|
|
#4621 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
ad 3 -chaotyczne? niebałdzo chyba..w wieku lat 14 stu popełniłam recka ktora mojom polonistke wgniotła w fotel ![]() a moze Emiru Kusturicu? sna? ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
trainspoting na tak i bandyta tez-zwłaszcza muzyka
|
|
|
#4622 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: właśnie mi się jeden przypomniał: http://www.filmweb.pl/film/Spragnien...9Bci-2000-1508 Cytat:
polecam teżNo i Almodovara polecam jednak obejrzeć, zawłaszcza jego starsze filmy, aczkolwiek ten najnowszy też daje radę (zrył mi psychikę dość konkretnie )
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-10-17 o 22:34 |
||
|
|
|
#4624 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez bym se obejrzala jakis film
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
I ja... Czasowo utknęłam w anime
|
|
|
|
#4626 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. widzialam tylko 1/3 Undergroundu, stwierdzilam, ze zupelnie do mnie nie trafia i sobie darowalam. Cytat:
2. dzieki ![]() 3. ktory? Phi ![]() Cytat:
2. dzieki, dopisuje. |
|||
|
|
|
#4627 | |||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37121750]Do ciotki kiedy przyjeżdżasz? Musisz mi dziurę zrobić
[/QUOTE]Na przełomie października i listopada zamierzam ![]() Toczy mię śmiertelna choroba Cytat:
Lubię jej bloga, chociaż nie wydaje mi się wcale taki "ach-och wyjątkowy", mam wiele fajniejszych (wg mua) w zakładkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4628 | |||||
|
Wiedźma
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37118978]Mam jeszcze dwie. Zjeść czy nie
[/QUOTE]Ja mam nowy słoik Nutelli. Zjeść! [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37118978] Pogrubion wiesz jak fajnie jest? Wiem. ![]() Nie dalej jak dwa tygodnie temu tańczyłam w knajpie na barze. ![]() Cytat:
To znaczy... U mnie się nie zaczyna, bo nigdy nie poprzestaję na jednym. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ulegaju, ulegaju, tylko czasu nie maju. Ale ulegaju, spoko. ![]() I obiecuję, ze następnym razem nie obetrą mnie buty i będziem imprezować do rana. Cytat:
|
|
#4629 |
|
To ja :)
|
Mój Rasasi jeszcze nie przyjechał
A wysłany w poniedziałek... Już mi się skończył repertuar perfum, których mogę użyć, żeby szybko wywietrzały Bo mam taki plan, że jak Rasasi dojedzie, natychmiast go użyję...
|
#4630 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
Konto usunięte
|
Sie nie ciesz tak bo ja serio pisze
Cytat:
2. ![]() Dlaczego nie mam polskich znakow w telefonie |
|
|
|
|
#4632 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37125562]Sie nie ciesz tak bo ja serio pisze
No dlatego ja na serio się cieszę Cytat:
--- Dobranoc |
|
|
|
|
#4633 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ooo
![]() Cytat:
co do Azjatów, to ja lubię Kitano ale nie wiem czy to do końca to, o co Ci chodzi...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Biedaku
Cytat:
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
"Skóra w której żyję"
Cytat:
uwentualnie będzie to anegdotka do wspominania po latach ![]() Witam w ten pikny ( w sensie ze słoneczny) dzień
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-10-18 o 09:55 |
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parabelko - pierwszy opis modowy który widzę (bo rozumiem) |
|
|
|
|
#4637 | ||
|
Nindżopesz
|
Nie usne, powiadasz?
![]() Tapetuje go od jakiegos czasu ale to jednak nie TO ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
edit. alarm odwołany
listonosz dotarł z fajfoklokiem i tradycyjnymi kuponami do Duki (poprzednie mi się skończyły więc się przydadzą, Polly )
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-10-18 o 12:01 |
|
|
|
#4639 |
|
|
Przyjechał mój Rasasi...
O! Mój! Boże!! Jest przepiękny, cudny, uwielbiam go od czubka głowy, po stóp palce, taki jest soczysty, puszysty, ciepły i wyjątkowy... Mrrr....
|
#4640 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To piję. Herbatkę z kwiatem pomarańczy
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4641 | ||
|
BAN stały
|
Mogłabyś poudawać trochę, że to nieprawda i że fajnie będzie
U mnie też pięknie (humor psuje mi jedynie fakt, że trawę skosić trzeba, no ale pocieszam się tym, że to ostatni raz w tym roku) ![]() Cytat:
Eeee... w sumie to nawet prawdopodobne Cytat:
|
||
|
|
|
#4642 | |
|
Panaroja
|
Znad czerwonej herbaty nadal
![]() 1.zwana życiem ![]() 2.no żem bym nie pisałam , że jego widziałam , jakbym nie byłam pewnom ![]() bo kolokwialnym niefachowym jenzykiem ![]() Cytat:
![]() ![]() i to by było na tyle
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4643 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Didka dostała zaproszenie na urodziny od koleżanki z przedszkola, no i zastanawiałam się jaki prezent kupić. Stwierdziłam, że książkę + jeszcze coś tam (tu jeszcze myślę co ). No i poszłam do księgarni Wydawałoby się, że to nie jest trudne kupić książkę dla dziewczynki w wieku zbliżonym do własnego dida (jeszcze taki duży wybór jest )... długo wybierałam, bardzo... niektóre po kilka razy oglądałam a i tak w końcu wzięłam inną
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4645 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4646 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4647 |
|
|
No właśnie nie, słodziutki, ale lekki dość zapach
Nic z płynów fizjologicznych
|
#4648 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oja..to ja juz nie fiem co.... moze se słodki listopad oblucz,moze byc jako pseudoambitny ale z kijanu albo wiem-motyl i skafander albo wojaczek-ale jest czarnobiały Cytat:
|
|
|
#4649 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Lipton Andalusia. I jeszcze jakiś cynamon czuję
Tak się zastanawiam, w związku z farbą, która leży w szafce i nabiera mocy urzędowej... Jaki makijaż pasuje do czerwonych włosów Tak się zastanawiam, i chyba mało co z tego co mam by pasowało. Jaki róż na przykład?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że jesteś zadowolona![]() Nie no oczywiście że będzie fajnie, życie jest zawsze cudowne i kolorowe ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

[/QUOTE]
prognozy od kilku dni mówiły o deszczu we wtorek, więc niespodzianki z pogodą nie było 

A wysłany w poniedziałek... Już mi się skończył repertuar perfum, których mogę użyć, żeby szybko wywietrzały 

bo kolokwialnym niefachowym jenzykiem
Wydawałoby się, że to nie jest trudne kupić książkę dla dziewczynki w wieku zbliżonym do własnego dida (jeszcze taki duży wybór jest
fajnie że jesteś zadowolona