|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Cytat:
http://www.wiocha.pl/762802,Co_to_jest ten to dopiero jest sexi ;p ten albo ta ?
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiowa blondynki szukałaś? www.wiocha.pl/106758,Mrauuu
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- http://www.wiocha.pl/762371,Swobodne
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
Ale Wariatki jesteście!!!! Od 15 Was nadrabiam
![]() Od wczoraj wieczora do dziś do 14 nie miałam neta,ale nie ma tego złego,bo mam pięknie posprzątaną sypialnie,wszystko pomyte,wyodkurzane,w komodach poukładane i posegregowane ![]() Marti moja Lila też mniej aktywna,na swzczęście dziś już są momenty że rusza się bardziej,bo wczoraj myślałam że wyląduje na IP,bardzo słabo wyczuwałam ruchy.... Witam nową mamusię |
|
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja szukałam na avatar Ejj: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
|
#2285 | ||||||
|
Zadomowienie
|
cholera, ja już nie wyrobię z tym moim sklepem....
pamiętacie jak kiedyś kupiłam ciasto tortowe z galaretką, która była samą żelatyną i się nie dało widelcem ukroić? postanowiłam dać im jeszcze jedną szansę - patrzę - wafelki czekoladowe na wagę. Pani zachwala, jakie to pyszne, jak Grześki i w ogóle, myślę - biorę.... K U * W A !!!! są twarde jak kamienie, a koło Grześków to one nawet nie tylko, że nie leżały, one im do pięt nie dorastają!!!!! następnym razem przejdę się do Reala - mam tylko 2 km :/ Cytat:
ja właśnie piję colę i mi się przypomniało, że Antek bardzo to lubi, bo bębni jak wariat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o dzięki bardzo, wydaje mi się, że jak na jego koszt to najtańszą przesyłką pójdzie jutro zadzwonię denerwuje mnie tylko to, że zanim kupiłam i miałam pytania to w kilka minut odpowiadał, a jak już zapłaciłam, to cisza. To chyba nie jest trudno napisać: poszła wczoraj, pójdzie jutro, wysyłam tym i tym.... eeeechhhh Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2286 |
|
Zadomowienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
nie wiem czy tamten zadziałał ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- grzeska tez bym zdjała TOFFi mmmmmmmmmmmm kiedys wpierniczalam z kolezanka w podstawowce zawsze po szkole grzeski i cheetosy serowe jakie polaczenie
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ten podklad to taka ceratka, kupilam, na przewijak ale watpie tez ze sie przydadzą, zwlascza ze widze ze wy nie kupujecie jakos wiec te 5 sztuk wystarczy...
chyba sie przejde do tesco bo na leb w chacie dostaje |
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() nie nadrobie Was - zaszalalyscie dzisiaj ![]() stwierdzilam ze pojde prywatnie do tego mojego gin na USG :/ mialam w 32/33 tyg ale mam obawy.... no po prostu sie martwie bo przeciez lozysko sie starzeje, skad wiadomo ze powinno sie wczesniej rozwiazac ciaze? ehhh pojde pojde, bede pewniejsza mimo ze on niestety nie chcial mi na nfz dac skierowania :/ wszystko ok z calego dnia?? bo wczoraj to widzialam ze o frytkach bylo, dzis co dobrego?
|
|
|
|
#2290 | ||
|
Zadomowienie
|
Ech, człowiek znika na pół dnia a tu tyyyyyle nadrabiania - poszalałyście dzisiaj
![]() Oczywiście - chciałam podziękować tym które mnie pocieszyły. Obiecuję nie wmawiać sobie tylko myśleć pozytywnie że jest dobrze i taki urok Może to witaminy (choć od ponad miesiąca nie biorę a rośnie jak na drożdżach). Z drugiej strony zaczęłam je brać jakoś w 13 tyg. (nie były jakieś full wypaśne i i tak miałam jak zawsze po nich słabe wyniki krwi). Nieważne - ważne że zdrowy Już o tym nie myślę i nie wkręcam sobie. Ale jesteście Kochane )Moja koleżanka stosowała wkładkę między 1 a 2 ciążą i teraz stosuje. Nie wiem tylko jaką. Ale jest bardzo zadowolona. I zaszła w drugą ciążę od razu po wyjęciu wkładki. Cytat:
A zaliczone mam 38 tygodni ciąży (tak wpisuje lekarz bo dla niego liczą się ukończone pełne tygodnie) a "po wizażowemu" jestem w trakcie nabijania 39 tygodnia. Cytat:
Dobra mykam dalej sprzątać Zajrzę później ![]() PS. Co do cen za położną w Wawie - 1200 to jeszcze nie jest źle; w jednym z obleganych państwowych szpitali jest 1500 zł (wiem bo właśnie znajomi z którymi rozmawiałam w sobotę zamówili tam położną; wcześniej tylko słyszałam o tej kwocie)
|
||
|
|
|
#2291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/43980/...metry_w_talii/
yyy ta dita jeszcze ok , ale ta druga????
|
#2293 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozciagni ety na boki taki i taka kulka wystaje z jednej albo drugiej str brzucha![]() Cytat:
![]() dokladnieten wlasnie zawsze to bylo zgadywanie z temp bo wczesniej mialam lidlowskie itp(wlasciwie to je mam i chyba dam dla L do zabawy bo ma zestaw lekarski) to tam pokazywalo 35, 36 a przy goraczce 36,5 a ten sprawdzony wiec polecam!!Cytat:
ja sama nie nadarzam a jestem tu od samego pocatku:P cukrzyca juz troszke odpuscila ale byly zle chwule niestety ze lecialam z wagi jak szalona i chodzilam glodna bo nie moglam jesc tam mi cukry lataly.dzis sie najadlam cukierkow nawet i cukier lekko tylko przekroczony a moze synus chcial zafundowac mamie slodki dzien znow gnojek spi-wleje mu chyba nawet poszlam sie wykapac bo on szaleje jak w wannie jestem i tylko dwa razu ruszyl dupskiem.ale za to sie ogolilam i paznokcie zmylam bo mialam pol na pol bo sie poobdzieraly.Bardzo orginalne imie wybraliscie!! a malutka duza juz?? to pierwsze dzeiciatko?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mg:
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ważne pytanie: Czy któraś z Was stosuje może Tardyferon w ciąży? Jeżeli tak to ile tabletek dziennie bierzecie? W ulotce jest napisane żeby brać jedną na 1 lub 2 dni. a mnie moja lekarka kazała brać 3 razy dziennie po 1 tabletce? Nie rozumiem, nie chcę przedawkować, bo jest napisane, że to ryzykowne
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Ach i dziękuję Wszystkim za gratulacje nawet nie wiecie jaki pięęęękny dzień dziś za mną na zupełnym luzie! BOSKO!
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
apropo koszulki z napisaen....zna ktos hiszpanski??kupilam sobie jakis czas temu w caymanie koszulke z napisami po hiszpansku(tak mi sie wydaje
) i w domu sie zreflektowalam ze kuzwa nie wiem co tam jest napisane i co jak ktos zna jezyk a tam jakas wrzuta pod moim adresem ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
No kurcze właśnie dobre miałam wyniki dlatego tego zalecenia nie rozumiem
|
|
|
|
#2299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() ![]() Wlansie przyszedl mi kombinezonik dla malej |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Marti - dzięki za info o termometrze - zainteresuje się tym modelem zatem
bo rozważałam jeszcze z Vick'a - akurat w promocji za pół ceny jest.
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dita jest bossska a ta druga to wygląda jakby miała 20 w talii a nie 50........
|
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
No to skoro już gadamy o zakupach..
to czy warto kupować te pasy elastyczne na brzuch po porodzie? czy to niepotrzebne i sam brzuch wróci do siebie?
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Ja brałam, miałam kiepskie wyniki i tak jak Ty 3 razy dziennie na następnej wizycie wyniki było dużo lepsze i zeszłyśmy do 2 , więc myślę że spokojnie możesz brać
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu to ja nie kumam
tardyferon ma spora dawke bo to jest 80 mg w jednej tabletce.a moze jednak mialas niska hemoglobine a nie zwrocilas uwagi??Halawaya ktos jeszcze z forum mial microlife to moze sie wypowie i chyba Judka polecala thermoflash zdaje sie. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Agus duzzzooo jak bede na gorze to zniose i przepisze
|
|
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zadomowienie
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Halawaya ja nie pomoge bo mi po L nie byl potrzebny.teraz brzuszek mam mniejszy niz z nia wiec hcyba tez sie nie przyda.chyba ze wystrzeli przez miesiac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

znow gnojek spi-wleje mu chyba
mg: 

tardyferon ma spora dawke bo to jest 80 mg w jednej tabletce.a moze jednak mialas niska hemoglobine a nie zwrocilas uwagi??