|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
moze bezowulacyjny? choc od 3 dni czuje klucia z prawej strony....
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam zamiar 26 października, ale chyba nie chcę się narazić na to, że jest za wcześnie i robić sobie niepotrzebnych nadziei i poczekam do dnia szacowanej @ i wykonam test 29 października. Oczywiście o ile wytrzymam ![]()
|
|
|
|
#1234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poczekajmy jeszcze do terminu @. Ja tam jeszcze nie mówię:szkoda![]() Cytat:
![]() Poczekamy sobie ![]() Cytat:
Witam lasencje ![]() Zasiadłam do Was tradycyjnie ze śniadankiem,które męcze i kawką zbożową ![]() Obiad na dzisiaj w lodówce czeka więc nie muszę aż tak się sprężać heeh. Kurka okna trzeba koniecznie pomyć, a mąż wraca wieczorami..Będę musiała po 1 oknie,pomalutku bez gwałtownych ruchów umyć. Wyjścia innego nie mam:/
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze... Może jestem głupia, ale teraz - 1,5 godz po zrobieniu testu widzę cień cienia. Nie widać go na pierwszy rzut oka ale pod kątem całkiem wyraźnie. Aparat na pewno go nie chwyci. Lunka, ty tak przypadkiem nie miałaś? Wiem, że nie powinno się po tym czasie odczytywać wyniku ale tchnęło to we mnie jakąś taką nową nadzieję... Już raz tak było i @ przyszła więc zobaczymy jak tym razem rozwinie się sytuacja. Jeśli wstręciucha nie przyjdzie do niedzieli, to zatestuję ponownie.
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to masz tak samo jak u mnie wczoraj z tym że mnie dziś wyszła jedna krecha a robiłam rannego sikańca a wczoraj był sikaniec robiony w ciągu dnia i bądz tu mądra co nie. Co nie zmienia faktu że mocno trzyma kciuki za Ciebie kochana
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie zdazylam zatestowac, rano zawitala u mnie @. Mowilam dziewczyny, ze to nie mialo prawa sie zadziac
moze innym razem.Monini i pszczoua za Was nadal kciuki trzymam, bo poki nie ma @ to wszystko jest mozliwe
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No trzymam kciuki za następny cykl
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda
|
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki Wiadomo, póki nie ma @ jest nadzieja. Ja po negatywnym teście jeszcze nie mam doła, ale jak mnie @ nawiedzi, to cały dzień przeżywam...
|
||
|
|
|
#1242 |
|
Rozeznanie
|
Co jest dziewczyny, czyżby wysyp październikowy się skończył? Tak pięknie się zapowiadało
|
|
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
jeszcze jest pare sztuk które testuja w najbliższym czasie ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Ok kobietki moje kochane ja już spadam wpadnę dopiero wieczorkiem jak mnie wogóle małż zechce dopuścić do kompa ![]() Miłego słonecznego dzionka Wam życzę |
||
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gdzie to słońce, które miało dziś tak pięknie świecić? monini, pszczoua nic straconego jeszcze Trzymamy dalej kciuki
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja wchodzę pogratulować kolejnych fasolek a tu ![]() Ale powtórzę po raz n-ty - nie ma @, można trzymać kciuki dalej ![]() U mnie chyba dopiero dziś dołek temperaturowy (wcześniejszy to była zmyła )Więc może jutro jeszcze coś na USG zobaczę (o ile mi gin zrobi) Miłego dnia!
|
#1246 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1248 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja Was witam z kawką w pracy. A nie chce mi się pracować jak nic, do tego za oknem piękne słoneczko - aż się prosi o spacerek... Nic tam, nie marudzę, MIŁEGO DNIA
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez dopijam kawę i zabieram się do pracy. Mam ostatnio kiepską formę, lenia i moje terminy lecą na łeb na szyję. Szefowa za niedługo straci do mnie cierpliwość, dlatego biorę się w garść. Przeganiam lenia daleko Miłego dnia |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
bardzo mi przykro wiem ze chciałybyście juz zobaczyć te II .. przytulamwłaśnie zrobiłam test owu.. nie mam wątpliwości, że jest pozytywny.. tżta zmaltretuje jak tylko wróci, za jakieś 5 godzin. ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- chaiałabym taki pozytyw jak dzić zobaczyć za jakieś dwa tygodnie ![]()
|
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
monini, pszczoula - ja nadal trzymam za Was kciuki!
ruda Lady - wiem, że jest Ci ciężko ale proszę nie poddawaj się. Może faktycznie potrzebujesz przerwy, odskoczni od tego wszystkiego ( tez miewam takie okresy, że muszę się odciąć). Pamietaj, że jesteśmy z Tobą! Trzymam ciuki żeby wystarczyło Ci sił U mnie 25 dc, dwa dni po odstawieniu progynovy, @ się nie rozkręciła i nadal mam brązowe plamienie w ilości " na jedną wkładkę" . Czekam - jeżeli do soboty nie nabierze tempa, to będę sikać... miłego
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-10-18 o 09:47 |
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
a w ogóle to dziś jest mój 13 dc.. zawsze owulke miałam 18 dc przy 32dniowych. przy pierwszem cyklu z ziółkami pozytyw owu wyszedł mi 16 dc a mój cykl miał wtedy 29 dni.. a teraz 13 dc..
|
|
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Owocnych siuśków
|
||
|
|
|
#1254 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale może póki jeszcze @ się nie pojawiła to jest jakaś szansa...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Potwierdzam, piękna pogoda u nas. A jutro ma być podobno 20 stopni ![]() Witam się, 19dc, dziś tempka spadła z 36.96 na 36,93. Nie znam się na tych skokach, bo dopiero zaczynam przygodę z termometrem. Nie wiem czy to wina ziółek ale od 2 cykli po owu szyjka mi się nie zamyka do końca. Owszem opada nisko, ale cały czas jest jakby na wpół otwarta. Chyba muszę przestać tam grzebać... |
|||||
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
No nicech to! Dziewczyny, te testy to macie jakieś "lewe" - nie wierze.... czekamy jeszcze, póki @ nie ma, nie mówimy, że się nie udało, czekamy na roozwój sytuacji!!! Trzymam kciuki
![]() Monini, nie rób mi tego.... Głowka do góry, pierś do przodu i czekamy....Miłego dnia!!!! Szejda, fajny awatarek Lubię Cię i ją, więc mi pasi
|
#1256 | |
|
Rozeznanie
|
W sobotę też ma być 20 stopni i z tej okazji robimy ostatniego grilla w tym roku
Cytat:
A co do avatarka, to Tż mnie nastraszył, że nie powinnam go używać, bo to jakbym sie pod nią podszywała. I teraz sama nie wiem ![]() A wybrałam ją bo mi dużo osób mówi, że jestem do niej podobna
|
|
|
|
|
#1257 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czego i Tobie życzę. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki spadek to żaden spadek, więc wszystko ok Nie znasz swojej naturalnej temp. więc nie wiesz czy zmierzona jutro spadłaby poniżej linii pokrywającej czy byłaby powyżej, więc w żadnym wypadku się nie nakręcaj, a już na pewno jeśli chodzi o skoki i spadki tak małe. Nawet 36,85 pewnie byłaby powyżej linii (chociaż to wyłącznie gdybanie, bo nigdy nie wiadomo).
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Anulka ![]() A, i chciałam dodać, że termometr dziś zadziałał szybko i sprawie. Zapiszczał radośnie nawet na koniec pomiaru. Widocznie wczoraj jakąś pomroczność miał
Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-10-18 o 10:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

moze bezowulacyjny? choc od 3 dni czuje klucia z prawej strony....

no ale może póki jeszcze @ się nie pojawiła to jest jakaś szansa...