczywiscie trzymam kciuki ![]() Cytat:
brzmi fasolkowo ![]() witajcie kobitki ![]() wtorek, w pracy, ze sniadankiem,,, wpierni.czam oczywiscie serek wiejskie z truskawkami ![]() i zapijam kawa. dzis 21dc dziewczyny,m tym razem ja prosze o lanie. test owu dodatni pelna geba byl 19dc, w tym tez dniu bylo przytualnie,, 20dc test juz negatywny... i 20dc nie bylo przytulania,, wezcie mi wbijcie w leb ze te przytulanki z 19dc wystarcza |
||||||||
|
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
Ruda_not_grazyna ja mam pomidorowke. Z ryzem. A moze nie przyjdzie, ktory to dzien cyklu?
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki a ja piszę i ręce mi się trzęsą!!!! Zrobiłam dziś test i są DWIE Kreski tylko że ta druga to taki cień
18 ma przyjść @,jutro jeszcze powtórzę test bo kupiłam hurtowo 4 i zobaczę co będzieMiłego dnia |
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Zakupiłam dwa tesciory- małż robi mieloniutkie na obiadek aaaaa
Nie moge sie skupic na pracy.... ![]() Mag - jeśli test wyszedł dodatni a na nastepy dzień ujemny to miałaś owu nawet do 2 dni wcześniej....luuz kobito.... ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Ja chce jutro do Ciebie dołączyć...chociaz kusi mnie zrobic test teraz.... |
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób zdjęcie kochana, a my szybciutko ocenimy termin @wypada za dwa dni, więc dlatego tylko cień. Powtórz test za dwa dni, ale bym się już po cichutku cieszyła ![]() Pójdź też na betę
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytalam Twoje posty i widze ze to 3ci cykl..pięknie ![]()
|
|
|
|
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak wycztyałam gdzies. Ale dziś już spadła, tak jak zawsze przed owu, więc może ,..;
Rozmyślam, czy nie pójść jednak do gina popodglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A w ogóle to dzień dobry, choć szary i bury.
|
|
#890 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jeszcze czekam na swoją....
Edytowane przez Szejda Czas edycji: 2012-10-16 o 12:34 |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
jestem walnięta:P
skądkolwiek wracam to wchodze do was i patrze, czy są następne fasolki. Od rana dopiero wróciłam do domu i musze szybko wziąć się za obiad żeby wyrobić się na 14.30 bo TZ wraca z pracy, a źle sie czuje... za dużo chodzenia... ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- w czwartek ide do ginekologa na nfz. Zacznie mi się 6 tydz to może już coś będzie...
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
Ja już Ci Gratuluje karolina2705
![]() Ciesz się, ale czekaj spokojnie Może beta da Ci pewność i wówczas mozesz juz byc pewna ![]() Szejda doczekasz się
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
niech sie przeciągnie ta passa dobra do listopada
i niech trwa!![]() ile fasolków mamy hehe karolina gratulacje!dzien dobry ![]() ![]() a ja wlaśnie wrociłam z jazdy.. do 8 do 12 .. ale zmarzłam.. i zaliczyłam pierwszą glebę z motórem.. i nie moge powiedzieć, ze nie boli.. boooolii;( cały ciężar tego padła został na mojej stopie.. na obiadek robie dziś muusakee! ktos wpada na biada? ale chyba przed tym wypije gorące kakałko, zeby sie rozgrzać Linka nawet nie wyobrazałąm sobie, ze to moze tak wyglądać ze strony instruktora.. ale masz racje, bo na was chyba ciąży odpowiedzialność za takiego kursanta, czy zdarzysz go zahamować czy nie.. jednakze i tak mnie kręci taka praca ale chyba dobrze sie zastanowie rozmawialam wlasnie ze swoim instruktorem, on twierdzi ze teraz nie ma sensu robić takiego uprawnienia, bo przepisy maj sie zmienić cos..
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
ja na obiad serwuje ziemniaczki z opiekanymw bułce tartej kalafiorkiem:P
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
dedra, Sophia_1 oj chętnie oba obiadki zjem
Dzięki dziewczyny ![]() Co do mojego okresu - bardzo bym się zdziwiła gdyby nie przyszedł. Już mnie od wczoraj brzuchol boli i strasznie mi p.icke 'ciągnie' w dół, tak jakbym sobie przywiesiła jakiś ciężarek do niej. Więc pewnie dostanę niebawem @ Wiecie, ja nawet nie pamiętam kiedy i czy w ogóle były jakieś zbliżenia z Tż, oboje zalatani byliśmy w tym cyklu, zresztą niby mamy przerwę w staraniach, dlatego nie nakręcam się, bo myślę sobie, że raczej to niemożliwe ![]() magbes starczy, starczy ! Ale poprawcie w razie czego jeszcze dziś, nawet dla samej przyjemności z przytulanek ![]() karolina2705 wstawiaj zdjęcie, ocenimy ! ale tak po cichutku już gratuluję ![]() Lecę dziewczyny na uczelnie. Do wieczorka !
|
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcie postaram się wstawić jutro bo baterie w aparacie mi padły i muszę je ładować 9 godzin, a w telefonie mam strasznie denny aparat i nic nie widać
Dziękuję za gratulacje chociaż ja dopóki nie zobaczę dwóch wyraźnych krech za bardzo się nie nastawiam, a test robiony z południowego moczu bo moja Zuzanka próbkę pobraną z samego rańca i zostawioną za kibelkiem wylała to dziecko ma oczy wszędzie![]() ![]() Mąż też widzi dwie kreski więc chyba będziemy mieli się z czego cieszyć A na betę nie idę,za tydzień mam wizytę u swojej ginekolog to mam nadzieję że pokażę jej test z pięknymi KRECHAMI ![]()
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

Ziemniaczki z grzybowym sosem. Moi grzybowi myśliwi przenieśli ostatnio sporą ilość, dlatego można zajadać się do woli

i ten cykl i następny prawdopodobnie

brzmi fasolkowo