|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
fajnie ze probuja nam pomoc bo my bysmy na pewno czegos takiego nie wymyslili a chocby chociaz zwracali mi za kurs to bedzie juz duzo ![]() co do powrotu to zobaczymy... mam nieliczne chwile, gdy najchetniej bym sie natychmiast spakowala, ale tak poza tym to dobrze mi tu... dom zawsze mozna sprzedac... choc nie powiem nie bedzie to latwe... bo bardzo sie przywiazalam do niego... ale jesli bysmy chcieli tu zostac to jak sprzedamy tamten dom to bedziemy mieli kase by kupic cos tutaj (ceny sa podobne) Cytat:
![]() Cytat:
raczej nie zaluje ze tu przyjechalam gorsze chwile sie zdarzaja ale jakos szybko przechodza stwierdzilismy z mezem ze powinnismy sie tu urodzic haha tylko wkurza mnie to ze jezyk jest ciezki i jeszcze nie umiem gadac tak jakbym chciala... ogranicza mnie to strasznie bo tyle mam do powiedzenia haha ![]() eeeeehhhh nie przypominajcie mi ze to juz za tydzien.... a na boze narodzenie nie przyleca? Cytat:
zdradz nam tajniki wiedzy ![]() gdzie oni dokladnie sa? nie ma tam tanich linii? tesciunio rano wyjechal.. tz odwiozl go na lotnisko... wreszcie mamy chate dla siebie i zadnych planow ale padamy na pyszczki haha jeszcze tylko 3 dni praktyk mi zostalo... tlumacze aktualnie slownictwo techniczne niemieckie na polski (firma wspolpracuje z pl)... ale takich slow to ja nawet po polsku nie znam slowotworstwo odchodzi ze szok, a tyle tego maja ze do piatku na pewno nie skoncze ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Madzia gratuluje zabka
|
||||
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
cześć
pogoda jest iście wstrętna... widziałyście co wstrętne babony robiły dzieciom we wrocławskim żłobku - na krzesło elektryczne z takimi!! odchudzam się yyy znaczy się można to nazwać wstępem, wczoraj na kolację były dwa placki z otrębów z szynką, jak przegryzałam ostatni kęś już byłam myślami w lodówce, poprawiłam berlinką i zupką chińską fajna dieta?
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
a co do diety to ja się zbieram i zbieram i dwa dni dietuje a potem wsuwam pół czekolady ;/ dzisiaj koleżanka wróciła po macierzyńskim do pracy i jak ją zobaczyłam to mi kopara opadła- tak się wylaszczyła... az mnie zazdrość ścisnęła ![]() MAdzia gratuluję zębola... my mamy tylko dwa... ale chyba idą kolejne bo ostatnie dni mały jest nieznosny- a pierwsze wyszły prawie bezobjawowo.... a ja mam katar i chodzę w domu w maseczce, żeby małego nie zarazić :/
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jeśli chodzi o dietę, to myślami już się widzę spłaszczoną tu i ówdzie gorzej z działaniemmoja koleżanka mimo, że w sierpniu urodziła to wygląda jakby w ciąży nie była, Malutka wyszła i po brzuchu ani śladu zdrowiej ja się męczę z gardłem
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja się ciesze a reszta mi lata koło..... dużego palca
![]() Cytat:
jakoś mi tu tak fajnie, nie potrafiłabym zostawić rodziny czy przyjaciół...mam nadzieję że spodoba ci się na studiach! Cytat:
|
|
|
#2616 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Wróciłam Nawet nie wiem, kiedy Was nadrobię, widzę, że trochę naprodukowałyście. Wakacje minęły szybko, jak zwykle zresztą potem zamieszkałam praktycznie w pracy, jeszcze Polska na parę dni, ale w końcu dotarłam
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, żebym od razu była Eko Renią, ale w to co mówią lekarze też tak nie do końca wierzę![]() Cytat:
Co do mojego brata, to mieszka w IE, latają tam teoretycznie tanie linie pt Ryanair, który taki tani wcale nie jest, a okresie świąt tym bardziej. Planowali wcześniej przylot na święta, ale bilety by ich wyniosły prawie 600 euro ![]() Iwka witaj! Całe wieki Cię nie było! Ale dobrze, że wróciłaś ![]() Jakieś fotki z wakacji?
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-10-16 o 20:20 |
||
|
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda, Żabcia - cieszę się, że chrzciny wyszły tak, jak sobie planowałyście!
Samba - fajnie sobie urządziliście mieszkanie, ta lampa z 5 kulami na suficie do zakochania Ania - podoba mi się Twój domek, mały, zgrabny, pokój na dole moje marzenie - kiedyś w takim zrobię sobie gabinet i wpuszczać będę do środka tylko za przepustką czasową
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia to samo mówiła moja teściowa
![]() Samba dziękuję. Neska zdrówka życzę.Iwka witaj ![]() U nas ulewa normalnie
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka fajnie że wyjazd się udał
My własnie z powodu żywności planujemy jechać na wakacje do siostry męża autem a nie samolotem
|
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosia - no moja kuweta mnie trochę przerosła
Fotki pozgrywam i wrzucę w k., muszę je przejrzeć, bo w sumie do tej pory czasu nie było. Bzyczka - to jest zdecydowanie dobry pomysł, ceny na miejscu makaronów, pesto, przypraw, są niższe w porównaniu z tymi tutaj. No i gdyby nie Tż to bym pół marketu wyniosła, nad samą oliwą chyba doktorat robiłam Magda cześć
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-10-16 o 20:42 |
|
|
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
Iwka witaj
już myślałam, że zamieszkaliście w Italii![]() Madzia w końcu jakaś sprawiedliwość z tą ulewą bo zawsze masz słońce ![]() ...czyżby jednak meczu dziś nie było ?? tyle kasy wywalonej na dach i się z tego nie korzysta
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka pesto jak pesto, makaron jak makaron....ale wino!!!
lambrusco me kochane za 2 euro 1,5 litra, gdzie u nas 12 zł 0,75
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu oj tak
Musiałam dziś pewną sprawę na mieście załatwić i doceniłam fakt , ze jeżdżę samochodem
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam we Włoszech z orkiestrą (miałam 15 lat chyba) to jako pamiatkę przywiozłam wino i makaron
najlepsze jest to że wino było sprzedawane i młodszym ode mnie.
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
India - świetny kolor włosów!No i studia
![]() Marta - a to za nagrodę ![]() Kasia - siły i zdrowia życzę, mam nadzieję, że poukłada się po Twojej myślim przede wszystkim znalezienia pracy! Mona - tylko pozazdrościć figury w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Bzyczko - no właśnie mi tak średnio wino pasuje, zdecydowanie wolę białe od czerwonego ... ale za to odkryliśmy włoskie piwo i jak dwa pomyleńce przytargaliśmy spory zapas. Nie ma to jak piwo z Włoch wozić
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-10-16 o 21:09 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Magda jeździsz już sama? Czy jeszcze z mężem?
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pierwszy raz jechałam sama
Dygałam sie jak nie wiem, jeszcze ulewa jakby chmurę urwało, ale dałam radę
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za gratulacje
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
iwka nareszcie jesteś
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem ze ludzie są pierdzielnieci na punkcie swoich dzieci/zwierząt/pasji! ale żeby urządzać psu urodziny z tortem z "zimnych nóżek" i zapraszać znajomych z psami na PARTY?
myślałam że takie rzeczy to tylko u czubków, ale nie.. tak się bawi tak się bawi warszawa ![]() p.s. ale żeby zasypać fb fotkami z tej imprezy... param param param param ![]() aaaa marchewka na torcie (ta która zastygła) była ułożona w imie psa...nosz....
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-10-16 o 22:24 |
|
|
|
#2634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iwka witaj stęskniłam się ![]() mam nadzieje, że jakieś fotki się pojawią
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się!
no to dzisiaj ciut lżej na sercu, po wczorajszej imprezie firmowej ![]() ![]() Madzia, gratuluję pierwszego ząbka! Ania fajny jeździk ![]() Martucha z tym psem to śmiech ![]() |
|
|
|
#2637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
"tak się cieszę, że Cię mam"
![]() ![]() Dobrze, że humor Ci dopisuje! ![]() ![]() liceum moja koleżanka właśnie malowała na czarno,a le wtedy mi się to zdecydowanie nie podobało! A teraz jestem zachwycona i stwirdziłam, że mi się to po prostu u niej nie podobało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kochana cieszę się, że wakacje udane! Zazdroszczę włoskich zapasów! Cytat:
![]() ![]() Magda fajnie, że jeździsz! Samba cieszę się, że dobrze Wam tam! India, Martucha ja też lubię miejsce w którym jestem. Mimo wszystkich absurdów, nie za wielkich pieniędzy lubię Polskę. Nie wyobrażam sobie być daleko od rodziny, znajomych, moich miejsc. ![]() Witajcie, wczorajszy mecz którego nie było bardzo mi się podobał Spędziliśmy miły wieczór ze znajomymi.
|
|
#2638 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Słyszałam o tym żłobku |
||
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Gold no chyba że tak. Ja nigdy nawet nie kupiłam nakładek.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Fajnie, że tak Ci się udało, zawsze to doświadczenie. Mam takie wrażenie, że do Polski już nie wrócicie

yyy znaczy się można to nazwać wstępem, wczoraj na kolację były dwa placki z otrębów z szynką, jak przegryzałam ostatni kęś już byłam myślami w lodówce, poprawiłam berlinką i zupką chińską 
i chodzę w domu w maseczce, żeby małego nie zarazić :/

zdrówka życzę.