Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 10:34   #871
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość

Dzisiaj mam labę po pracy, bo obiad sobie ugotowałam wczoraj wieczorem jeszcze. Barszcz biały za mną chodził od długiego czasu. Tylko jajeczko na twardo jeszcze dogotuję dziś do niego i będzie wyżerka. Cały wielki gar stoi i czeka na konsumpcję.

U mnie dziś królują grzyby Ziemniaczki z grzybowym sosem. Moi grzybowi myśliwi przenieśli ostatnio sporą ilość, dlatego można zajadać się do woli
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 10:40   #872
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Jesteś instruktorką nauki jazdy? ale czad? Podoba Ci się? Ja też kiedys miałam takie niedoścignione marzenie

Nadrobiłam
Niestety jestem :P mam już wypalenie zawodowe..zmeczęnie materiału i zaczynam nie lubieć swojej pracy gdzie pierwsze lata żyłam tym jak powietrzem. Nie polecam nikomu. Najcięższa praca psychiczna jaką sobie można chyba wyobrazić..po leczeniu chorych na nieuleczalne choroby chyba. Generalnie 99% ludzi ma Cie w dupie ale liczy na cud..syzyfowa praca

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Obmacaj ją porządnie

Już sie umówilam na jutro na macańsko

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
liinka instruktorem? długo juz? ja sie tam zastanawiam czy iść na kurs na instruktora.. moj tz kiedyś zrobił, ale nie poszedł na egz państwowy bo mu sie nie chciało i nie dokończył i teraz wygania mnie.. ale teraz tyle instruktorów.. i szkół też dużo, ale dużo też plajtuje.. to twoja praca taka popoludniowa, zeby dorobić, czy taka normalna-stała?
Jestem indtruktor wykladowca od 6 lat a szkołę prowadze rodzinną od 9 lat..w sumie jak wyżej pisałam jestem na etapie "nie znoszę swojej durnej pracy". Za długo pracowałam po 15-16h/dobę i sie przejadłam tym. Teraz do grudnia musze popracować na maxa bo pieniążki na ślub zbieramy ale potem mam zamiar wyluzować i pracować max 8 h
Ogólnie to nie polecam i nie uważam aby to była dobra praca dla kobiety..za duży stres. Stres masz cały czas , bez przerw. Spinasz się,wyginasz a Twój uczeń w 99% ma Cie w szerokiem poważaniu
Jako dodatek może i jest to fajne,kilka godzin tygodniowo..max. Kasa dla przeciętnego instruktora jest cieńka wiec czy ja wiem czy to jest dobry pomysł..lepiej dorabiać przy pazurach..i lepsza kasa i przyjemniejsza praca..bez ryzyka.
Ja i tak mam dobrze bo nie jestem w "L" cały dzien , jestem z reguły 5.30-9.30 rano na jazdach , od 9.30 do 16 w biurze i po 16 mam wyklady przynajmniej nie mam monotonii...ale ,że skoro chcemy zalożyć rodzinę to po slubie chce być bardziej przykładną żoną i nie bede spedzać w pracy całego caluśkiego dnia..i mam zamiar kończyć prace o 16.00

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Wczoraj nie wchodziłam na w9izaż bo miałąm cały dzień zajęc i głowa później bolała nie do wytrzymania. Tak więc o 19 już leżałm w łóżku.
U mnie 5 dc. Dalej krwawię, no i znów owulacja wypadnie mi w czwartek... czyli Tż w delegacji będzie ehh...
Mnie mniej wiecej owu wyjdzie w środe..w sam środek delegacji mojego lubego i ten cykl i następny prawdopodobnie
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 10:45   #873
Anulka_p
Zakorzenienie

Humor mi się popsuł nieco, bo głowa boli...strasznie boli
Stary 2012-10-16, 10:51   #874
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
U mnie dziś królują grzyby Ziemniaczki z grzybowym sosem. Moi grzybowi myśliwi przenieśli ostatnio sporą ilość, dlatego można zajadać się do woli
Uwielbiam grzyby. Grzybowa, sosik. Mniam. Szkoda, że w tym roku nie udało mi się wyrwać na grzyby.

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Niestety jestem :P mam już wypalenie zawodowe..zmeczęnie materiału i zaczynam nie lubieć swojej pracy gdzie pierwsze lata żyłam tym jak powietrzem. Nie polecam nikomu. Najcięższa praca psychiczna jaką sobie można chyba wyobrazić..po leczeniu chorych na nieuleczalne choroby chyba. Generalnie 99% ludzi ma Cie w dupie ale liczy na cud..syzyfowa praca

Już sie umówilam na jutro na macańsko

Jestem indtruktor wykladowca od 6 lat a szkołę prowadze rodzinną od 9 lat..w sumie jak wyżej pisałam jestem na etapie "nie znoszę swojej durnej pracy". Za długo pracowałam po 15-16h/dobę i sie przejadłam tym. Teraz do grudnia musze popracować na maxa bo pieniążki na ślub zbieramy ale potem mam zamiar wyluzować i pracować max 8 h
Ogólnie to nie polecam i nie uważam aby to była dobra praca dla kobiety..za duży stres. Stres masz cały czas , bez przerw. Spinasz się,wyginasz a Twój uczeń w 99% ma Cie w szerokiem poważaniu
Jako dodatek może i jest to fajne,kilka godzin tygodniowo..max. Kasa dla przeciętnego instruktora jest cieńka wiec czy ja wiem czy to jest dobry pomysł..lepiej dorabiać przy pazurach..i lepsza kasa i przyjemniejsza praca..bez ryzyka.
Ja i tak mam dobrze bo nie jestem w "L" cały dzien , jestem z reguły 5.30-9.30 rano na jazdach , od 9.30 do 16 w biurze i po 16 mam wyklady przynajmniej nie mam monotonii...ale ,że skoro chcemy zalożyć rodzinę to po slubie chce być bardziej przykładną żoną i nie bede spedzać w pracy całego caluśkiego dnia..i mam zamiar kończyć prace o 16.00

Mnie mniej wiecej owu wyjdzie w środe..w sam środek delegacji mojego lubego i ten cykl i następny prawdopodobnie
Linko, nie przypuszczałam, że to taka ciężka praca. To chyba dobrze, że się nie zdecydowałam.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 10:51   #875
Sophia_1
Zadomowienie

Linka a w niedziele tez tz nie bedzie, bo moze z niedzieli od srody wojownicy przetrwaja...?
Ja Ci pracy nie zazdroszcze, znam kilku instruktorow, od rana do wieczora w pracy, bo jak chca miec z tego przyzwoita kase to tak musza. Nawet w weekendy jezdza....

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 10:51   #876
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Może coś się przesunie. Albo zadziałacie porządnie w niedzielę i dzielni żołnierze przetrwają ile trzeba
Stary 2012-10-16, 10:56   #877
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Uwielbiam grzyby. Grzybowa, sosik. Mniam. Szkoda, że w tym roku nie udało mi się wyrwać na grzyby.

Linko, nie przypuszczałam, że to taka ciężka praca. To chyba dobrze, że się nie zdecydowałam.
Gdybym miała drugi raz stanąc przed wyborem co robić w zyciu wybrałabym coś mniej stresującego..te wszystkie moje problemy życiowe i zdrowotne biorą się ewidentnie ze stresu. Moja endokrynolog cały czas płacze ze to wina STRESU ...

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Linka a w niedziele tez tz nie bedzie, bo moze z niedzieli od srody wojownicy przetrwaja...?
Ja Ci pracy nie zazdroszcze, znam kilku instruktorow, od rana do wieczora w pracy, bo jak chca miec z tego przyzwoita kase to tak musza. Nawet w weekendy jezdza....
Aby złapac przyzwoitą kasę trzeba jezdzić 7 dni w tyg po 12h .. ja akurat ratuje sie dużo wykładami , są lepiej płatne. Zrobiłam też uprawnienia egzaminatora i z tym papierem mam dużo chętnych kursantów na jazdy przed egzaminem a wiadomo kasuje sie ich wtedy wiecej.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Może coś się przesunie. Albo zadziałacie porządnie w niedzielę i dzielni żołnierze przetrwają ile trzeba
W niedziele koło 11 rano już wyjeżdza..nie sądze aby przezyły 4 dni nastawilam się ze kolejne 2-3 cykle z góry sie nie staramy bo nie widze w tym wiekszego sensu , skupie sie może na przygotowaniach,bo w sumie zostały 2 miesiące do slubu a ja w polu z papierami,ozdobami itd
Stary 2012-10-16, 11:02   #878
Luna0
Zakorzenienie

dziewczyny przeczytajcie
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/boha...wiadomosc.html

Dedra czuje sie srednio... caly czas mnie gdzies brzuch pobolewa wiec schizy sie wlaczaja...pewnie dlatego ze tam sie wszystko rozciaga a ze caly czas leze to wszystko dokladnie czuje i skupiam sie na tym
dzidziol nie chce mocno kopac zeby mama miala zagadke czy to on czy wzdecia-zlosliwe po tatusiu
ale kusze slodyczami to gdzies mnie tam puknie czasami wiec i banan na twarzy sie pojawia

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Niestety lady, mimo, że ja chodzę na NFZ to za niektóre badania i tak muszę płacić ze swojej kieszeni. Różyczka, toxo, hbs, tsh... te badania są płatne niestety.
ja mialam to za darmo oprocz tsh

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja jestem waknieta..biegne do WC bo mo mokro a tam bialo....no nic czekam....ide truskawki zmieszac z jogurten na sheika ;-)
tez tak biegalam..

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
w weekendy to chyba szczegolnie bo niektorzy tylko wtedy moga

Kwitka jak sytuacja?

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:07   #879
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

W niedziele koło 11 rano już wyjeżdza..nie sądze aby przezyły 4 dni nastawilam się ze kolejne 2-3 cykle z góry sie nie staramy bo nie widze w tym wiekszego sensu , skupie sie może na przygotowaniach,bo w sumie zostały 2 miesiące do slubu a ja w polu z papierami,ozdobami itd

Stres związany z praca, ze ślubem. Może rzeczywiście na ślubie lepiej jest się teraz skupić i zacząć starania w nowym roku. Na pewno okaże się się szczęśliwy. Teraz można spokojnie liczyć na szczęśliwy traf, bo odkładanie jest czasem zbawienne w skutki
Stary 2012-10-16, 11:08   #880
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dedra czuje sie srednio... caly czas mnie gdzies brzuch pobolewa wiec schizy sie wlaczaja...pewnie dlatego ze tam sie wszystko rozciaga a ze caly czas leze to wszystko dokladnie czuje i skupiam sie na tym
dzidziol nie chce mocno kopac zeby mama miala zagadke czy to on czy wzdecia-zlosliwe po tatusiu
ale kusze slodyczami to gdzies mnie tam puknie czasami wiec i banan na twarzy sie pojawia
Nic dziwnego Lunka, że schizujesz. Ale super, że te ruchy czujesz, to musi być świetne uczucie. A na mocne kopnięcia to może poczekaj, bo pewnie jeszcze będziesz miała ich dość.
Stary 2012-10-16, 11:12   #881
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna

Witajcie.
Ale paskudna pogoda brr. Pada i pada. Masakra jakaś !
Coś mnie trafi zaraz, wczoraj okres powinnam dostać a tu ni ma ! A chce, żeby jak najszybciej się zaczął i skończył, bo już mam dosyć moich humorków przedokresowych A Tż jeszcze bardziej
Która się podzieli obiadkiem? Bo mój Tż to chyba sobie dzisiaj zęby w ścianę wsadzi, ja od rana jestem w pracy, później gnam na uczelnie i wrócę około 21 Więc może się podzielicie? (Color - sałatkę bym Twoją zjadła ! )
Zajrzę wieczorkiem, buziaki
ruda_not_grazyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:17   #882
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość
Witajcie.
Ale paskudna pogoda brr. Pada i pada. Masakra jakaś !
Coś mnie trafi zaraz, wczoraj okres powinnam dostać a tu ni ma ! A chce, żeby jak najszybciej się zaczął i skończył, bo już mam dosyć moich humorków przedokresowych A Tż jeszcze bardziej
Która się podzieli obiadkiem? Bo mój Tż to chyba sobie dzisiaj zęby w ścianę wsadzi, ja od rana jestem w pracy, później gnam na uczelnie i wrócę około 21 Więc może się podzielicie? (Color - sałatkę bym Twoją zjadła ! )
Zajrzę wieczorkiem, buziaki
Oj tam, może @ jednak nie przyjdzie. Co do obiadku to zapraszam na barszcz biały z białą kiełbaską i jajem.
Stary 2012-10-16, 11:33   #883
magbes
Zadomowienie

UOTE=karolina2705;3707843 5]Dziękuję za miłe powitanie
Zawsze chciałam mieć trójeczkę tylko strasznie mnie denerwuje to że jak komuś o tym mówię to zaraz najazd a po co wam, takie czasy ciężkie,parkę macie jeszcze wam mało,
A u mnie co do objawów to strasznie bolące piersi i bóle w dole brzucha, takie ciągnięcie ale zazwyczaj przed każda @ tak mam, tylko jakoś od 2 dni lekko mnie mdli czekam na te testowanie i doczekać się nie mogę
Dla wszystkich aniołków[/QUOTE] ludzmi nie ma sie co przejmowac Wazne jest to, co Wy myslicie i czego chcecie i jak bedziecie szczesliwi.

Cytat:
Napisane przez Kraboo Pokaż wiadomość
Witam, dziś moją wyprawe po test wyprzedzil bardzo obfity okres
ale widze że wiele z was bedzie sie teraz testować wiec trzymam kciuki
ooj,,, przykro....

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
No właśnie skacze mi.
A co do torbieli to w sumie nie wiem, jak się zachowuje tempka w ich obecności .. tak strzelam.
Coś nie gra, skoro skacze.
Może to przez infekcję? W sumie już się pozbyłam (ale oczywiście leczenia nie przerwałam) ...
No nic. Cykl raczej na straty.

Super, że wszystko ok
hm..nie pomyslalam, ze jak tempka skacze to cos nie tak... hm...

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Color, super, że wszystko oki Nic tylko czekać na narodziny

Ja dziś wymiekam, nie dość, że źle sie czuję to i nastrój do bani... więc żeby nie wprowadzać tu takiego wisielczego nastroku zmykam.... odezwę się jak mi przejdzie
Buziole!!!!
dzis mam nadzieje humor lepszy?
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Nie widzę żadnych zdjęć

To w takim razie trzymam kciuki za testowanie

A ja ci mówię że to fasolka

Jeśli wynik jest powyżej 15 ng/mL w tydzień po owulce, to owulacja była i nie ma niedomogi lutealnej, czyli wszystko jest ok.

Oj jakbym już chciała takiego okruszka Na następnej wizycie już napewno będzie bardziej przypominał dzidzię

Dziewczyny, byłam przejazdem koło laboratorium i wstąpiłam po wynik badania progesteronu i co? I mam świetny wynik - 19,51 ng/mL czyli owulka napewno była i ciałko żółte dobrze pracuje Okazuje się że lutka zupełnie niepotrzebnie łykałam, bo mój organizm sam daje radę Oby teraz się okazało że żołnierzyki TŻta dały radę... Tak bardzo chciałabym zobaczyć II kreseczki...
hm... musze pomyslec o badaniu progesteronu moze zrobie sobie w przyszlym tyg,,, jesli dobrze obserwuje to wlasnie mialam owulke to byloby tydzien po. a powiedz mi czy to badanie jest platne? i czy trzeba byc naczczo?

Cytat:
Kochana zawsze mozesz wypić z nami kawusie

Co do zdjęć to prosiła Lunkę aby mnie usuneła z klubu wiec mnie tam już nie ma. Wyślij mi prośbę o zaprzyjaźnienie to będziesz widzieć zdjęcia

Tu nie chodzi o kase a o to ze nie bardzo mam jak jechac. Nie chce autobusem bo mam bardzo daleko a ja przeziebona jestem.

Zobacze jak moj mąż jutro pracuje i może mnie zawiezie....

Dziś się nakręciłama teraz juz mi przeszło. Nie jestem w ciąży

Moja kuzynka urodziła!!! Jest synek!!!
gratulacje dla kuzynki

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje,że już niedługo je zobaczysz

To jedziemy na tym samym wózku, bo ja też już mam końcówkę @

Ja już po lekarzach, wszystko ok z moim serduchem także jestem zadowolona, no i dopiero za rok do kontroli
Teraz za tydzień wizyta u ginki,czekam na Nią jak na zbawienie Przy okazji mam zamiar powtórzyć prolaktynę i zobaczyć czy po bromku spadła.
Przez najbliższe dni będę zaglądać do Was późnym popołudniem lub wieczorami bo mam trochę pracy itp.....
Spadam na M jak Miłość

Miłego
zagubilm sie,,,a co mialas z serduszkiem?

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Wiadomo, że nie każda. Tak jak nie każda umiera przy @

dzisiaj jadę do pracy na 8, pierwszy raz sama otwieram biuro więc trzymajcie za mnie kciuki. I żeby klientów nie było za dużo
elunka,, przypomnij w jakim biurze pracujesz? oczywiscie trzymam kciuki

Cytat:
Wlasnie sie obudzilsm i pisze z tel. idzie @ :-(
Cytat:
Ja jestem waknieta..biegne do WC bo mo mokro a tam bialo....no nic czekam....ide truskawki zmieszac z jogurten na sheika ;-)
bialo...hm brzmi fasolkowo

witajcie kobitki
wtorek, w pracy, ze sniadankiem,,, wpierni.czam oczywiscie serek wiejskie z truskawkami
i zapijam kawa.
dzis 21dc
dziewczyny,m tym razem ja prosze o lanie. test owu dodatni pelna geba byl 19dc, w tym tez dniu bylo przytualnie,, 20dc test juz negatywny... i 20dc nie bylo przytulania,, wezcie mi wbijcie w leb ze te przytulanki z 19dc wystarcza aa..skoczku tempki jeszcze nie bylo,,ale on wystepuje po owulacji... dzis postaram sie uwiesc TZ wiec w razie co doprawimy....:m ur:
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:35   #884
Sophia_1
Zadomowienie

Ruda_not_grazyna ja mam pomidorowke. Z ryzem. A moze nie przyjdzie, ktory to dzien cyklu?

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:09   #885
karolina2705
Raczkowanie

Kobietki a ja piszę i ręce mi się trzęsą!!!! Zrobiłam dziś test i są DWIE Kreski tylko że ta druga to taki cień 18 ma przyjść @,jutro jeszcze powtórzę test bo kupiłam hurtowo 4 i zobaczę co będzie nie wiem czy już mam się cieszyć bo nie chcę się rozczarować
Miłego dnia
karolina2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:12   #886
kooocur
Zakorzenienie

Zakupiłam dwa tesciory- małż robi mieloniutkie na obiadek aaaaa

Nie moge sie skupic na pracy....

Mag - jeśli test wyszedł dodatni a na nastepy dzień ujemny to miałaś owu nawet do 2 dni wcześniej....luuz kobito....

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez karolina2705 Pokaż wiadomość
Kobietki a ja piszę i ręce mi się trzęsą!!!! Zrobiłam dziś test i są DWIE Kreski tylko że ta druga to taki cień 18 ma przyjść @,jutro jeszcze powtórzę test bo kupiłam hurtowo 4 i zobaczę co będzie nie wiem czy już mam się cieszyć bo nie chcę się rozczarować
Miłego dnia
Jeeeeeeeee gratulację!!!!!!!!!!:jupi :

Ja chce jutro do Ciebie dołączyć...chociaz kusi mnie zrobic test teraz....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:14   #887
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia

Zrób zdjęcie kochana, a my szybciutko ocenimy termin @wypada za dwa dni, więc dlatego tylko cień. Powtórz test za dwa dni, ale bym się już po cichutku cieszyła

Pójdź też na betę
Stary 2012-10-16, 12:15   #888
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia
Myślę ze jak wyszedł bladzioch przed terminem 2 dni to spokojnie możesz sie cieszyć..chyba Bóg Cię trzeci raz obdarzył fasolką czytalam Twoje posty i widze ze to 3ci cykl..pięknie
Stary 2012-10-16, 12:17   #889
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
hm..nie pomyslalam, ze jak tempka skacze to cos nie tak... hm...
Tak wycztyałam gdzies. Ale dziś już spadła, tak jak zawsze przed owu, więc może ,..;
Rozmyślam, czy nie pójść jednak do gina popodglądać

Cytat:
hm... musze pomyslec o badaniu progesteronu moze zrobie sobie w przyszlym tyg,,, jesli dobrze obserwuje to wlasnie mialam owulke to byloby tydzien po. a powiedz mi czy to badanie jest platne? i czy trzeba byc naczczo?
Hmm ja zawsze jak robiłam to płaciłam, w sumie nie wiem czy gin może dać skierowanie na bezpłatne .. a na czczo chyba nie trzeba.

Cytat:
dzis 21dc
dziewczyny,m tym razem ja prosze o lanie. test owu dodatni pelna geba byl 19dc, w tym tez dniu bylo przytualnie,, 20dc test juz negatywny... i 20dc nie bylo przytulania,, wezcie mi wbijcie w leb ze te przytulanki z 19dc wystarcza aa..skoczku tempki jeszcze nie bylo,,ale on wystepuje po owulacji... dzis postaram sie uwiesc TZ wiec w razie co doprawimy....:m ur:
Spokojnie, wystarczy na pewno

A w ogóle to dzień dobry, choć szary i bury.
Stary 2012-10-16, 12:22   #890
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Miłego dnia
No brawo Karolina! Gratulacje

Cytat:
Zakupiłam dwa tesciory- małż robi mieloniutkie na obiadek aaaaa

Nie moge sie skupic na pracy....

Mag - jeśli test wyszedł dodatni a na nastepy dzień ujemny to miałaś owu nawet do 2 dni wcześniej....luuz kobito....

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Jeeeeeeeee gratulację!!!!!!!!!!:jupi :

Ja chce jutro do Ciebie dołączyć...chociaz kusi mnie zrobic test teraz....
Kocurek ja za Ciebie trzymam kciuki.
Stary 2012-10-16, 12:31   #891
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia
to ciąza!!!
Stary 2012-10-16, 12:31   #892
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Miłego dnia
Trzecia fasolka Miałam na myśli trezcie dzieciątko u Ciebie.Super! Październik=wysyp fasolek Ja jeszcze czekam na swoją....

Edytowane przez Szejda
Czas edycji: 2012-10-16 o 12:34
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:35   #893
nuna2
Zakorzenienie

jestem walnięta:P

skądkolwiek wracam to wchodze do was i patrze, czy są następne fasolki. Od rana dopiero wróciłam do domu i musze szybko wziąć się za obiad żeby wyrobić się na 14.30 bo TZ wraca z pracy, a źle sie czuje... za dużo chodzenia...

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

w czwartek ide do ginekologa na nfz. Zacznie mi się 6 tydz to może już coś będzie...
Stary 2012-10-16, 13:00   #894
Kejthx
Zadomowienie

Ja już Ci Gratuluje karolina2705
Ciesz się, ale czekaj spokojnie Może beta da Ci pewność i wówczas mozesz juz byc pewna

Szejda doczekasz się
Stary 2012-10-16, 13:03   #895
magdaammm
Raczkowanie

niech sie przeciągnie ta passa dobra do listopada i niech trwa!
ile fasolków mamy hehe karolina gratulacje!

dzien dobry
a ja wlaśnie wrociłam z jazdy.. do 8 do 12 .. ale zmarzłam.. i zaliczyłam pierwszą glebę z motórem.. i nie moge powiedzieć, ze nie boli.. boooolii;( cały ciężar tego padła został na mojej stopie.. ale jakoś wróciłam.
na obiadek robie dziś muusakee! ktos wpada na biada? ale chyba przed tym wypije gorące kakałko, zeby sie rozgrzać
Linka nawet nie wyobrazałąm sobie, ze to moze tak wyglądać ze strony instruktora.. ale masz racje, bo na was chyba ciąży odpowiedzialność za takiego kursanta, czy zdarzysz go zahamować czy nie.. jednakze i tak mnie kręci taka praca ale chyba dobrze sie zastanowie rozmawialam wlasnie ze swoim instruktorem, on twierdzi ze teraz nie ma sensu robić takiego uprawnienia, bo przepisy maj sie zmienić cos..
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:06   #896
nuna2
Zakorzenienie

ja na obiad serwuje ziemniaczki z opiekanymw bułce tartej kalafiorkiem:P
Stary 2012-10-16, 13:12   #897
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna

dedra, Sophia_1 oj chętnie oba obiadki zjem Dzięki dziewczyny
Co do mojego okresu - bardzo bym się zdziwiła gdyby nie przyszedł. Już mnie od wczoraj brzuchol boli i strasznie mi p.icke 'ciągnie' w dół, tak jakbym sobie przywiesiła jakiś ciężarek do niej. Więc pewnie dostanę niebawem @ Wiecie, ja nawet nie pamiętam kiedy i czy w ogóle były jakieś zbliżenia z Tż, oboje zalatani byliśmy w tym cyklu, zresztą niby mamy przerwę w staraniach, dlatego nie nakręcam się, bo myślę sobie, że raczej to niemożliwe

magbes starczy, starczy ! Ale poprawcie w razie czego jeszcze dziś, nawet dla samej przyjemności z przytulanek

karolina2705 wstawiaj zdjęcie, ocenimy ! ale tak po cichutku już gratuluję

Lecę dziewczyny na uczelnie. Do wieczorka !
ruda_not_grazyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:19   #898
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Linka nawet nie wyobrazałąm sobie, ze to moze tak wyglądać ze strony instruktora.. ale masz racje, bo na was chyba ciąży odpowiedzialność za takiego kursanta, czy zdarzysz go zahamować czy nie.. jednakze i tak mnie kręci taka praca ale chyba dobrze sie zastanowie rozmawialam wlasnie ze swoim instruktorem, on twierdzi ze teraz nie ma sensu robić takiego uprawnienia, bo przepisy maj sie zmienić cos..
Co rok straszą zmianami,wiedza na kursie i na egzaminie na instruktora jest wciąż ta sama od 20 lat :P wiec może sie zmienić jedynie forma zadawania pytania.
Stary 2012-10-16, 13:31   #899
karolina2705
Raczkowanie

Zdjęcie postaram się wstawić jutro bo baterie w aparacie mi padły i muszę je ładować 9 godzin, a w telefonie mam strasznie denny aparat i nic nie widać
Dziękuję za gratulacje chociaż ja dopóki nie zobaczę dwóch wyraźnych krech za bardzo się nie nastawiam, a test robiony z południowego moczu bo moja Zuzanka próbkę pobraną z samego rańca i zostawioną za kibelkiem wylała to dziecko ma oczy wszędzie
Mąż też widzi dwie kreski więc chyba będziemy mieli się z czego cieszyć
A na betę nie idę,za tydzień mam wizytę u swojej ginekolog to mam nadzieję że pokażę jej test z pięknymi KRECHAMI
karolina2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:36   #900
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcie postaram się wstawić jutro bo baterie w aparacie mi padły i muszę je ładować 9 godzin, a w telefonie mam strasznie denny aparat i nic nie widać
Dziękuję za gratulacje chociaż ja dopóki nie zobaczę dwóch wyraźnych krech za bardzo się nie nastawiam, a test robiony z południowego moczu bo moja Zuzanka próbkę pobraną z samego rańca i zostawioną za kibelkiem wylała to dziecko ma oczy wszędzie
Mąż też widzi dwie kreski więc chyba będziemy mieli się z czego cieszyć
A na betę nie idę,za tydzień mam wizytę u swojej ginekolog to mam nadzieję że pokażę jej test z pięknymi KRECHAMI
karolcia ja myślę, że już mamy ci czego gratulować

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości