Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 09:13   #1831
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Miało być słońce i go nie ma

Ja dziś tatę muszę wyszykować na lot do Szwecji, leci mamuśkę odwiedzić
A poza tym, czuję, że będę wyglądać jak beczka w tej ciąży

Aaaaaa dziś zaczynam 9 tc. Bosko
U nas jest cieplutko i piękne słonko
Idę z psem na spacer
My jutro kończymy 6 tydzień ech... ale do czerwca jest jeszcze tyle czasu
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:16   #1832
nuna2
Zakorzenienie

Margosia byłaś juz ugina??
Stary 2012-10-18, 09:31   #1833
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Margosia byłaś juz ugina??
Byłam u gina dzień przed spodziewaną miesiączką, bo miałam infekcję, kobieta zapisała mi na to jakiś krem, ale taki co nie wolno stosować w czasie ciąży... nie zwróciłam na to uwagi bo nawet nie przypuszczałam, że mogliśmy z mężem zajść tak szybko tym bardziej, że nie było męża w te najbardziej płodne dni i się nie przytulaliśmy wtedy więc wszystko musiało być troszkę wcześniej No ale tego dnia dziwnie się czułam `więc zrobiłam test (to był piątek) wyczekałam do poniedziałku zrobiłam betę dla potwierdzenia i we wtorek byłam u innego lekarza (tamten nic nie zauważył!) głównie po zmianę tego lekarstwa na infekcję...

Ale na usg nie było nic widać... znaczy gin widział bardzo delikatny punkcik ale ja tam go nie widziałam i stwierdził, że macica się przygotowuje(chyba miękka była czy coś takiego), a najważniejszym dowodem jest beta... no i wizytę mam teraz 6.11... Mam nadzieję, ze w końcu zobaczę serduszko bo oprócz braku okresu i bety nie mam żadnych innych objawów, ani nudności ani zmęczenia ani zawrotów głowy... Nic kompletnie
Stary 2012-10-18, 09:44   #1834
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziś znów piękna pogoda idę zaraz na zakupy i biorę się za sprzątanie

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 09:45   #1835
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Byłam u gina dzień przed spodziewaną miesiączką, bo miałam infekcję, kobieta zapisała mi na to jakiś krem, ale taki co nie wolno stosować w czasie ciąży... nie zwróciłam na to uwagi bo nawet nie przypuszczałam, że mogliśmy z mężem zajść tak szybko tym bardziej, że nie było męża w te najbardziej płodne dni i się nie przytulaliśmy wtedy więc wszystko musiało być troszkę wcześniej No ale tego dnia dziwnie się czułam `więc zrobiłam test (to był piątek) wyczekałam do poniedziałku zrobiłam betę dla potwierdzenia i we wtorek byłam u innego lekarza (tamten nic nie zauważył!) głównie po zmianę tego lekarstwa na infekcję...

Ale na usg nie było nic widać... znaczy gin widział bardzo delikatny punkcik ale ja tam go nie widziałam i stwierdził, że macica się przygotowuje(chyba miękka była czy coś takiego), a najważniejszym dowodem jest beta... no i wizytę mam teraz 6.11... Mam nadzieję, ze w końcu zobaczę serduszko bo oprócz braku okresu i bety nie mam żadnych innych objawów, ani nudności ani zmęczenia ani zawrotów głowy... Nic kompletnie
no właśnie mam mniej wiecej to samo... czasem mnie tylko zemdli ale nie wiem czy to od ciązy czy słodyczy.... ja póki co nie byłam ani razu... bo nie chce iść i się rozczarować, że jeszcze nic nie widać. No widzisz jak to los plata figle Ale chyba najcudowniejsza niespodzianka pod słońcem co??
Stary 2012-10-18, 09:55   #1836
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie mam mniej wiecej to samo... czasem mnie tylko zemdli ale nie wiem czy to od ciązy czy słodyczy.... ja póki co nie byłam ani razu... bo nie chce iść i się rozczarować, że jeszcze nic nie widać. No widzisz jak to los plata figle Ale chyba najcudowniejsza niespodzianka pod słońcem co??
Zdecydowanie

Od roku się nie zabezpieczaliśmy w sumie... ale widywaliśmy się tylko średnio co drugi weekend i jakoś tak nigdy się nie udało do tej pory...
A od września w końcu mieszkamy już razem na spokojnie i udało się w sumie w 1 cyklu więc w ogóle jestem wniebowzięta Mąż też
Śmiał się ze mnie,bo pali papierosy a ja mu zawsze wyrzucałam te z napisem, że zmniejszają płodność i kazałam palić te z rakiem
Stary 2012-10-18, 10:00   #1837
Aaś
Zakorzenienie

heloł heloł w ten piękny słoneczny dzień

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Byłam w rossmanie nic takiego nie kupiliśmy a poszło 60 zł zostało nam 150 zł na półtora tyg;/ dobrze że zamrażalnik pełny
Aaaaa i kupiłam tą oliwkę o której pisałyście. I na niej jest napisane żeby smarować się 3 razy dziennie. Robicie tak? ja jak na razie tylko wieczorem smarowałam się kremem lub zwykłą oliwką a teraz chciałam rano kremem w wieczorem oliwką.
ja też wczoraj tę oliwkę kupiłam. wczoraj się posmarowałam i dzisiaj rano. i tak zamierzam do końca moja koleżanka tak robiła i nawet pół rozstepu nie ma po porodzie

Cytat:
ja też

dziewczyny zaraz po świętach mam wesele gdzie jestem świadkiem, zaczęłam szukać jakiejś kiecki. Powiedzcie czy taka się nadaje http://moda.allegro.pl/diana-trapezo...700343831.html bo jest średnio elegancka, zresztą nie wiem jak mi w takiej będzie z moimi szerokimi biodrami
ta jest piękna http://moda.allegro.pl/biala-sukienk...694075657.html ale biała (któraś z was szukała ). A najbardziej podoba mi się ta http://www.happymum.pl/sklep3/index....ytowe&przesun= no ale cena nie dla mnie. Może jeszcze przecenią do grudnia
a mi tam się biała najbardziej podoba. z jakimiś żywymi dodatkami i fajnymi butami....
zawsze uważałam że jak ktoś chce ubrać się na biało to czemu nie. to przecież tylko kiecka ale niektórym pm-kom może to przeszkadzać....
ta 3 jest boska

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Jeszcze ja z moim wyglądam nastolatki- często w sklepie pytają mnie o dowód gdy kupuję piwo będę wyglądać jak 15-latka z brzuchem
mi dają 17 a już mi bliżej do 30tki

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
może ja też sie wypowiem... bo normalnie sie zbulwersowałam z tymi "wpadkami". Po pierwsze jak można wpaść będąc po ślubie?????? chyba logiczne i naturalne jest to, że 2 m-ce po ślubie kobieta może już zajść w ciążę... my nie decydowaliśmy się od razu po ślubie, bo miałam jeszcze studia na głowie i chyba nie byłam psychicznie gotowa na dziecko, tż nie miał pracy itd... a później staraliśmy sie ponad rok.. i też sporo ludzi sie już pytało co i jak.. strasznie frustrujące. Czyli jak by to nie wyszło dla ludzi i tak będzie źle i temat do plotek, za szybko to wpadka a 2 lata po ślubie że pewnie nie mogą mieć dzieci
eee... u nas jest 2 lata po ślubie i (chyba) nikt nie gadał u znajomych 5 lat po ślubie PRZESTALI gadać a po 10 latach jak już zaszli to się wszyscy dziwili bo myśleli że są bezpłodni

jeeeny.. ale się nie mogę doczekać jutrzejszego usg
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:04   #1838
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie

Od roku się nie zabezpieczaliśmy w sumie... ale widywaliśmy się tylko średnio co drugi weekend i jakoś tak nigdy się nie udało do tej pory...
A od września w końcu mieszkamy już razem na spokojnie i udało się w sumie w 1 cyklu więc w ogóle jestem wniebowzięta Mąż też
Śmiał się ze mnie,bo pali papierosy a ja mu zawsze wyrzucałam te z napisem, że zmniejszają płodność i kazałam palić te z rakiem

my też zaszliśmy w pierwszym cyklu:P
(owulacje miałam 4 dni po slubie) więc podczas podróży poślubnej ciągle byłam płodna
Stary 2012-10-18, 10:34   #1839
lonely_lady
Zakorzenienie

dzień dobry
u nas też znowu ślicznie słonko świeci

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:40   #1840
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
dzień dobry
u nas też znowu ślicznie słonko świeci
u mnie też, a nie mam z kim na spacerek iść
Stary 2012-10-18, 10:44   #1841
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki!
Taka piękna pogoda, a ja chora Ale chyba się później przespaceruję do apteki, żeby choć trochę słonka poczuć.

Cytat:

U mnie wszystkie nieprzyjemności zaczęły się jak zaczęłam 7 tydzień, więc wszystko przed Tobą. Dziś jestem w 10t 5d i cały czas mnie mdli (nawet w nocy) i chce mi się spać. Piersi bolą mnie od czasu do czasu.
Wydaje mi się, że druga połowa I trymestru jest najgorsza. Mam nadzieję, że w II wszystkie wejdziemy z dużo lepszym samopoczuciem

Ach dziewczyny, zapomniałam Wam powiedzieć, ale wczoraj przyszła do mnie paczka z all z ubraniami ciążowymi. Najbardziej jestem zadowolona z 2. par spodni ciążowych oraz kilku tunik i sweterków. Będzie jak znalazł na zimę. Dostałam też dwie kurtki, nie typowo ciążowe, ale mam w nich sporo jeszcze miejsca na brzuszek, więc tak do lutego myślę,że mi wystarczą, najwyżej na wiosnę kupię sobie płaszczyk ciążowy, zobaczymy. Podsumowując, z ciążowych zakupów planuję jedynie ze dwie pary leginsów i może kilka bluzek z marszczonym brzuszkiem, które rosną wraz z nim.

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2012-10-18 o 10:47
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:49   #1842
Aaś
Zakorzenienie

a do mnie przed chwilą dzwoniła babka z lux medu i powiedziała że mocz trochę źle wyszedł i żeby się zgłosić do lekarza. że to nic strasznego ale żeby to sprawdzić
no zestresowała mnie.

Ashyshqa poka ciuszki
Stary 2012-10-18, 10:52   #1843
karolina2121
siedzę i myślę

Witam!

U mnie również piękna pogoda Przejdę się na spacer na pocztę
Trzeba mieszkanko ogarnąć, no i siebie też... koniecznie muszę pomalować paznokcie

A na obiad naleśniki

Jutro wizyta !
Stary 2012-10-18, 11:29   #1844
nuna2
Zakorzenienie

ja robię zupkę kalafiorową i frytki
Stary 2012-10-18, 11:41   #1845
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Witam
pogoda jest cudna chyba porwę tż na jakiś dłuuugi spacer
ale najjpierw wezmę się za obiad-placki ziemniaczane ukręcę

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 11:52   #1846
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
z najśmieszniejszych reakcji do tej pory to usłyszałam, iż powinnam poczekać BO JESZCZE BIUSTU NAWET NIE MAM I NIE WYKARMIĘ
to wcale się nie sprawdza. Moja siostra (miseczka małe B) karmiła półtora roku bo miała dużo pokarmu, koleżanka (miseczka E) nie miała pokarmu prawie wcale, na początku dokarmiała a po miesiącu tylko butelka.

vil jak przeglądałam inne wątki mamusiek to bodajże w styczniowo-lutowych była dziewczyna która tak miała. Przypomniało mi się to bo akurat czytałam jak ona napisała że krwawienia ustały w 2 trymestrze. Poszperaj po innych wątkach, na pewno znajdzie się ktoś kto był w takiej samej sytuacji.

nuna ale o ciąży czyli co dokładnie Cię interesuje? Ja korzystam tylko z tej http://www.ciazatydzienpotygodniu.medserwis.pl/ bo wydaje mi się że tu jest najfajniej napisane co się dzieje z maluszkiem i z nami tydzień po tygodniu

MoTyleKsw gratuluję 9 tc

Aaś dla mnie ta oliwka ma stanowczo za intensywny zapach. Może się przyzwyczaję. Poczekam tydzień, najwyżej wrócę do zwykłej bambino.

nuna ja pójdę z Tobą na spacer

Ashysqua pokaż ciuchy ja się muszę za jakimiś spodniami rozglądnąć.

Stwierdziłam dziś że muszę się za siebie zabrać. Dość tego lenistwa, trzeba się ogarnąć i dobrze organizować czas. Nie mówię że mam biegać cały dzień czy coś ale więcej czytać itd.
Dziś ładnie zjadłam śniadanie i poszłam "na miasto"
Byłam w lab. bo chciałam sprawdzić ile będą kosztować moje badania, bez grupy krwi wyszło niecałe 200 zł! w szoku jestem bo sama toxo to przecież 78 zł. Mam nadzieję że kobietka się nie pomyliła. W ogóle lab. było do 11 (później 3 godz przerwy bo wykonują wtedy badania i znów czynne do 18) a ja byłam o 10:50 i już na mnie krzywo patrzyły że tak późno jestem. No i Pani powiedziała że lepiej przyjść z kimś bo powinnam być na czczo (na wszystkie badania) i sporo upuszczą mi tej krwi więc może mi być słabo. No i że jak chce robić badania to mam przyjść przed 10 Pani chyba humoru nie miała bo ostatnio była naprawdę bardzo miła.
I poszłam jeszcze do szewca (w końcu!) i się okazało że już go tam nie ma Czyli z 2 szewców o których wiedziałam jeden już nie istnieje a do tego drugiego już nie pójdę bo byłam raz i jego wykonanie odebrało mi mowę na jakieś 15 min. Poszłam ze zdartym flekiem, a Pan zamiast go wyciągnąć to go obciął zostawiając nóżki w środku, wziął nowego fleka, obciął nóżki i go przybił za pomocą gwoździa

Stolarza nie znalazłam i ciekawe czy znajdę normalnego szewca czy będę musiała jechać z butami do rodzinnego miasteczka

aaaa i kupiłam kalafiora

nuna a Ty gotujesz tylko dla siebie i męża czy dla całej rodzinki?

umyłabym okna nie wszystkie, tylko dwa co by się nie męczyć.
Mieszkam przy ulicy więc się strasznie brudzą, trzeba je myć co dwa tyg- choć i tak myłam co 3. Ale od lipca nie były jeszcze myte i wołają o pomstę do nieba
Stary 2012-10-18, 11:54   #1847
karolina2121
siedzę i myślę

A ja piję kawę zbożową i jem Milkę
Stary 2012-10-18, 11:58   #1848
nuna2
Zakorzenienie

gotuje dla wszystkich.
kurde kochane wiem, że ciągle wam truje, że to juz nudne ale raz myślę, że wytrzymam tydzień innym razem, że nie i chce iść jutro... zaczne 6 tydzien... nawet jakby potem wizyta była za dwa tyg byłoby ok...
Stary 2012-10-18, 11:59   #1849
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
A ja piję kawę zbożową i jem Milkę
chyba też sobie kupię kawę zbożową

dobra zabieram się za okna bo już 12

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

nuna ale zaczynasz 6 tc czyli będziesz mieć 5 tc i 1 dzień, mi się wydaje że to za wcześnie i lepiej jak poczekasz. Może zapisz się na przyszły piątek?
Stary 2012-10-18, 12:01   #1850
Aaś
Zakorzenienie

sharpnowaja my mieszkamy co prawda od podwórka ale tez się syfią strasznie okna... jak dziś wyszło słońce to już wiedziałam co będę robić w sobotę
ale już przestałam się tym przejmować. nie będę co 2 tygodnie latać i myć okna...
Stary 2012-10-18, 12:01   #1851
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
ja robię zupkę kalafiorową i frytki
My z Mężulem wczoraj skończyliśmy kalafiorową A teraz prawie kończę makaron z boczkiem w sosie brokułowym Do tego posprzątałam, poprałam, ogarnęłam trochę siebie i zaraz spadam do pracy. Ale mi się nie chce...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 12:02   #1852
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ale już przestałam się tym przejmować. nie będę co 2 tygodnie latać i myć okna...
no ja też ale patrząc na fakt że zaraz będzie zima a później z brzuszkiem na pewno nie będę myć to pasuje się za nie zabrać bo do maja to one czarne będą
Stary 2012-10-18, 12:03   #1853
Aaś
Zakorzenienie

aaa dziewczyny może wpadła wam gdzieś w oczy jakaś strona na której będzie wyliczone kiedy który tydzień ciąży przypada. że w sensie taki indywidualny. pokaże mi że dziś jest 8tc a 21 będzie wtedy i wtedy.
Stary 2012-10-18, 12:04   #1854
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Hejka Dziewczynki
Vil84 dostaniesz lanie za te male ilosci napojow,normalnie nie ladnie !!!
Kochana trzymam moooocno za Was trzymajcie sie cieplutko
Sharp ta ostatnia sukienka jest sliczna,ja ogladalam na e-bay'u bo bede potrzebowac na swieta,bo napewno pojdziemy do znajomych na wigilie i przydaloby sie jakos wygladac
Co myslicie:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-3-4-Sl...-/170903067513
i chce taki sweterek,bo mozna go nosic w sumie przez cala ciaze,a po ciazy tez moze byc
http://www.ebay.co.uk/itm/Winter-Col...-/170723232041
Paulina87 mysle ze dziurka nie zarosnie Tez ogladalam te silikonowe,ale jakos tak w ciazy,z kolczykiem nie przemawia to do mnie . A w razie czego mozna od czasu do czasu przeciagnac kolczyk przez dziurke Ja mam swoj ponad 12 lat i wczoraj wyciagnelam,ale nawet teraz jak patrze na brzuch to wyglada jak nie moj :P
Blanka suuupcio dzidzia
Nuna pociesze Cie,ja musze wytrzymac do 12 tyg,a serduszko uslysze dopiero w 16tyg
Lonely_lady widze mamy za soba podobna historie,ja odeszlam 4 miesiace przed slubem,ojj do tej pory niektorzy mnie przeklinaja,nie znajac oczywiscie powodu mojego odejscia !!!
A az mi sie przypomnialo jak szlam na pierwsza wizyte do gina,wtedy jeszcze z mama bo mialam 15 lat,i mialam uplawy. Pamietam jak dzis ze bylo to lato,i sasiadki siedzialy przed blokiem na lawce,i oczywiscie spytaly mamy gdzie sie wybieramy,a mama otwarcie powiedziala gdzie ze mna idzie,wiec najpierw byla gadka ze napewno jestem w ciazy,a ze po kilku miesiacach nie bylo nic widac,to wymyslily ze napewno bylam zrobic skrobanke :/
Ludzie to podłe stworzenia !!!!

A u mnie znowu deszcz :/ a ja musze do sklepu bo chce mi sie jogurtu a w lodowce juz nie ma Kombinuje co na obiad i nie mam zbytnio pomyslu,ale moze w sklepie co mi sie nasunie

Milutkiego popoludnia

Ooo wlasnie zauwazylam,na moim suwaczku juz maluszek kciuka ssie sweet
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo

Edytowane przez Inna_Uk
Czas edycji: 2012-10-18 o 12:07
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 12:04   #1855
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
gotuje dla wszystkich.
kurde kochane wiem, że ciągle wam truje, że to juz nudne ale raz myślę, że wytrzymam tydzień innym razem, że nie i chce iść jutro... zaczne 6 tydzien... nawet jakby potem wizyta była za dwa tyg byłoby ok...
Nuna serduszko w 6 tygodniu się kształtuje... ja bym chyba poczekała w tym momencie ten tydzień... bo na samym początku 6t może jeszcze niewiele być widać...
Ale jak masz się stresować czy coś to lepiej idź żebyś była spokojniejsza

Inna_Uk śliczna jest ta sukienka!

Edytowane przez Margosia__
Czas edycji: 2012-10-18 o 12:08
Stary 2012-10-18, 12:06   #1856
nuna2
Zakorzenienie

wiem wiem, ale mnie tak korci, że masakra spanikowana młoda przyszła mamusia...
Stary 2012-10-18, 12:11   #1857
karolina2121
siedzę i myślę

Ja poszłam na wizytę już pod koniec 4 tygodnia
Gin sprawdził czy ciąża rozwija się w macicy, pokazał mi pęcherzyk i dał skierowanie na badania

Teraz jestem w trakcie 8 tyg. i jutro idę znowu, już zapewne usłyszę serduszko
Stary 2012-10-18, 12:12   #1858
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja poszłam na wizytę już pod koniec 4 tygodnia
Gin sprawdził czy ciąża rozwija się w macicy, pokazał mi pęcherzyk i dał skierowanie na badania

Teraz jestem w trakcie 8 tyg. i jutro idę znowu, już zapewne usłyszę serduszko
no właśnie i o to mi chodzi.
Stary 2012-10-18, 12:14   #1859
karolina2121
siedzę i myślę

No to pewnie, że idź. Ja po tej wizycie czułam spokój i błogą radość
Stary 2012-10-18, 12:15   #1860
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Stwierdziłam dziś że muszę się za siebie zabrać. Dość tego lenistwa, trzeba się ogarnąć i dobrze organizować czas. Nie mówię że mam biegać cały dzień czy coś ale więcej czytać itd.
Dziś ładnie zjadłam śniadanie i poszłam "na miasto"
Byłam w lab. bo chciałam sprawdzić ile będą kosztować moje badania, bez grupy krwi wyszło niecałe 200 zł! w szoku jestem bo sama toxo to przecież 78 zł. Mam nadzieję że kobietka się nie pomyliła. W ogóle lab. było do 11 (później 3 godz przerwy bo wykonują wtedy badania i znów czynne do 18) a ja byłam o 10:50 i już na mnie krzywo patrzyły że tak późno jestem. No i Pani powiedziała że lepiej przyjść z kimś bo powinnam być na czczo (na wszystkie badania) i sporo upuszczą mi tej krwi więc może mi być słabo. No i że jak chce robić badania to mam przyjść przed 10 Pani chyba humoru nie miała bo ostatnio była naprawdę bardzo miła.

umyłabym okna nie wszystkie, tylko dwa co by się nie męczyć.
Mieszkam przy ulicy więc się strasznie brudzą, trzeba je myć co dwa tyg- choć i tak myłam co 3. Ale od lipca nie były jeszcze myte i wołają o pomstę do nieba
Tylko na morfologię, mocz i glukozę należy być na czczo Tak mnie poinformowała pani w laboratorium. No ale Ty pewnie też to będziesz robiła i dlatego tak Ci powiedziały

Uważaj z tym myciem okien W ciąży nie można za bardzo rąk wyciągać do góry, mi już ostatnio mężu pomył

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny może wpadła wam gdzieś w oczy jakaś strona na której będzie wyliczone kiedy który tydzień ciąży przypada. że w sensie taki indywidualny. pokaże mi że dziś jest 8tc a 21 będzie wtedy i wtedy.
Widziałam u którejś z dziewczyn w podpisie....

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości