|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czekam razem z Tobą!!!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ooj,,, przykro.... hm..nie pomyslalam, ze jak tempka skacze to cos nie tak... hm... dzis mam nadzieje humor lepszy? ![]() hm... musze pomyslec o badaniu progesteronu moze zrobie sobie w przyszlym tyg,,, jesli dobrze obserwuje to wlasnie mialam owulke to byloby tydzien po. a powiedz mi czy to badanie jest platne? i czy trzeba byc naczczo?gratulacje dla kuzynki ![]() zagubilm sie,,,a co mialas z serduszkiem? elunka,, przypomnij w jakim biurze pracujesz? oczywiscie trzymam kciuki ![]() bialo...hm brzmi fasolkowo ![]() witajcie kobitki ![]() wtorek, w pracy, ze sniadankiem,,, wpierni.czam oczywiscie serek wiejskie z truskawkami ![]() i zapijam kawa. dzis 21dc dziewczyny,m tym razem ja prosze o lanie. test owu dodatni pelna geba byl 19dc, w tym tez dniu bylo przytualnie,, 20dc test juz negatywny... i 20dc nie bylo przytulania,, wezcie mi wbijcie w leb ze te przytulanki z 19dc wystarcza Będzie dobrze Cytat:
Zrób jutro z rana
|
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, niech trwa. Ja też chcę się załapać na fasolkowy ciąg
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nakręcona jestem..chodze sie ciesze, smieje, pracuje a do tego za 3 godzinki pośpie
Color jak sie czujesz mamusko?? Prześlij troche fluidów
|
|
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja powróciłam od koleznaki z plotek było miło ![]() Od rana nie moge pozbyć sie dziwnego posmaku w ustach . Na poczatku myślałam że to pewnie dlatego ze nie zjadałam śniadania tylko sama herbatka była. No to zeszłam zrobic sobie śniadanie i zjadłam i du.pa i nic znowu ten dziwny posmak i herbatę piłam i kawkę i znowu zjadłam bułkę i nic. Już mnie to denerwuje od czego |
||
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taki miałam wczoraj i w poprzedniej ciąży...męczyło mnie strasznie... |
|
|
|
|
#906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się schizuję że coś jest nie tak, ciągle czuję ten jajnik z którego była owulka i takie kłucia i ciągnięcia... Boję się że mogła zrobic się torbiel. Tydzień temu u lekarza niby wszystko było ok, juz sama nie wiem... |
||
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ja tu wyczuwam całe stadko fasolek
![]() Zostanę sama na placu boju buuu ![]() ten cykl do kitu, w przyszły wyjeżdżam, masakraaa ... chociaż jak tak liczę .. jak będzie 30 dniowy ten to jeszcze przed delegacją może się załapię... oby
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-10-16 o 14:40 |
|
|
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Pszczoua a ktory to dc, bo moze piasalas ale ja sie pogubilam....
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
O masz babo placek, mozna cytowac z telef, ale tylko jedna osobe w jednym poscie... Dobre i to
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ja poczekam na Ciebie hehe |
|
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#911 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() klaski :Z pewnością można gratulowaćCytat:
U mnie nuda.... dziecko kopie, nawiązuje z nim kontakt. Szaro, buro - jesień.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale poza tą sprawą z dupkiem,ufam mu i nie chce zmieniać lekarza.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już po pracy.Leje dziś cały dzień ale mimo to mam jakiś dobry humor Jutro ide do dentysty,aż sie trzese na myśl o tej wizycie.A w czwartek gin.Dziewczyny wolicie gina mężczyzne czy kobiete?Bo dzis tak rozmawiałyśmy z koleżanka w pracy i ona uważa że to dziwne że wole ginów mężczyzn Wg niej każdy gin facet to zboczeniec
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-16 o 15:27 |
|||||||
|
|
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
bry
ja nadal bez kompa... widziałam nową fasole gratuluję karolina! kilka mi tu pachnie... trzymam kciuki! Dzastin super, że z seduchem wsio ok ![]() mamuśki dbajcie o siebie, bo pogoda straszna. Maru sama tu nie zostaniesz. Razem jesteśmy od początku to i do końca razem wytrwamy. U mnie 23 dc, dziś wzięłam ostatnią tabl. progynowy i 7 dni przerwy na @. Cyce mnie bolą niesamowicie, raz całe raz sutki - masakra. Od rana pobolewa mnie brzuch na @ i zauważyłam już bardzo delikatne brązowe plamienie - dopóki go nie było, miałam nadzieję - teraz już tylko czekam. AAA siknięty test czuły 10mlU/ml i I krecha...
