|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Matko kochana, ogladnelam ten reportaz i az mi ciarki po plecach chodza. Brak slow....
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham za to siatkówkę. Śledzę, kibicuję, nie tylko reprezentacji, ale także jestem na bieżąco w rozgrywkach ligowych. Siatkówka |
|
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
ja też mecz oglądam
![]() nawet mam warkę cytrynowa na smaczek ![]() a mój mąż w pracy ![]() ale co tam ! ja kibicuje
|
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tz wrocil wczesniej
|
||
|
|
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
gdzie jest Skieeerka ????
testowała już ?
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Magda współczuje opryszczki wiem co ta za gó..Co do domowych sposobów to ostatnio Luna poleciła mi czosnek.Drugi sposób domowy to rozgniatasz witamine b dajesz troche wode i taką papke nakładasz.Z maści polecam Herpex na mnie działa najszybciej.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jeżdze na mecze ale z chęcią bym się wybrała ![]() Ja siatka to niet |
|
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
dzieeekuuuuje dziewczyyny
ale dziekuuje jest troche porad waszych, o ktorych nie slyszałam![]() i dziekuje jesezcze raz
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
A mnie ciekawość zżera
|
|
|
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale czego nie zrobi dobra żonka dla męża ![]() ale masakra jakaś z tym żłobkiem, mi dałoby do myślenia to że nie można było wejść do środka tylko dzieciaczka się w drzwiach oddawało, no i ta klatka schodowa... |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Skierka czekamy
Magdamm czy po ziółkach popsuła ci sie cera?Bo mi w tym cyklu okropnie sie psuje,i nie wiem czy może to być przez ziółka
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie. Skierka babolu wracaj tutaj z testem ale już
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
na zywo to wygladalo na duzo wieksze
ale z jednej strony widac moje spodenki a z drugiej nie
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skierka wracaj nam tu z testem!!!
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Dmoc, oj kochana, trudno coś Ci napisać... no tylko to, że bardzo wspołczuję, trzymam kciuki, żeby w końcu coś brneło do przodu, żeby w końcu nadeszła chwila w której spełni się na to co czekasz... Myślami jestem z Tobą!
Luna, to masz rozbójnika w brzuchu Na bank chłop... czuję to!!!Ja siedzę z małżonkiem z bro i tez mam oglądać tych Naszych Orłów, heehheh, chyba tylko po to by zobaczyć fajną piłkę w wykonaniu Angoli bo w naszę drużynę nie wierzę od dawna. Piłkę oglądam tylko jak gra własnie nasza reprezentacja, bo i tak nic wiecej ciekawego nie ma w tv. Lubię patrzeć, jak mój Kot się złości i nerwowo pije piwko Oglądałam "uwagę" i się przeraziłam, jak trzeba być okrutnym człowiekiem, żeby tak traktować dzieci. Makabra. Liczyła się tylko kasa, jaką mogą zarobić na prowadzeniu żłobka, nic więcej.... Ja dzisiaj w pracy dostałam od kumpeli linka z fotami matki małej Madzi, moze widziałyście te foty jak się lansuje w brukowcach... jejjjjjjjuuuusss to takie żałosne i takie straszne. Kobiety starają sie o dzieci, zaś ona po stracie (już nawet nie wnikam w szczególy całej sprawy, bo od tego są organy do tego uprawnione) pozuje w kostiumie bikini w brukowcu... ajjjjajjjjaj szkoda słów. To takie przykre.... Tak mnie dziś nasżło na te refleksje. Ogólnie napisałabym tu dosadniej co o tym myślę, ale że jesteśmy na publiczym wątku, to sobie odpuszczę.... fuck, fuck, fuck.... ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Ależ fajniuso, łobuz
|
|
#1007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#1008 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ooj,,, przykro.... hm..nie pomyslalam, ze jak tempka skacze to cos nie tak... hm... dzis mam nadzieje humor lepszy? hm... musze pomyslec o badaniu progesteronu moze zrobie sobie w przyszlym tyg,,, jesli dobrze obserwuje to wlasnie mialam owulke to byloby tydzien po. a powiedz mi czy to badanie jest platne? i czy trzeba byc naczczo? gratulacje dla kuzynki zagubilm sie,,,a co mialas z serduszkiem? elunka,, przypomnij w jakim biurze pracujesz? oczywiscie trzymam kciuki bialo...hm brzmi fasolkowo witajcie kobitki wtorek, w pracy, ze sniadankiem,,, wpierni.czam oczywiscie serek wiejskie z truskawkami i zapijam kawa. dzis 21dc dziewczyny,m tym razem ja prosze o lanie. test owu dodatni pelna geba byl 19dc, w tym tez dniu bylo przytualnie,, 20dc test juz negatywny... i 20dc nie bylo przytulania,, wezcie mi wbijcie w leb ze te przytulanki z 19dc wystarcza A taka wada wrodzona... nic groźnego ale trzeba kontrolować.Póki co wyniki są w miarę dobre więc jestem spokojna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Później poszłam do faceta (bo niby delikatniejszy) ale jakoś tak wszystko na odpier*** robił więc w internecie znalazłam fajną kobitkę i jestem z Niej bardzo zadowolona,fakt że prywatnie ale widać że rozumie problemy kobiet itp ![]() Cytat:
Po burzy zawsze wychodzi słońce więc mam nadzieje że już niedługo zostaniesz szczęśliwą mamusiąAkurat zdążyłam na końcówkę... chyba obejrzę w necie powtórkę. Dobry wieczór Kocurek i reszta testujących w tym tygodniu ![]() Skierka- ja tak tylko czytam i czytam i myślałam ze jak dojde do ostatniej strony to coś się dowiem i ?????? halllo?? ![]() Ja właśnie oglądam Na Wspólnej a później przełączam na M jak Miłosć, ktoś jeszcze ogląda?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||||||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a który Ty masz teraz dzień cyklu??
|
|
|
|
#1010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mały łobuz rojbruje w brzuchu mamy![]() Kejthx- widziałam te fotki w bikini na koniu, brak słów..
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heeheh dupką się wypiął Fajnie to wygląda. Za to później jak brzuch duży i tak się maluch w środku wypina to booooliiiiiiiiii jak nie powiem co czasami![]() Kejt na temat tej Pani W. to się nawet nie wypowiadam bo bym musiała zbluzgać ją na czym świat stoi a tu nie wolno
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No słodka góreczka ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- O widzę Skierkę. Mów kochana, Mów!! |
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wiesz, na stan cery moze mieć wpływ np nasza jesień sprobuj zmienić krem. np ja nie moge uzywać tych samych kosmetyków na lato i zime.. teraz właśnie zaopatrzyłam się w kosmetyki la roche mają swoją cenę, ale są wydajne.---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Lunka ale masz brzuchol musi ktoś nieźle tam rozrabiać |
|
|
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po pierwsze to 3 maj kiukasy jutro rano...chociaz kroci mnie zrobienie testu cały dzień.. Po drugie mam ten sam zestaw do ogladania a o 21:30 spacer z psem i męzem
|
||
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
chyba nie będzie meczu
bo id....oci nie zamknęli dachu...ach, cała POLSKA NA EURO zamknęli i było duszno a dziś lało to nie zamknęli dachuuu.... brak słow |
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam trzymam cały czas,ale i tak jestem pewna II kresek ![]() Narobiłaś mi ochoty na tego szejka i teraz łazi za mną eheheh..buuuuuuuuuuuuu:he lp:
|
|
|
#1018 | |||
|
Zakorzenienie
|
O mamuśku ale pędzicie
ale dzielnie nadrabiam Cytat:
jakoś wolę facetów .. nie wiem czemu, chyba na początku trafiałam źle na baby i się zniechęciłam ..![]() Mają być II i już Cytat:
![]() Wiem,że to boli ... ale w końcu na wszystkie z nas przyjdzie czas głowa do góry!Cytat:
![]() Rób ten test kobito, bo tu z ciekawości zejdziemy
|
|
#1019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz skresliłam ten cykl..ale iskierka sie tli bo @ nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

ja ma towarzyszyć małżowi memu jakoś mnie nie bawią te mecze naszej reprezentacji

jak leczycie opryszczke wargową? wczoraj wyskoczyły mi dwie, a dzisiaj trzecia..

tz wrocil wczesniej
ja ich kocham normalnie! może kiedyś na meczu się spotkamy 

ale dziekuuje

le poza tą sprawą z dupkiem,ufam mu i nie chce zmieniać lekarza.
Po burzy zawsze wychodzi słońce więc mam nadzieje że już niedługo zostaniesz szczęśliwą mamusią