|
|
#4591 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Nie żartuj sobie ze mnie ![]() ![]() Cytat:
Może hospitalizować? ![]() Albo co innego
|
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prognozy od kilku dni mówiły o deszczu we wtorek, więc niespodzianki z pogodą nie było no ale dopsze ze chociaż ten remis Cytat:
Cytat:
Wróciłam z pierwszej rehabilitacji, bosz jakie to zginanie nogi męczące jest
|
||||
|
|
|
#4595 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37118978] Pogrubion wiesz jak fajnie jest? zwłaszcza jak szkło głęboko w stopę wejdzie przebiwszy podeszwę ![]() Cytat:
![]() ![]() Znalazłam artykuł o dys-wszystkim , jak znajdę dość siły w musku żeby przeczytać i zapamiętać , to napiszę co i jak ![]() A , i widziałam Michału Szpaku na żywo na przystanku tramwajowym nie mam micielańskiego pióra , żeby opis uskutecznić odpowiednio , ale napisze jak umiem :od góry - bandanka czarna w trupie czachy związana na potylicy znaczy naciśnięta na czoło plus słuchawy wielkie białe na łbie włos związany gumką i wetknięty pod kurtkię kurtka czarna , krótka , obficie wyćwieczona na górnej części plec i barach , rozpięta , co pod nią nie zauważyłam , bo jakoś głupio mi było tak chodzić naokoło i oglądać ![]() spodzień czarny z krokiem na wysokości pół uda , materyjalny , marszczony z szeroką doopą i wąziutką nogawką wokół kostki , taki jak z indyjskiej chustki fakturowo trapki ze srebrnych cekinów lśniące na białej gumie torba czarna damska z klapą i ćwiekami na długim pasku naramienna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-10-17 o 20:33 |
||
|
|
|
#4596 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4598 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
no faktoza , nie powinien
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Dygresje TŻ'a o perfumach:
TŻ: Bierzesz udział w jakimś konkursie na FB? Ile kosztują te perfumy? Ja: Najdroższe tej marki nawet 3300 zł. TŻ: (łapie się za głowę) Ja pierniczę, ile to musi mieć parabenów! Ja:
|
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4604 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
parabelko-a to był michału szpaku w osobie własnej?
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#4606 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dalej jak ktoś, z kogo H. by się śmiał... Cytat:
Coś nie mogę jeść
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4608 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4609 |
|
Panaroja
|
onże sam - już drugi raz go widziałam na żywca , pierwszy raz w Złotych Werandach
ale wtedy był z rozpuszczonym wuosem i na obcasach . Ach ,zapomłam - paznokcie długie opiłowane w migdał , każdy innego koloru z odłupanym lakierem i obficie biżuterii napalcowej dużej i bardzo dużej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4610 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Wpadam z pytaniami filmowymi tzn. co warto obejrzec. 1. w klimatach azjatyckich (najchetniej Chiny sprzed czasow Republiki Chinskiej i Japonia sprzed I WS). Ale nie sensacyjna komercha w stylu Przyczajonych tygrysow i Latajacych sztyletow tylko bardziej pod Zawiescie czerwone latarnie albo Zegnaj moja konkubino, ewentualnie Kwaidan. No i nie Kurosawa bo juz mam po kokarde. Nie musi byc rezyserowane przez Azjatow, takie Wyznania gejszy tez mi podeszly. 2. europejskie ambitne tudziez pseudoambitne. Ale nie czarno-biale, nieme i wydumane, nie rozwlekane w nieskonczonosc gdzie kazda scena pelna jest glebi i symboliki jak u Tarkowskiego tylko normalnie z fabula, sensem i zakonczeniem. Poki co najlepiej 'wchodzi' mi von Trier i nie wiem za co sie lapac podobnego. Help
|
||
|
|
|
#4611 |
|
To ja :)
|
Jono podkivano wszystkim!! Dyniowe ciasto piekę
Pierwszy raz w życiu. Chyba będzie słodkie wściekle...
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z europ. tylko Bergmam przychodzi mi teraz do głowy, ale to raczej symbolika i wydumanie ![]() edit: Strasznie Szczęśliwi z Danii bodajże http://www.filmweb.pl/film/Strasznie...wi-2008-481933 Może jeszcze Almodovar, ale mi hiszpańskie filmy srednio podchodzą (poza labiryntem Fauna)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-17 o 21:50 |
|
|
|
|
#4613 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
to? to? |
|
|
|
|
#4614 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przełamującc fale? Almodovar? Kieślowski? no i lynch ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- red-a cozes naoglądała ostatnio-podziel sie jakom refleksjom? a! jesczze Jarmush moze? cos z chinskim motywem w tytule tez chyba miau
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-10-17 o 21:59 |
|
|
|
|
#4615 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bardziej coś jak koth sam w domu
![]() Kupiłam spinkę z wiewiórką I teraz żałuję, że jednak nie wzięłam kolczyków przedstawiających złote kocice w diamentowych naszyjnikach, chyba się po nie wrócę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4616 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. taaa, wlasnie sie zbieram w sobie bo poki co widzialam tylko Siodma pieczec ale niespecjalnie mnie wzruszyla. 3. dzieki, zapisuje sobie. 4. tez mnie jakos zniecheca na zapas chociaz nic nie widzialam, przymierzam sie do Volver(u?). Dzieki, poczytam, poszukam Imperium slonca akurat widzialam, w sumie takie se.
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Wpisz tu zomzing
|
volver mało-almo, a penelopska potrafi grać - obejrz se
|
|
|
|
#4618 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. na zapas mnie przeraza jako rezyser dla hipsterow 3. ogladalam niedawno Podwojne zycie... i wydalo mi sie strasznie chaotyczne wiec poki co poszedl w odstawke. 4. wiadomo ![]() 5. z rzeczy godnych uwagi (wg mnie) ogladalam ostatnio tylko Palacza zwlok, jakos nic mi nie podchodzi. 6. nie fiem, zniechecila mnie Noc na ziemi, nie przepadam za filmami w stylu "smieszno-straszne perypetie roznych osob, ktore nie maja ze soba nic wspolnego"
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie porwał mnie, ale wytrzymałam ![]() Może coś angielksiego? Np. Trainspotting? i wcześniejszy Płytki Grób? ![]() Do tego Bandyta ![]() A żeby było trochę optymisztycznie, to Elling i wzruszający Ósmy Dzień (po tym filmie uwielbiam Auteila) Ciężko mi doradzać, mam na dysku wciąż koło setki filmów do obejrzenia, ale jakoś nie mogę się do nich zabrać Może w długie zimowe wieczory się z nudów wezmę, bo latem ni huhu mi się siedzieć i gapić nie chciało ![]() edit: i to chcę obejrzeć, ale nigdzie nie ma w necie wersji pl http://www.filmweb.pl/film/Kytice-2000-127092
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-17 o 22:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

złego licho nie biere
prognozy od kilku dni mówiły o deszczu we wtorek, więc niespodzianki z pogodą nie było 

sztybletemi to jak to nazwać?