|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Wracając jeszcze do pastylek. W 2 poście mamy informacje:
sposób na zamówienie z oferty urodzinowej, tzw. sposób na pastylki ![]() 2 pary pastylek= 1 prezent 4 pary= 2 prezenty 6 par= 3 prezenty itd. pastylki w ofercie urodzinowej wchodzą w promocji za 3,5. przykładowe niespodzianki (pogrubione przewijają się najczęściej): I moje pytania: Czy oferta urodzinowa jak piszcie wyżej to oferta dotycząca wszystkich czy tylko osób mających w danym terminie urodziny? Jak zamówić te pastylki? Na stronie internetowej nie występują pod nazwą ani kodem - więc czy tylko telefonicznie? Dzwonię i mówię, ze chciałabym np 12 pastylek i pani sama mi powie o tych prezentach czy wybiera się je? Co to znaczy para pastylek? 1 para to jedna pastylka czy 2 pastylki? Może lepiej to nazwać opakowanie pastylek (1 szt) albo sztuka pastylek bo para kojarzy się z liczbą mnogą. Przepraszam jesli zadaję banalne pytania ale Umbra sama prosiła o to by wyjaśnić ewentualne zagwozdki
#213 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę być nieuprzejma, ale normalnie ściska mnie
![]() Post w którym zawarte są informacje o pastylkach i metodzie na zdobycie jak największej ilości prezentów. Umbra napisała w sposób bardzo czytelny i przystępny, nawet dla osób, które nigdy nie miały styczności z YR. Znajduje się tam również kod pastylek oraz inne przydatne informacje ![]() ![]() Sama chętnie odpowiadam na pytania i rozwiewam wątpliwości, ale irytujące jest to że zamiast przejrzeć wątek (wyszukiwarka) lub przeczytać chociaż pierwszy post! zadawane są ciągle te same pytania. Wielokrotnie poruszałyśmy kwestię częstotliwości otrzymywania ofert i sposobów złożenia zamówień. Ja rozumiem, że po to jest ten wątek itp. ale czasami to nie chcę mi się odpisywać po raz setny na jeden temat i mam coraz mniejszą frajdę z wchodzenia tutaj... Kto pyta nie błądzi- święta racja, tylko pytajmy z głową. To moje luźne przemyślenia, proszę nie traktować ich bezpośrednio, personalnie i śmiertelnie poważnie. Pisząc ten post nie miałam na myśli konkretnej osoby. Bez urazy ![]()
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-10-16 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Konto usunięte
|
możesz złożyć zamówienie nawet jeśli nie masz w danym miesiącu urodzin.
numer z pastylkami przejdzie tylko przez internet. przez telefon pani konsultantka nie zgodzi się na sprzedaż kilku(nastu) sztuk tej samej rzeczy. kod pastylek to 14095, trzeba go wpisać w kratki zamawiając przez net, ewentualnie podać konsultantce przez telefon, jeśli zdecydujesz się na takie zamówienie przez telefon. co do ''par'' pastylek- to mój błąd, bo nie poprawiłam pierwszego postu. w poprzednich miesiącach te pastylki wchodził w ofercie 2za1, tzn za cenę jednej dostawało się 2 pastylki. teraz jest to tylko jedna pastylka, co zaraz poprawię. |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-10-16 o 14:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Dostałam przesyłkę za zamówienie urodzinowe na pastylki, niestety dupy nie urywa -prezenty to :
naszyjnik ten z kolorowymi kamykami błyszczyk w tubce ciemny pomarańcz-nawet fajny żel pod prysznic Monoi torba w kwiaty -wakacyjna perfumy wybrałam Evidence bo akurat mi się kończą, mam zamiar zaprosić koleżankę i podać kod na cocon a czy się uda to napiszę |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#219 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-10-16 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() od dawna czytam forum ![]() jestem stałą klientką w YR, dzięki waszym opiniom na temat kosmetyków wybieram te najlepsze i jestem zachwycona ![]() testowałyście nowy żel z wyciągiem z fioletowego ryżu z lini Jardins du Monde? |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Pani Pech
|
Je też sie wstrzymuje z zakupami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
A ja tak myślę i myślę czy zamówić te pastylki czy nie
![]() ![]()
#223 | ||
Konto usunięte
|
ok, udanych łowów.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
rybko 90 dziękuję bardzo
![]() psiknełam dzisiaj nadgarstek dzisiaj około 12 i do tej pory czuję zapach. chyba go kupię i co z tego, że jest męski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
dziewczyny idziecie jak burza z tymi postami
![]() byłam wczoraj w stacjonarnym zrealizować ulotkę październikową i wzięłam z rabatem tonik Pure System ... i mam pytanie czy one zawsze mają taką gęstą konsystencję ![]() strasznie mnie to zastanawia ...
#226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Ja mam, bardzo mi się podoba, choć nie jest charakterystyczny jak "kawa". Jest to ciepły, mleczny zapach, jednocześnie nie jest słodki i mdły. Dla porównania, jest bliski serii Spa japoński ryż AVONu.
#228 |
Zadomowienie
|
ja też liczyłam na ten podkład i miski ale się niestety przeliczyłam, z tej samej oferty zaprosiłam przyjaciółkę- na pastylki + normalne zakupy w sumie 4 niespodzianki to może tym razem się uda , a jako prezent wybrałam sobie Cocon i nic się nie burzyła konsultantka ale będę dopiero pewna jak już dostanę
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Z 20 zachomikowanych żeli pod prysznic zostało 9
![]() Kusi mnie ten nowy jabłkowy ale przejrzałam szafę i mam spore zapasy i tak na serio nic na siłę nie potrzebuję. Poczekam na ciekawą ofertę świąteczną - mam nadzieję że wytrzymam do tego czasu ![]() Wczoraj byłam w rossie i praktycznie za kilka drobnostek zapłaciłam 50 zł, w kasie od razu pomyślałam że w tej cenie miałabym kosmetyki i jakiś sensowny gratis z YR (np. wodę toaletową) ![]()
#231 |
Raczkowanie
|
LadyI, Nusia7, dzięki za odpowiedź
![]() bo już się martwiłam że z moim egzemplarzem jest coś nie tak ... w pewnym momencie już się zastanawiałam czy aby nie kupiłam żelu do mycia twarzy ![]()
#232 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
malyszkicownik mogłabyś przybliżyć jakie ceny są w bath & body works?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Konto usunięte
|
Lynn,
żele 35/39zł, balsamy/kremy do ciała 29, masła 49, mgiełki 49, woda toalet 99 mydła w płynie 29 (teraz promocja 19zł), ''pokrowce'' na mydło ok 20 peelingi 50-60 zapachy do domu/wtyczki ok 20 maseczki do twarzy ok 50zł świece duża 79, mała 39, podstawki pod świece ok 20. żele antybakteryjne ok 6zł, za zakup 2 gratis pokrowiec na żel |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Pani Pech
|
Cytat:
Mnie nie kusza limitki ![]() Szkoda , ze w bialymstoku nie ma mozliwosci zakupu Bath&Body ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Hmm kupowałam m.in Wallflowers, czyli te zapachy do gniazdka, normalnie 19,90zł za urządzenie i zapachy (oddzielnie), ale po otwarciu w tej cenie można było kupić zestaw, bodajże do 20.10 można zestaw kupić za 30zł. Była też promocja (dzisiaj widziałam, że jest znowu) na zakup produktów z serii Signature (nie pamietam nazwy) - balsam w cenie 39zł, żele pod prysznic chyba 29zł, mgiełki chyba 49zł, perfumy 99zł. Przy zakupie gratis balsam dowolnie wybrany z tej serii (nie dam sobie ręki uciąć, bo jak korzystałam z tej promocji, to wzięłam 2 balsamy, więc raczej dodają gratis balsam). Kupiłam mini mgiełkę (100ml zapewne?) za 19,90zł. Była promocja na świeczki, ale nie pamiętam cen, raczej dość drogie. Aktualnie mydła do rąk (w płynie, po wyciśnięciu mamy piankę) są za 19zł, normalnie 29zł. Mydła bardzo fajne.
No i jeszcze skorzystałam z promocji na żele antybakteryjne do rąk 2 za 5,99zł, normalnie 1 w takiej cenie. W cenie regularnej raczej nie kupię ponownie, bo to naprawdę maleństwo, 29ml! Tylko zapachy są cudowne jak na taki żel. Generalnie zapachy są przecudowne, ale stosunek ceny do składu i ogólnie do wartości produktu, jest jeszcze gorszy niż w TBS. Ale nie mogłam się powstrzymać ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Teraz jest taka promocja? Ten pokrowiec jest fajny, ale takiej kasy w życiu za niego nie dam, już prędzej bym się skusiła przy zakupie żeli |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Konto usunięte
|
używałam balsamu Pink Chiffon z GlossyBoxa, świetny zapach.
![]() teraz kupiłam 3 żele pod prysznic i 2 mydła w płynie. wszystkie zapachy super, ale ciężko mi było wybierać pod koniec, bo wszystkie się zmieszały i nie czułam już nic. ![]() kolekcja Signature, czyli te wszystkie serie perfumowane są w promocji 3za2. nad balsamem/masłem pomyślę i na pewno pojadę do wawy przed świętami, kiedy już będą dostępne limitki bożonarodzeniowe. na razie nawet jesiennych nie ma. ![]() Cytat:
![]() promocji na 2 żele antybakteryjne w cenie 1 już nie ma, na świece też nie widziałam. oo, mgiełek małych nie widziałam... żałuję, bo chętnie bym wypróbowała mniejsze pojemności, widziałam same wody w dużych pojemnościach. ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- dostałam newsletter. przy zakupach od 129zł rabat 50zł z kodem D92TP7G8, wysyłka gratis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Ja też ,ale mam inny kod D92FFNK8. Nie mam zamiaru korzystać...czekam na oferty listopadowe .
#240 |
Rozeznanie
|
ciekawe czy jako prezent dla osoby zapraszajacej przyjaciolke chetnie dodaja perfumy z Secrets d'Essences. wiecie cos na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.