|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyki kolorowe Eve Pearl
Hej wszystkim!
Dziewczyny mam pytanko odnośnie kosmetyków Eve Pearl, co o nich sądzicie, czy ktoś miał z nimi styczność? Interesuje mnie to bo mam możliwość zakupu ich po konkurencyjnej cenie i się zastanawiam. Wiem, że było coś kiedyś, że niby pleśń czy coś, ale obejrzałam ten materiał i na moje oko (a na co dzień zajmuje się kontrolą kosmetyków) to było "spocenie się" kosmetyków spowodowane nieodpowiednimi przechowywaniem. Warto w nie inwestować czy lepiej dać sobie spokój?? Z góry dzięki za odpowiedzi. |
|
|
|
|
#2 |
|
in love with life
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe Eve Pearl
Tez mnie to ciekawi. Sama myslalam o tym, zeby cos zamowic z tej marki (ogladalam wiele filmikow Eve Pearl na youtube), ale koniecznosc zamawiania ich ze strony internetowej (wiadomo monitor roznie odzwierciedla kolory) i do tego sprowadzanie z USA zniechecily mnie ostatecznie.
Skoro masz mozliwosc zakupu po konkurencyjnej cenie, jestes pewna ze to oryginaly? Tyle teraz podrob w internecie... Mnie najbardziej ciekawia podklady Eve
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
.......
hallo.. coś nowego w temacie?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a jak by były dostępne w Polsce to byście się zainteresowały?? interesuje mnie to bo zastanawiam się czy nie warto by było ich sprowadzić i sprzedawać.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bardzo chętnie bym wypróbowała,korektory i podkłady
|
|
|
#6 |
|
in love with life
|
Też sądzę, ze chetni by sie znalezli
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
mówicie Wizażanki zaryzykować i coś kręcić swojego
narazie to badam ich co mi proponuja ale no korci mnie to niesamowicie
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pościągaj coś na próbę i np wystaw na allegro?
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Moje Kochane, widzę temat umarł, ale ja nie przestałam działać
Dumałam, dumałam i wydumałam. Kosmetyki Eve Pearl są już w Polsce!! Na stronie www.visageshop.pl możecie zakupić osławione korektory (bez którego nie wyobrażam sobie teraz makijażu), podkłady, cienie i przepyszne błyszczyki (o trwałość, nie pytajcie, szybciej je zjadam niż noszę, bo ich smak i zapach uzależnia) i co tylko dusza zapragnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

narazie to badam ich co mi proponuja ale no korci mnie to niesamowicie