|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. IV
Cytat:
Żarty żartami, ale bez przesady Pronovias ma boskie suknie
|
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Przesylam kilka linkow to serii "say yes to dress"
czyli o wybieraniu sukien slubnych. Wybaczcie nie znalazlam wersji po polsku, ale wiecie - i tak chodzi o efekt :P (moze wciagnac na pare h) http://youtu.be/27B38vpLY3A http://youtu.be/2fDGPUBtZYo http://youtu.be/mb1TGI2HMZU http://youtu.be/8PDJcmUrZaU http://youtu.be/nP5ArcBmn8Q (sezonow bylo ze 7)
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
ujj... nie bardzo, jakieś takie "bezpłciowe"
|
#4654 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
Kolejny raz muszę poprosić Was o pomoc. Poprzednim razem pomogłyście mi bardzo i wiem, że i tym razem będę mogła na Was liczyć . Suknia której poszukuje z pewnością wpadła niejednej w oko. Być może któraś z Was ma więcej informacji na jej temat i chciałaby się ze mną tymi informacjami podzielić...
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawcie mnie jeśli się mylę
|
|
|
#4656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vAcq9MK6zzk
Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2012-10-17 o 17:12 |
|
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każda sukienka na świecie przy takiej dawce grafiki komputerowej wygląda "bosko"
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4659 |
|
Przyczajenie
|
mala_czarna Tak suknia jest podobna do Agnes 10750 ale to nie jest to. Ta wydaje się być uszyta z trochę innego materiału.
mylady21 do Warszawy nie mam tak bardzo daleko i nic nie stoi mi na przeszkodzie żebym się tam wybrała Dzięki za pomoc
|
#4660 |
|
Wtajemniczenie
|
Amerykanki nie maja takich kompleksów jak my.
Poza tym - mogło być gorzej.
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Szeroka spódnica zakrywa dużą pupę i podkreśla talię.
Wycięcie gorsetu w serce wydłuża, a kiedy rozmiar sukni byłby ok (jest co najmniej 3 za mała) gorset podtrzymałby biust. No i idzie boso. Obcas + odpowiedni rozmiar sukienki i efekt już będzie niebo lepszy.
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
nie warto tracic wiary
o ile jest sie zdecydowanym lub to cos o czym sie marzyw 90% koronek tez nie wygladm dobrze - koronki mnie przytlaczaja - ale byly wyjatki w tym kolejne 9% to byly stanowczo za drogie koronki w cenie 4000 i wyzej no i jedna jedyna koronka, ktora przmierzalam i w ktorej czulam sie naprawde pieknie i skromnie, a wciaz slubnie ![]() i w cenie realnej - 1! slownie: jedna ! ale zawsze
|
#4666 |
|
Przyczajenie
|
A ja parę dni temu kupiłam suknie i jestem przeszczęśliwa, bo zaczynałam się martwić, czy zdążę.
Jest to ostatnia suknia (dwa ostatnie zdjęcia)spod poniższego linku http://www.madonna.pl/pl1/pronovias.php?s=58.fabula-b Co myślicie?
|
|
|
|
#4667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mgiełka ![]() Mnie osobiście sukieneczka się podoba Do niej delikatne dodatki, bo suknia sama w sobie jest już ozdobiona i będzie ślicznie
|
|
|
|
|
#4668 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Przyczajenie
|
Cieszę się, że się Wam podoba
![]() Zapłaciłam za nią w salonie madonny 3300zł. Tylko, że nie kupiłam oryginalnej Pompey (która jest dużo droższa - ponad 6000) Moja suknia jest identyczna (nawet z takiej samej koronki) , tylko ozdoba przy pasie jest troche mniejsza. Niestety nie ma jej na stronie madonny,ale w salonach można ją spokojnie zobaczyć.
|
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
Czy uważacie że suknie z satyny są kiczowate?
Osobiście zakochałam się w jednym modelu jest on właśnie z satyny, jak ją włożyłam czułam się sobą Jednak spotkałam się juz parokrotnie tutaj że suknie z satyny są kiczowate bo się świecą Teraz mnie to zastanawia... nie chce uzyskać takiego efektu :/ |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gladkie proste sukienki z satyny sa dla mnie przeciwnie niz kiczowate - raczej eleganckie - i latwo je przelamac dodatkami. Swiecenie satyny moze u niektorych PM pieknie rozswietlic skore. No i sa mniej modne - raczej kolekcje oferuja po kilka, nigdy kilknascie modeli z satyny. Ale ! satyna tez ma swoje odcienie - teoretycznie ecru moze miec blask np zielony (sic!) lub cieply .... i tu juz bardzo indywidualna sprawa. Bo nie jest chyba tez mowa o satynie jak z sukienek Allegro za 100 zl ![]() A jaki model ?
2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu. 2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie. Edytowane przez dezire Czas edycji: 2012-10-18 o 18:31 |
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie to był raczej ciepły odcień ... na ciele układała się pięknie! i moim zdaniem wyglądała elegancko, jak już bede mieć zdjęcia na sobie to pokaże
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem piękna sukienka ![]() a co do satyny, z pewnością jest satyna i satyna. Jedna wygląda kiczowato i tanio inna może wyglądać super. Ja nie lubię jak się świeci i ogólnie za nią nie przepadam, a jednak zdecydowałam się na górę z tego materiału, podobało mi się że jest taka gładka i nie odciąga uwagi od skóry. suknia którą pokazałaś niezbyt mi sie podoba, wydaje mi się, że ten dół będzie się kiepsko układał. |
|
|
|
|
#4675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż kiedyś miałam ochotę tam polecieć, tylko raczej na suknię by mnie nie było stać ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ale do rzeczy, ja akurat satyny nie lubię... jakoś dziwny to dla mnie materiał... nie lubię tego połysku, ale muszę, przyznać że na nie kórych prezentuje się świetnie... więc to kwestia dobrania sukienki do osoby. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-10-18 o 22:41 |
||||
|
|
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego mają byc kiczowate? sama miałam suknie z satyny i była fantastyczna a ja czułam się znakomicie. Moim zdaniem zależy wszystko od kroju sukni no i nie każdemu satyna pasuje ![]() Ta która ja miałam wcale się nie świeciła- satyna była jakby matowa a nie taka świecąca ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
To była moja- model RUTH http://www.galasuknieslubne.pl/sdry11.html# tylko ja nie miałam bolerka i nie zamieniłabym na żadną inną ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
dokładnie
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-10-19 o 08:11 |
|||
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
Mi się wydaje że teraz po prostu satyna nie jest zbyt modna, stąd te właściwości. Lata świetlności miała kilka lat temu, teraz na topie są lekkie zwiewne materiały, ale że moda zmienia działa jak sinusoida to teraz nadchodzą włąśnie tkaniny bardziej sztywne, budujące... a poza tym doczekaliśmy czasów że wszystko wygląda fajnie jeśli dopasujemy to do siebie
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
ja tylko jeszcze zmniejszyłam kokardę bo jak dla mnie była za duża
|
|
#4680 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

chyba, że faktycznie się trafi na wyprzedaż, ale to tez tylko modele salonowe max do rozm 38 pewnie, a raczej 40 kg nie schudne
Żarty żartami, ale bez przesady
Pronovias ma boskie suknie
klik!

na ciele układała się pięknie! i moim zdaniem wyglądała elegancko, jak już bede mieć zdjęcia na sobie to pokaże
16.06.2012