|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
co się stało?!
właśnie wróciłam od swojego tż, lecę się kąpać i coś zjeść i do roboty, ble.
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Przepraszam ze sie wczoraj nie odzywalam. Mialam strasznie kiepski dzien. Bylam w koncu w kinie na "jestem bogiem" swietny film, bardzo mi sie podobal. Za mna siedzialy jakies gimbusy a ze dzien kiepski a one szalalay (film ich nieciekawil bo to troche nie tematyka dla 14 latka) zucaly sie popcornem, gadaly ☠☠☠☠☠☠☠y, kladly nogi a fotelach itp to najpierw upomnialan grzecznie "zabieraj te nogi dziewczyno bo smierdza i przestan mnie kopac" a po filmie nie wytrzymalam i je zdrowo ochrzanilam. Mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie w kinie sie ogarna bo mi konkretnie popsuly humor gimbusy -_-
W ogole chcialam wam napisac giga posta o Grecji a komp w pracy tak dziala ze... ![]() Jak cos ruszy to wszystko wam streszcze ![]() Trzymaj sie kochana i pamietaj ze to ma tz swoje dobre strony! Poszalejesz troche, dasz sie popodrywac w barze ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Kachaaa
![]() Miałam się widzieć z moim tż w weekend ale nie da rady i zobaczymy się dopiero za miesiąc ![]() ![]() Znowu nie wiem co czytać |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co mu odbiło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na poważnie ja też raczej nie podołam wyzwaniu. Poczytałam o tej "Piainistce", i wychodzi na to, że nie tylko ja mam problemy z jej czytaniem, ale ponoć naprawdę warto więc postaram się ją skończyć. Edytowane przez Gumisiek007 Czas edycji: 2012-10-17 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja jestem taka durna ze jak mojego 1 dzien nie widze to mi smutno. Ale czasami trzeba bo bym zostala kompletnie bez znajomych :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Blond forever!
|
Ja się tak wczoraj zasiedziałam u koleżanki, że zapomniałam o tym, że umówiłam się z TŻ
![]() ![]() Ja męczę Zaporę, ogólnie książka ciekawa i wciągająca, ale czasu brak...
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ to często w rozjazdach, przewaznie przyjezdza co drugi weekend ale teraz to wybyl mi za granice wiec tez długa rozłąka tym trudniej ze jeszcze dziecko tęskni
#283 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Czekamy na relację ![]() Poszłabym na zakupy, a nie mam za co ![]() ![]() ![]() ![]() http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...69587048_n.jpg - o Boże, nie wytrzymam ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-10-17 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieram chętne do wspólnego napadu na bank - mogę mdleć i rzygać, wszyscy będą mnie ratować, a ktoś w tym czasie obrabuje skarbiec ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#285 | |
Raczkowanie
|
Kacha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Wróciłam z miasta
![]() Odebrałam w końcu zdjęcia od fotografa. Wszystkich łącznie uzbierało się 400 zdjęć z 2 lat. Ale była promocja więc wywołałam. Pomagałam też przyszłemu szwagrowi znaleźć jakiś prezent na urodziny mojej siostry, ale niestety jak się mieszka na zadu..u to nic nie można znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
A tak na poważnie ja też raczej nie podołam wyzwaniu. Poczytałam o tej "Piainistce", i wychodzi na to, że nie tylko ja mam problemy z jej czytaniem, ale ponoć naprawdę warto więc postaram się ją skończyć.[/QUOTE]
Widzę że mamay identyczne spojrzenie na teksiazke, ja tez zrazona "Amatorkami" ale cos mnie ciągnie do tej ksiazki, bo ponoc jest wybitna. |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
Nie będę jakos rozpaczac byliśmy razem krótko choć i intensywnie ale nie ma co płakać
Tak czy siak mam humor dzis i już sie nie moge doczekac aż wrócę do domu i będę moja chuste szydelkowa dziergac ![]() A moje szczęście nie bedzie zależało od żadnego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a u mnie nikt ich nie upomniał oprócz mnie i to mnie najbardziej wkurzyło. Narzekamy na ludzi, że są tacy a nie inni a jak coś sie dzieje to każdy oczy po sobie i nikt się nei odzywa. Dlatego jest tak jak jest :/ raz byłam w kinie na Batmanie (tym wcześniejszym) i ludzie przyszli do kina z dziećmi i czytali im NA GŁOS napisy ![]() ![]() ![]() Co do Grecji to było super ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle jakie towarzystwo nam się trafiło xd jak z "serialu" "Pamiętniki z wakacji" xD Przyjechały 3 rodziny. Ani słowa po angielsku tylko i wyłącznie po polsku się porozumiewali z obsługa i zdziwieni że nikt nic nie rozumiem. Z ich dzieci tylko jeden chłopak coś tam po ang ogarniał i był "tłumaczem". Mieliśmy ubaw z TŻ jak zamawiali drinki np "lemon" z "ajss" albo "poproszę orangę z lodem". Kłócili się, byliśmy świadkami wielu dramatycznych scen i codziennie robili wieczorem polskiego Pana Tadeusza - mimo all inclusive - cóż za patriotyzm!, w tym raz pod naszym oknem. Było tez kolo gospodyń wiejskich (naprawdę! ![]() ![]() ![]() ze zwiedzania to wybraliśmy sie do miasta Rodos i Lindos. Wszędzie dojeżdżaliśmy autobusem. Mają naprawdę dobrą komunikacje a wycieczki z Itaki to ogromna przesada cenowo. Oba miasta piękne, wiele do zobaczenia więc nie będę was męczyć co dokładnie zwiedzaliśmy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko ze tu znaleść faceta fajnego czy Anglika czy Polaka ze świeca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnym naraziłam się na wątku ciążowym (i jeszcze kilkoma innymi sprawami). Napisałam, że jestem szczęśliwa z TŻtem i do szczęścia nie jest mi niezbędne dziecko - tzn. fajnie, że będzie, ale gdybyśmy nie mieli to bylibyśmy szczęśliwi razem.... No i niezła burza się rozpętała, wyszłam na Katarzynę W. co najmniej, zwłaszcza jak napisałam, że ET to właściwie chciał strasznie TŻ.... Nie wiedziałam również, że bardzo niepopularny jest pogląd, że przed zachodzeniem warto pomyśleć o finansach... No, ale cóż - różne można mieć podejście do życia. Straszyli z tym prądem, że nie będzie 8 godzin, od 8 do 16, a tymczasem nie było 15 minut.... ![]() A z tym meczem śmiesznie - różne teksty w rodzaju UEFA ogłasza - Narodowy gotowy do uprawy ryżu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju fb jest zawalony zabawnymi zdjęciami dotyczącymi tego meczu xD normalnie temat nr 1 się zrobił nawet kolana z bitą śmietaną i Katarzyna W poszły w odstawkę :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Koniec pracy slonko świeci zjadłam obiad jadę do domu i spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
No tak, stadion narodowy przyczyna dobrych żartów, ogólnie to żałosne ale cóż zrobić, stało się
no tak, bo na tym forum nie można napisać "dziecko to nie jest mój priorytet"
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Temat meczu przyćmił nawet temat wypłynięcia tych zdjęć smoleńskich - nie mogłam uwierzyć, że to taki problem kazać usunąć coś z netu i wyegzekwować to.... Kurka, 2 tygodnie minęły od ich publikacji i co? przez tyle czasu nie można tego usunąć??? Dla mnie ktoś, kto je robił i upublicznił, powinien tak beknąć za to jak nie wiem. Pomijam, że prezydent i w ogóle - ale po prostu przez szacunek dla zmarłego tragicznie człowieka... A tymczasem nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem tego...
Żeby nie było - nie wyznaję żadnej konkretnej opcji politycznej - każda ma swoje bagienko, a bagienka wciągają. Na zachodzie ktoś zostaje politykiem, ale to zwykle osoba "ustawiona" życiowo, która ma do czego wracać, u nas - poza nielicznymi wyjątkami - politykiem zostaje się, żeby się ustawić.
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Katarzyny W. to niezłe rewelacje dziś wyczytałam na Pudelku. Ta panna ma niezłe parcie na szkło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/43926/...onno_w_bikini/ mówisz o tym?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.