|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
a ja na czole chodizlam od 17.30 do 22
|
|
#1022 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie pedofilCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hahaha ciastek no właśnie popylacie z plastrami na czole? ![]() najważniejsze że działają edit:już doczytałam o plastrach
Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2012-10-17 o 08:26 |
||||
|
|
|
#1023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
Witam się z kawką w ręce i radosną Amelką - dziecię moje leżu obok i cieszy się do lampy
|
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
czesc Kochane, ja znowu tylko na chwile, tymis płącze od 2 dni baardzo. Powiedzcie jesli wiecie, jak długo to co zjem utrzymuje sie w moim mleku?
|
#1026 | ||
|
Zadomowienie
|
Tak po kąpieli i jedzeniu odkładamy ją do łóżeczka i sama zasypia, chwile się jeszcze kręci i tak po 10 minutach już śpi.
Cytat:
Cytat:
Zaczynam wątpić aby mała się przestawiła z tego wstawania o 1 i 5/5.30 na mleczko bo to już trwa z 2 tygodnie ??? NADALKA , AGUNIA ile u Was to trwało ???? |
||
|
|
|
#1027 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł, witam się z kawusią
![]() Stwierdzam, że mała ma na mnie jakiś radar wstałam rano i jak wychodziłam z psem to spała. Spała też cały czas jak mnie w domu nie było, ledwo weszłam a ta się obudziła i zaczęła mnie "wołać". Już małż się z tego śmieje, bo to nie pierwszy raz A teraz leży w łóżeczku i ostro pyskuje do karuzelki Aha i dzisiaj rano zrobiła niezły numer, trzymałam ją na kolanach, a ta się złapała za półśpiochy i ostro je drze próbując siąść. A za chwilę wściek, bo się nie dało. Myślałam, że z niej padnę ![]() Cytat:
o matulu, no faktycznie to już a dopiero co do nas wchodziły zeszłoroczne mamusie lipcowo-sierpniowe, żeby nam gratulować...Cytat:
co do wózka się nie wypowiem, ja temat zacznę zgłębiać dopiero na wiosnę Cytat:
Cytat:
Cytat:
za powodzenie akcjiCytat:
![]() Cytat:
no to my zostaniemy wierni premium care, dady się boję, bo Luśka jednak ma skłonność do odparzeń ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
oj nie pamiętam dokładnie, ale na pewno krócej
|
|
#1028 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() wlasnie zasiadlam zeby nadrobic noc standardowa. rano maly marudzil az sobie musial zwymiotowac (a zjadl niecałe 40ml rano) i mu przeszlo. pozniej czkawka to go ponosilam troche a teraz spi.dzis idziemy do pediatry. w sumie nic sie nie dzieje oprocz kup w kolorze zielono-brunatnym, ktore sa od kilku dni. a poza tym to Kuba konczy dzis 2 miechy kiedy to zlecialo ![]() Cytat:
wozek fajne tylko ja nie lubie tych mallych kolek bo sie zle jezdzi po nierownej powierzchni. ale sam wozek ok. Cytat:
|
||
|
|
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam, żeby udało Wam się załatwić wszystko bez problemów.
|
|||
|
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze zapomniałam napisać:
kolega męża ma córeczkę, która ma 1 miesiąc. Strasznie im płakała i już nie wiedzieli co robić - sprawdzili wszystko i nic nie pomagało bo to nei był problem z brzuszkiem. W końcu poszli do jakiejś kumatej pani doktor i okazało się, że ma zapalenie ucha. A wiecie jak to się sprawdza? Jak dziecko płacze to wewnętrzną stroną dłoni trzeba mu zakryć oboje uszu. Jeśli przestanie płakać to znaczy, że problem z uszami. Normalnie nigdy bym na to nie wpadła ale wydaje mi się, że może to być przydatna informacja
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Jakby tego stresu było mało to jeszcze poślizgnęłam się w łazience i stłukłam sobie lewy nadgarstek Posmarowałam liotonem i na razie nie jest tragicznie, choć chyba trochę mi spuchło...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój lekarz stwierdził że ma coś z uchem bo pociera rączką i dał krople. a w ulotce że można uszkodzić słuch ![]() ja ciągle miałam zapalenie ucha w dzieciństwie
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsumie to kupila bym brazowe ale byly tylko te 2 kolory. Wolałam ten bo zieleni nie lubie![]() Cytat:
a ten na plecy to tez nib y jak wyciaga bol to robi sie twardy a tak to jest taki prioszek i odklejam rano a on taki sztywny itwardy i tzta tak samo i ani mnie ani jego w tym miejscyu nie boli. Az sie mogłam schylic zmienic pampka a nigdy nie moge wrosmanie chyba sa 2 na plecy ja kupilam ten apap
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-10-17 o 08:59 |
||
|
|
|
#1035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
#1036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
jeden i drugi kosztował kolo 5 zł. Tzn kazdy z osobna.
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm to nie tak źle, to chyba dzisiaj się do rossmana wybiorę
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
hej.,.. boże normalnie jestem wykończona. mam już dość macierzyństwa! normalnie ledwo na oczy patrzę.
nic nie mogę zrobić :/ dzisiaj pobudka o 1 i 5 i juz nie chciała spać i musiałam ją zabawiać jak ledwo mogłam oczy otworzyć a co dopiero gębę :/ teraz też już jęczy.. nawet dawałam kaszki - myślałam że będzie lepiej ale . u nas nic nie dają. to tak samo jak by zjadła samo mleko.. normalnie mam ochotę się zabić :/ ciastek ty masz ten sam adres co wysyłałaś mi kiedyś ? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ten sam a cio?? ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Agunia no naprawde polecam. Spróbuj sobie z czego pamietam tez masz migreny?
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko samo zasypia ale czasem potarmosic musi pieluche. I najlepiej jej sie zasypia jak se ja polozy an buzie rece rozlozy i tyle. A potem macha nogami i rekami bo oddychac nie moze. I zawsze jak zasypia z pieluchą tak jak np teraz to musze byc koloniej i jej ja odslaniac z nosa. Ale ona czuwa i wtedy otwiera oczy
i se znowu an nos kladzie ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- o dziekuje
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, miewam, i małż też. A jakby te plastry tak pomagały to byłoby genialnie!
|
|
#1044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
acha
|
|
#1047 | ||
|
Rozeznanie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dziś właśnie miałam w nocy 2 pobudki o 1 i 5, a potem coś przed 7, i wyśpij się tu człowieku, teraz jak na razie śpi...ale coś się wierci... |
||
|
|
|
#1048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że to tylko jakieś niegroźne stłuczenie Cytat:
W dzień jest lepiej, poczekaj aż Iga się do Ciebie uśmiechnie i zaraz będzie Ci lżej Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2012-10-17 o 09:42 |
|||
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Mandragorka Iga
tylko że w dzień nie jest wcale lepiej... właśnie zasnęła.. zaraz ją wezmę do sypialni i ciekawe ile pośpi to i ja bym się zdrzemnęła
|
|
|
|
#1050 | ||
|
Zadomowienie
|
O to jest jeszcze szansa
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

a swoja droga maly o 230 wstal i bul gotowy do podrozy heheU wyzarl mi obie piersi i 60 z butli i dopiero o 4.zasnal takze nie powiem zebysmu sie wszyscy wyspali . Ale od 4 do 630.spal w swoim lozeczku!

w oknach tłum zdziwionych dzieci i uciekł

bo takie miałam dziwne wrażenie, że tak, które pogłębiło się jak użyliśmy pc teraz. Tylko jak to możliwe jak one są do 9kg niby?
Witam się z kawką w ręce i radosną Amelką - dziecię moje leżu obok i cieszy się do lampy
wstałam rano i jak wychodziłam z psem to spała. Spała też cały czas jak mnie w domu nie było, ledwo weszłam a ta się obudziła i zaczęła mnie "wołać". Już małż się z tego śmieje, bo to nie pierwszy raz 

za powodzenie akcji