|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3707193]Ale ta paczka jest wtedy już w drodze
![]() Możesz zapłacić tydzień od terminu, bo faktyczny termin jest bodajże tydzień później. Jakby czas dotarcia pieniędzy. W Twoim przypadku do 25., po tym dniu wysyłają ponaglenia (niestety miałam okazję je zobaczyć...)[/quote] Dzięki wielkie |
|
|
|
#4232 |
|
Konto usunięte
|
Też kiedyś miałam wątpliwości
Zresztą jak składałaś zamówionko to na końcu nie pokazywali zaległej wpłaty tj było 0,00
|
|
|
|
#4233 |
|
Rozeznanie
|
własnie widziałam podgląd swojej faktury - katalog 3/2007 (II termin)
w brakach mam szminke Perfect Wear (stay pink) z demo ! z minikatalogu zamawialam tylko żel z peelingiem Exotic Beaches reszta to: kuracja przeciwzmarszczkowa w ampulkach, kremy do rąk z gliceryną, balsam i peeling orzech i cukier, deo do stóp, kulki, szminka UMR Pale Rose
|
|
|
|
#4234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4236 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
przecież powinni mniej więcej wyliczyć że każda konsulktantka weżmie dany kosmetyk ale nie bo po co...zawsze te braki....taka ogromna firma a nie potrafi wyliczyć przewidywanej podaży na swoje produkty...a najbardziej rozbrajają mnie braki w katalogach świątecznych-przecież to oczywiste że wtedy są największe zamówienia bo prezentyu itp...więc produkcja powinna być zwiększona ...ale po co przeciez braki to już normalka...w tym roku miałam taką sytuację że osoby pozamawiały kosmetyki na prezenty i połowa przyszła po świętach![]() ale my wierne konsultantki potulnie przyjmujemy i oczekujemy z radością na kążdą paczuszkę....tak to już jest....
|
||
|
|
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3707752]Poczekajmy jak będzie True Glow
[/quote]Mam dzień "C" , ale to wcale nie jest pocieszające ![]() |
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3707193]Ale ta paczka jest wtedy już w drodze
![]() Możesz zapłacić tydzień od terminu, bo faktyczny termin jest bodajże tydzień później. Jakby czas dotarcia pieniędzy. W Twoim przypadku do 25., po tym dniu wysyłają ponaglenia (niestety miałam okazję je zobaczyć...)[/quote]niestety ja też ![]() ![]() Ps. Dziewczyny zdjęcia jutro (termin ostateczny), brat skonfiskował mi aparat (w sumie to jego jest ![]() ). Ale jutro idzie do szkoły...
|
|
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
agness86 nie ma problemu, jesteśmy cierpliwe i wdzięczne
"Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język." Edytowane przez Nicolette5 Czas edycji: 2007-02-15 o 22:41 |
|
|
|
#4240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha - kolor mam dokładnie ten co Ty i ta sama data produkcji. |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ło kurna mać! Współczuję... Ale bubel puścili...
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
U mnie wygląda dokładnie tak samo. Czytałam te wszystkie super recenzje i tak się cieszyłam, a tu takie coś. Zniechęciłam się do tej szminki całkowicie i już nie kupię następnej, żeby sprawdzić czy jest dobra. Wycofują ją - i dobrze!
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3707344]Też kiedyś miałam wątpliwości Zresztą jak składałaś zamówionko to na końcu nie pokazywali zaległej wpłaty tj było 0,00 [/quote]dokładnie tak |
|
|
|
#4244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
proszę, wypowiedzcie się na temat tego nowego peelingu w płatkach Anew... szukałam na KWC ale są tam tylko 2 opinie i to niezbyt pochlebne... czy jest ktoś, kto jest z niego zadowolony...????a tak poza tym miłego dzionka wszystkim życzę!!!
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Rozeznanie
|
proszę, wypowiedzcie się na temat tego nowego peelingu w płatkach Anew... szukałam na KWC ale są tam tylko 2 opinie i to niezbyt pochlebne...
czy jest ktoś, kto jest z niego zadowolony...????a tak poza tym miłego dzionka wszystkim życzę!!! [/quote]Czołem Ja używam tego peelingu w płatkach Anev. Jest spoko, po nałożeniu skóra trochę mrowi ale to naturalnie, bo jest tam kwas glikolowy. Ogólnie jestem zadowolona. Skóra robi sie taka przejrzysta Dziękuję dziewczyny za recenzję biżu z minikatologu. Sama juz nie wiem, lekko zgłupiałam. Ciekawe jak nugat. MagJa sprawdziłaś w COKU? Pozdro |
|
|
|
#4246 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście te zapytanie to cytat z zapytania off-wietrzki, coś popaskudziłam. Soreczki
|
|
|
|
#4247 |
|
Rozeznanie
|
dzięki bardzo! a ja też jestem zainteresowana tym naszyjnikeim Nuget... chyba go sobie zamówię... i jeszcze się zastanawiam nad bransoletką Kaylana - nie wiem czy wybrać srebrną czy czarną...
|
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
kurcze nie dostanę żelu algowego z oferty internetowej
czy któraś z was go ostatnio zamawiała i dostanie czy już naprawdę wyczyścili magazyn i już nie odnajdą zagubionego pudełka z żelami??
|
|
|
|
#4249 |
|
Raczkowanie
|
DZIEŃDOBRY!!!!!!!!!!!!!!! !!
też zasatanawiam się nad tym naszyjnikiem nugat i bransoletką Kaylana ![]() koniec z leniuchowaniem
|
|
|
|
#4250 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja też zamawiałam żel algowy szt.1 z internetowej i też mi nie przyszedł
|
|
|
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie Avon zdenerwował. Zamówiłam dwa eyelinery Silver z czego oba dostałam w odpowiednich opakowaniach, ale jeden to Silver, a drugi Copper. Napisałam już stosownego maila do Avonu i zażądałam rozwiązania sprawy bez jakichkolwiek strat z mojej strony, bo jest to bezdyskusyjnie ich pomyłka. Ciekawe co odpiszą.
A tak swoją drogą: nie wiecie czy w COKach można wymieniać produkty na te same, ale w innym kolorze? |
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich w piątkowy poranek jak dobrze ze dzis ostatni dzien w pracy i mamy weekend.mam pytanko czy jest ktoś ze Skierniewic? Pozdrawiam papa
|
|
|
|
#4254 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Raczkowanie
|
Dobra wiadomość
Jeśli ktoś wie na 100% to piszcie. Nie będę robić cyrku tylko po prostu pojadę do Gliwic i po sprawie
|
|
|
|
#4256 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hmm... dzwoniłam na infolinię i powiedzieli, że nie można. Ale jestem pewna, że czytałam, że w niektórych COKach tak wymieniają. Jeśli masz zapakowane oryginalnie itp. to chyba logiczne, że z winy Avonu nie powinni robić z tym problemów. Jednak jak to jest w praktyce to nie wiem :/
|
|
|
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
no ja na 90% będę zamawiała i ten naszyjnik i bransoletkę (no chyba że na jakimś foto zobaczę że nie warto...), więc jakby co to potem umieszczę moje zdjęcia. z tym, że dostawę bedę miała za tydzień...
|
|
|
|
#4258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

Miałam taką chrapkę na tą szminkę. Nie mogę jej wymienić, bo nie kupiłam jej sama z Avonu.

czy jest ktoś, kto jest z niego zadowolony...????