|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Kurcze miałam kupic dosłownie trzy brakujace do wyprawki rzeczy a zostawiłam u Pana Stanisława na All 65zł
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że u mnie wyprawka dopiero w połowie...
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuje za gratulacje Wszystkim
Nie myśle nawet o nadrobieniu wątku w szpitalu postaram się zaraz jakieś zdj na fb wrzucić - Kubus u pielęgniarek jest bo nadal leze płasko ale cycka sobie pociumkal raz przez dobre 20 minut. Trzymajcie się cieplutko i nie rozpakowujcie zbyt wczesnie
|
|
|
|
#1534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mąż kiedy teraz będzie w Pl? Cytat:
Dziwne Ale chyba lekarz powinien wiedzieć co robi ![]() Oby Laurka szybko wyzdrowiała ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie przyszla moja bratowa i mowila ze jej mala miala ten sam antybiotyk i dawala 10 dni wiec chyba lekarz wie co robi Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=madzius90;37099434]Dobrze, że chociaż możesz liczyć na pomoc koleżanek w razie czego. Lepiej tak niż miałabyś zostać całkowicie sama A mąż kiedy teraz będzie w Pl? Dziwne Ale chyba lekarz powinien wiedzieć co robi ![]() Oby Laurka szybko wyzdrowiała ![]() [/COLOR] wlasnie nie wiadomo:/ jeszcze dzis sie wkurzyl bo mial dostac zwot podatku(kupe kasy) a sie okazalo ze dostanie o 1/3 mniej niz mu wyliczyli w biurze rachunkowym |
|||
|
|
|
#1538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oprócz tego co napisała Kia to jeszcze II filar ( jak masz III to też). Cytat:
Cytat:
Będę przeżywać jak prawdziwa ciotka
|
||||
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
zaraz lecę nadrobić, chociaż mam ponad 10 stron właśnie się dowiedziałam, że wygrałam na fejsie zestaw do nauki samodzielnego jedzenia firmy Suavinex ![]() Livdragon - GRATULACJE!!!!!! Mały przecudny jakie prześcieradełka kupujecie maluchom? ja na razie kupiłam jedno frotowe, ale skłaniam się bardziej ku takim bawełnianym..... a jak u Was?
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaak
niteczka no niezlą wage ma twoj mały ale super , ze wszystko ok to najwazniejsze!!!!!a usg sie czesto mysli tak wiec moze wazyl pol kilo mniej![]() martuś ja tez czesto sama zupelnei w chacie i na łeb wtedy dostaje wiec cię sciskam mocno..ale twoj tz chyba 25tego juz bedzie co?czyli neidlugo bedziesz sama? livdragon super, ze wszytsko ok mnie dzis jakies czarne mysli zaczęly anchodzic prosze wybijcie mi , no wiecie ze cos moze byc zle albo cos przy porodzie..nie wiem skąd mi sie to wzielo po prostu jakso tak się boje..juz bym chciala zeby byl 40 tydzien i wszystko ok ![]() ![]()
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sa nowe zdjecia na FB malego!!!
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Ale żeby od razu na celującą? Ty Kujonku ![]() No to Twoje zdrówko!!! |
|
|
|
|
#1544 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spokojnie, drugi odwróci sie podczas porodu-zobaczysz Moja psiapsióła rodziła twinsy i ona sie uparła na sn, choć lekarz sugerował cc. Zgodził sie bo blizniaki są mniejsze niż pojedyńcze i było super Drugi jak kluseczka, po 6 minutach chociaż nie kazali jej przec żeby odpoczęła ![]() Cytat:
Cytat:
Oj wieszaj te firanki, wieszaj.... Piękna waga ![]() Coś Ty jadła?! ![]() Lonia to MY już zaczelysmy dzisiaj ten 35 tydzień ![]() No to gratki ![]() Marti, Kurde dobrze ze masz te koleżanki, tym bardziej ze u Ciebie to sie może w każdym momencie zacząć...A co wtedy z Laurką ![]() Ja miałam dzisiaj okropny dzień... Rano pierwszy raz w ciąży mi sie słabo zrobiło...a mąż wyjechał na 2 dni i bałam sie...ciśnienie miałam 75 na 50... Po chwili mi przeszło. A potem zadzwonili ze szkoły ze syn narozrabial i plakalam normalnie...od 2 tygodni codziennie z uwagą do domu wraca...przykro mi bo tyle czasu rozmawiamy z nim i on obiecuje ze sie postara ale wraca i codziennie coś majstruje uczy sie swietnie ale z zachowaniem to masakra w szkole...bo w domu to naprawdę nie mogę narzekać...Tak bardzo go kocham i tak bardzo mnie to boli, ze sobie ostatnio nie radzę z jego wychowaniem...Uwagę chce zwrócić na siebie, czy co... Przecież on jest w centrum naszej uwagi... Jedyne co dzisiaj miłe ze mam już w domku wózeczek mutsy i przyszła kurierem jak mawia synek BOMBIERKA do KUP czyli TT sangenic. Kupiłam kosz i 6 wkładów w super cenie
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Choć ja ostatnio mam takie obawy, czy aby na pewno moje dziecko urodzi się zdrowe, boję się, że lekarze może nie wszystko dopatrzyli, albo jest coś czego zwykłe usg nie mogło wykryć Ehh
|
||||
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do przescieradelek mam taki i takie-wydaje mi sie ze bawelniane przyjemniejsze sa. Cytat:
co do michala to przyjedzie dopiero po wszytskich swietych a kiedy to jeszcze konkretnie nie iemy:/ |
||
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane moje
![]() booze jak tak bede przezywac kazde wizazowe dzieciątko to zejdę na zawał ![]() ale cudne fotki ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
to maly musi wytrzymac bede mocno trzymac kciuki..bo rodzicie rodzinnie tak? |
|
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak nachodzą Cię takie myśli to po prostu odsuwaj je od siebie i myśl o czymś innym jak np. tulisz maluszka, bo tak to tylko niepotrzebnie stresujesz siebie i dzieciaczka. Każda z nas ma pewnie myśli czy wszystko będzie dobrze. Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Jak to się mówi: w drewnianym kościele cegła potrafi spaść na głowę. |
||
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no kawał chłopa ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie korzystam z fejsa
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się też rozmawiać z nim cały czas, ale wiadomo czasem tracę już cierpliwość i podniosę głos. Aż się boję co będzie jak się pojawi braciszek na świecie Przez 11 lat był jedynakiem
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkam w domu rodzinnym ale moja mama za granica a w drugiej czesci domu moj brat z rodzina.mamy osobno wejscia.jedyne co nas laczy to ogrzewanie, prad i woda |
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niech Laura szybko zdrowieje |
||
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Jak ktoś może i chce niech przerzucić moje,zdj z fb na forum - ja z tel pisze i nie bardzo mam jak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

postaram się zaraz jakieś zdj na fb wrzucić - Kubus u pielęgniarek jest bo nadal leze płasko ale cycka sobie pociumkal raz przez dobre 20 minut. Trzymajcie się cieplutko i nie rozpakowujcie zbyt wczesnie
co ja zrobie jak sie zacznie?? kolezanka mi zaproponowala ze ze mna zamiekszka na ten czas ale nie ma prawka wiec mnie nawet nie zawiezie.ale druga sie zaoferowala ze mam dzwonic i ona ze mna pojedzie.smutno mi ze musze sie przejmowac takiemi rzeczam ze nie mam tego komfortu ze tz bedzie przy mnie i nie musze sie tym denerwowac
no i co ja mam o tym myslec??
Ale chyba lekarz powinien wiedzieć co robi 

będziemy rodzić jak nasi mężczyźni będą przy nas.. nie ma sie co wkręcać 

Nadrobię Was później

Ty Kujonku
uczy sie swietnie ale z zachowaniem to masakra w szkole...bo w domu to naprawdę nie mogę narzekać...