|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37106756]No właśnie nie, żadnego pudru czy bronzera nawet...
I przykro mi się zrobiło po rozmowie z TŻem... Mówiłam mu, że kupiłam sobie chipsy, ale ich nie jem, bo mam wyrzuty sumienia. Później wspomniałam, że zamówiliśmy chińszczyznę na kolację. Nagle zaczął mieć pretensje, że się rozkręcam po tej diecie i jak tak dalej pójdzie to będę miała wielkie jojo, a on już nie chce słuchać mojego marudzenia na wygląd, więc mam przystopować. Poczułam się, jakby mnie przyłapał na obżeraniu się McDonaldem i popijaniu piwem, chociaż nadal staram się jeść lżej i zdrowiej, z rzadkimi wyjątkami jak ta chińszczyzna dzisiaj... Wyszła z tego w sumie kłótnia, skończyło się OK, ale czuję się paskudnie [/QUOTE]A może Tż miał trochę racji? Pewnie chciał dobrze. Wiesz, zmotywować Cię, abyś nie wracała do starych nawyków. |
|
|
|
#2342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym mam świadomość tego, że teraz muszę się pilnować i to robię, więc nie musiał właściwie tego mówić... |
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37106840]Na pewno miał, ale chodzi o formę. Co innego powiedzieć na spokojnie, półżartem, a co innego naskoczyć, jak on to zrobił... Serio potraktował mnie jakbym cały dzień obżerała się śmieciowym żarciem.
Poza tym mam świadomość tego, że teraz muszę się pilnować i to robię, więc nie musiał właściwie tego mówić...[/QUOTE] Pytanie czy nie jesteś trochę przewrażliwiona, jeżeli o to chodzi? Wiesz, my z nim nie rozmawiałyśmy, ale takie tematy często właśnie mogą być inaczej odbierane przez drugą osobę niż ta pierwsza rzeczywiście chciała... |
|
|
|
#2345 |
|
Moderator
|
no
)i nie pomalowałam paznokci przez tą aferę z Narodowym...
|
|
|
|
#2346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37106756]No właśnie nie, żadnego pudru czy bronzera nawet... [/QUOTE]dziwne moze cos w powietrzu jest do jutra przejdzie a jezeli nie (odpukac) to trzeba pomyslec nad jakas mascia czy cuCytat:
ale tez nie wiadomo czy wszystko znajdzie itp wylatuje 31 pazdziernika i wraca po 3 tygodniach wiec sie wszystko wyjasni jak wroci![]() Cytat:
moj mi jeszcze czekolade przynosi jak ja sie odchudzam!
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37098416]Witajcie
Cytat:
i to drożej... :x (miyo-5zł, MS-8zł?) także czekam na promocję, bo kolory ładne z MS, takie których nie widziałam w Miyo doczytałam ![]() dostałam @ boli mnie głowa...jakiś dzień był ciężki... jutro odsypiam ![]() Orli wyrzuty, bo kupiłaś chipsy? :x bez przesadymu ![]() a co do TŻa zgadzam się, to fajnie, że trochę pilnuje, ale tez rozumiem, że mogłaś nieciekawie się poczuć... mam wrażenie, że faceci strasznie nie cierpią jak na siebie narzekamy
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-10-17 o 00:19 |
|
|
|
|
#2348 |
|
BAN stały
|
Tak przy okazji IP, to pamiętacie może ten skrót klawiszy, po którym wyświetlało się IP wysłanego maila? Muszę coś ustalić, a ten skrót wyleciał mi z głowy...
---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- W ogóle mam tak samo. Jak tylko wstaję, to dostaję strasznych zawrotów głowy... Może to od tej paskudnej pogody za oknem? Gdzieś nas przewiało i jakieś problemy z zatokami się odezwały... Albo brakuje nam jakichś witamin? |
|
|
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkie macie po trochu racji... Jestem nieco przewrażliwiona, a on chciał dobrze, tylko wyszło jak wyszło... Mam nadzieję, że jutro zapomnimy o sprawie i nie będzie dalszych zgrzytów.
A tak nieco mniej pesymistycznie - co tej pory na blogu stosowałam rytm recenzja-recenzja-nierecenzja, teraz recenzje mi się chwilowo mocno przejadły Co powiecie na to, żebym na jakiś czas przestawiła się na recenzja-nierecenzja? To pewnie nie robi Wam większej różnicy, ale wolę zapytać
|
|
|
|
#2350 |
|
BAN stały
|
U Was też siadł licznik odwiedzin i statystyki? Weszłam na parę blogów i widzę, że to nie tylko u mnie wyzerowało licznik i liczy od początku...
---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37107401]Wszystkie macie po trochu racji... Jestem nieco przewrażliwiona, a on chciał dobrze, tylko wyszło jak wyszło... Mam nadzieję, że jutro zapomnimy o sprawie i nie będzie dalszych zgrzytów. [/QUOTE] Czasem też jestem taka przewrażliwiona i przejmuję się takimi sytuacjami... Dzisiaj np. uznałam, że mój luby był dla mnie za chłodny i cały czas ta myśl nie daje mi spokoju... |
|
|
|
#2351 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Dooobra, idę spać. Rano mam zajęcia, potem muszę lecieć do skarbówki, na pocztę, do dziekanatu, do biblioteki... Bleee... |
|
|
|
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37107401] A tak nieco mniej pesymistycznie - co tej pory na blogu stosowałam rytm recenzja-recenzja-nierecenzja, teraz recenzje mi się chwilowo mocno przejadły Co powiecie na to, żebym na jakiś czas przestawiła się na recenzja-nierecenzja? To pewnie nie robi Wam większej różnicy, ale wolę zapytać [/QUOTE]Ja raczej wolę mniej recenzji ![]() Cytat:
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja bym pragnęła porannej kawy! Szkoda, że nie ma światła, bo bym wrzuciła jakąś notkę na bloga
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
ja już jestem w połowie kubka
a przy okazji nadrabiam kilka stron na wątku
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam jak ponadrabiać ^^
I powinnam trochę ogarnąć mieszkanie, nic mi się nie chce.
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Bry! Ja leze w lozku jeszcze i zastanawiam sie czy isc do pracy czy do lekarza, bo obudzilam sie bez glosu dzis, a cala noc mnie gardlo bolalo
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, przeziębienie? Jak uważasz, jak się czujesz?
Ja mam dość tej roboty powoli :/
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, nie śmiej się dziadku.. i tak dalej
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
witam ja też kawy pragnę ...
miałam dzisiaj grzyby zamarynować, karpatkę zrobić, mieszkanie ogarnąć i przygotować fotki do notki na blogu, ale pogoda beznadziejna - ponuro jak w worku, a jak jest taka pogoda to mi się niccccc nieeee chceee |
|
|
|
#2361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a u mnie piekna złota jesień na szczęście przestało w końcu padać... ogólnie to lubię jesień ale jak nie pada
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię jesień jak nie pada. Ja podpatrzyłam Obsession i zrobiłam czerwono-zielone pazurki ^^
I chyba w końcu napiszę niepochlebną opinię o Mollon Pro. Miesiąc proszenia ekspertów o pomoc, bo mi odżywka zaszkodziła, a oni "niech pani kilka dni poczeka, sprawdzimy to". Kilka dni to kilka dni, bez odzewu, bez odpowiedzi już miesiąc mija.
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
czy czy ktoś kto ostatnio nawiązał współpracę z annabelle minerals w ostatatnim czasie otrzymał już paczkę?
|
#2366 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
choć zastanawiam się czy ich nie ozdobić ![]() Cytat:
jakoś za nimi nie przepadam, jedynie 4 cienie lubię ![]() Też dostałam @, w ogóle nadaję na innych falach, nie łapię co ludzie do mnie mówią i jestem osłabiona
|
|||
|
|
|
#2367 | ||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37108649]Jak podobne do Miyo to nie kupuję
jakoś za nimi nie przepadam, jedynie 4 cienie lubię [/QUOTE]Mi po początkowym zachwycie nad Miyo entuzjazm opadł i ich wcale nie używam - denerwują mnie, bo robią mi prześwity a do tego strasznie się pylą. Czy któraś z Was zajmuje się decoupagem?
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale ładnie na polq ![]() summer ja takie szafeczki widziałam kiedyś w biedronce, w tym roku i rok temu, ale to było jakoś końcem lipca więc pewnie oni tak je wrzucają z myślą o początku roku szkolnego ale gdzieś takie widziałam całe białe tylko nie wiem gdzie
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja dziś się wybieram do Rio de Świebodzineiro, bo chcę odwiedzić Naturę. ![]() TŻ mnie rzuci tam, jak będzie do pracy jechał, ja sobie autobusem wrócę, 13zł to jeszcze nie tragedia.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

[/QUOTE]

)
Lush & China Glaze lover!
Dziwnie się czuję jak tak mi wszystko "jedzie" przed oczami 

To pewnie nie robi Wam większej różnicy, ale wolę zapytać 

おはよう!