|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
![]() morska, fajne te butki angy, te Zosi boski sama miałam jesienne kupic Emele ale rozmiaru nie było :[ Zuzia ma takie (nie znalazłam na necie, zdjęcia robocze z phona): zdjecia 040.jpg zdjecia 043.jpg *** Jola, zaciskam kciuki jeśli jeszcze potrzebne ![]() ja tez proszę, bo już długo to trwa, jest nadzieja na piątek ![]()
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
angy, Zosię już długo trzyma to choróbsko
Zuza tez troszke kaszle (ale to ma takie momenty, że np pół dnia nic i potem parę min) i też ma katar ale niewielki, daję jej teraz wykrztuśny, bo widzę że jej siedzi i nie może odkaszlec ale ogólnie czuje sie dobrze więc do przedszkola chodzi
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Angy Angy, Majaszko super butki macie My mamy te Everlasty...ssssttttrrraa aaaasznie mi się podobają więcej na razie nie planuję![]() Dzień dobry ehhh jak szkoda że już poniedziałek...ja chce weekend ![]() Tata od 9 leży w szpitalu...dziś badania wszystkie...jutro będą robić Jadę popołudniu z Zu zawieźć mu książki
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-10-15 o 11:45 |
||
|
|
|
#1954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajne te Zuzi Ja z tych jesiennych Bartków jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() Właśnie Miramej-GRATULUJĘ ![]() *** W robocie normalnie siekiera wisi w powietrzu ![]() Mam dość. Jest poniedziałek, a ja mam ochotę wyjść i już nigdy nie wrócić ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Zosia od początku miała mokry i tak zostało. I tez ogólnie czuje się dobrze, żadnej gorączki ani nic... Cytat:
A co to są te Everlasty?? Nie znam Trzymam kciuki za Tatę, wszystko się uda
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się...mam nadzieję że się poprawi jednak ![]() a przecież mówiłaś że lakierki nam się pościerają (czy pomyliłam? )to te:buty.jpg P.S. Zu śmiga w nich ile wlezie (jak mówi...one tak szybko biegają ) i nic się jeszcze nie stało - odpukać![]() ![]() musi ![]() Tata jeszcze miał takie koszmary w nocy...nie spał nic...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-10-15 o 11:55 |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kompletnie straciłam serce do tej roboty... Aaaaa, no rzeczywiście, pamiętam ![]() Miał koszmary, bo się pewnie denerwuje... ![]() *** Jaki ja sen dzisiaj miałam ![]() Śniło mi się, że urodziłam dziecko-syna, oczywiście we śnie noworodkiem nie był, tak na oko gdzieś koło roku, bo od razu chodził I pamiętam jak go namawiałam, żeby wypił trochę mleka (z cyca-żeby nie było ) i pamiętam przez sen, że się macałam, czy mi mleko leci I nie mogłam się nadziwić, że taki grzeczny był, w ogóle nie płakał![]() I to był sen z tych straszaaaanie realistycznych, wiecie, co mam na myśli-masz 100% przekonania, że to dzieje się naprawdę
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-10-15 o 12:11 |
|
|
|
|
#1957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faaajne Cytat:
i dla CiebieCytat:
![]() Cytat:
![]() A może to czas na realizację planów, co do zmiany pracy? Kiedyś narzekałaś, że nudno, teraz jest nie do zniesienia, więc może?
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne wszystkie Wasze buckiki
angy, współczuję kłopotów w pracy
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Bierze mnie chorobsko boli mnie gardlo i zaciska wiec zapalenie krtani chyba do tego uszy mnie bolą![]() ja mam dla Werki takie buty - lekko ocieplane a na zime kupie typowe sniegowce z kozuszkiem moja babcia jest w szpitalu
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2012-10-15 o 12:43 |
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam albo na rzepy albo na zamek A tak w ogóle to straaaasznie marny wybór w internecie Nie chciało mi się nigdzie dalej jeździć i to były w zasadzie jedyne, które mi się spodobały.Oj żebyś wiedziała, jak intensywnie nad tym myślę.... ![]() Dzięki
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo potrzebuję pomocy !
Moje dzieci nie mieszkają w Polsce. Synowa prosiła abym kupiła dla wnuka rajstopy. Mały ma 100cm wzrostu w tej chwili i jest szczupły. Niestety coś szwankuje im internet i nie mam od kilku dni z nimi łączności. Robię dziś zakupy i nie wiem jaki rozmar rajstop mam kupić i z Woli czy Gatty? Proszę pomóżcie
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
ewka to chyba 98 byłby dobry co?
![]() szpitale i choroby w powietrzu my dziś dziadka odstawiliśmy znów na oddział.Niby na 2tyg...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1963 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwilowo brak mnie tutaj więc nawet nie wiem co u Was teraz przeczytałam dwie ostatnie strony ![]() W sobotę mam wesele brata,więc u nas przygotowania pełną parą:sukienki,garnitury,r ezerwacja hotelu raz,że daleko - nie wiem,jak Bartosz to zniesie(już nawet nie wspominam,że twierdzi,że na żadne wesele nie jedzie i ja też mam nie jechać ) jeszcze jak pomyślę,że to z poprawinami drugi raz - że oparzyłam trochę rękę(nie miałam kiedy )a po trzecie:pogoda mnie dobija .Reszta,po staremu ![]() Zdrówka życzę wszystkim chorującym: Dużym i Małym
|
|
|
|
#1964 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za tatęCytat:
niewiele różni się od Emeli, tylko tym że Emele są szyte a te klejone, ale te co kupiłam są akurat szyte mam nadzieję że jej szybko przejdzie ![]() JAMET, reszta j/w ![]() Cytat:
a to dlatego że 98/104 moga okazac się małe Moja Mała ma ok 97-98 cm i ost dostała rajstopki na 104 i małe były ale Wola ma raczej normalną rozmiarówkę Cytat:
![]() a pogoda się poprawia więc bedzie dobrze
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka Cytat:
, pewnie weselicho będzie udane *** Czytałyście o tym żłobku we Wrocławiu?
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź.
Wola ma rozmiar 92-98, 104-110 i potem 116-122. Wroczraj oglądałam je i dalej znak zapytania bo jedna para z większego rozmiaru była taka sama jak te mniejsze a inna większa i to sporo. Pewnie każę sobie wszystkie rozpakowywac i będę mierzyć. Ale wzorować się będę na rozmiar 104-110. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam.
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
na tvn24 mówili....
nie mogłam słuchac... ;(
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
U mnie nic ciekawego, brak humoru ciąg dalszy. Mam straszne hustawki nastroju i czekam az to minie. Dzisiaj od rana boli mnie głowa. Jestem senna, dodatkowo pogłębia to mój zły nastrój. ![]() Wieczorem jak dzieciaki usną po nadrabiam zaległości wizażowe. Tymczasem zycze udanego popołudnia.
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
i mi się nie chce nic pisać, jakos tak
Miramej czy ta glinka Logona co masz to jest ta? ty jej używasz do twarzy czy włosów? bo w opiniach pisze ze trochę szczypie w twarz, jak jest u Ciebie? |
|
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bartosz od wczoraj znów siedzi w domu ... tak kaszle, ze prawie płuca wypluwa jeden migdałek opuchnięty, a dzisiaj doszedł katar ... u pani dr była masakra ![]() Machał rączkami (prawie ją uderzył ) nóżkami, wił się jak wąż ... ledwo go utrzymałam jak go badała ![]() Mnie też zaczyna kaszel męczyć, tak że suuuper po prostu ![]() Cytat:
chyba naprawdę pora na jakąś zmianę długo tak nie pociągniesz mam nadzieję, ze wszystko się udało Cytat:
|
||
|
|
|
#1971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
... udanego wesela życzę fajna sekretarka ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ten migdałek opuchnięty, to angina? Aż tak Bartuś nie lubi lekarza?
|
|
|
#1973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ogarnełam kuchnie, lazienke, bawialnie i siadłam z kubkiem herbaty.
Pokłóciłam sie ostro z tż-tem nie mozemy sie ostatnio dogadac, on wogole nie rozumie mojego zlego nastroju - mowi,ze wymyslam i nie powinnam sie niczego czepiac bo mam wszystko...heh Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Coraz wiecej sie teraz wkoło słyszy o złym traktowaniu w pracy. Powiem szczerze, ze ja bym pewnie dawno nie wytrzymała i pękła. Kolejny chorowitek ![]() Zdróweczka dla Zosieńki
|
|
|
#1974 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czeko, zaaplikuj leki i jak najwiecej wygrzewaj sie w łózku. Zdrowia życzę Buty super A co z babcią? ![]() Cytat:
![]() Zdrowia dla dziadka. Cytat:
![]() Przytulam ![]() Cytat:
Chyba nie lubi lekarzy ![]() To samo pomyślałam o tym snie
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Cass co u naszej imienniczki? poopowiadaj
![]() zasiadłam z kawką, bo L sama chcę się ubrać do przedszkola już widziałam że koszulkę ma odwrotnie założą.Zostawię jej tak ![]() A w ogóle to wcz mi pani naskarżyła...że się dobrała z taką jedną koleżanką i razem broją...że z chłopcami nie mają tyle przygód co z nimi że obie najbardziej temperamentne,że kłócą się na zabój,a zaraz przepraszają, i się razem bawią, że rysują sobie po rysunkach,pokazują języki... ![]() Wpoprzedniej grupie też znalazła sobie taką kompankę.Było identycznie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby u Bartosza nic więcej nie wynikło ![]() No chyba nie.... ![]() Nie sądzę ![]() Cytat:
, tylko, że parę tysi miesięcznie mniej w domowym budżecie robi różnicę Muszę najpierw znaleźć dobrą alternatywę...Jeszcze odnośnie Twojego nastroju-każdemu się to czasem zdarza, najważniejsze, żeby nie trwało to zbyt długo.... Może kup sobie jakiś Deprim? To chyba niezbyt inwazyjne, a nuż pomoże się wygrzebać No ![]() Cytat:
Zawsze mnie rozbraja, jak pytam o grzeczność Zosi-"Zosia jest grzeczna..., na swój sposób..." ![]() Jest w sali tablica z imionami, a przy nich koniczynki (coś jak plusy)-Zosia nie ma ich za wiele.... ![]() *** Wczoraj przyszły Zosi butki-są świeeeetne Karo jak tata?
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-10-17 o 07:42 |
|||
|
|
|
#1977 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Duuuuużo zdrowia dla wszystkich chorych i chorszych
Cytat:
Cytat:
![]() przynajmniej krzywdy nie da sobie zrobic ![]() Cytat:
ja też Zuzę puszczam, choc dziś bardziej kaszlała, ale też siedzenie w domu nic jej nie da a znów może sie pojawic problem z przedszkolem, boję się zaryzykowac, bo na razie jest OK
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam u lekarza i dostalam antybiotyk- mam zapalenie gardla i krtani
![]() Werka w nocy plakal ze rowniez boli ja gardlo wiec tez ide z nia do lekarza, wole nie czekac bo za tydzien w sobote na wesele idziemy to musimy byc zdrowe..... a jesli chodzi o prace malza to jest fatalnie, napisze pozniej w klubie.......
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
czeko przykro mi
dużo zdrówka dla Was
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

szybko zleciało 
Niby 10 stopni na termometrze, ale wieje i jest nieprzyjemnie
Usiadłam z ciepłą kawą, ale chyba zaraz jeszcze wskoczę pod prysznic.
NIE LUBIĘ TROLLI
(czy pomyliłam?
)

my dziś dziadka odstawiliśmy znów na oddział.Niby na 2tyg... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
teraz przeczytałam dwie ostatnie strony