Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 15:46   #211
Karen15
Zakorzenienie

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Woooow

A mnie dopadł dziś okres i po prostu czuję się tragicznie w tym momencie. Zgina mnie w pół, mdli okrutnie i wiruje w głowie. Ja zawsze paskudnie znoszę pierwszy dzień. A muszę wyjść z psem na spacer, bo się już kręci przy drzwiach Może na spacerze jakoś to rozchodzę, tylko że ten mój potwór ciągnie jak opętany i spacer z nim to jak udział w maratonie...
Współczuje bardzo, u mnie pierwszy dzień też najgorszy
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 15:51   #212
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Haha dobre i 7

jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA160357.jpg (89,2 KB, 20 załadowań)
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 15:54   #213
Ojoanna29
Zakorzenienie

gratuluję zdobyczy

ja trzymam się dzielnie, nic nie kupiłam, chociaż Sookie kusi
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 15:56   #214
bolly93
Raczkowanie

Jeeee Emma w oryginale
Stary 2012-10-16, 15:59   #215
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
jest
Daj znać, jak czyta się "How to kill your husband" Tytuł jest bardzo obiecujący

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 16:01   #216
2018070520180950
Konto usunięte

cala seria sookie byla , 3 ksiazki za 5f
Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
gratuluję zdobyczy

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Daj znać, jak czyta się "How to kill your husband" Tytuł jest bardzo obiecujący
haha dodaje do listy do przeczytania, na razie picoult, potem cos lekkiego wezme ale co nie wiem jeszcze

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez bolly93 Pokaż wiadomość
Jeeee Emma w oryginale
polowalam na nia
Stary 2012-10-16, 16:13   #217
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Porobisz dokładne fotki?
Mam jakieś tajne programy TŻta w kompie, nie mam jak fotek wrzucać do netu

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 16:13   #218
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
cala seria sookie byla , 3 ksiazki za 5f

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

haha dodaje do listy do przeczytania, na razie picoult, potem cos lekkiego wezme ale co nie wiem jeszcze

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

polowalam na nia
Klub miłośników Jane Austen to jedna z niewielu niedokończonych przeze mnie książek. Była mega nudna
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 16:19   #219
2018070520180950
Konto usunięte

jak cos, wymienie, a tak poki nie przeczytam nie ocenie
Stary 2012-10-16, 16:42   #220
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Jakaś plaga na koszmary Mnie się wczoraj śniło, że miałam zabić pająka, ale gdzieś mi uciekał. I jak go odnalazłam to skoczył na mnie. I najlepsze, że się obudziłam wtedy i macałam po głowie, bo myślałam że on mi tak wskoczył
Ooo matko aż mi się z poltergeistami skojarzyło. Ogólnie lubię takie straszne historie, jak chcecie, to też Wam coś opowiem mało straszne, mogło być przywidzenie, ale jednak.

Opowiadaj jak znasz jeszcze jakieś historie, proszę

Znieczulenie dobra rzecz Nie miałam kanałowego, ale kiedyś ząb mi się wzdłuż ułamał.

Nie było ostatniego wykładu Musiałam się ubezpieczyć na praktyki, żegnajcie 50 zł Niedługo idę z mamą do Hebe, rychło w czas, bo karta dziś przyszła
Ty też opowiadaj jak masz, postraszymy się wzajemnie troszeczkę. Potem Wam opowiem co przeczytałam o tych moich koszmarach
Cytat:
Woooow

A mnie dopadł dziś okres i po prostu czuję się tragicznie w tym momencie. Zgina mnie w pół, mdli okrutnie i wiruje w głowie. Ja zawsze paskudnie znoszę pierwszy dzień. A muszę wyjść z psem na spacer, bo się już kręci przy drzwiach Może na spacerze jakoś to rozchodzę, tylko że ten mój potwór ciągnie jak opętany i spacer z nim to jak udział w maratonie...
Wiem co czujesz, ja też strasznie przeżywam pierwszy dzień. I niedługo też mnie to czeka
Cytat:
jest
gratuluję. Jakie ładne, kolorowe okładki.
Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
Klub miłośników Jane Austen to jedna z niewielu niedokończonych przeze mnie książek. Była mega nudna
Ja tylko film oglądałam i bardzo mi się podobał
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 17:23   #221
scarlett26
Zakorzenienie

Wyhaftowałam dziś mnóstwo, ale pieprznęłam się gdzieś.... Przejrzałam cały schemat 3x.... I nic.... A "zjadło mi" gdzieś cały rząd.... Nie wiem ile jest do sprucia.... Wrobiłam TŻta w szukanie po godzinie trucia mu.... Tylko co chwilę słyszę kuuuurde......

- 45/2019 (9833 strony)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 17:27   #222
Karen15
Zakorzenienie

Ale się źle czuję. Wszystko mnie boli, a mam jeszcze tyle do zrobienia dzisiaj, że chyba się nie wyrobię.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 17:48   #223
2018070520180950
Konto usunięte

ja probuje dzis scarlett ale tez mi dzis szydelkowanie nie wychodzi
Stary 2012-10-16, 17:57   #224
joakoz86
Rozeznanie

Właśnie skończyłam czytać "Wojny w SPA". Jako lekka literatura kobieca może być. Nie jest zła. Choć nie jest to żadne ambitne dzieło literackie. Trochę denerwujące niektóre bohaterki, absurdalne sytuacje i naciągana historia, ale jako czytadło jest OK
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:11   #225
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
jak cos, wymienie, a tak poki nie przeczytam nie ocenie
Jasne, może Tobie się spodoba.

Gumisiek, jak egzamin?

Poszłam do biblioteki odebrać książkę na studia, wróciłam z dwoma innymi (byłoby więcej ale karta pełna). Można u Was w bibliotekach buszować między regałami czy jedynie wybierać z katalogu?
Stary 2012-10-16, 18:14   #226
ToxicSweety
Rozeznanie

Cześć cześć dopiero się dorwałam do komputera, bo cały dzień poza domem byłam.. .

Też Wam mogę opowiedzieć straszną historie z młodości mojego taty .
Mieszkał jeszcze wtedy z babcią i bratem i wieczorami koło 23/24 leciało kino nocne w telewizji i czekali na to, a babcia już spała w drugim pokoju i nagle pies zaczął biegać po mieszkaniu i dyszeć, drapać pazurami, a że babcia spała to zamknęli psa w kuchni żeby jej nie obudził. Siedzą dalej i nagle patrzą równocześnie na pokój i wydawało im się obu, że coś idzie przez pokój i nagle babcia zaczęła krzyczeć i dusić się, pobiegli ją obudzić i babcia powiedziała, że śniła jej się dziewczyna z czarnymi długimi włosami, która szła do niej, usiadła jej na brzuchu i zaczęła dusić. Najdziwniejsze jest, to że obaj 'widzieli' że coś idzie przez pokój, pies był nie spokojny i te krzyki babci...

- Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K.

ToxicSweety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:25   #227
teacherka
Zakorzenienie

JOakoz, czytałam tej autorki "Crazy in love"... Oooo matko! Bohaterką jest dziewczyna przypominająca PAris Hilton. Zakochuje sie w jakimś prrzystojnym aktorze i robi z siebie idiotke próbując go złapać. ale "akcja" rozkręca się najbardziej w momencie gdy zleca komuś porwanie siebie żeby zwrócić na siebie jego uwagę.
Maaaatko jakie płytkie Tym bardziej że oczywiście wspaniała przemiana też musiała się wydarzyc ))
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:39   #228
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
JOakoz, czytałam tej autorki "Crazy in love"... Oooo matko! Bohaterką jest dziewczyna przypominająca PAris Hilton. Zakochuje sie w jakimś prrzystojnym aktorze i robi z siebie idiotke próbując go złapać. ale "akcja" rozkręca się najbardziej w momencie gdy zleca komuś porwanie siebie żeby zwrócić na siebie jego uwagę.
Maaaatko jakie płytkie Tym bardziej że oczywiście wspaniała przemiana też musiała się wydarzyc ))
No to te "Wojny w SPA" o wiele ambitniejsze nie są Ale jako odmóżdżacz można przeczytać, bo czyta się dość lekko.
Stary 2012-10-16, 18:48   #229
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
ja probuje dzis scarlett ale tez mi dzis szydelkowanie nie wychodzi
ufff, rąbnęłam się tylko o 3 krzyżyki - pohaftowałam jeszcze, ale już mi się nie chce... jednak to w sumie jedyne co poza czytaniem mogę w chacie zrobić jutro. Jaśnie administracja oświeciła nas, że brak prądu oznacza również w naszym przypadku brak ogrzewania i ciepłej wody... wonderful... myślałam, że może chociaż coś posprzątam, ale dooopa.... prysznic przed 8, herbata w termos i trzeba jakoś dożyć do 16.... no i pewnie jakiś obiad na telefon... zero netu, TV, nic, bateria w lapku trzyma mi kwadrans.......... ech.......

Cytat:
Napisane przez ToxicSweety Pokaż wiadomość
Cześć cześć dopiero się dorwałam do komputera, bo cały dzień poza domem byłam.. .

Też Wam mogę opowiedzieć straszną historie z młodości mojego taty .
Mieszkał jeszcze wtedy z babcią i bratem i wieczorami koło 23/24 leciało kino nocne w telewizji i czekali na to, a babcia już spała w drugim pokoju i nagle pies zaczął biegać po mieszkaniu i dyszeć, drapać pazurami, a że babcia spała to zamknęli psa w kuchni żeby jej nie obudził. Siedzą dalej i nagle patrzą równocześnie na pokój i wydawało im się obu, że coś idzie przez pokój i nagle babcia zaczęła krzyczeć i dusić się, pobiegli ją obudzić i babcia powiedziała, że śniła jej się dziewczyna z czarnymi długimi włosami, która szła do niej, usiadła jej na brzuchu i zaczęła dusić. Najdziwniejsze jest, to że obaj 'widzieli' że coś idzie przez pokój, pies był nie spokojny i te krzyki babci...

jaaaaa, opowieści z dreszczykiem wieczorową porą żeby nam się wszystkim lepiej spało ja takie filmy miałam po późnonocnych oglądaniach "Z archiwum X", bo w moich licealnych czasach o jakiejś bardzo chorej porze leciało.... Jeden odcinek to bym se obejrzała, nie pamiętam tytułu, ale świetna charakteryzacja była - Mulder i Scully na jakimś statku gwałtownie się starzeli... Na koniec zrobili z nich takich dziadków, ale tak realnie wyglądali, że nie można było oczu oderwać.... Czasami w filmie charakteryzacja jest megaekstra.... Z polskich filmów wg mnie rekord to postarzenie Adamczyka jako Papieża

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-16, 19:20   #230
Inspire
Kuźnia inspiracji

muszę dorwać tego Gatsby'ego w końcu, przydałoby się

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:24   #231
scarlett26
Zakorzenienie

Kurcze, widzicie ile postów od wczoraj? A przecież jeszcze wykańczałyśmy tamtą część....

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-16, 19:31   #232
Inspire
Kuźnia inspiracji

szalejecie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:41   #233
2018070520180950
Konto usunięte

Ja zaczęłam dopiero robic musiałam rozgryzc wzór:/ ImageUploadedByTapatalk1350412890.749481.jpg
Stary 2012-10-16, 19:41   #234
bolly93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
muszę dorwać tego Gatsby'ego w końcu, przydałoby się
Ja też ale zanim będę szła do biblioteki muszę jeszcze "Miłość w czasach zarazy" dokończyć a dłuży mi sie strasznie. Długo mi coś idzie już ją jakieś 2 albo i 3 tyg czytam. Oczywiście w między czasie inne czytałam bo nie dałabym rady ciągle tamtej ciągnąć no ale chciałam ją dokończyć jeszcze mi jakieś 80 czy 70 str zostało.
Stary 2012-10-16, 19:55   #235
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
J
Gumisiek, jak egzamin?
wymuszenie pierwszeństwa
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:13   #236
joakoz86
Rozeznanie

Nie będę jeszcze zabierała się za wyzwanie listopadowe, bo mnóstwo czasu do tego. Gatsby'ego na razie odpuszczam sobie. Przeczytam na koniec października jak się uda. Teraz biorę się za "Kleo i ja". Któraś z was tu polecała tę książkę Szukałam też "Misja na czterech łapach", ale nie mogę znaleźć nigdzie ebooka.
Stary 2012-10-16, 20:20   #237
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

,,Jestem legendą'' jednak przechowam na później, bo zaczyna się obiecująco. Dorwałam się do Cobena i jego ,,Błękitnej krwi'' ale nie dałam rady jakoś mnie drażni jego język i styl. Nie wiem czemu. Jakbym czytała książkę z serii amatorskiej a nie popularnego pisarza Poleci na wymiankę.

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
gratuluję zdobyczy

Ja ostatnio postanowiłam kupować z książek, tylko to, co mi się przyda A nie coś, czego nigdy nie przeczytam.

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość
Ty też opowiadaj jak masz, postraszymy się wzajemnie troszeczkę. Potem Wam opowiem co przeczytałam o tych moich koszmarach
Hmmm..kiedyś jak byłam może w podstawówce nie szłam do szkoły bo byłam przeziębiona. Podkreślam, że nie miałam gorączki. I wiedziałam, że mama nie będzie mnie budzić rano, więc leżałam sobie plecami do pokoju. I słyszę, że ktoś mi chodzi po pokoju i jakby robi porządki. Wcześniej miałam narozwalane po dywanie zużyte chusteczki higieniczne, jakieś kartki, bo drukowałam, gazety itp. Przywykłam do tego, że mama przez obudzeniem mnie ogarniała mi w pokoju. Ale teraz byłam zła, bo przecież wiedziała, że jestem chora i nigdzie nie idę, więc po co przyszła do mnie i przy okazji mi porządkowała?
Wiedziała doskonale, że jestem chora. Wściekłam się trochę i nagle odwróciłam do pokoju. I nikogo nie było bałagan był, jak był. A te hałasy były takie wyraźne, jakby ktoś mi sprzątał, chyba mnie nawet obudziły. Pytałam się mamy czy wchodziła, to ona że nie, bo spała :O

Może pół roku temu, leżę sobie ciałem do pokoju. Obudziłam się, ale nie otwierałam oczu. Byłam całkiem rozbudzona, bo szykowałam się do wstania. I otworzyłam oczy i PRZEZ UŁAMEK SEKUNDY zobaczyłam jakąś postać siedzącą u mnie na łóżku do tej pory pamiętam jak wyglądała: jakby starsza babcia, w takich starych ciuchach, odwrócona do mnie profilem i łypiąca na mnie jednym okiem. Przestraszyłam się jak nie wiem Tłumaczyłam sobie tym, że to dlatego że niedawno wstałam, mózg nierozbudzony itp. Ale z drugiej strony , czy zwida byłaby taka widoczna? I czy tak bardzo bym ją zapamiętała? :/

Moja dawna przyjaciółka mieszkała pode mną z babcią. I spała w małym pokoju. Jej łóżko stało pod ścianą, wezgłowiem do drzwi. Ale jak mieszkanki bloków wiedzą, pokój nie ma modelu czystego prostokąta, tylko przy drzwiach są jakby dwie ściany i drzwi dopiero w głębi takiej.
Czyli jak leżała, to widziała tą ściankę, bo jakby chciała zobaczyć drzwi, musiałaby się wychylić z łóżka. I tak sobie leży, bo jakoś usnąć nie mogła. I patrzy i nagle widzi jakby czubek głowy kogoś, jakby zaglądał zza tej ścianki Pomrugała i zniknęło. I znowu się układa i znowu widzi czubek tej głowy, jak się chowa :/
A do pokoju nikt nie mógł wejść, była sama babcia, nawet jakby weszła, to drzwi skrzypią. Jak mi to opowiadała to masakra.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Nie będę jeszcze zabierała się za wyzwanie listopadowe, bo mnóstwo czasu do tego. Gatsby'ego na razie odpuszczam sobie. Przeczytam na koniec października jak się uda. Teraz biorę się za "Kleo i ja". Któraś z was tu polecała tę książkę Szukałam też "Misja na czterech łapach", ale nie mogę znaleźć nigdzie ebooka.
To ja książka jest cudowna

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 20:27   #238
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaczęłam dopiero robic musiałam rozgryzc wzór:/ Załącznik 4934702
ale super
muszę kiedyś wrócic do szydełkowania

nie wiem czy wam pisałam ale marzy mi się duuuży dom- w którym jeden pokój będzie na puzzle, gry i książki. Plus jakiś pokoik na takie 'artystyczne' sprawy- scrapbooking, szydełko, druty, origami 3D.
Ten z książkami najlepiej żeby miał parapet do siedzenia, wyłożony poduszkami i z ciepłym siedzeniem

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:31   #239
bolly93
Raczkowanie

Oj będziemy się w nocy bać jak nam będziesz takie rzeczy opowiadać :P
Stary 2012-10-16, 20:33   #240
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość
wymuszenie pierwszeństwa
też na tym kiedyś poległam. Następnym razem się uda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości