|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
a co się dzieje kochna, jakieś przeziębienie?
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
No i TZ wpad zabrał torbę z rzeczami na przebranie i wypadł
![]() No a mój test owulacyjny w 16 dc jest negatwyny.. przez ostatnie dwa cykle były pozytywne 14 i 15 dc. Mąż wraca jutro wieczorem... Nie lubie sama zostawac ![]() Koleżanka zaraz na winko przyjdzie, o ile sie przez tą ulewe przebije
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widzialam tegoroczna aplikacje to jest pisania na 2 minuty
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
Troszkę już sobie nadrobiłam. Miło was znowu wszystkie czytać! I gratki dla aaby!!! Czekamy na nasze dwie rodzące.
Dodaja- szukanie sali i myślenie ślubne to jeden z ładniejszych okresów!!! Mrowinko...;-************** Bika...tak się pytałam dla pewności, bo ja też go kończyłam...;-) ale się minęłyśmy, aczkolwiek niewiele. Co porabiacie w tą paskudną pogodę?
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nuuuuudzę i jeeeeeeeeem.............. ...
|
#3576 |
|
Zadomowienie
|
;-*
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
hehe widze ze nie tylko ja zajadam nude
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
ups, ale walnęłam nietakt;P a ja się pochwalę, że od 1.11 dostaję umowę na managera!
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia to może rzeczywiście nabiał jej szkodzi ![]() Dziewczyny czy Wy czaicie te siatki centylowe? Lence wychodzi 90 więc co to znaczy? ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- mała wychodź!!ale już
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam, że lap męża stoi na komodzie i chyba nawet jest włączony
|
|
#3583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Butter,
Cytat:
tak zrobię ![]() zaproszę Cię na obiad w ramach podzięki ![]() Tasia, jak Ci się tak nudzi to walnij mi pw o ślubie ![]() Dodaja, Cytat:
a o Biesiu nic nie wiem. Może jeszcze Contre w Wodzisławiu sprawdźcie. Byłam tam razy dwa i jest świetnie. Nawet cenowo Ci mogę powiedzieć w zeszłym roku, z obiadem i bez alko 160zł za osobę. I jeszcze Złota Iglica w Pogrzebieniu ale to chyba macie daleko. i nieźle wkręciłaś TŻ z tym kropkiem Gocha, to Ci dziś Wojtuś namieszał ![]() Żabcia, Cytat:
Stokrotko, żadne przeziębienie, prędzej chandra jesienna, niskie ciśnienie, infekcja tam na dole, i do tego wzdęcia bo się stron za przeproszeniem przeżarła! Emilko, dzieje się tylko tyle że jesien i jesien wyżej pisałam Stokrotce ![]() a z tymi siatkami to jeśli ma 90 to znaczy że 90% dzieci jest chudszych/krótszych niż Lenka a 10% jest grubszych/dłuższych. Np. 50 centyl to dziecko którego 50% rówiesników jest dłuższych/grubszych a 50% krótszych/chudszych.
|
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo!
![]() Pisałyście dzisiaj o fast foodach - podczytywałam Was w trakcie pracy i tylko ślinka mi ciekła! Uduszę Was kiedyś! A potem jeszcze weszłam na facebooka i dopiero się zaśliniłam oglądając zdjęcia slodkości made by Butter ![]() No to się wyżaliłam ![]() Teraz najważniejsze: Aaby trzymam mocno kciuki!! Czekamy na wieści (mam nadzieję, że po obronie będziesz wpadać częściej )Tasia przykro mi.. Ja mam pytanie z kategorii głupich.. bo ogólnie nie wiem jak długie cykle mam bo co cykl to jest inaczej poza tym to będzie pierwszy pełny cykl po laparoskopii. W weekend mam dwie imprezki i tak się zastanawiam czy przed nimi nie zatestować. Byłby to 23dc - myślicie że jest sens? Bo szczerze mówiąc nie chcę mi się tłumaczyć czemu nie piję. Męczą mnie te pytania.. Jak już mam nie pić to wolalabym mieć powód ku temu ![]() Namieszałam ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecie bo ja dziś coś zdania sklecić nie potrafię ![]() Strippi przykre strasznie..aż 9 Aniołków.. Butter, Bika ja też w ciąży nie jestem, a wiem, że będzie Hania ![]() Już z tak z mężem gadamy.. "A jak będzie Hania.." itd. Trochę to glupie - wiem. Malamaluczka czeeeść fajnie, że masz już neta No alkoholowy wstręt?? No to może pierwszy znak?? Gratuluję managerowania!!Strong to jak się fatalnie czujesz to może odpocznij troszkę Bika jedz, jedz może to jakiś sygnał?? I odpoczywaj póki jeszcze możesz
Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-10-16 o 19:55 |
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Poprasowałam wszystko, teraz pochowac do szafek, godzinkę byliśmy u moich rodziców, teraz Kamil mi zasnął, coś ostatnio lubi drzemki ucinać przed kąpielą. Jutro mnie może nie być bo mam duzo nauki. Dziś po kolacji i kąpieli wsiadam na allegro i muszę buty posprzedawać bo amm pełno szpilek w których chodziłam tylko RAZ bo ja debil jestm i kupuje szpile w których i tak nie umiem chodzić. Dwie pary zdecydowałąm się sprzedać bo są piękne a nie zniszczone.
Myślicie że mogę wrócić do przeglądów tygodnia? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Tomalinko, uważam że "a jak będzie Hania" to wcale nie jest głupie Głupio by było jakbyś już wózek kupiła co do cyklu to nie mam pojęcia
|
|
#3586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie chyba z tym testowaniem za wcześnie będzie.. z drugiej strony jak test wykrywa 6 dni po zaplodnieniu to może warto spróbować..
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinka, a nie będzie Ci przykro jak kreska będzie jedna? co wcale nie musi oznaczać że w ciąży nie jesteś.
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinka, to zrób
a nóż widelec będą mieli znajomi co opijać
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko ja myślę, że na test będzie za wcześnie
![]() Poza tym, na tak wczesnym etapie alkohol nie powinien zaszkodzić...ale tu nie ma pewności..może po prostu wypij mniej? ![]() Trochę podjadłam chipsów...niedobra mamusia ze mnie
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie, jeszcze troche czasu jest ja sobie obiecalam, ze nie wysle na ostatnia chwile, ale jedna z pierwszych tez na pewno nie bede ja zrobilam salatke-gryos, ale tak jak myslalam, podstawa tej salatki to dobry majonez... a ja zrobilam wlasny, dukanowy majonez i jest taka srednia moj tata powiedzial, ze niedobra...
|
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napiję się symbolicznie, żeby ludzie się nie pytali głupioEee tam od czasu do czasu chipsy nikomu nie zaszkodzą
|
|
|
|
|
#3593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby coś, kup sobie Bavarię ![]() Co do dzieciątka, to my się tak śmiejemy, że na bank synek...ale co będzie to będzie - Hania albo Aleksander ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, wracając z pracy znalazłam na chodniku obok domu maluśkiego koteczka. Teraz śpi u mnie na kanapie w koszyku. Baaaaardzo chętnie bym go sobie zostawiła, ale on się denerwuje psem, a pies nim. Na szczęście siostra mojej przyjaciółki chce go przygarnąć. Nie oddałabym go obcej osobie. Juz mi smutno, że muszę go oddać. Był cały mokry, bidulek... |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie inne alkohole akceptuję a piwa nie zniosę![]() Nie no wiadomo, że tak naprawdę będę się cieszyć zarówna jak będzie dziewczynka jak i chłopak. Tylko nie wpadliśmy jeszcze na żadne męskie imię ![]() Co do testów to kupiłam w aptece także raczej nie powinien być pic na wodę. Natomiast pewnie rzeczywiście za wcześnie będzie jeszcze. Ale slooodki ten kociaczek |
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Butter o mamuniu, jaki słodki
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Butter - ale slodzinkaaa
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja super, że wizyta udana. Mnie też gin na ciążę namawiał
heheZabcia z tego co pamiętam to położna nie kazała mi tam niczym w środku smarować, ale też nie kazała używać chusteczek - tam tylko wacikiem z wodą można. Chodzi mi o to między wargami, bo wszędzie indziej chusteczki jak najbardziej. Co do spania to u nas Maja od zawsze śpi na plecach albo na boku. Na brzuszku bym jej nie zostawiła. W dzień to ok, ale w nocy jakoś bym się bała ![]() Kasiu dziękuję, a co tam u Ciebie?? stokrotko ![]() Strong Emilko Maja też na 90 centyli jest z wagą i wzrostem To dobrze. Chyba najlepiej jak jedno i drugie jest na podobnym centylu. Butter ale słodziak ![]() Mój mąż miał dziś cały dzień wolny Maja śpi, zaraz idę zrobic sobie kaszkę hehe dla siebie, dla siebie - jakby ktoś pytał I będę się przytulać do męża Ale to później
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tu masz ciekawego linka: SIATKI CENTYLOWE Cytat:
pewnie ![]() Skad to pytanie? ![]() Trochę podjadłam chipsów...niedobra mamusia ze mnie [/QUOTE]oj tam, czasem mozna ![]() Cytat:
Fajnie,ze jest chetny na kotka
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kotek jest na prawdę przesłodki. Tylko wystraszony..
Koleżanka już jedzie po niego - smutno mi
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co...dobija mnie nasz kraj...nie kumam nic już...
Przełączyłam mężowi tv na mecz...a tam jeziorko na Narodowym...leje od 3 godzin...jakby nie można było wcześniej dachu zamknąć, skoro stadion go posiada... I może mecz odwołają..przełożą na jutro...A najlepsze jest to..że teraz dachu nie mogą zamknąć, bo przepisy zabraniają... To co to za przepisy, które nie pozwalają zamknąć dachu jak leje??? Coś teraz powiedzieli, że jak drużyna trenuje przy otwartym dachu to mecz też musi być przy otwartym...ja pikole...co za idiotyzm! Żenada normalnie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

przez ostatnie dwa cykle były pozytywne 14 i 15 dc. 
wysłałaś już podanie? my mamy już zdjęcia, ale jeszcze się nie zebrałam-może na weekend 
jak widzialam tegoroczna aplikacje to jest pisania na 2 minuty 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
)