|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
No ale teraz też zdaje się było terminowe i pokrzyżowało plany. No dobra, nie moje ciało, nie mój problem.
|
|
|
|
#2494 | ||
|
Konto usunięte
|
Witam
Ale mam lenia :ziew: nic mi się nie chce ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre chociaż to.
![]() Co do przesuwania okresu, to ja zrobiłam to dwa razy podczas mojego 2,5letniego brania tabletek.
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale dziwna sytuacja mnie spotkała... Chciałam przetestować jedną rzecz, ale nie stać mnie aktualnie na nią i postanowiłam napisać do firmy i poprosić o możliwość testowania. Nie robię tego normalnie, ale akurat ta jedna rzecz już długo za mną chodzi i widziałam, że niektóre blogerki podejmowały taką współpracę, więc postanowiłam spróbować szczęścia ![]() I dostałam sprzeczne odpowiedzi. Najpierw, że mam śledzić ich FB, bo tam są konkursy i mogę wygrać ![]() Pamiętam, że część z Was zgodziła się na testowanie Novoxidyl (ja też!). Tylko szkoda, że trzeba tak długo czekać na wysyłkę. Ostatnio widziałam te produkty w Super-pharm na promocji i wcale nie było braków na stanie, więc trochę mało fajnie, że musimy czekać na naprodukowanie A włosy mi lecą jak szalone, więc czekam jak na zbawienie
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
a co byś chciała, abym miała? Trafil Guerlaina błyszczyk, ale twardo się trzymam i go nie ruszam, będzie na gwiazdkę dla Mamy
![]() A tak to przede mną jeszcze recenzje 2 pomadek Catrice i 1 Kate... Chociaż jeszcze mnie Kate kuszą, staram się powstrzymywać. Chociaż.. No generalnie jedną pomadkę oddaję koleżance, powiedziała mi, że musi kupić cielaka, a że ja w cielakach wyglądam jak truposz to jej oddam jedną pomadeczkę, więc wiesz bilans -1 w tym tygodniu ![]() Cytat:
Napaliłam się na pastę BlanX... Używałyście? |
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, o właśnie ![]() a tak na marginesie, to u mnie znów makijaż na blogu
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..a tak pytam bo to w sumie przez Ciebie poszlam po te pomadki Catrice:P wiec ciekawam czy bedziesz znowu kusic
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, o kuszenie to Ty się nie martw. Mam jeszcze ponad 40 mazideł do ust do zrecenzowania hyhyhyhy plus pielęgnacja
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdradzę jak coś z tego wyjdzie, bo już nie raz i nie dwa podawałam adres, wszystko było dogadane, a kosmetyki nigdy nie przyszły i cisza. Strasznie nieprofesjonalne, a ja się napraszać nie lubię i zazwyczaj olewam, bo aż tak mi nie zależy...
Cytat:
![]() Używałam tej klasycznej Blanx (takie czarno-białe opakowanie) Mój TŻ też, bo mu kupiłam jedno opakowanie. Dobra pasta, fajnie myje, trochę wybiela, ale szału nie ma. Kupiłam drugi raz, ale już nie widziałam takich efektów. Tylko raz trafiłam w sumie na promocję 19,90 zł w Super-pharm. Dla mnie jest trochę za droga i dość szybko się skończyła.
|
|
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
Używałam, poręczne opakowanie, przyzwoity smak, ale na spektakularne efekty bym nie liczyła. :/
|
#2504 |
|
Konto usunięte
|
Annaluka, miałam kiedyś podobną sytuację z Original Source. Dawno temu napisali do mnie i podjęliśmy współpracę, od tamtego czasu zawsze przysyłali mi najpierw info o nowych produktach, a dzień później paczkę. Jak teraz wprowadzili te letnie żele to nie dostałam żadnego maila, napisałam więc do nich, czy mam się spodziewać paczki - bo jeśli nie, to sama bym je kupiła. Odpisali mi oficjalnym tonem, że nie wysyłają produktów do recenzji, mają komplet osób, z którymi współpracują. Najwyraźniej coś im się pomyliło i wzięli mnie za "nową propozycję", bo po godzinie od dostania tego maila przyszła do mnie paczka z żelami
![]() A na blogu post o miłości międzyblogerkowej
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no póki co jestem zadowolona trochę mi te szminki catrice skórę na ustach ściągają, ale to większość matów tak robi
|
|
|
#2506 |
|
po prostu Em :)
|
Dzięki dziewczyny.
![]() W ogóle to planuję zmianę nazwy bloga, logo i szablonu, tylko muszę znaleźć na to dużo czasu.
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Orlica z nimi to też miałam przeboje
Sami do mnie napisali, że doceniają moją krytyczną recenzję i w związku z tym chcą podjąć współpracę. Potem wszystkie blogerki dookoła dostały produkty na rozdanie (nawet Ci się w komentarzu żaliłam, że nic nie dostałam). Olałam wtedy temat, ale po kilku miesiącach przypadkiem dokopałam się w skrzynce mailowej do maila od nich i napisałam do nich. Okazało się, że pomyłkowo ktoś mnie nie dopisał do ich bazy. Teraz latem dostałam od nich te dwa nowe żele i się zaskoczyłam pozytywnie ![]() Ale generalnie wychodzi na to, że na 5 zrecenzowanych produktów OS to trzy kupiłam sama ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Ale przyzwyczaiłam się do tej Twojej zieleni ![]() Jesienne szaleństwo dopadło każdego Mi też marzą się zmiany
|
|
|
#2508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co do przesuwania okresu, to w ciągu czterech lat brania tabletek tylko raz przesuwałam i miło wspominam
|
|
|
|
#2510 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37130035]Ja ze trzy razy łączyłam opakowania, ale unikam tego jak się da, bo okres po tych dwóch miesiącach mnie niemal zabijał - ból i humorki się kumulowały
[/QUOTE]Również unikam, mimo że czasem sytuacje zmuszają, ale spinam tyłek A po tych dwóch miesiącach nie przypominam sobie, żebym miała jakiekolwiek problemy tego typu. To chyba dobrze
|
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
mi się zdarzyło tylko raz przesunąc okres
a tak się staram nie ingerować w to przed braniem tabsów co miesiąc modliłam się okes... dziwna chyba jestem :/ faceci zawsze mają lepiej...
|
#2513 |
|
Konto usunięte
|
Orlico, w chciejliscie na blogu widzę, że poszukujesz maseczki z Himalayi. Nie masz u siebie w mieście reala przypadkiem? Bo u mnie wstawili ich szafę
|
|
|
|
#2514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37127195] To będę czekać na posta z nowymi cieniami My Secret, a jakie kolory masz?? [/QUOTE]Zobaczysz niedługo właśnie robiłam foty, ale aparat mi się rozładował i musiałam zrobić telefonem, co o dziwo mi lepiej kolory łapie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37130035]Ja ze trzy razy łączyłam opakowania, ale unikam tego jak się da, bo okres po tych dwóch miesiącach mnie niemal zabijał - ból i humorki się kumulowały [/QUOTE]ja raz i nie chce wiecej, ból potem był nie do wytrzymania...straszne to jest bo w końcu nie dość , że i tak ingerujemy w organizm tabletami, to jeszcze zatrzymujemy coś naturalnego, czyli oczyszczanie się macicy. Wstawiłam zdjęcia ze współpracy z Ax-art... a zaraz szykuje się post z My Secret
|
|
|
|
#2516 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37131249]Reala mam, ale jak byłam tydzień temu to nic z Himalayi nie było
Dawno u Ciebie wstawili?[/QUOTE]Dziś, bo wczoraj byłam i nie było Więc może i u Ciebie się pojawią. Były dwie maski, peeling, mydła, kremy do twarzy i pasta do zębów
|
|
|
|
#2517 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki, rozejrzę się przy okazji
|
|
|
|
#2518 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dziś niewiele napiszę, jak i wczoraj, bo jestem zawalona robotą, czasu brak... Może wieczorem nadrobię
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny,czytajcie dokładnie zasady tagow bo jak nie daj boże nie spełnicie warunków to superhiperpomysłodawczyni poczuje się pominieta i będzie puakać pod notka
już dodam te linki i spokój,bo zaraz jeszcze notke napisze
|
#2520 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chyba źle pojmowałam istotę TAGów do tej pory... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.