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A słyszałam o facetach zboczuchach ale wiecie ten teges tylko w takiej śmiesznej pozytywnej gadce. Zresztą to i zależy od osoby jakie kto ma podejście do tych spraw prawda.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110813050113.html http://www.suwaczek.pl/cache/91b84660b2.png Edytowane przez monini2507 Czas edycji: 2012-10-16 o 15:33 |
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#916 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
juz mnie to zaczyna denerwować![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ta kolezanka mówiła że kobieta gin prędzej kobiete zrozumie niż mężczyzna bo on ma to wszystko wyuoczone i nie wie jak to jest. Aaa przypomniało mi sie ostatnio na wizycie u gina puka i wchodzi jego żona i do niego taki tekst:"Kontrola przyszła"
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-16 o 16:02 |
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek
![]() jej ile wy naskrobałyście... chciałam się przywitać i cofam się o kilka stron żeby nadrobić zaległości .... u mnie 19 dzień cyklu.... jeszcze tydzień i testuje ![]() awans zawieszony bo koleżanka oznajmiła że wraca (po 6 miesiącach zwolnienia) do pracy, na próbę czy sobie poradzi... nie chcę źle życzyć bo spoko dziewczyna z niej i mam nadzieję że da radę po tym zwolnieniu a ja zdążę jeszcze zmienić stanowisko jak będzie możliwość, zdrowie najważniejsze
|
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda z tym awansem, ale jak sama mówisz zdążysz jeszcze zmienić stanowisko ![]() Mnie też korci, że za tydzień testować, ale obawiam się, że w moim przypadku to za wcześnie. Będzie to wprawdzie 26 dc, ale ja mam 31-32 dniowe cykle. |
||
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś 24 dc, za 2 dni planuję zatestować
|
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Dupa, dupa, dupa!!!
Mam nadal torbiel krwotoczną 63 mm, nie chce zejść, nie mogę na razie robić kolejnej inseminacji, bo nie mogę być stymulowana Chlip, chlip I muszę uważać ,żeby się za szybko i gwałtownie nie poruszać, nie wykręcać, bo się może torbiel skręcić i wtedy biegiem do szpitala Nawet dostałam skierowanie w razie gdybym musiała jechać do tego szpitala, i mam je nosić przy sobie![]() Jak mi źle.....
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam więc kciuki Mam nadzieję, że za dwa dni przyniesiesz dobre wieści ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Przykro mi bardzo. Uważaj na siebie. Teraz twoje zdrowie jest najważniejsze |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to żyje Mam megaaaa ochoteee na szejka zimniutkiego smietankoweggooo![]() Fluidki dla Ciebie Cytat:
Kiedy testujesz???Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Delikatne brązowe plamienie o niczym nie świadczy, tak samo jak test robiony 23dc Hejo. Ja pod kocem się schowałam.Zimno,szaro,bur o i wogóle do duszy. Narobiłam sobie ochoty na ziemniaczki z kalafiorem opiekanym w bułce tartej i co? I kurna jakiegoś zaćmienia pierdzielonego dostałam i na surowo go opiekłam zamiast najpierw obgotować
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważaj na siebie koniecznie..Że też musisz się tak nacierpieć
|
|
|
#927 | ||||
|
Zadomowienie
|
Jaka nuda, dzidzia kopie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to odliczam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzis 34 dzień, cykle mam do 30 dni nie wiecej i zazwyczaj regularnie jak w zegarku miedzy 29 a 30 dniem.
dzis jedna zmiana, w nocy bolał mnie brzuch, momentami bardzo i w ciagu dnia tez pare razy, ale mocno, nie było to ćmienie jak przed okresem tylko ból. takie takie urywki, a sladu okresu brak, nawet planienia, nic zupelnie ![]() Cytat:
mezowi nie mowilam ze kupilam, nie chce zapeszac albo zawiesc i jego jesli nie wyjdzie Cytat:
![]() a swoja droga nie chce mi sie uwierzyc, ze od slubu (4 lata) zawsze mowilam o dzidzi na jego 30 tke i co prawda ma ją w tym tyg, a jednak jest jeszcze szansa ze sie spełni! (w pewnym sensie ) az się boję
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-10-16 o 17:30 |
||
|
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

Ile to już po terminie?
Poza tym nic innego się nie dzieje. 

A Tż jeszcze bardziej
brzmi fasolkowo 

klaski :Z pewnością można gratulować

Mam nadzieję, że za dwa dni przyniesiesz dobre wieści