|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnij w 30 dni z Jillian Michaels
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
szukam jakichś fajnych ćwiczeń i mam pytanko odnośnie Jillian - czy jej program to jedne ćwiczenia, które robimy codziennie?? czy jest tego więcej jak np. u Tiffany Rhote?? ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- oj, już znalazłam odpowiedź na moje pytanie ![]() ale może polecicie jakieś inne programy Jillian?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Strzelaj lub emigruj!
|
mnie jara Kickbox fast fix ![]() Ale muszę najpierw Shreda skończyć, a tu klops jak na razie, bo ból nogi pokrzyżował mi moje ambitne plany ![]()
#4534 |
Zadomowienie
|
Ja tak tylko chciałabym wrzucić opinię odnośnie Body Revolution. Nie dałam rady skończyć programu. Nie, nie dlatego, że jest trudny, tylko nudny. Dla mnie spanie na stojąco i dla TZ też. Doszliśmy do trzeciego miesiąca, ale program - Jilian i ci wszyscy ludzie ćwiczący na pół gwizdka i tylko jak są w kadrze, byli tak zniechęcający, że nie dało rady. Zawsze wstawałam rano szczęśliwa ćwiczyć, z Jilian musiałam się zmuszać wieczorem, żeby zacząć. I ostatnio wieczorem znowu nie mogliśmy się z TZtem zabrać, a kiedy stwierdziliśmy, że zmieniamy program, poderwaliśmy się od razu i z przyjemnością zaczęliśmy inne ćwiczenia. Moim zdaniem największa wada BR to fakt, że ćwiczenia są bardzo nierówne. Ja jestem powiedzmy średnio zaawansowana o dobrej kondycji i część robiłam z ogromnym trudem a na części się po prostu nudziłam. Mimo bardzo ostrej diety nie schudłam, a dla porównania przy tej samej diecie robiąc co drugi dzień workouty ZuzkaLight przez dwa tygodnie zeszło dwa kilo. Ponadto mam wrażenie, że straciłam troszkę na swoim wyglądzie i lekko się 'otłuściłam' na tym programie, i nawet pozytywnych zmian w wyglądzie ciała nie było. Chciałam za wszelką cenę dokończyć program, żeby móc się o nim 'uczciwie' wypowiadać, ale wzbudzał we mnie taką niechęć, że bałam się, że pozytywne nawyki, na które tak ciężko pracowałam (ćwiczę codziennie od prawie półtora roku) pójdą w zapomnienie. Zatem po prostu przestałam się zmuszać i znowu potrafię z WŁASNEJ WOLI wstać po szóstej, żeby rano ćwiczyć.
I will marry melody... neitka ![]() Edytowane przez neitka Czas edycji: 2012-10-14 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Kici kici miau miau
|
A powiedzcie mi na ktorym programie mozna schudnac? Bo ja tez cwicze BR i tez nie widze efektow
from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zadomowienie
|
A dałabys rade wrzucic na konto chomika czy gdzies do neta ?
![]() A wgl ile zaplacilas to moze z amazona zamowie, ale wole najpierw przetestowac czy warto kupowac wgl.. ![]() Edytowane przez Sandrika Czas edycji: 2012-10-15 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Kici kici miau miau
|
jeszcze nie dostalam ale podziele sie
![]() zamawialam na amazonie uk, wyszlo 11 funtow za nowe dvd. na allegro widzialam uzywane za 45 zl. chyba srednio sie oplaca no ale jakos przezyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Kici kici miau miau
|
A nie okazalo soe ze to 9,47 funtow a zamawialam 11 pazdziernika
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny! Któraś może jeszcze ten 30DS ćwiczy?
![]() Ja dzisiaj jestem po trzecim dniu 1. poziomu i było nadspodziewanie... no, może nie "łatwo", ale "mało trudno". ![]() ![]() To jak?? ![]() @Ranka: jak już dostaniesz i przetestujesz, koniecznie się podziel wrażeniami! ![]()
#4542 |
Zakorzenienie
|
Ja robie shreda ale ten 1 poziom juz taaaak mi sie nudzi, poza tym wielu cwiczen nie lubie. Powinnam byc juz konczyc 2 poziom albo i zaczynac 3 a dopiero jestem na 7 dniu 1 levelu, przez kilka dni cwiczylam a potem tygodniowa przerwa wiec tak zaczynalam i przerywalam bo jaki sens ma robienie w ten sposob shreda :p
Dziewczyny znacie jakie cwiczenia na wyszczuplenie lydek? Bo juz sama nie wiem co robic ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2012-10-15 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na łydki - joga! Serio-serio. Ja ZAWSZE miałam dość grube i masywne, po mamusi. A teraz, odkąd chodzimy obie na jogę... Cóż, nie stały się patyczkami, cudów nie ma, ale zauważyłam, że u obu z nas są zdecydowanie szczuplejsze i jędrniejsze! ![]() Poza tym słyszałam, że generalnie jakieś nożne ćwiczenia typu bieganie też pomagają, ale nie sprawdzałam na własnej skórze. Jeszcze. ![]()
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
Ja robię shreda na zmianę z treningami ewy chodakowskiej. W sumie najczesciej mi sie chce robić shreda bo to trwa tylko chwilkę, połowę krócej niż treningi Ewki.
No ale z założenia mam 1 dzien killer lub turbo Ewy - 1 dzien skalpek ewy - 1dzien shreda. Narazie robie poziom 2, lubię go. Może za kilka dni przejdę na level 3 ale nie wiem. Mi sie chce cwiczyć shreda bo trwa to naprawdę chwilkę i to mnie najbardziej motywuje ale ja ćwicze nie dla zrzucania kg wiec efektów nie mam jak oszacować za bardzo.
#4545 |
Zakorzenienie
|
A yoga meltdown jillian? Cwiczyla ktoras?
Znalazlam fajna strone, ale pisze z telefonu i nie umiem zbytnio niczego kopiowac ale wpiszcie sobie w google ' best jillian michaels workouts' i spojrzcie zeby byla strona weightloss cos tam, fajnie jest opisane wszystko
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja ćwiczę shred'a. 5 dzień level 2. Mam nadzieję, że jakoś przetrzymam te 5 dni, bo level 2 jest dla mnie katorgą. Pal sześć, czy ćwiczenia są trudniejsze, czy nie, ale ten zestaw jest dla mnie dosłownie katorgą, bo miałam problemy z kolanem, a level 2 jest tak skonstruowany, że ten ból po ćwiczeniach mi się nasila ![]()
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Powinnam dzisiaj robic 8 dzien 1 levelu, ale zaczelam 2 bo juz sie nudzilam i chyba przerwe shreda bo tez mam problem z kolanem i po cwiczeniach strasznie mnie to kolano bolalo :/ zwlaszcza 2 cwiczenia nie wplynely dobrze na to kolano- to gdzie przy podparciu skacze sie w przod tyl i tez w podparciu ale sie nogi na bok wyrzuca
poza tym w polowie cwiczen musialam chwile usiasc bo umieralam :p az mi slabo bylo. I modlilam sie zeby te 30 min juz minelo. nie wiem moze wroce do jezdzenia na rowerku stacjonarnym albo zaczne to yoga meltdown
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2012-10-16 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
a mnie w levelu 2 wkurza to ćwiczenie, gdzie z ciężarkami się robi przysiad jedną nogą w przód, a potem w tył- kolano mi wtedy dokucza ![]() ![]()
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
No to widzę, że każdej z nas coś przeszkadza w ćwiczeniach, bo ja jestem trochę przeziębiona, a przeczytałam wypowiedź samej Jillian w internecie na temat ćwiczenia podczas choroby, gdzie odradza intensywny wysiłek fizyczny nawet przy zwykłym przeziębieniu. No i co zrobić...
A poważnie, to nie chcę oczywiście się wymądrzać, zrobicie, co chcecie, ale ja bym nie forsowała tak tych kolan, dopóki nie wydobrzeją, to prosta droga do kontuzji, a wtedy - żegnajcie, ćwiczenia, na dłuższy czas.
#4550 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja przestałam ćwiczyć na jakiś tydzień- kolano przestało w ogóle boleć. Tyle, że dokucza, przy określonych ćwiczeniach ![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
mnie nadal dzisiaj boli, dlatego na bank przerywam shreda, mam wizyte u ortopedy 26 paźdź,wtedy mam nadzieje dowiem się, co jest nie tak
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
chodzi o tą stronkę? http://weightlossnstuff.hubpages.com...haels-Workouts rewelacja! teraz już wiem, co będę ćwiczyć po shredzie- Ripped in 30 ![]()
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
dokładnie ta strona
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny !
![]() Właśnie dzisiaj zaczęłam ten program, pierwszy etap bez problemu ;D Jak ćwiczyłyście w tym programie to stosowałyście jakąś diete, czy tylko ćwiczenia? Udało się coś wam zrzucić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Przyczajenie
|
Ja tez wypowiem sie o BR ale w bardziej pochlebny sposob
![]() Przeszlam caly program i jestem bardzo zadowolona z efektow tym bardziej ze to tylko 30 min dziennie, w koncu mieszcze sie w spodnie 36/38 a przed nosilam 42 ![]() ![]() teraz jestem gotowa na Insanity ![]() powodzenia wszystkim cwiczacym ![]()
#4556 |
Rozeznanie
|
Hmm
![]() ![]()
#4557 |
Strzelaj lub emigruj!
|
A możecie powiedzieć coś więcej o Body Revolution? widziałam na necie filmiki- jest ich kilka, le zupełnie nie wiem' z czym to jeść'. Ćwiczy się określony filmik ileś czasu, czy jak?
![]()
![]() |
#4558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
System treningów w tygodniu jest taki sam, czyli w każdym tygodniu masz rozkład: dzień 1 - workout 1 dzień 2 - workout 2 dzień 3 - cardio 1 dzień 4 - workout 1 dzień 5 - workout 2 dzień 6 - cardio 1 dzień 7 - rest Po 2 tygodniach zmieniasz workouty 1,2 na 3,4, po kolejnych dwóch tygodniach 3,4 na 5,6, itd. co dwa tygodnie robisz zmianę. Natomiast cardio ćwiczysz cały miesiąc i zamieniasz po tym czasie na kolejne, czyli 1 na 2, i potem 2 na 3. To tak pokrótce o tym jak ćwiczyć BR ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Konto usunięte
|
hej
kiedys sie tu udzielałam, co prawda krótko, bo jakos temat podupadł, ale z Jillian cwiczyłam parę ładnych miesięcy, zrobiłam całego shreda, pół ripped a potem ćwiczyłam 5 razy w tygodniu No More Trouble Zones i to byl mój strzał w dziesiątkę, uwielbiałam ten filmik. Niestety jakoś się zniechęciłam, odpuściłam na tydzien, potem drugi i nagle urosło z tego odpuszczania 4 miesiące. A potem dopadła mnie przeprowadzka do innego kraju, brak własnego kąta przez pewien czas no i straciłam co miałam wyrobionego na ćwiczeniach ![]() więc wracam ![]() ![]() ![]() mam nadzieję że na wspólnym wątku się lepiej zmotywuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.