|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Witam sie po pracy
![]() Gratulacje Czuć ruchy to musi być super uczucie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po pracy byłam u dentysty.Co sie na denerwowałam tą wizytą Ale już ok plomba zrobiona,reszta ząbków zdrowa![]() Jutro ide do gina.Dziewczyny prosze trzymajcie jutro kciuki bo jutro się dowiem czy są wogóle jakieś szanse w tym cyklu,czy będzie owulka ![]() Oczywiście trzymam bardzo kciuki za wszystkie dziewczyny jutro testujace
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-17 o 15:55 |
||||||
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Npiszesz Kocuurkowi ten przepis??? ![]() : prosi:![]() Izunia 3 mam kciukasy!! |
|
|
|
#1173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zrobilam test z porannego sikanca, patrze, nie ma nic, wiec odlozylam. caly dzien lezal w lazience, zapomnialam o nim. wieczorem patrze, a tak taaaaaaki bledzioch, ze sama nie wiedzialam czy on tam jest. w sobote z rana zrobilam kolejnego i tez byl bladzioch, chociaz juz wyrazniejszy, ale na aparat tez nie moglam go chwycic. dopiero w niedziele wyszedl na tyle widzoczny, ze aparat uchwycil kreseczke, ktora sie tutaj chwalilam. a we wtorek jeszcze zrobilam jeden test, juz apteczny, bo pogonilam Swojego, zeby kupil, bo nie wierzyl no i juz wtedy 2 piekne krechy![]() Cytat:
ale obiecalam, ze zamilkne, wiec milcze wlasnie wrocilismy z T. z malego opalanka trzeba bylo wykorzystac ostatnie promyki slonca, przed zima tym bardziej, ze sluchy nas dochodza, ze juz snieg u nas spadl |
|||
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę robić obiad. Ale mam dziś cholera obsuwę. Ze wszystkim jestem w lesie |
|
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
kocurek niech robi z tego przepisu o
http://kuchnia.ofeminin.pl/przepisy/...ni_220254.aspx baardzo prosty![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Iza pewnie ze kciuki trzymamy ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- wlasnie bylam w kibelku i patrze a tam glutek sie ciągnie.. a tz jutro budziet
Edytowane przez magdaammm Czas edycji: 2012-10-17 o 16:23 |
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=santom;37115699]a
byla taka sama syt zrobilam test z porannego sikanca, patrze, nie ma nic, wiec odlozylam. caly dzien lezal w lazience, zapomnialam o nim. wieczorem patrze, a tak taaaaaaki bledzioch, ze sama nie wiedzialam czy on tam jest. w sobote z rana zrobilam kolejnego i tez byl bladzioch, chociaz juz wyrazniejszy, ale na aparat tez nie moglam go chwycic. dopiero w niedziele wyszedl na tyle widzoczny, ze aparat uchwycil kreseczke, ktora sie tutaj chwalilam. a we wtorek jeszcze zrobilam jeden test, juz apteczny, bo pogonilam Swojego, zeby kupil, bo nie wierzyl no i juz wtedy 2 piekne krechy![]() [QUOTE] Mój sikaniec był z południowy i też położyłam go sobie poszłam kawkę zrobić tu do Was napisac co i jak i tak sobie o nim przypomniałam poszłam patrzę no i widzę bledziocha Sorki dziewczyny że tak ciągle namulam wybaczcie mi ![]() Nie wiem chyba poczekam do piątku poznęcam sie nad Wami troszki |
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
Witam się@
Grtuluje skierka!!!! ![]() Monini!!!!!!!!!!!!! AAAAaaaa, rób 2 giego testa!!!!! Czekam niecierpliwie!!!! ![]() ![]() ![]() a jak się czujesz? Coś na @ czy nie bardzo????
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogę polecić sprzedawcę, bo zamówiłam testy w poniedziałek rano, zapłaciłam z pay u, i testy miałam we wtorek w skrzynce! I tak 3x, bo 3x zamawialam Co do l4, to planuję, zdecydowanie tak. Zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek. chciałbym iść od trzeciego miesiąca, czyli za jakiś miesiąc, chociaż boję sie, że wcześniej nawiedza mnie mdłości. Nie wymiotowalam jeszcze, ale od dwóch dni czuję, że jestem głodna, a na samą myśl o jedzeniu, wszystko rośnie mi w gardle. Stąd moje obawy. NIENAWIDZĘ pisać z telefonu!!!!! :[ |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja się pytam kto tu zostanie na tym wątku jak tu co chwilę gromada fasolek??
oczywiście nowo zafasolkowanym gratuluję |
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tego jesteśmy tu wszystkie żeby się wzajemnie pocieszać i sobie doradzać Ja tam jestem zdania, że jak zrobisz jutro z porannego moczu to coś już powinno być widać Testuj jutro, będzie nam raźniej
|
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz jak mnie Kejthx teścior wyjdzie to Ty nie musisz sobie kupować już ani robić tylko biec prosto do gina na potwierdzenie fasolki ![]() Litości nie strasz tak ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jestem NIENORMALNA!
spie.przyłam obiad. tego nie da się jeść ! nie wiem, co ja wsypałam do mięsa mielonego, ale tego nie da się przełknąć. W zupie brokułowej zważyła mi się śmietana. Trzeba być mną, nooo ! Czas zadzwonić po pizzę ![]() @ nadal nie ma. Co jest, kurdę? Kurczę, no może ja coś źle policzyłam i jeszcze nie czas na @? bo jakoś moje zaciążenie graniczy z cudem, tak myślę.. Tymczasem spadam, wrócę za godzinę to poczytam co tam naskrobałyście od wczoraj
|
|
|
|
#1184 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam obiad, ogarnęłam w chacie i zrobiłam sobie kawę mieloną ze śmietanką. Jesu. jakie to dobre Zaczynam się nudzić w domu, gdybym nie miała tak męczącej pracy to chyba bym skończyła L4 i poszła do pracy, ale nie mogę. To nie jest praca dla ciężarnej. Za dużo chodzenia i dźwigania. Ogólnie to się kiedyś dowiedziałam, że u nas na dziale nie powinny pracować kobiety a pracują i to sporo. Więc nie mogę i skazana jestem na nudę w domu. Ale sobie wymyśliłam zajęcie. Jutro albo dziś przytargamy z piwnicy maszynę do szycia. Uwielbiam szyć, choć nie umiem. Tylko proste rzeczy, żadnych wymyślnych itp. Ale mam kilka rzeczy do poprawki, więc będę sobie szyć. Talent dostałam po mojej Babci, która w czasie wojny zmuszona była szyć mundury Niemcom. Ja pamiętam, że potrafiła wszystko uszyć i to bez szablonu. Mam ciągle sukienkę, którą uszyła dla mojej Mamy. Majstersztyk. W życiu bym tak nie podłożyła ładnie jak ona to zrobiła. Kawusia pycha a na obiad mam grzybową na życzenie córki. Moniś - mnie kochana denerwować nie będziesz, bo ja wiem. Będziemy Ci gratulować, uwierzysz w to?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
|
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
Anulka czy ja przez przypadek znalazlam Ciebie na 28dni.pl? ;>
|
|
|
|
#1186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miesiac po zabiegu czekalismy ze staraniami,w czerwcu mialam @ co 5 dni Ale ten cykl od poczatku pije ziolka ojca sroki nr 3 i bardzo licze na to ze w koncu ta owulka bedzie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-17 o 16:57 |
|||
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz że nasze wizażowe kciuki działaja cuda ![]() IsiaG no wiem że nad cięzarnymi nie mogę się tak pastwić |
|
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez! dlatego ciesz sie ile mozesz bo pozniej bedzie celibat nie do zniesienia my liczymy na 9 miesiac zeby chociaz raz sie dupnac przed porodrm bo potem znow zakaz, a takie z nAS juz zboczuchy ze ciagle tylko o tym ![]() Cytat:
![]() mialam tak jak Ty, rano nic, pojechalam na turniej kibicow i jak wrocilam to zobaczylam delikatny cien, wiec juz wiedzialam ![]() na drugi dzien rano tez straszny bladzioch ale po 5 minutach wiec odrazu na bete ii jest ![]() dopiero dzien pozniej test wyszedl jako taki a Monini wyszedl bladzioch popoludniowy wiec rano wyjdzie calkiem wyrazny Monini błagam zrob jutro test!Izunia trzymam kciuki |
||
|
|
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki zmieniłam avatarek, tak dla odmiany
Mam nadzieję, że się przyzwyczaicie![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleko w proszku?? Co to jest?? Cytat:
Ja jestem i nie znikam poki co ![]() Cytat:
Heheheh
|
|||
|
|
|
#1191 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ma być jutro i koniec Trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To mleko w proszku jest już słodzone, więc kolejnym razem chyba nie będę wcale dosładzać Ale potwierdzam, że ciasto niezawodne- nawet jak biszkopt nie wyrosnie to i tak jest git---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- coś takiego jak śmietanka w proszku Ja się tym zajadałam jak byłam malutka... zawsze po kryjomu mamie otwierałam szafkę i sobie torebkę wyciągałam i wcinałam łychą W sklepie powinnaś to znaleźć gdzieś w okolicy mleka sojowego, itp
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez zboczuchy...... Cytat:
Dostane w zabce cos takiego?? |
||
|
|
|
#1194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj jutro znać jak tam Twoje jajniki się sprawują. Szejda - fajny awatarek.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1195 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm... troszkę wątpię... ale może?
Ja ostatnio kupiłam w piotrze i pawle Łaciate. Ok 10 zł za pół kg (chyba). Ale to na 3 ciasta starczy
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
Mleko granulowane, mmmmmmm! Opanowane na dwa posiedzenia!
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy gooooola
Ok dziewczynki nie będę znęcać się nad ciężarnymi test zakupiłam testuję jutro z
|
|
|
|
#1198 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja protestuje i czekam jutro z rańca na test!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powinno styknąć![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pychaa wyszedł![]() Cytat:
![]() Witam się wieczorowo już ![]() Pospało mi się w dzień troszkę
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Tak
Fajnego mam tego lekarza tylko troszkę czasu trzeba się z nim "poznać", bo na początku taki nie był. Był bardziej ... rzeczowy, bo oschły to złe słowo by było. Cytat:
A ja wróciłam od koleżanki z kawki z lodami i bitą śmietaną.... mniam.... Dziewczyny nie obijać się z testowaniem i nam tu nie wprowadzać takiego napięcia jak Skierka wczoraj, bo to nie służy, ani tym w ciąży, ani tym starającym się ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Iza i trzymam kciuki za wizytę u gina
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

) bo miałam właśnie dołek tempki.

I tak do końca tygodnia, ale weekend wolny 

klask i: