Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-17, 19:05   #4711
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
z nudow po wyrwaniu osemki w koncu sfotografowalam swoje lowy lumpeksowe Od razu uprzedam, ze nie sa to jakies wymyslne ciuchy Raczej normalne, ale we wszystkich moge na codzien chodzic https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=142032
I musze to powiedzie: NIENAWIDZE swojego aparatu albo robi na maksa nieostre zdjecia, albo je na maksa przeswietla wychodza jedynie na podworku, ale nie chcialo mi sie wychodzic, wiec jest jak jest
Fajne zakupy styl zupełnie nie mój, ale dużo normalnych ubranek na co dzień, właśnie takich praktycznych

I zazdroszczę dużej szafy my mamy mniejszą z TŻ na dwójkę i jest koszmarnie.
Stary 2012-10-17, 19:27   #4712
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Ale zaszalałaś! A najbardziej podoba mi się szafa i Twój pokój. Szalenie zazdroszczę
Tylko troszke
Co do pokoju nie narzekam bo jest dosc spory ale wszystkie meble i inny wystroj jest przypadkowy. Na razie rodzice wykanczaja inne pomieszczenia.

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Fajne zakupy styl zupełnie nie mój, ale dużo normalnych ubranek na co dzień, właśnie takich praktycznych

I zazdroszczę dużej szafy my mamy mniejszą z TŻ na dwójkę i jest koszmarnie.
Ogolnie w moim ulubionych sh sa mega perelki ale za 25 zł wzwyz. Moim zdaniem przesada.
No szafa ogromna, wszystko mi sie miesci a i jeszcze wieja pustki
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 19:40   #4713
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

Siostra dziś wyczaiła na mieście sklep z kosmetykami do włosów, gdzie jest maska bananowa ScandicA dopiero co do mnie doszła
Ale fajna jest. Teraz można kupić litr na dwie
O to fajnie U mnie chyba nigdzie jej nie ma.

Ta ostatnia śmierdzi jakimś zakwasem do chleba

Cytat:
z nudow po wyrwaniu osemki w koncu sfotografowalam swoje lowy lumpeksowe Od razu uprzedam, ze nie sa to jakies wymyslne ciuchy Raczej normalne, ale we wszystkich moge na codzien chodzic https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=142032
I musze to powiedzie: NIENAWIDZE swojego aparatu albo robi na maksa nieostre zdjecia, albo je na maksa przeswietla wychodza jedynie na podworku, ale nie chcialo mi sie wychodzic, wiec jest jak jest
Fajne zakupy zwłaszcza spodnie mi się podobają no i sweterek H&M ten co i ja mam

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Mi się bojówki marzą, do tych futrzanych botków fajnie wyglądałyby. Te są świetne http://allegro.pl/militarne-spodnie-...716772285.html

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 19:45   #4714
Celestyn3k
Zakorzenienie

Miki, na dozie jest dostępna Farmona Saponics, chyba Ty poszukiwałaś

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 19:49   #4715
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Mi się bojówki marzą, do tych futrzanych botków fajnie wyglądałyby. Te są świetne http://allegro.pl/militarne-spodnie-...716772285.html
Parę razy się na takie czaiłam, ale te kieszenie w tak obcisłych spodniach zniekształcają uda.
Ale takie ładne, jakby militarne, bez kieszeni na udach widziałam dziś w Primarku.
Widziałam też ładne sweterki, z warkoczami, ale niestety zostały tylko rozmiary od 44 w górę

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 19:50   #4716
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki, na dozie jest dostępna Farmona Saponics, chyba Ty poszukiwałaś
Na razie nie będę zamawiać. Wolę spróbować tego http://bioarp.pl/pl/p/Naturalny-ziol...w-wypadaniu/48

Te matowe pomadki z Manhattanu faktycznie są nieźle trwałe malowałam się jakieś 3h temu i w tym czasie jadłam, a kolor jest w nienaruszonym stanie, wow

Stary 2012-10-17, 19:52   #4717
kocurzyca
Zakorzenienie

I sie wkurzyłam, bo kupiłam 2 pack rajstop. Grube, czarne, w prążki jakby. Niezbyt delikatnie rozpakowałam (czyt. podarłam opakowanie), zmierzyłam i okazało się że dociągnęłam je do połowy uda
I takim sposobem mam 2 pary rajstop, których nigdy nie założę. Małej nie oddam, bo ona już mojego wzrostu praktycznie jest.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-10-17, 19:56   #4718
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
O to fajnie U mnie chyba nigdzie jej nie ma.

Ta ostatnia śmierdzi jakimś zakwasem do chleba

Fajne zakupy zwłaszcza spodnie mi się podobają no i sweterek H&M ten co i ja mam

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Jak ma dobre działanie to mogę przeboleć zapach
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:23   #4719
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie nie będę zamawiać. Wolę spróbować tego http://bioarp.pl/pl/p/Naturalny-ziol...w-wypadaniu/48

Te matowe pomadki z Manhattanu faktycznie są nieźle trwałe malowałam się jakieś 3h temu i w tym czasie jadłam, a kolor jest w nienaruszonym stanie, wow
Chyba się wybiorę do LSW

Ooo, to ja chcę taką

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Dziewczyny, a czy wy końcówki zabezpieczacie codziennie, czy tylko po myciu? (pytanie dla tych, które nie myją codziennie włosów )

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-10-17, 20:31   #4720
n0emi
Zakorzenienie

Miki dzieki
Jeszcze dla mamy pare ciuszkow kupilam, ale nie grzebalam jej po szafkach

ja od dawna nie zabezpieczam koncowek moj blad...
Stary 2012-10-17, 20:44   #4721
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Chyba się wybiorę do LSW

Ooo, to ja chcę taką

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Dziewczyny, a czy wy końcówki zabezpieczacie codziennie, czy tylko po myciu? (pytanie dla tych, które nie myją codziennie włosów )
W moim przypadku zabezpieczam codziennie. Miałam kiedyś takie serum :,,scalające'' końcówki z avonu. Oczywiście wiadomo ,że nie scalało ,ale opakowanie miało fajne. Jak zużyłam to serum to zaczęłam w tym opakowaniu mieszać różnego rodzaju olejki i odrobiny odżywek. W efekcie końcówki są codziennie zabezpieczane
Stary 2012-10-17, 20:47   #4722
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Parę razy się na takie czaiłam, ale te kieszenie w tak obcisłych spodniach zniekształcają uda.
Ale takie ładne, jakby militarne, bez kieszeni na udach widziałam dziś w Primarku.
Widziałam też ładne sweterki, z warkoczami, ale niestety zostały tylko rozmiary od 44 w górę
Zazdroszczę Ci tego Primarka. Jak będę miała już lotnisko to lecę tam na zakupy O dziwo mam sporo rzeczy z lumpa stamtąd i ich jakość niczym nie odbiega od np. H&M.

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Jak ma dobre działanie to mogę przeboleć zapach
Jeszcze nie używałam, to w sumie nie wiem czy warto. Może jutro wypróbuję.

Cytat:
Chyba się wybiorę do LSW

Ooo, to ja chcę taką

Zapraszam Najlepiej we wtorek przed 9 to i lumpka zaliczysz

Minus taki, że wysusza usta. Ona tak jakby zasycha na nich. Po jakimś czasie nakładam bezbarwną pomadkę i jest super W kolorze jestem zakochana, taki ładny koral

Ja w ogóle nie zabezpieczam

Cytat:
Miki dzieki
Jeszcze dla mamy pare ciuszkow kupilam, ale nie grzebalam jej po szafkach

ja od dawna nie zabezpieczam koncowek moj blad...
W jednym lumpku wszystko kupowałaś czy w różnych? Obkupiłaś się nieźle

Stary 2012-10-17, 20:50   #4723
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:

Zapraszam Najlepiej we wtorek przed 9 to i lumpka zaliczysz

Minus taki, że wysusza usta. Ona tak jakby zasycha na nich. Po jakimś czasie nakładam bezbarwną pomadkę i jest super W kolorze jestem zakochana, taki ładny koral

Ja w ogóle nie zabezpieczam
Miki, chyba mnie przekonałaś w ten wtorek idziesz do lumpka?

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-10-17, 20:55   #4724
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki, chyba mnie przekonałaś w ten wtorek idziesz do lumpka?
Nie mam pojęcia jeszcze, pewnie koło poniedziałku dopiero będę wiedzieć

Stary 2012-10-17, 21:00   #4725
Celestyn3k
Zakorzenienie

Mój promotor jest w szpitalu, a ja do końca października muszę się obronić. Nie widział mojej pracy, masakra jakaś. Wraca dopiero 31... na obrony

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-10-17, 21:02   #4726
n0emi
Zakorzenienie

Miki tak w jednym. W sumie odwiedzilam jeszcze 2 inne ale juz nie robilam zdjec, bo tam kupilam tylko 2 zwykle bokserki z H&Mu z koronka przy dekolcie
Stary 2012-10-17, 21:59   #4727
201612231846
Konto usunięte

Miki ,jak sprawdza się maska?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Lecę oglądać film na 2
Stary 2012-10-17, 22:23   #4728
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mój promotor jest w szpitalu, a ja do końca października muszę się obronić. Nie widział mojej pracy, masakra jakaś. Wraca dopiero 31... na obrony
Współczuję. Przed moja ostatnią obroną mój promotor też był w szpitalu. No ale wszystko skończyło się dobrze

Kurde, dziąsło za ósemką mnie boli. No myślałam, że już wyrosła ile miała wyrosnąć, a tu jeszcze coś...

Ale twardy brokuł Miał być nierozgotowany, a chyba co grubsze części się nie dogotowały Ale i tak dobre
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 22:33   #4729
Maryha_ah
Zakorzenienie

Chyba znalazłam perfumy swojego życia. Jakaś escada, nie pamiętam jaka. Przypadkowo psiknęlam wybierając perfumy dla mamy. Dużo zapachów mi się podoba, ale ten mnie po prostu oczarował, muszę iść wywąchać która escada to była. Nigdy tak nie miałam żebym wspominała jakieś damskie perfumy, męskie to co innego a o tych myślę i myślę jakie były super.
Stary 2012-10-17, 22:48   #4730
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Wzorem innych wizażanek zrobiłam na fb album żeby dzielić się swoimi pomysłami z jedzeniem
widziałam, cudne rzeczy robisz
Cytat:
Chyba znalazłam perfumy swojego życia. Jakaś escada, nie pamiętam jaka. Przypadkowo psiknęlam wybierając perfumy dla mamy. Dużo zapachów mi się podoba, ale ten mnie po prostu oczarował, muszę iść wywąchać która escada to była. Nigdy tak nie miałam żebym wspominała jakieś damskie perfumy, męskie to co innego a o tych myślę i myślę jakie były super.
Jak już dojdziesz jakie to perfumy, daj znać, jestem ciekawa Dziś w Biedronce wąchałam saszetki zapachowe i bardzo podobały mi się jedne, pachniały jak kadzidła, ja chcę takie perfumy Piękne kwiaty były w donicach z wizerunkiem bodajże buddy, śliczne Jest mleko kokosowe za 4 zł, makaron pełnoziarnisty Lubella też na 4, zestawy do sushi i w ogóle fajne rzeczy były

W Pepco upatrzyłam sobie nauszniki, podchodzę do kasy, a tam kasjerko do mnie z mordą, że kasa zepsuta, wyrwała mi nauszniki i rzuciła nimi w kąt Ludzie są porąbani
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 22:54   #4731
pamfilia
Zakorzenienie

Kasia, wtf? jakaś mega frustratka
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 23:06   #4732
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Kasia, wtf? jakaś mega frustratka
kobieta wyraźnie nie lubi swojej pracy
Stary 2012-10-17, 23:34   #4733
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Ci tego Primarka. Jak będę miała już lotnisko to lecę tam na zakupy O dziwo mam sporo rzeczy z lumpa stamtąd i ich jakość niczym nie odbiega od np. H&M.
Ja Cię mogę zabrać w lepsze miejsce na zakupy
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Jak już dojdziesz jakie to perfumy, daj znać, jestem ciekawa Dziś w Biedronce wąchałam saszetki zapachowe i bardzo podobały mi się jedne, pachniały jak kadzidła, ja chcę takie perfumy Piękne kwiaty były w donicach z wizerunkiem bodajże buddy, śliczne Jest mleko kokosowe za 4 zł, makaron pełnoziarnisty Lubella też na 4, zestawy do sushi i w ogóle fajne rzeczy były

W Pepco upatrzyłam sobie nauszniki, podchodzę do kasy, a tam kasjerko do mnie z mordą, że kasa zepsuta, wyrwała mi nauszniki i rzuciła nimi w kąt Ludzie są porąbani
Boskie, prawdziwe kadzidłowe perfumy są u mnie w arabskim sklepie. TZ obiecał mi je kupic, ale chyba zapomniał. Musze mu przypomnieć. Moje urodziny sie zbliżają wielkimi krokami

Fajny kadzidłowy zapach mają też męskie Gucci Pour Homme http://www.fragrancex.com/images/pro...big/39910M.jpg niestety już prawie wszędzie wycofane. Ale ja mojemu TŻ zawsze je kupuję jak tylko gdzieś dopadnę.

A pani kasjerka to chyba miała lekki dzień świra

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-10-17, 23:40   #4734
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Ja Cię mogę zabrać w lepsze miejsce na zakupy

Boskie, prawdziwe kadzidłowe perfumy są u mnie w arabskim sklepie. TZ obiecał mi je kupic, ale chyba zapomniał. Musze mu przypomnieć. Moje urodziny sie zbliżają wielkimi krokami

Fajny kadzidłowy zapach mają też męskie Gucci Pour Homme http://www.fragrancex.com/images/pro...big/39910M.jpg niestety już prawie wszędzie wycofane. Ale ja mojemu TŻ zawsze je kupuję jak tylko gdzieś dopadnę.

A pani kasjerka to chyba miała lekki dzień świra
Babeczka z Jogi porównała dziś mnie i TŻ do królewskiej pary z ''Dnia Świra'' To ta scena jak on jedzie pociągiem i próbuje pisać wiersz

Co to za perfumy z arabskiego sklepu? zaciekawiłaś mnie
Stary 2012-10-17, 23:44   #4735
moooniek
Zakorzenienie

chciałabym wrócić do naturalek
moooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 23:55   #4736
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Co to za perfumy z arabskiego sklepu? zaciekawiłaś mnie
Nie pamiętam jak się nazywają. Rozpoznaję je po zapachu. Ale jak się dowiem to Ci powiem. Są tu takie sklepy z ichnimi cudeńkami. Między innymi mają swoje perfumy. To są takie bardzo skoncentrowane olejki w sumie. Nie tak jak nasze perfumy. Tego bierze się dosłowne ciut na palec i pachnie bardzo mocno.
Będę jechać niedługo w tamte strony po przyprawy to wstąpię do tego sklepu i może je zakupię.
A i kupuje się je na ml. Oni rozlewają na miejscu w takie śliczne buteleczki.
Jak już się ich dorobię to mogę Ci wysłać kartonik do powąchania, czy Ci się podoba.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

A kiedyś jeszcze miałam takie boskie kadzidlane perfumy. W moim mieście był taki sklep, który nazywał się "rozlewnia perfum" I tam właśnie można było kupić perfumy na ml. Dosyć tanie. Były to niby odpowiedniki jakichś markowych perfum.
Kupiłam sobie takie piękne. Pani poinformowała mnie, ze to odpowiednik Black Cashmiere DKNY. Wtedy mało mnie to interesowało. Nie miałam pojęcia co to DKNY i i tak nie było mnie na to stać. Perfumy się skończyły, postanowiłam poszukać oryginału. Okazało się, ze ten oryginał śmierdzi mydłem i satrą babą,a nie kadzidłami, tak jak moja piękna "podróbka".
Sklep zlikwidowali, a mi została do wąchania butelka.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-10-18, 00:03   #4737
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Nie pamiętam jak się nazywają. Rozpoznaję je po zapachu. Ale jak się dowiem to Ci powiem. Są tu takie sklepy z ichnimi cudeńkami. Między innymi mają swoje perfumy. To są takie bardzo skoncentrowane olejki w sumie. Nie tak jak nasze perfumy. Tego bierze się dosłowne ciut na palec i pachnie bardzo mocno.
Będę jechać niedługo w tamte strony po przyprawy to wstąpię do tego sklepu i może je zakupię.
A i kupuje się je na ml. Oni rozlewają na miejscu w takie śliczne buteleczki.
Jak już się ich dorobię to mogę Ci wysłać kartonik do powąchania, czy Ci się podoba.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

A kiedyś jeszcze miałam takie boskie kadzidlane perfumy. W moim mieście był taki sklep, który nazywał się "rozlewnia perfum" I tam właśnie można było kupić perfumy na ml. Dosyć tanie. Były to niby odpowiedniki jakichś markowych perfum.
Kupiłam sobie takie piękne. Pani poinformowała mnie, ze to odpowiednik Black Cashmiere DKNY. Wtedy mało mnie to interesowało. Nie miałam pojęcia co to DKNY i i tak nie było mnie na to stać. Perfumy się skończyły, postanowiłam poszukać oryginału. Okazało się, ze ten oryginał śmierdzi mydłem i satrą babą,a nie kadzidłami, tak jak moja piękna "podróbka".
Sklep zlikwidowali, a mi została do wąchania butelka.
To jak ja się dorobię to poproszę Cię o kupno tych perfum, jeśli pachną kadzidłami to ja biorę w ciemno
Stary 2012-10-18, 08:14   #4738
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Babeczka z Jogi porównała dziś mnie i TŻ do królewskiej pary z ''Dnia Świra'' To ta scena jak on jedzie pociągiem i próbuje pisać wiersz
"Pośród ogrodu siedzi ta królewska para. Królowa jara blanta, Król mówi "pojara!"

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 08:59   #4739
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Współczuję. Przed moja ostatnią obroną mój promotor też był w szpitalu. No ale wszystko skończyło się dobrze
Mam nadzieję, że tak i u mnie będzie

Wyczerpało mnie to pisanie pracy, aż usnęłam... i obudziłam się dopiero co

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-10-18, 09:27   #4740
201607180946
Konto usunięte

Cześć
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
"Pośród ogrodu siedzi ta królewska para. Królowa jara blanta, Król mówi "pojara!"
dobre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości