Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 10:57   #3271
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
I nie rozumiem też w jaki spoosób to ma być opłacalne dla firm. Czy oni myślą że jak ktoś się naczyta "ochów" i "achów" w materiale tak naprawdę sponsorowanym to poleci natychmiast to kupić?
Opłaca się bardziej, niż wykupienie reklamy w internecie czy gazecie - koszty o wiele większe, a skuteczności też nikt nie zagwarantuje.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:16   #3272
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
W Kcach

Tak, mogę ci wieczorem napisać jak wrócę z pracy? (ok 21) Będę chciała na pewno hennę khadi oraz olej do włosów.

Ja też nie widzę sensu w zapraszaniu bloggerek chociaż jakbym była blogerką to chciałabym się za darmo nachapać kosmetykówJeszcze jesli blogerka faktycznie ocenia obiektywnie kosmetyki, to ok, ale jak wchodzę na bloga a tam same zachwyty na temat kosmetyków, które dostała za darmo, to więcej nie wchodzę na takiego bloga.

Dla fanów sklepu Butyk.pl- na citeam jest kupon rabatowy ze zniżką 50 zł
Wydawało mi się, że recenzje bloggerek mają być subiektywne? Na tym polega recenzja.
Poza tym skąd wiesz, że te ochy i achy nie są szczere? Nie lubię takiego podejścia - "dostała, to się zachwyca", większość bloggerek pisze swoje recenzje zupełnie szczerze, niezależnie od tego, skąd kosmetyk ma Jasne, są panny, co myślą, że jak napisze ochy i achy to dostaną więcej, ale to pojedyncze przypadki. Często spotykam się z tym, że kosmetyki otrzymane do recenzji są objeżdżane z góry na dół, sama niejednokrotnie takie recenzje pisałam.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:23   #3273
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

zapomniałam mówić, poszedł mi w wymiance puder Schwarzkopf, Got2b, Powder`ful Volumizing Styling Powder (Puder unoszący włosy u nasady).
Stary 2012-10-16, 13:57   #3274
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem tej akcji z zapraszaniem bloggerek na otwarcie sklepu. Teraz na wszystkich blogach można pooglądać zdjęcia półek a na żadnym nie widziałam recenzji samych produktów. Jeżeli właściciele mieli taki pomysł na promocję sklepu to w mnie wcale nie zachęcili jakoś specjalnie do wizyty.
Jeśli ja bym miała organizować takie otwarcie to na pewno zrobiłabym to w nieco inny sposób. Nie takie zdjęcia gdzie popadnie tylko ładne wykadrowane ukazujące asortyment z bliska a nie robione gdzies z ukrytej kamery. Na tych zdjęciach często nie widać nic prócz postaci blogerek. To nie sesja zdjeciowa tylko reklama danego sklepu. Poza tym jeśli te blogerki otrzymały jakieś kosmetyki to powinny je pokazac żeby kazdy czytelnik zobaczył, że taki oto żel jest w sprzedazy lub taka oto mgiełka. A tu mas ztylko relację z otwarcia na którym są twarze blogerek i nic wiecej. Jak dla mnie trochę słabo, bo w dalszym ciagu nie wiadomo jaki asortyment i zapachu mozemy w tym sklepie kupic...

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

Wogóle to dostałam paczkę z Yves Rocher. Gratisowo dostałam tą badziewną torbę na zakupy, o której pisała Gani a także: parasol (od razu dałam siorze), wisiorek (), tusz Volume Demploye niebieski (), szampon-żel Monoi de Tahiti (noooo, mam mało żeli przecież ), podkład rozświetlający w pędzlu z datą 02/2013 no i comme une evidence, ale to ostatnie wiedziałam. Zamówiłam tusz sexy pulp, żel świąteczny jabłkowy, żel pomarańczowy Jardins i deo w kulce werbena, a no i pastylki ofkors
a co to za promocja ze az tyle gratisów dostałaś? I o co chodzi z tymi pastylkami? Jesli sie je zamówi to się dostaje gratisy?

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37092339]Wydawało mi się, że recenzje bloggerek mają być subiektywne? Na tym polega recenzja.
Poza tym skąd wiesz, że te ochy i achy nie są szczere? Nie lubię takiego podejścia - "dostała, to się zachwyca", większość bloggerek pisze swoje recenzje zupełnie szczerze, niezależnie od tego, skąd kosmetyk ma Jasne, są panny, co myślą, że jak napisze ochy i achy to dostaną więcej, ale to pojedyncze przypadki. Często spotykam się z tym, że kosmetyki otrzymane do recenzji są objeżdżane z góry na dół, sama niejednokrotnie takie recenzje pisałam.[/QUOTE]

Ja też prowadzę bloga i otrzymuję kosmetyki do testowania od róznych firm ale od poczatku sobie zalożyłam, ze nie będę sztucznie opisywać kosmetyków, bo dostalam coś za darmo. Czytelnik od razu pozna taką recenzje i nie bede dla niego wiarygodna. Lepiej napisać prawdę niż zamydlić oczy internautom i stracic potem w ich oczach. Jeśli mi sie cos nie podoba to pisze o tym. Dla mnie to normalne. Pewnie są dziewczyny co to boją się wyrazić swoje zdanie i piszą same superlatywy bo myslą ze dostaną wiecej. A ja właśnie zauwazyłam na odwrót. Te bloggerki co piszą prawdę mają więcej i lepsze wspolprace.

Cytat:
zapomniałam mówić, poszedł mi w wymiance puder Schwarzkopf, Got2b, Powder`ful Volumizing Styling Powder (Puder unoszący włosy u nasady).
I co rzeczywiście podnosił włosy?

Mam kilka prawie pustych opakowań. W tym miesiacu na pewno wykoncze

1. zel pod prysznic kokosowy z YR 400 ml
2. szampin Baby Dream 250 ml
3. Maseczka dotleniajaca Soraya 50 ml
4. peeling z lukrecja bardzo mocny z Ziaja Pro 250ml

Trochę mało, ale lepiej tyle niz nic
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 15:33   #3275
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
a co to za promocja ze az tyle gratisów dostałaś? I o co chodzi z tymi pastylkami? Jesli sie je zamówi to się dostaje gratisy?
widzę, że już doczytałaś
wszystko jest w pierwszym poście wątku YR'owskiego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649304
Stary 2012-10-16, 15:51   #3276
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wlasnie wrocilam z pierwszego spaceru z Hania Fajnie bylo, spala caly czas
Zgadnijcie dokad poszlysmy? Do Rossmanna

Musialam uzupelnic zapas wkladek laktacyjnych, chusteczek nawilzanych i podpasek
Wozek jest niemilosiernie ciezki, ale nic to, wyrobie sobie muskuly, darmowa silownia

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 15:53   #3277
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że już doczytałaś
wszystko jest w pierwszym poście wątku YR'owskiego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649304
tak ale nadal nie wiem w jakie kratki wpisujecie te kody. Weszłam na strone YR zamawianie wysyłkowe i nie mam zadnych kratek. Wpisuję kod tych pastylek w taką jedną małą ramkę o naziwe : ABY DODAĆ WIECEJ PRODUKTÓW i pojawia sie ze produkt nie istnieje. Tak samo dzieje się jak wchodzę na stronę YR e-sklep. Nie będę się już pytać na wątku YR bo niektorzy tam reaguja bardzo nerwowo.

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2012-10-16 o 15:55
Stary 2012-10-16, 16:34   #3278
edyta29
Wtajemniczenie

Agniesia 666 gdzie zamawialaś żel świateczny YR bo na stronie YR go nie widzę

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:15   #3279
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba sobie założę że będę mogła kupić w danym miesiącu jedną sztukę żelu/balsamu jak zużyję minimum 2. Ale to tylko w wypadku jak coś mnie będzie bardzo kusić.
To jest dobre założenie Sama miałam tak zrobić, ale teraz już i tak kupuję tylko to, co mi potrzebne, także na razie nie stosuję tej zasady.

Cytat:
Poza tym dostałam smsa, że w Sephorze wyprzedają wszystko z rabatem 50% z okazji zamknęcia sklepu...
Ale super!

Cytat:
nie, ale napalam się na te kosmetyki od momentu, jak się dowiedziałam o ich istnieniu. Fakt, że 35 za żel to dużo, ale ja tam bym zainwestowała
Ja nie, dla mnie to chora cena

Cytat:
Ja też prowadzę bloga i otrzymuję kosmetyki do testowania od róznych firm ale od poczatku sobie zalożyłam, ze nie będę sztucznie opisywać kosmetyków, bo dostalam coś za darmo. Czytelnik od razu pozna taką recenzje i nie bede dla niego wiarygodna. Lepiej napisać prawdę niż zamydlić oczy internautom i stracic potem w ich oczach. Jeśli mi sie cos nie podoba to pisze o tym. Dla mnie to normalne. Pewnie są dziewczyny co to boją się wyrazić swoje zdanie i piszą same superlatywy bo myslą ze dostaną wiecej. A ja właśnie zauwazyłam na odwrót. Te bloggerki co piszą prawdę mają więcej i lepsze wspolprace.
Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Ale słyszałam też, że niektóre firmy wymagają przy nawiązywaniu współpracy, że recenzje mają być tylko pozytywne Dla mnie to trochę żenujące.

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
Na razie jest tylko w ofercie wysyłkowej.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:07   #3280
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Żel świateczny tylko w dostepny wysyłkowo lub telefonicznie. Trzeba podać konkretnie kod i jeśli babka powie Ci ze jeszcze nie ma to ją uswiadomić ze juz są, bo mi wmawiała, że jeszcze ich nie ma w sprzedaży.

Tu są szczególy:
http://beauty-police.blogspot.com/20...es-rocher.html
Stary 2012-10-16, 19:11   #3281
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja nie, dla mnie to chora cena

Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Ale słyszałam też, że niektóre firmy wymagają przy nawiązywaniu współpracy, że recenzje mają być tylko pozytywne Dla mnie to trochę żenujące.
A ja mogłabym tyle dać pod warunkiem że produkt byłby tyle warty. Dla mnie np żele Aquoliny są warte swojej ceny. Jest to jedyny żel który zostawia na mojej skórze zapach na kilka godzin.

Również za polecanie na forach odpowiednich produktów można uzyskać różne gratyfikacje.
Więc ja do wszelkich "netowych" opinii podchodzę bardzo sceptycznie.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Żel świateczny tylko w dostepny wysyłkowo lub telefonicznie. Trzeba podać konkretnie kod i jeśli babka powie Ci ze jeszcze nie ma to ją uswiadomić ze juz są, bo mi wmawiała, że jeszcze ich nie ma w sprzedaży.

Tu są szczególy:
http://beauty-police.blogspot.com/20...es-rocher.html
Szkoda że nie ma internetowo, bo chciałam zamówić w ofercie dla nowych klientów.
Stary 2012-10-16, 19:26   #3282
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

.
Ja się z tym jeszcze nie spotkałam, ale nie sądzę bym wzięła w takiej kampanii udział.

Przyszło moje zamówienie z YR:
- tusz Sexy Pulp niebieski - szczoteczką jestem oczarowana, rzeczywiscie rozdziela rzęsy bez względu na ilość nałożonych warstw. Niestety ten niebieski jest tak ciemny ze prawie czarny, szkoda, bo ja chciałam coś naprawdę niebieskiego, żeby sie na oku wyróżniał a nie był taki jak czarny. Kolor więc średnio mi się podoba.
- maseczka z cytryną
- maseczka z granatem
- zestaw miniaturek - Naturelle (nie podoba mi się, pachnie jak D&G-Light Blue. którego nie znoszę), So elixir EDT (babka przez tel mi gwarantowała że to EDP) i Vanille Noire

Wkurzyłam się trochę bo babka przez tel gwarantowała że So Elixir będzie EDP a nie jest. Tak samo obiecała dorzucić próbki kremów i nie dorzuciła ani jednej. Po to tak zapewniać klienta skoro się nie dotrzymuje obietnicy.

Chciałam zamówić żel jabłko z oferty świątecznej a ta babeczka do mnie, ze jeszcze nie ma jej w ofercie. Jak nie ma jak jest. Ale co miałam zrobić skoro mi wmawiała że jeszcze nie mają...

Chyba więcej nie zamówię telefonicznie bo potem takie sytuacje wychodzą.

Jako gratis wybrałam kuferek + kosmetyczkę. Kolor nie bardzo mi się podoba, bo to taka jagoda ze śmietaną, ale ostatecznie może być. Z tym, że kuferek przyszedł dziurawy. Zadzwoniłam do YR i mają przysłać nowy.
Stary 2012-10-16, 20:20   #3283
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
tak ale nadal nie wiem w jakie kratki wpisujecie te kody. Weszłam na strone YR zamawianie wysyłkowe i nie mam zadnych kratek. Wpisuję kod tych pastylek w taką jedną małą ramkę o naziwe : ABY DODAĆ WIECEJ PRODUKTÓW i pojawia sie ze produkt nie istnieje. Tak samo dzieje się jak wchodzę na stronę YR e-sklep. Nie będę się już pytać na wątku YR bo niektorzy tam reaguja bardzo nerwowo.
ale kurczę, jak mam być szczera, to ja naprawdę też nie wiem, czego nie rozumiesz.
1) wchodzisz na stronę http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYR/s....do?country=PL
2) wpisujesz numer oferty, czyli pybaba03
3) klikasz "dalej"
4) wpisujesz swój nr klienta
5) "dalej"
6) "przejdź do blankietu zamówienia"
7) "aby dodać więcej produktów" - tam wpisujesz kod pastylki, czyli 14095
8) "dodaj do koszyka"

no i jest

czynność powtarzasz 14 x (po 1 pastylce = chodzi o to, żeby 14 wierszy było zajętych) po każdych 2 zajętych wierszach pojawia się napis "PREZENT NIESPODZIANKA LINIA..."

koniec

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
dziewczyny wyżej już wszystko powiedziały
Stary 2012-10-16, 20:28   #3284
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
ale kurczę, jak mam być szczera, to ja naprawdę też nie wiem, czego nie rozumiesz.
1) wchodzisz na stronę http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYR/s....do?country=PL
2) wpisujesz numer oferty, czyli pybaba03
3) klikasz "dalej"
4) wpisujesz swój nr klienta
5) "dalej"
6) "przejdź do blankietu zamówienia"
7) "aby dodać więcej produktów" - tam wpisujesz kod pastylki, czyli 14095
8) "dodaj do koszyka"

no i jest

czynność powtarzasz 14 x (po 1 pastylce = chodzi o to, żeby 14 wierszy było zajętych) po każdych 2 zajętych wierszach pojawia się napis "PREZENT NIESPODZIANKA LINIA..."

koniec

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

dziewczyny wyżej już wszystko powiedziały
Ok, zrobiłam tak jak napisałaś i wszystko wyszło, ale naprawdę rano pojawiał mi się komunikat, że nie ma takiego towaru. Nawet pytałam babke z infolinii czy to może jest jakaś czasowa oferta. Nie wiem dlaczego tak się działo. Dzięki!
Stary 2012-10-16, 20:42   #3285
Konto usunięte

Cytat:
Szanująca się bloggerka na taką współpracę się zwyczajnie nie godzi
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:48   #3286
zywieczdroj
Zakorzenienie

U mnie ostatnio trochę zużyć:
  1. Delia, maseczka z glinką
  2. Acne derm
  3. krem do rąk malina i mięta Oriflame
I mam resztkę lotionu BabyDream. Póki co bilans niekorzystny, bo jest: 8 out, 12 in.

Zachorowałam na mydło savon noir, miała je może któraś z Was?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:50   #3287
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Ja mam ale nie używałam a moja siostra sobie je bardzo chwali (kupiła już któryś raz z kolei).
Stary 2012-10-16, 20:54   #3288
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość

Ja mam to mydło z Madlarni od Franciszka. Uwielbiam je!! Tak dobrze oczyszcza twarz z zanieczyszczeń, pięknie pachnie tylko taka glutowata konsystencja
Stary 2012-10-16, 21:04   #3289
Koshatka
Zakorzenienie

Natura skutecznie dba o mój odwyk. Pojechałam dziś po olejek do włosów i sól do kąpieli Green Pharmacy i zastałam pustą półkę.

Na pocieszenie kupiłam chociaż mydełko na wagę przecenione z 13,99 na 4,99.
Stary 2012-10-16, 21:06   #3290
zywieczdroj
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, no to chyba szykuje się kolejny zakup, bo moje mydło Aleppo ma się już ku końcowi.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:44   #3291
Lynn
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37092339]Wydawało mi się, że recenzje bloggerek mają być subiektywne? Na tym polega recenzja.
Poza tym skąd wiesz, że te ochy i achy nie są szczere? Nie lubię takiego podejścia - "dostała, to się zachwyca", większość bloggerek pisze swoje recenzje zupełnie szczerze, niezależnie od tego, skąd kosmetyk ma Jasne, są panny, co myślą, że jak napisze ochy i achy to dostaną więcej, ale to pojedyncze przypadki. Często spotykam się z tym, że kosmetyki otrzymane do recenzji są objeżdżane z góry na dół, sama niejednokrotnie takie recenzje pisałam.[/QUOTE]
Pamiętam, że wiele blogów widziałam gdzie blogerki zachwycały się wszystkim, co dostały za darmo. Nie jest to w żaden sposób wiarygodne i myślę, że kierują się jedynie tym, by dostać za darmo coś. Ja już od dłuższego czasu nie czytam blogów modowych ani kosmetycznych, więc może się coś pozmieniało w tej kwestii
Cytat:
A ja mogłabym tyle dać pod warunkiem że produkt byłby tyle warty. Dla mnie np żele Aquoliny są warte swojej ceny. Jest to jedyny żel który zostawia na mojej skórze zapach na kilka godzin.

Również za polecanie na forach odpowiednich produktów można uzyskać różne gratyfikacje.

Zaintrygowałaś mnie żelami Aquoliny Można je kupić stacjonarnie?

Co do opinii netowych, to zgadzam się
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:48   #3292
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś były w SP i Sephorze, czy nadal są, nie wiem.

Na pewno są w Hebe.
Stary 2012-10-16, 22:11   #3293
Konto usunięte

Cytat:
Pamiętam, że wiele blogów widziałam gdzie blogerki zachwycały się wszystkim, co dostały za darmo. Nie jest to w żaden sposób wiarygodne i myślę, że kierują się jedynie tym, by dostać za darmo coś. Ja już od dłuższego czasu nie czytam blogów modowych ani kosmetycznych, więc może się coś pozmieniało w tej kwestii

Co do opinii netowych, to zgadzam się
W tym momencie czuję się osobiście urażona.
Najwyraźniej trafiałaś na złe blogi. Albo kosmetyki naprawdę były niezłe
Stary 2012-10-16, 22:25   #3294
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37105631]W tym momencie czuję się osobiście urażona.
Najwyraźniej trafiałaś na złe blogi. Albo kosmetyki naprawdę były niezłe [/QUOTE]

Myślę, że nie ma co tu się rozpisywać bo na pewno są i takie bloggerki które piszą prawdę oraz takie ściemniary, które są łase na gratisy. Ja staram się zawsze porównać na kilku blogach opinię lub na KWC i wtedy wyrabiam sobie zdanie. Może też być tak, że 3 osobom dany kosmetyk super pasuje a 2 kolejnym nie. Wada dla kogoś innego może być zaletą. Np. żel który się słabo pieni. Jedna bloggerka będzie wzdychała jak to super a inna stwierdzi, że kosmetyk jest do bani.
Stary 2012-10-16, 23:00   #3295
Lynn
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37105631]W tym momencie czuję się osobiście urażona.
Najwyraźniej trafiałaś na złe blogi. Albo kosmetyki naprawdę były niezłe [/QUOTE]
Przecież nie pisałam o Twoim blogu A z tymi na które trafiałam to pewnie masz rację
Stary 2012-10-16, 23:23   #3296
Konto usunięte

Ale wrzuciłaś wszystkie blogi do jednego worka

No nic, nie ma sensu na siłę przekonywać, że nie wszystkie bloggerki są łase na "darmowe kosmetyki" - choć uważam, że one też nie są w pełni darmowe, bo poświęcamy czas i skórę na testy
Stary 2012-10-17, 00:16   #3297
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie żel ma myć i tyle Ładny zapach to fajny dodatek, wiadomo. Ale żel mam zazwyczaj na mniej niż miesiąc, szkoda by mi było tyle kasy na zwykł produkt do mycia. No ale każdy ma swoje zdanie
Ja w zasadzie polegam tylko na KWC i to w sytuacji, kiedy jest co najmniej kilkadziesiąt opinii. Niestety dziś wszystko można kupić, nawet dobrą (i jednocześnie czasem przekłamaną) reklamę...

Cytat:
Kiedyś były w SP i Sephorze, czy nadal są, nie wiem.
W SP już od dawna nie ma, przynajmniej w moim.

W piątek idę odebrać i jednocześnie zrealizować mój voucher z YR za praktyki Powoli tworzę listę kosmetyków Macie jakieś swoje absolutne hity?
Stary 2012-10-17, 09:36   #3298
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek idę odebrać i jednocześnie zrealizować mój voucher z YR za praktyki Powoli tworzę listę kosmetyków Macie jakieś swoje absolutne hity?
Moje:
- tusz do rzęs Sexy Pulp black
-kredka wodoodporna black
-błyszczyk Sexy pulp ale tylko odcień crystal
-eyeliner w kałamarzu
-żel SOS do rąk

i to chyba tyle jeśli chodzi o absolutne hity, którym jestem wierna. Poza tym lubię jeszcze:
-żel PN o zapachu oliwki
- żel o zapachu róży
-żel JdM lawenda
-peeling do stóp lawendowy
-korektor w pędzelku
-róż
-puder matujący w kamieniu
Stary 2012-10-17, 11:39   #3299
Nusia7
Zakorzenienie

Lynn, dzięki za odpowiedź! Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć O eyeliner, to chodzi Ci o ten? I lepiej się wyspowiadaj z tego cytatu

Cytat:
Jednak poległam z nowym newsletterem

Ktoś jeszcze się wypowie? Jednak jutro jadę, także mam niewiele czasu na skompletowanie listy. W dodatku mama jednak niczego nie chce (ach, te zapasy - chyba po kimś to odziedziczyłam ) - jedynie odżywkę do paznokci - także mam do wykorzystania dla siebie całe 300 zł

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-10-17 o 11:41
Stary 2012-10-17, 11:43   #3300
Koshatka
Zakorzenienie

Ja zawsze biorę maseczkę winogronową i mleczka PN. No i żele JDM.

Jak nie wiesz co wybrać to weź jakieś chodliwe perfumy i opchnij.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości