Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 17:53   #1531
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Kurcze miałam kupic dosłownie trzy brakujace do wyprawki rzeczy a zostawiłam u Pana Stanisława na All 65zł a jeszcze rożek musze kupic ale u niego mi sie nie podobaly

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 17:58   #1532
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Kurcze miałam kupic dosłownie trzy brakujace do wyprawki rzeczy a zostawiłam u Pana Stanisława na All 65zł a jeszcze rożek musze kupic ale u niego mi sie nie podobaly
ja kochana poszłam ostatnio do textilmarket i miałam kupić tylko skarpetki i majtki a wydałam tam 170 zł z tym, że u mnie wyprawka dopiero w połowie...
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 17:59   #1533
livdragon
Raczkowanie

GG do livdragon

Bardzo dziękuje za gratulacje Wszystkim
Nie myśle nawet o nadrobieniu wątku w szpitalu postaram się zaraz jakieś zdj na fb wrzucić - Kubus u pielęgniarek jest bo nadal leze płasko ale cycka sobie pociumkal raz przez dobre 20 minut. Trzymajcie się cieplutko i nie rozpakowujcie zbyt wczesnie
livdragon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:01   #1534
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
jestem zdechla dzis:/ciagle chce mi sie spac mam dola bo okazalo sie ze moja bratowa z bratem za 1,5 tyg wyjezdzaja i zostaje w domu kompletnie sama co ja zrobie jak sie zacznie?? kolezanka mi zaproponowala ze ze mna zamiekszka na ten czas ale nie ma prawka wiec mnie nawet nie zawiezie.ale druga sie zaoferowala ze mam dzwonic i ona ze mna pojedzie.smutno mi ze musze sie przejmowac takiemi rzeczam ze nie mam tego komfortu ze tz bedzie przy mnie i nie musze sie tym denerwowac
Dobrze, że chociaż możesz liczyć na pomoc koleżanek w razie czego. Lepiej tak niż miałabyś zostać całkowicie sama
A mąż kiedy teraz będzie w Pl?

Cytat:
ciagle mam skurcze-oszalec mozna,z Laura bylam u lekarza ma angine i antybiotyk.lek mnie wkurzyl bo tak mi napisal ze nie wiedzialam jaka dawke jej dac. mam nadzieje ze dobrze rozszyfrowalam.dodatkowo dostala antybiotyk na 2 tyg a na butelce napisane ze trzymac w lodowce nie dluzej niz 7 dni no i co ja mam o tym myslec??

Dziwne Ale chyba lekarz powinien wiedzieć co robi
Oby Laurka szybko wyzdrowiała

Cytat:
Zmierzylam sie wczoraj w brzuszku i co?? 95cm przez tydzien 3 cm

Cytat:
a i jeszcze jedno-bardzo sie wzruszylam jak zobaczylam Kubusia nie wyobrazam sobie co ja bede przezywac jak zaczna rodzic stale forumowiczki-niesamowicie sie z Wami zwiazalam i podejrzewam ze emocje beda niebywale!!
Już nie mogę się doczekać
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:04   #1535
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Nie myśle nawet o nadrobieniu wątku w szpitalu postaram się zaraz jakieś zdj na fb wrzucić - Kubus u pielęgniarek jest bo nadal leze płasko ale cycka sobie pociumkal raz przez dobre 20 minut. Trzymajcie się cieplutko i nie rozpakowujcie zbyt wczesnie
jeeeee czekamy z niecierpliwością
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:05   #1536
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy już rozpakowani ze szpitala - Kuba jak pewnie wiecie z fb waży 3180 I ma 53 cm. Od 4 h mam go u siebie i cały czas śpi - cyca jeszcze nie zaciągnął . Póki co leże płaski i cieżko sie pisze więc odezwę sie jak zacznę siadać .
Kochana gratuluję jeszcze raz Przecudny ten Twój synuś Życzę szybkiego powrotu do formy
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:09   #1537
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ojej współczuję Laurce ja bym podawała jej przez tydzień ten lek i póxniej poszłabym znów do lekarza niech nową recepte wypisze i ogólnie bym ją pokazała czy coś się polepsza... co do tego, że będziesz sama.. hmmm ja też tak mam... mąż pracuje na 4 zmiany i najbardziej się boję że zacznie się gdy go nie będzie... a jak nie jest w pracy to gdzieś na fuszce.. a żadnej pomocy takiej na juz nie mam od kogo oczekiwać eh... i najlepsze jest to że z kim ja dziecko zostawię ale będziemy rodzić jak nasi mężczyźni będą przy nas.. nie ma sie co wkręcać

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

kurcze zapomniałam o tej maści na brodawki... ale szczerze chyba od początku będę karmić z tymi osłonkami...
to tez nie fajnieja tez musze mala gdzies ulokowac:/ nie wspomne ze dojechac do szpitala trzeba a to jakas godzina conajmniej:/ ehhh
Wlasnie przyszla moja bratowa i mowila ze jej mala miala ten sam antybiotyk i dawala 10 dni wiec chyba lekarz wie co robi

Cytat:
ja kochana poszłam ostatnio do textilmarket i miałam kupić tylko skarpetki i majtki a wydałam tam 170 zł z tym, że u mnie wyprawka dopiero w połowie...
skad ja to znam

Cytat:
czekamy!!

[QUOTE=madzius90;37099434]Dobrze, że chociaż możesz liczyć na pomoc koleżanek w razie czego. Lepiej tak niż miałabyś zostać całkowicie sama
A mąż kiedy teraz będzie w Pl?

Dziwne Ale chyba lekarz powinien wiedzieć co robi
Oby Laurka szybko wyzdrowiała
[/COLOR]

wlasnie nie wiadomo:/ jeszcze dzis sie wkurzyl bo mial dostac zwot podatku(kupe kasy) a sie okazalo ze dostanie o 1/3 mniej niz mu wyliczyli w biurze rachunkowymczekalism y od sierpnia i te pieniadze mialy nam pokryc wszystkie dziury i mielibysmy sporo na plusie a tak dupa.jedynie dziura sie pokryje:/ wczoraj policzylam to samych oplat miesiecznie mamy 2400zl :/

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:09   #1538
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Jutro jadę do Piły do mojej endo zrobic badania tarczycy i po zaswiadczenie i musze w końcu zalatwic wymianę dowodu osobistego. Ile czeka sie na nowy?? I gdzie jeszcze musze zgłosic zmianę nazwiska??
Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Ja powiedzieli, ze miesiac sie czeka ale bardzo mozliwe ze juz nawet po 2 tyg bedzie wiec mysle ze 2 tyg i bedzie gotowy. No jezeli pracujesz to musisz dac ksero dowodu nowego i ksero aktu malzenstwa, w urzedzie skarbowym cos trzeba tez wypelnic ( jeszcze nie wiem dokladnie bo nie bylam :/) jezeli posiadasz karte chipową to też trzeba wymienić, prawko, paszport, karta do bankomatu, operator sieci kom. jezeli masz abonament... i chyba to juz wszystko
Kiedyś do US wypełniało się NIP-3, teraz zmieniły się druki jest chyba ZAP-3, ale nie wiem czy obecnie zmiana nazwiska wymaga tego druku, bo teraz niektóre dane miały być przesyłane między urzędami. Ale najlepiej dowiedzieć się tego w US.

Oprócz tego co napisała Kia to jeszcze II filar ( jak masz III to też).

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Ja tylko na szybko.... jestem po wizycie.

Dziecko podobno absolutnie nie szykuje się do wyjścia, szyjka nadal baaaardzo długa i twarda. Nie wiem kto był bardziej przerażony wagą dziecka - ja czy lekarz. Lekarz pytał się ile ważyłam przy porodzie (3500 g, a mąż 3200 g). Generalnie następna wizyta za 2 tygodnie i decydujemy wtedy czy sn czy cc w zależności co ten Mały przez te dwa tygodnie zwojuje w brzuszku. A waży dziś ..... 3720 g

Dobra lecę sprzątać - on może naprawdę słucha się tej umowy z firanką Nadrobię Was później
Super, że wszystko w porządku

Cytat:
a i jeszcze jedno-bardzo sie wzruszylam jak zobaczylam Kubusia nie wyobrazam sobie co ja bede przezywac jak zaczna rodzic stale forumowiczki-niesamowicie sie z Wami zwiazalam i podejrzewam ze emocje beda niebywale!!
Ja tak samo Będę przeżywać jak prawdziwa ciotka
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:10   #1539
agasobo
Zadomowienie

cześć dziewczynki

zaraz lecę nadrobić, chociaż mam ponad 10 stron
właśnie się dowiedziałam, że wygrałam na fejsie zestaw do nauki samodzielnego jedzenia firmy Suavinex

Livdragon - GRATULACJE!!!!!! Mały przecudny

jakie prześcieradełka kupujecie maluchom? ja na razie kupiłam jedno frotowe, ale skłaniam się bardziej ku takim bawełnianym.....
a jak u Was?

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:11   #1540
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
czyli sezon rozpakowywania można uznać za otwarty
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaak

niteczka no niezlą wage ma twoj mały ale super , ze wszystko ok to najwazniejsze!!!!!a usg sie czesto mysli tak wiec moze wazyl pol kilo mniej no bo wiecej to raczej nie

martuś ja tez czesto sama zupelnei w chacie i na łeb wtedy dostaje wiec cię sciskam mocno..ale twoj tz chyba 25tego juz bedzie co?czyli neidlugo bedziesz sama?

livdragon super, ze wszytsko ok

mnie dzis jakies czarne mysli zaczęly anchodzic prosze wybijcie mi , no wiecie ze cos moze byc zle albo cos przy porodzie..nie wiem skąd mi sie to wzielo po prostu jakso tak się boje..juz bym chciala zeby byl 40 tydzien i wszystko ok
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:12   #1541
marti86
Zakorzenienie

Dziewczyny sa nowe zdjecia na FB malego!!!

Stary 2012-10-16, 18:12   #1542
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

właśnie się dowiedziałam, że wygrałam na fejsie zestaw do nauki samodzielnego jedzenia firmy Suavinex

jakie prześcieradełka kupujecie maluchom? ja na razie kupiłam jedno frotowe, ale skłaniam się bardziej ku takim bawełnianym.....
a jak u Was?
mam jedno frotowe, jedno bawelniane
Stary 2012-10-16, 18:13   #1543
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Halo!

Melduję, że jestem magistrem! z oceną celującą na dyplomie ha! wszystko dzięki Waszym kciukom teraz oblewam z mężem sukces Piccolo

Livdragon widziałam zdjęcie synka na fb. Śliczny Gratuluję! Szybko wracaj do formy

Lecę Was nadrobić gaduły
Brawo Aniu Gratuluję
Ale żeby od razu na celującą? Ty Kujonku

No to Twoje zdrówko!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szampan_full.jpg (8,4 KB, 0 załadowań)
Stary 2012-10-16, 18:14   #1544
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Wiesz ja tak czepiam się jakiegokolwiek pomysłu na tą cesarkę bo strasznie boję się o drugiego maluszka,że przy sn coś pójdzie nie tak.Dlatego lapię się wszystkiego bo coraz mniej czasu zostało
Asam poród sn mnie aż tak nie przeraża,jeśli o mnie chodzi to mogę tak rodzić.Tyle,że tu chodzi o dzieci...
Anett,
Spokojnie, drugi odwróci sie podczas porodu-zobaczysz
Moja psiapsióła rodziła twinsy i ona sie uparła na sn, choć lekarz sugerował cc. Zgodził sie bo blizniaki są mniejsze niż pojedyńcze i było super
Drugi jak kluseczka, po 6 minutach chociaż nie kazali jej przec żeby odpoczęła
Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Halo!
Melduję, że jestem magistrem! z oceną celującą na dyplomie ha! wszystko dzięki Waszym kciukom teraz oblewam z mężem sukces Piccolo
Livdragon widziałam zdjęcie synka na fb. Śliczny Gratuluję! Szybko wracaj do formy
Lecę Was nadrobić gaduły
Wielkie gratki- jesteśmy z Ciebie dumne

Cytat:
Halwaya - jeszcze będę rodzić w terminie tzn. po Tobie
Dziecko podobno absolutnie nie szykuje się do wyjścia, szyjka nadal baaaardzo długa i twarda. Nie wiem kto był bardziej przerażony wagą dziecka - ja czy lekarz. Lekarz pytał się ile ważyłam przy porodzie (3500 g, a mąż 3200 g). Generalnie następna wizyta za 2 tygodnie i decydujemy wtedy czy sn czy cc w zależności co ten Mały przez te dwa tygodnie zwojuje w brzuszku. A waży dziś ..... 3720 g
Dobra lecę sprzątać - on może naprawdę słucha się tej umowy z firanką Nadrobię Was później
Niteczko,
Oj wieszaj te firanki, wieszaj....
Piękna waga
Coś Ty jadła?!

Lonia to MY już zaczelysmy dzisiaj ten 35 tydzień
No to gratki

Marti,
Kurde dobrze ze masz te koleżanki, tym bardziej ze u Ciebie to sie może w każdym momencie zacząć...A co wtedy z Laurką

Ja miałam dzisiaj okropny dzień...
Rano pierwszy raz w ciąży mi sie słabo zrobiło...a mąż wyjechał na 2 dni i bałam sie...ciśnienie miałam 75 na 50...
Po chwili mi przeszło. A potem zadzwonili ze szkoły ze syn narozrabial i plakalam normalnie...od 2 tygodni codziennie z uwagą do domu wraca...przykro mi bo tyle czasu rozmawiamy z nim i on obiecuje ze sie postara ale wraca i codziennie coś majstruje uczy sie swietnie ale z zachowaniem to masakra w szkole...bo w domu to naprawdę nie mogę narzekać...
Tak bardzo go kocham i tak bardzo mnie to boli, ze sobie ostatnio nie radzę z jego wychowaniem...Uwagę chce zwrócić na siebie, czy co... Przecież on jest w centrum naszej uwagi...

Jedyne co dzisiaj miłe ze mam już w domku wózeczek mutsy i przyszła kurierem jak mawia synek BOMBIERKA do KUP czyli TT sangenic. Kupiłam kosz i 6 wkładów w super cenie
Stary 2012-10-16, 18:14   #1545
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość

My się witamy w 35 tygodniu,. zdjecie wstawiamy, teraz zauwazylam jak mnie wystrzelilo, wczesniej był sobie brzuch taki o a teraz torpedka sie zrobiła wkoncu ta wyczekiwana
Lonia Ty Lachonie Modelka normalnie
Stary 2012-10-16, 18:15   #1546
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nie wiadomo:/ jeszcze dzis sie wkurzyl bo mial dostac zwot podatku(kupe kasy) a sie okazalo ze dostanie o 1/3 mniej niz mu wyliczyli w biurze rachunkowymczekalism y od sierpnia i te pieniadze mialy nam pokryc wszystkie dziury i mielibysmy sporo na plusie a tak dupa.jedynie dziura sie pokryje:/ wczoraj policzylam to samych oplat miesiecznie mamy 2400zl :/
O nie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Kiedyś do US wypełniało się NIP-3, teraz zmieniły się druki jest chyba ZAP-3, ale nie wiem czy obecnie zmiana nazwiska wymaga tego druku, bo teraz niektóre dane miały być przesyłane między urzędami. Ale najlepiej dowiedzieć się tego w US.
Mi w US powiedzieli, że jeśli nie prowadzę działalności to nie muszę zgłaszać zmiany nazwiska- wystarczy jak w przyszłym roku wypełnię PIT nowymi danymi

Cytat:
a jak u Was?
Ja mam dwa frotte i dwa bawełniane

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
mnie dzis jakies czarne mysli zaczęly anchodzic prosze wybijcie mi , no wiecie ze cos moze byc zle albo cos przy porodzie..nie wiem skąd mi sie to wzielo po prostu jakso tak się boje..juz bym chciala zeby byl 40 tydzien i wszystko ok
Odgoń złe myśli Kochana, na pewno będzie wszystko ok!

Choć ja ostatnio mam takie obawy, czy aby na pewno moje dziecko urodzi się zdrowe, boję się, że lekarze może nie wszystko dopatrzyli, albo jest coś czego zwykłe usg nie mogło wykryć Ehh
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:15   #1547
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
ale sie wzruzylam przy tej fotce co go ma na brzuszku...jezuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu
Stary 2012-10-16, 18:15   #1548
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki

a jak u Was?
a co to??

co do przescieradelek mam taki i takie-wydaje mi sie ze bawelniane przyjemniejsze sa.

Cytat:
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaak

niteczka no niezlą wage ma twoj mały ale super , ze wszystko ok to najwazniejsze!!!!!a usg sie czesto mysli tak wiec moze wazyl pol kilo mniej no bo wiecej to raczej nie

martuś ja tez czesto sama zupelnei w chacie i na łeb wtedy dostaje wiec cię sciskam mocno..ale twoj tz chyba 25tego juz bedzie co?czyli neidlugo bedziesz sama?

livdragon super, ze wszytsko ok

Anielko ja tez mam takie glupie mysli-to naturalne!! pamietam w pierwszej ciazy ciagle sie balam czy mala nie bedzie miala zespolu downa-teraz chociaz o tym nie mysle po tej przeziernosci bo pewnie gdybym nie miala tego badania to na glowe bym sobie brala jak to ja.musi byc dobrze!!nie ma innej opcji!wszytskie maluchy beda zdrowe i sliczne
co do michala to przyjedzie dopiero po wszytskich swietych a kiedy to jeszcze konkretnie nie iemy:/

Stary 2012-10-16, 18:16   #1549
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
O nie

Mi w US powiedzieli, że jeśli nie prowadzę działalności to nie muszę zgłaszać zmiany nazwiska- wystarczy jak w przyszłym roku wypełnię PIT nowymi danymi

Ja mam dwa frotte i dwa bawełniane

Odgoń złe myśli Kochana, na pewno będzie wszystko ok!

Choć ja ostatnio mam takie obawy, czy aby na pewno moje dziecko urodzi się zdrowe, boję się, że lekarze może nie wszystko dopatrzyli, albo jest coś czego zwykłe usg nie mogło wykryć Ehh
wlasnie mam to samo kochana!!!!
Stary 2012-10-16, 18:17   #1550
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
hey kochane

witam się z wami z katarzyskiem .. cos mnie bierze i łezki lecą z oczu

Wybaczcie ale zdycham i chyba nie nadrobie ;(
Życzę zdrówka Kochana
Stary 2012-10-16, 18:19   #1551
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

dziekuje kochane moje

booze jak tak bede przezywac kazde wizazowe dzieciątko to zejdę na zawał

ale cudne fotki

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
a co to??

co do michala to przyjedzie dopiero po wszytskich swietych a kiedy to jeszcze konkretnie nie iemy:/
ahaaaa myslalam , że wczesniej

to maly musi wytrzymac bede mocno trzymac kciuki..bo rodzicie rodzinnie tak?
Stary 2012-10-16, 18:21   #1552
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
a jak u Was?[/COLOR]
Ja mam bawełniane

Cytat:

Jak nachodzą Cię takie myśli to po prostu odsuwaj je od siebie i myśl o czymś innym jak np. tulisz maluszka, bo tak to tylko niepotrzebnie stresujesz siebie i dzieciaczka.
Każda z nas ma pewnie myśli czy wszystko będzie dobrze. Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Jak to się mówi: w drewnianym kościele cegła potrafi spaść na głowę.
Stary 2012-10-16, 18:25   #1553
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Halwaya - jeszcze będę rodzić w terminie tzn. po Tobie

No no kawał chłopa

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:

Wszytsko przeczytalam ale wybaczcie nie pamietam 99% bo czytalam na raty.jestem zdechla dzis:/ciagle chce mi sie spac mam dola bo okazalo sie ze moja bratowa z bratem za 1,5 tyg wyjezdzaja i zostaje w domu kompletnie sama co ja zrobie jak sie zacznie?? kolezanka mi zaproponowala ze ze mna zamiekszka na ten czas ale nie ma prawka wiec mnie nawet nie zawiezie.ale druga sie zaoferowala ze mam dzwonic i ona ze mna pojedzie.smutno mi ze musze sie przejmowac takiemi rzeczam ze nie mam tego komfortu ze tz bedzie przy mnie i nie musze sie tym denerwowac

Martuś a Ty sama mieszkasz? Bo wydawało mi się że z rodzicami
Stary 2012-10-16, 18:29   #1554
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie korzystam z fejsa

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość

My się witamy w 35 tygodniu,. zdjecie wstawiamy, teraz zauwazylam jak mnie wystrzelilo, wczesniej był sobie brzuch taki o a teraz torpedka sie zrobiła wkoncu ta wyczekiwana
Wyglądasz super
Stary 2012-10-16, 18:29   #1555
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Po chwili mi przeszło. A potem zadzwonili ze szkoły ze syn narozrabial i plakalam normalnie...od 2 tygodni codziennie z uwagą do domu wraca...przykro mi bo tyle czasu rozmawiamy z nim i on obiecuje ze sie postara ale wraca i codziennie coś majstruje uczy sie swietnie ale z zachowaniem to masakra w szkole...bo w domu to naprawdę nie mogę narzekać...
Tak bardzo go kocham i tak bardzo mnie to boli, ze sobie ostatnio nie radzę z jego wychowaniem...Uwagę chce zwrócić na siebie, czy co... Przecież on jest w centrum naszej uwagi...
Karolka nie martw się aż tak Wiadomo, rękę na pulsie trzeba trzymać, ale może po prostu syn przechodzi gorszy okres w życiu. Przejdzie mu. Mój ma teraz etap "focha" Staram się też rozmawiać z nim cały czas, ale wiadomo czasem tracę już cierpliwość i podniosę głos. Aż się boję co będzie jak się pojawi braciszek na świecie Przez 11 lat był jedynakiem
Stary 2012-10-16, 18:31   #1556
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje kochane moje

booze jak tak bede przezywac kazde wizazowe dzieciątko to zejdę na zawał

ale cudne fotki

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

ahaaaa myslalam , że wczesniej

to maly musi wytrzymac bede mocno trzymac kciuki..bo rodzicie rodzinnie tak?
oczywiscie-mam nadzieje!!

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
No no kawał chłopa

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Martuś a Ty sama mieszkasz? Bo wydawało mi się że z rodzicami
mieszkam w domu rodzinnym ale moja mama za granica a w drugiej czesci domu moj brat z rodzina.mamy osobno wejscia.jedyne co nas laczy to ogrzewanie, prad i woda

Stary 2012-10-16, 18:32   #1557
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

duży chłopak

Cytat:

Wszytsko przeczytalam ale wybaczcie nie pamietam 99% bo czytalam na raty.jestem zdechla dzis:/ciagle chce mi sie spac mam dola bo okazalo sie ze moja bratowa z bratem za 1,5 tyg wyjezdzaja i zostaje w domu kompletnie sama co ja zrobie jak sie zacznie?? kolezanka mi zaproponowala ze ze mna zamiekszka na ten czas ale nie ma prawka wiec mnie nawet nie zawiezie.ale druga sie zaoferowala ze mam dzwonic i ona ze mna pojedzie.smutno mi ze musze sie przejmowac takiemi rzeczam ze nie mam tego komfortu ze tz bedzie przy mnie i nie musze sie tym denerwowac
ciagle mam skurcze-oszalec mozna,z Laura bylam u lekarza ma angine i antybiotyk.lek mnie wkurzyl bo tak mi napisal ze nie wiedzialam jaka dawke jej dac. mam nadzieje ze dobrze rozszyfrowalam.dodatkowo dostala antybiotyk na 2 tyg a na butelce napisane ze trzymac w lodowce nie dluzej niz 7 dni no i co ja mam o tym myslec??

niech Laura szybko zdrowieje
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:35   #1558
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
mieszkam w domu rodzinnym ale moja mama za granica a w drugiej czesci domu moj brat z rodzina.mamy osobno wejscia.jedyne co nas laczy to ogrzewanie, prad i woda
Czyli na brata z rodziną nie możesz liczyć?
Stary 2012-10-16, 18:40   #1559
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście nieciekawa sytuacja!
Stary 2012-10-16, 18:43   #1560
livdragon
Raczkowanie

GG do livdragon

Jak ktoś może i chce niech przerzucić moje,zdj z fb na forum - ja z tel pisze i nie bardzo mam jak
livdragon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości