|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
Zresztą na fb widać, jaką mam figure No to i u mnie ze 3kg myślę i będzie super ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Albo zrób jak ja robię drugi stopień w systemie e-learning - wsp twp warszawa - wejdź na ich str i popatrz co z podyplomowych proponują. Wtedy mniej zjadów w sali w lbn, wykłady w domu na platformie internetowej. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- ela http://kno.wsptwp.eu/pl/oferta Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-10-17 o 09:16 |
||
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Ela ja nie wiem czy u nas w J. coś jest, ja nawet nie wiem jakie u nas kierunki
![]() ![]() Princ ja też chcę tylko 2 kg więcej i ani grama więcej to wszystko jest też wazne, aby się dobrze czuć we własnej skórze i podobać Tż
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Ela jak chcesz w przedsolu lub klasach 1-3 to najlepiej łączoną pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną
jak mniejsze dzieci to pedag. opiekuńczą. Heloo ![]() od 3 dni spie kuchni, nie u małej i młoda przesypia noc tj. od 19 d 5 (potem faszka) i dalej kima ze mną do 7-7;30 wiec fajnie Dziewczyny kiedy wycągać szczebelki z łózeczka?? Bo moja wchozi i schodzi ze wszstkich kanap , foteli, mam wrażenie ze czasami sama poszłaby spać bo idzie do swojegopokoju i kręci sie przy łóżeczu i wem ze chce spac, a z drugiej srrony jest jescze taka mała
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-10-17 o 10:08 |
|
|
|
|
#4535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że pamiętamy udziela się tylko na fb, niestety. Ciągle pracuje bidna.Dobry Noc świetna, jedna pobódka o 1 na smoka, bączek wstał o 6,35, wszystko fajnie bo nawet się wyspałam,ale przerwał mi cudowny sen z czasów liceum ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
w słońcu ślicznie wyglądają ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Mój tż też się upiera, że muszę schudnąć. Ale w moim przypadku, gdzie jestem deską, każy mi to radzi i ja sobię też. Jem ciągle, ale Pudzianek tak goni, że wszystko przy nim spalam
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-17 o 10:13 |
|||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
a z czego masz chudnąć jak Ty chudzinka jesteś??
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
seonka wlasnie po namysle doszlam do wniosku,ze nie kupuje bo wymierzylam sie i wyszlo ze bede go miala do kolan prawie
princ wy sie z tz-etem "zajedziecie" normalnie (a wiesz,ostre tiru tiru tez pomaga ponoc spalac duzo kalorii domi super ze tz-et wraca za niedlugo odpoczniesz moze choc troche,zawsze to lepiej ze swiadomoscia ze juz nie jestes samaela ja niestety nie doradze,bo w tym teamcie sie w ogole nie orientuje,jedyne co wiem to tak jak zmysl napisala,ze po wychowaniu wczesnoszkolnych i p-lnym mozna uczyc w klasach 1-3 ale nie wiem jak to na podyplomowych wyglada baha wlasnie chyba przytyc Dzien dobry nocka w miare przespana,chyba kolo 5 mala sie przebudzila,ale jeszcze zasnela i do 7:50 w sumie spalysmy(tzn ja,ona siedziala kolo mnie i gadala,bo ja o 7 wzielam do siebie) u nas po wczorajszym calym dniu deszczowym,dzis super slonce swieci,a jutro ma byc jeszcze cieplej mala zalicza pierwsza drzemke juz od godziny,obiadek sie robi,jak wstanie pewnie na spacer pojdziemy umowilam nas jutro do przychodni na bilans,bo i zeby sie zapytac co z tym krostkiem na policzku malej zrobic,bo nic a nic nie schodzi,a robi sie jakies twarde
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
Baszka chyba źle napisałaś
|
#4541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ela a jakie ty masz juz skonczone???? ja mam licencjat z ekonomii i chyba bym musiała od licencjatu znowu zaczynać bo zastanawiałam sie nad szkołą własnie bo teściowa uczy 1-3 no i jest na pół etetu a jeszcze są 2 inne też już starsze to moze akurat jak bym skonczyła to by sie udało wskoczyc bo innej wizji to tu niema widziałam własnie że pedagogika jest w jarosławiu ale jaka to nawet niewiem.....ani ile kosztuje ani co....
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Baha Tobie chodziło zapewne o przytyć
![]() ![]() wariateczko u nas też ładna dziś pogoda się robi i ma byc też ciepło ale gdzieś mi się o uszy obiło, że szybko zima ma przyjśc ![]() a właśnie Princ piszesz mi, że jak wróci Tz to kawkę poda może mi przypomnisz jakieś atrakcje na wieczór
|
|
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Basiula ja mam mgr marketingu i zarz. |
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyliło mi się. Miało być przytyć
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w tym roku odpuszczam, tak jak kiedyś pisałam rodzice mają wśród dalszych znajomych dyrektorkę przedszkola, chcę z nią porozmawiac czy takie kombinowane studia mają sens, jak na to dyrektorzy patrzą, jak to jest z uprawnieniami. Niby się mówi że po pedagogice ciężko o pracę bez znajomości ale teraz Tusk tak mówi o zwiększeniu liczby przedszkoli .Chciałabym spróbować najpierw sił jako pomoc nauczyciela w przedszkolu bo szczerze mówiąc to nie wiem czy dałabym radę, ogromna odpowiedzialność
Alunia Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-10-17 o 13:12 |
|
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
moje dziecko spi juz 3h
i co ja mam robic? ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- olka,pewnie ze odpowiedzialność ogromna,ale jesli to lubisz,chcesz w tym ze tak powiem pracowac,kochasz dzieci i chcesz im dawac troche siebie,i trochę wykształcenia(brakuje mi słów żeby to lepiej ując) próbuj jak najbardziej
|
#4548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiem, ale właśnie o to chodzi że dopóki się tej pracy nie pozna tak od środka to nie ma pewności że akurat to chce się robić, dlatego chciałabym się załapać jako pomoc żeby zobaczyć jak to jest, czy dam radę. Wydaje mi się że mam "podejscie" do dzieci, wszystkie znajome dzieciaki mnie lubią bo i ja uwielbiam maluchy . A Ty zaczęłaś już?
|
|
#4549 |
|
Zadomowienie
|
olka,wlasnie caly czas czekam na wiadomosc z uczelni,nie moge sie tam dodzwonic,rekrutacja sie juz zakonczyla ale zadnego info nie ma
nic nie przyszlo poczta,ani na maila,ani na konto tam,wiec kurde nie wiem co jest grane![]() dziec wstal wyspany,uciekam
|
#4550 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musze gdzieś polukać...Cytat:
o matko i córko...ale ty musisz być silna kobieta...Cytat:
ale z łóżeczka mało co się korzysta - narazie, bo do tej pory niunia mieściła się do wózka...Cytat:
aż mi kopara opadła jak zaczęłam czytać![]() helou ![]() dzisiaj pół dnia się włóczyłam. Z tż załatwialiśmy dokumenty do rodzinnego. O dziwo się łapiemy na nie - mam utracone dochody ![]() Na bazarku kupiłam sobie sweterek, podobny do tego co ostatnio domi7ks pokazywała ale nie było już tych z serduszkami ... i czapkę na zimę, tak na spacery za 10 zł niuni czapeczkę wiązaną na teraz i tż bieliznę...Oglądałam rowery-używane z Niemiec i Holandii, mam upatrzony taki czerwony za 250zł, ale pan(kolega mojego ojca) kazał przyjść w sb bo będzie miał coś więcej i może coś tańszego już się nie mogę doczekać, ale ten czerwony to tak czuję, że będzie MÓJ
Edytowane przez pokszyfka Czas edycji: 2012-10-17 o 15:25 |
||||
|
|
|
#4551 | |||
|
Zadomowienie
|
cesc kobitki
u nas za oknem od rana piekan pogoda, wiec wziełam małego pod pache i jechaliśmy do miasta załatwiać różne formalnosci do pracy i żłobka, jak wrocilismy mały poszedł spać a teraz zabieram sie zaobiad, znaczy zaraz![]() Cytat:
![]() ![]() ojj wy szaleni chyba tez musze sobie kupić różową bielizne..![]() butków jeszcze nie mamy, tali rehab kazał kupowac z wysokim zapiętkiem, mysle ze tez w deichmanie poszukam, ale mowisz ze nawet za 50 zł tam widziałas butki???to w szoku jestem Cytat:
![]() rewelacja... Cytat:
![]() dobra uciekam ten obiad robic
|
|||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
co nie...;p
wrociłam, mam frencza z różem na całości, zrobiłam tak jak pisałam wieczorkiem wstawię fotki, jak tz wróci, bo musze pożyczyc jego kompa, moj się buntuje ![]() Ja nie mam koncepcji na jutro. Może dacie jakiś pomysł na obiad.
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio prawie 3 dni pod rząd robiłam kopytka z serem tzn leniwe, uwielbiam!!!!!! mogłabym jeść dziennie
|
|
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
My dziś mieliśmy jarzynową a na jutro placki ziemniaczane
ale za mną chodzi lazania - planuję w sobotę zrobić
|
#4555 |
|
Zadomowienie
|
hejka
ja na diecie więc z obiadem nie pomogę chociaż jutro moja mama ma w planie kalafior, z bułką tartą, ziemniaki do tego ewentualnie sadzone... pychotka niestety nie dla mnie na razie
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
ach więc chyba zrobię jarzynową
drugiego niet, bo sama jestem węc po co zjemy coś dobrego na kolację :Ptża jeszcze nie ma, więc fotek nie wstawię ehhoglądnę ofertę kozaków w ccc, może znajdę coś ciekawego, bo wswoich chodzę już 4 sezon i podeszwa mi coś pęka...
|
#4558 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Dzisiejsza noc była koszmarna.Pobudka co godzinę
|
#4559 |
|
Rozeznanie
|
baha ja dziś robiłam cannelloni z mięsem mielonym i pieczarkami
http://www.mojegotowanie.pl/kuchnie_..._i_pieczarkami dodałam jeszcze paprykę i inny sos tzn czosnkowy, polecam
|
#4560 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

to w sumie dobrze, bo z tego co wiem to Tzci czasem radzą chudnąć ;PJa też schudłam i chcę wrócić do wagi 52 kg, więc to kwestia u mnie 2-3 kg
Zresztą na fb widać, jaką mam figure
. Princ

w słońcu ślicznie wyglądają 

może mi przypomnisz jakieś atrakcje na wieczór 
wiadomo, że nie zawsze, bo czasem z mamą wychodze, ale o ile wnosiłam to pełno siniaków miałam
o matko i córko...ale ty musisz być silna kobieta...
ale nie było już tych z serduszkami
już się nie mogę doczekać, ale ten czerwony to tak czuję, że będzie MÓJ
niestety nie dla mnie na razie
zjemy coś dobrego na kolację :P